göbek savardan acilen banada lazımwalla komiğiz canım bana şimdi göbek savar lazım :))))
:))
haklısın canım yasak yasaktır diyosun haklısın birdaha dökeceğim zatenay kıyamam. petuşum inan tüm söylemlerim sizler için yoksa yemişin yememişin sana aid . yanlızca montide bu yok işte 2. kşda aynı 1 tb da.madem bukadar dikkat edip kiloardan kurtulmak istiyoruz megimiz boşa gitmesin onun için tüm çabam ...
kıslar şimdi çıkmama lazım görüşürüz ...
afiyet olsun canım pek güzel gözüküyorteşekkür ederim aeben ablacım
bugün öğleden sonra giremem
ama bu günkü menümde belli yazayım hemen
sabah
ligt peynirli tost
yeşillik
öğlen
menemen
ligt peynir
2 bardak çay(2 bardak çaya 1 tanlandırıcıyı paylaştıracağım)
yeşillik
arada
elma
akşam
fırında yağsız tavuk,salata ,yogurt
günaydın kızlar umarım iyisiznizdir
günaydın kızlar umarım iyisiznizdir
zillicim yazını okuyunca yapmak istedim plates topu bandı bende almıştım bir iki kere yaptım bıraktım bana tavsiye edeceğin bir cd varmı bende ebru şallı başlangıç vardı onamı başlasam ben genelde yürüyüş ve yüzmeden keyif alıyorum ama haftada bir yada iki günde plates yapabilsem göbeğime falan faydası olur belki ne önerirsin bana yada sadece mekikmi eklesem acaba yüyüşümü zaten yapıyorum yakında bol bol yüzerimtünaydınlar sabah şekerlerim
gerçekten o kütük bacaklarımdan eser kalmadı diyarım.ve yayvan olan basen ve totoşum top gibi oldu sıkılaştı.
benim ilk plates yaptığım zamanlar bacaklarım bile zor kalkıyordu yerinden,bacak çevirme hareketini bile yarıda bıraktığım oluyordu.şimdi hastayken bile yapmadan duramıyorum.eksiklik hissediyorum.yurtdışına çıkarken de lastiğimi topumu alıcam yanıma.yaşamımın bir parçası oldu.ben daha evvelde yoğun bir şekilde spor yapmama rağmen zorladı beni plates,sana bunların olması son derece normaldir diyarım.bacak kasların zayıf,bir hafta 10 güne kadar güçlenecek ve daha az zorlanacaksın emin ol.bir ay sonrada vageçilmezin olacak plates.çünki bittikten sonraki streç hareketleriyle yaşadığın rahatlamayı hiç bir şeye değişemeyeceksin tatlım...:
petunyacım hangi bölgen sorunlu bilmiyorum cnm ama eğer kalça ve basen sorunun varsa lastikle yerde yapılan kalça eriten hareketleri yap,selülitler içinde topun üstünde yada yerde yapılan selülitsavar hareketleri yap.başlangıç için topun üstünde yaparsanız selülitsavarı daha rahat olur,yerde popişe ve bacak arkasına 2 kat daha yük biniyor.mutlaka ki daha etkilidir ama bacak kaslarınız kuvvetlenen kadar topta yapın derim ben.
eğer göbiş ve mide sorunun varsa topun üstünde mekik yada yerde mekik yada bunlara menzer bir çok hereketi var ebrunun.hatta lastiğin üstüne uzanıp lastikle çekilen mekik benzeri hareketi var oda çok uygun olur göbişe ve mideye etki etmek için. çarşamba perşembe günlerini izleyip yapın hızlı oluyor o günlerde plates.ben ebru konuşurken kendim kalça hereketlerini sıkıştırıveriyorum araya.
ortaokuldan beri çeşitli sporları(woleybol,hentbol,step-aerobic,yürüyüş) yapan biri olarak hayatımda platesten etkili spor görmedim gerçekten arkadaşlar...daha bir gün bırakmadım başladığım günden beri.
sizde yaşam şekliniz haline getirmeye çalışın.diğer sporlar gibi yaşlandıkça apılamayacak bir spor da değil.okulda 52 yaşında öğretmen arkadaş bile yapıyor.ve dizlerimdeki ağrı gitti sırtım ağrımıyor eskisi gibi diyor ki meslek hastalığı skolyoz(kamburluk suna pekuysal hastalığıda deniyor) yok denecek düzeye geldi.zaten platesi fizik tedavi yöntemi olarak kullanıyor fizik tedaviciler.
yapın gerçekten büyük faydasını göreceksiniz...
tünaydınlar sabah şekerlerim
kaynatmışsınız yine valla,ben laptobu bi açtım açış o açış oğlum başıma çöktü yine.legolarıyla oynadık,kitap okuduk uyuttuk beyefendiyi şimdi rahatım:)
diyarım canımmmm
walla benim kilo vermiş olmama rağmen dizimin üstünden totişime kadar olan kısım kalın görünüyordu.hatta önceden (yani kiloluyken)bacaklarım birbirine sürtüşürdü yazın sıcağında taytla gezmen yada o sürtünen yerlerin acısından keklik gibi sekerek yürümek zorunda kalırdım
allahım walla sesle gülüyorum o zamanki halime şimdi,walla dışardan eve gelir gelmez üstümü çıkartıp duşa koşardım ve evde apışık vaziyette gezerdim yine sürtünüp acımasın diye..
ama benim o halimi 8 yıl önce gören arkadaşlarımdan birini tesadüfen 1 ay evvel falan alışveriş merkezinde gördüm,buraya taşınmışlar.kız baktı baktı eminim içinden o değildir falan demiştir...ben o tanıdım o baka kaldı kızım sen nooolmuşsun diye sayıkladı durdu...
gerçekten o kütük bacaklarımdan eser kalmadı diyarım.ve yayvan olan basen ve totoşum top gibi oldu sıkılaştı.
benim ilk plates yaptığım zamanlar bacaklarım bile zor kalkıyordu yerinden,bacak çevirme hareketini bile yarıda bıraktığım oluyordu.şimdi hastayken bile yapmadan duramıyorum.eksiklik hissediyorum.yurtdışına çıkarken de lastiğimi topumu alıcam yanıma.yaşamımın bir parçası oldu.ben daha evvelde yoğun bir şekilde spor yapmama rağmen zorladı beni plates,sana bunların olması son derece normaldir diyarım.bacak kasların zayıf,bir hafta 10 güne kadar güçlenecek ve daha az zorlanacaksın emin ol.bir ay sonrada vageçilmezin olacak plates.çünki bittikten sonraki streç hareketleriyle yaşadığın rahatlamayı hiç bir şeye değişemeyeceksin tatlım...
sen tatile gidene kadar platese devam et eğerki ölçülerinde en az 6-7 cm azalma olmasın adımı değiştireceğim bak bu kadar emin konuşuyorum....hıh şurayada yazdımpiligurti yapacağım adımı:)
ama her gün düzenli yap mutlaka..ara verme hamlarsın...her günde yürü bol bol....
uzun oldu yine yazdım da yazdım..
banuşuuuuumvalla kendim versem bu kadar sevinirdim ancak cnm,kurtulmaya başladın 65'lerden.vermeye başladınya meto harekte geçti inşallah hızla aşağı düşersin bu rakamdan.ama sakın kaçamaklara yönelme verdim diye,aynen devam et diyetine.birde sporu eklersen çok güzel olacak zannımca
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...banum ve diğer arkadaşlar yardımcı olmuşlar sağolsunlar.montiniz hayırlı olsun...
meyvişim geçmiş olsun tekrar cnm,dizin iyileşir inşallah en kısa zamanda ve ödemlerden kurtulursun.kiraz çıktı ye bol bol ödem attırır tatlım...
petuşum,ayşeceylin ve diğer kıslar sizede mucukkkks
canını yediğimin banusuuuuu
spordan kastım plates kuşuuum
yürüyüş göbişi indirmez popişi şekillendirip bacakları kaslandırır...sabahları plates yapsanda akşamları yürüsen nasıl olur uymazmı sana tatlımmm?
canım günaydınlar yarın sabahtan senin kilonu okumak için sabırsızlanıyorum :) merakla bekliyenin var unutma :) şimdiden tebrikler...
banu kızım sen 63 üde görürsün 58 ide sana güven ve gaz tamdır :)) hepinizi izliyorum ama izlerken tatlı yiyorum ki ben kilo alıyorum :)))))
günaydın beyaz biz iyiyiz maşallah senden ne haber
banum istedikden sonra pilatesede vakit bulursun .kuşummmm zilimmmm biraz önce duş aldımmm ve gocık oldum kendime yanlarım göbek igrenç duruyorr ,görmen lazım yaa senin dedigin gibi mümkün degil ki yapayım
ama valla biraz önce düşündüm ya yürümeyi haftada 3 güne indircemmm
yada yrümeyi bırakıp sabah erken kalkıp plates yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?