Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

çok güzel bi özet oldu bu

yardımcı olabildiysem sveindim kızlar.
baktım kafalar çok karışmış
yogun bir girişte yok sayfayaaa
bende özetlemek istedimm,kısa bir yaız ile ama baya uzun olmuş anlaşılan

takıldııgnız ve sormak istedingiz sorular olursaaa çekenmeyinnnn bacılarr

yarın tartılcam veeböle oynamak istiyorum inşallah maşallah

günaydın güzel hatunlarrr :)

banucum eminim zil takıp oynıcan iradeli hatunum benim :)))

bende dün ebrunun seslülit savar cd sini yaptım ilk kez amanınnnnn bacaklarım titredi walla o nasıl hareketler öyle...hepsini yapamadım zaten zilim yaparken aklımda hep sen vardın nasıl yapıyordur dedim şimcik o ince bacaklarıyla :) benim popoyu bacakları kaldırmam için herhalde 20 kilo vermem lazım :)) birde göbek cd si çıkarsa ya bu hatun süper olurdu...10 dk da eliptik bisiklet yapabildim...

bugünkü menüm:

sabah:2 dilim tb ekmeği,bir bardak sıfır yağlı süt(peynir domatesten bıktım)
öğlen: evden tavuk haşlayıp getirdim,salata,yoğurt
ara: meyva
ara: sütlü nescafe
akşam:çorba

2 ara yaparım çünküm akşam ing kursuna gidicem aç gitmek istemiyorum sütle doyucam :)

öpüyorum sizi şimdidennn

uynanınn yahu :)))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kırdım izncirleri sanırım 3 günlük protein sonucu -1600 deyim ve yarın regli olcammm

monti ilee ilk zmanlar çok güzel veriliyor cnm 2 ay kaçamaksız yapasan hedefe uaşırsın bird ekendine
kilo çizelgesi yapsana
inş. 2 ay kaçamak yapmadan yapabilirim ama önümüzdeki haftalarda ev taşıyacağım o zaman montiye uymam zor olacak bakalım artık.kızımın yaş çizelgesi var cnm kg çizelgesinin nasıl yapıldığını bilmiyorum:26:

Dünün özeti:
-Menüye aynen uyuldu.(cacık yerine bir kase yoğurt yedim yeşillik yerinede salatalık -domates)
-Menüye ilave olarak 2 çatal pirinç pilavı yedim.
-Sporumu yaptım 1 saat tempolu yürüdüm.

bugün kü menüm şöyle

Sabah

Yarım bardak taze sıkılmış portakal suyu
2 adet haşlanmış yumurta
4 Adet Yeşil Zeytin
Bol marul,1 salatalık
Köy peyniri

Öğle
İzmir köfte (sadece köftelerinden alıcam)
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Tava veya ızgara herhangi bir balık
Bol yeşil salata
Az karides güveç

Spor : 1 saat hızlı tempo yürüyüş yapılacak.

tünaydın kıslar ....

banum çok sevindim ne güzel
diyarım mönün süper .... pek motive gördüm yine seni...

kıslar kısa kısa geçiyorum dışarı çıkıcam ..

petuşum ne güzel devam ederken 2 kş da olsa pirinç pilavı nesi ayol montide kaçamakga yer yok kuzum .. 2 kş pilav ne gibi bir mutluluk sagladı ki sana .

Zilli okuyunca üzüldüm ama böyle yapma bence hemen git gel arada girersin heryerde internet var allahtan. Oğlunu eminim çok özleyeceksin eminim çok zor olmalı onu bırakıp gitmek ama geleceğiniz için, oğlun için bu fırsatı değerlendiriyorsun hem iki ay hemen geçer oğluna da bunu hissettirme güçlü ol canım biz kadınlar zaten güçlü yaratılmışız bazı dönemlerede daha da güçlü olmamız gerekiyor sen o dönemdesin ve o 2 ay çok güzel geçecek eminim tadını çıkar bence oğlunlada kamera bağlantılı görüşürsün belki özleminizi azda olsa giderir kendine çok iyi bak sık sık gelemye çalış bol şans diliyorum sana

bende bunu buldum canım.yeşillikle seviyesi düşüyormuş zaten yemeğin için çok fazla yok bulgur en fazla 2 kaşık kadar olur 1 porsiyonda
yasak deniyor ama et yoksa 2 kaşığın yeşillikle çok zararlı olduğunu sanmıyorum ben yinede mecbur kalmadıkça koyma ya da kendi yemeğini bulgursuz ayır evdekiler için bulgurlu pişir canım

canım tavuğu az yağda kızartmışlar derisi yoktu göğüs kısmıydı iki kez peçeteye koyup yağını çektiridim
avakado serbest aslında evet ama o akşam çok çeşit yemek istemedim canım

Canım dua edicem sana ama lütfen böyle yapma olumlu tarafından bak oğluna bunu hissettirme annesi ona çok güzel bakacaklar emin ol rahat ol bizi annem çalışırken bazen çok daha uzun bırakmak zorunda kalmış ben şimdi onun fedakarlıklarını düşündükçe daha çok seviyorum annemi herşey çok güzel olacak eminim iyi düşün iyi olsun zilli üzme bizi

kendimii saldıgım haftaa 66 ya çıkmıştım kaçamkalarla
2 gündür pro agırlıklı beslendim sabah 65 i görüdm
ama sveinemiyourm ,igrendim artık 65 rakamından bakalım cumya ne olcak sonuç
masum sevinmelisin harekete geçtin demek ki onca kiloyu vermişsin bunuda vereceksin eminim ama pes etmek yok yola devam

canım özellikle yemedim gece yicem salata. geç saatlere kadar çalışcam sınav dönemim o yüzden gece kullancam salata hakkımı
salata hakkın her zaman var blackys bol bol yemeye çalış salataya üşeniyorsan yeşillik söğüş ye limon sıkıp ama salatasız kalma bence

canım tek takıldığım şu güncellenen kitapta yani ergenlikten menopaza kadında havuç için şu deniyor ilk kitabımda çiğ ve pişmiş olarak yasak yazdım ama sonra araştırmalarım sonucu çiğ olarak düşük gurupta olduğunu farkettim yani çiğ olarak havuç serbest diyor gerçi benim çok aradığım birşey değil havuç ama çiğ olarak serbest olduğunu düşünüyorum ama kimsenin kafasınıda karıştırmak istemem okuduğumdan çıkardığım sonuç bu :)

günaydı kızlar inş.masumum güzel sonuçlar alırsın
günaydın tatlım

Günaydınnnnnnnnn ya biz kadınlar cidden komiğiz bazen selülitsavar isme bak yasineksavar gibi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kırdım izncirleri sanırım 3 günlük protein sonucu -1600 deyim ve yarın regli olcammm
harikasınnn

bend eçok sveindim aben ablam bendeeeee
umarım yarınd abiraz düşerrr
birde regli haftamm aslında

canım inanki delirerek yemedim eşim yemişti 2 kaşık kadar bile değil toplasan bir kaşık ancadır tabakta kaldı inat etti yemedi dökmek istemedim ben yedim haklısın gerek yoktu belki ama açlığımı tetiklemedi herhangi bir dengesizlik yapmadı şükür bir daha olmaz :26:sözz

walla komiğiz canım bana şimdi göbek savar lazım :))))

banu gızzzzzzzzzzzzz walla dizi film gibi takip ediyorum seni kiloyu şimcik çok rahatladık güzel kız esas oğlana kavuştu gibi geliyor bana :)) yolunda ilerliyoruz arkan sağlam devam et dayrı :))

zilimmmmm walla bebem yok biliyorum biraz daha despot olabiliyorum ama bu bebişinde geleceği için sende hem tatil yaparsın biraz kendinle kalırsın fena mı olur :) yurtdışı fikri süper bi fikir gibi geliyor bana gez eğlen tadını çıkar benim yerimede

aebenim ben 2 gün motive 5 gün demotiva gezen bi tipim biliyon :) delimiyim neyim :) yok yok iradesizim :)) 6 yı gördüğüm gün korkuyorum deprem olucak :))

yeni kıslar hoş geldiniz ...
fazla vaktim yok kısace degineyim ama banum ve kıslar benden önce zaten özet geçmişler.saggolsunlar.

fesafis hoşgeldin dukanı net olrak bilmiyorum ama protein agırlıklı bir diyet 4.aşmasıda sebzeli proteinli sanırım ...
ama monti dukandan daha kolaybir beslenmedir . yavaşça geçiş yapabilirsin . yanlız ilk haftada klo verirmisin orasını bilmem .ama uzun vadede hedefine zorlanmadan ulzaşırsın . dukan yapmış biri olrak sabırlısındır mutlaka .
tekrar hoşgeldin takıldıgın yerleri sorabilirsin ....

süper gidiyorsun ayşem ..
yarın baskül güzel olcak ..
canım ilk gün akasaklıklar olabilir . ama bu mönüyün montiyle alakası yok ..
banum özetlemiş sana ....
tarhana yasak lar arasında beyaz un dolu içi. yagsız olmasının bi anlamıyok montide .
.. kızarma yok . balıgı ızgara tavsiye ederim aynı kızarma gibi olur . bende bugulamasını pek sevmem .
sabahda ki omayacagı bir araya getirmişsin .. helede yeni başlayanlar sucugu unutsun ..(ayşem nerden çıkardın kıs haftada bir sucuk yiycegini.)helde ekmekle et türü kesinlikle yasak ...

ilk sayfa faydalı bilgilerle dolu ama 2.3.4 sayfaları fazla okumayın derim nede olsa 2.sene evvelinin bazı farklılıklar var. sorularınızı burdan sorabilirsiniz ...
kısaca kahvaltı ekmekle .2.3 dl nekadar yerseniz .. yanında yagsız süt ürünü ve yeşilik tarzı ..
öylen et türü salata ve yogurt .
akşamda sevze salata yogurt iekli en güzel mönti mönüsüdür ...
yasak yasak diyoruz kıslar ama diger yiyeceklerde kısıtlama yok en güzel yanıda bu normal bi biçimde doyana kadar yiyebilirsiniz ögünlerinizde . kş. tb . hesabı yok ...

ay kıyamam. petuşum inan tüm söylemlerim sizler için yoksa yemişin yememişin sana aid . yanlızca montide bu yok işte 2. kşda aynı 1 tb da. madem bukadar dikkat edip kiloardan kurtulmak istiyoruz megimiz boşa gitmesin onun için tüm çabam ...
kıslar şimdi çıkmama lazım görüşürüz ...

teşekkür ederim aeben ablacım
bugün öğleden sonra giremem
ama bu günkü menümde belli yazayım hemen
sabah
ligt peynirli tost
yeşillik
öğlen
menemen
ligt peynir
2 bardak çay(2 bardak çaya 1 tanlandırıcıyı paylaştıracağım)
yeşillik
arada
elma
akşam
fırında yağsız tavuk,salata ,yogurt

diyarım seni yine formunda görmek ne güzel . özlüyorum bu yorumlarını ..mucuks

ay diyar sne çok yaşaaa dizi film gibiyim anacım ilzetirim kendimii(koca duymasın)
yok cnm henüz kavuşmadı esas kız esas oglana ben 64 ü zaten 1.5 ay önce görüdm ama manasız bir şekilde 65 e çıkmuştım,sonra yedim yeidm yidm bir haftada 66 ya çıktım 1 kilo alaraktan ama bu manalı bir çıkıştı
o yüzdne 64 te kabulüm ama şöle 63.8 filan görsem fena olmaz hani yarın:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…