Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

walla komiğiz canım bana şimdi göbek savar lazım :))))

:))
göbek savardan acilen banada lazım
haklısın canım yasak yasaktır diyosun haklısın birdaha dökeceğim zaten

afiyet olsun canım pek güzel gözüküyor

günaydın kızlar umarım iyisiznizdir

canım günaydınlar yarın sabahtan senin kilonu okumak için sabırsızlanıyorum :) merakla bekliyenin var unutma :) şimdiden tebrikler...

banu kızım sen 63 üde görürsün 58 ide sana güven ve gaz tamdır :)) hepinizi izliyorum ama izlerken tatlı yiyorum ki ben kilo alıyorum :)))))

tünaydınlar sabah şekerlerim
kaynatmışsınız yine valla,ben laptobu bi açtım açış o açış oğlum başıma çöktü yine.legolarıyla oynadık,kitap okuduk uyuttuk beyefendiyi şimdi rahatım:)

diyarım canımmmm
walla benim kilo vermiş olmama rağmen dizimin üstünden totişime kadar olan kısım kalın görünüyordu.hatta önceden (yani kiloluyken)bacaklarım birbirine sürtüşürdü yazın sıcağında taytla gezmen yada o sürtünen yerlerin acısından keklik gibi sekerek yürümek zorunda kalırdım
allahım walla sesle gülüyorum o zamanki halime şimdi,walla dışardan eve gelir gelmez üstümü çıkartıp duşa koşardım ve evde apışık vaziyette gezerdim yine sürtünüp acımasın diye..
ama benim o halimi 8 yıl önce gören arkadaşlarımdan birini tesadüfen 1 ay evvel falan alışveriş merkezinde gördüm,buraya taşınmışlar.kız baktı baktı eminim içinden o değildir falan demiştir...ben o tanıdım o baka kaldı kızım sen nooolmuşsun diye sayıkladı durdu...
gerçekten o kütük bacaklarımdan eser kalmadı diyarım.ve yayvan olan basen ve totoşum top gibi oldu sıkılaştı.
benim ilk plates yaptığım zamanlar bacaklarım bile zor kalkıyordu yerinden,bacak çevirme hareketini bile yarıda bıraktığım oluyordu.şimdi hastayken bile yapmadan duramıyorum.eksiklik hissediyorum.yurtdışına çıkarken de lastiğimi topumu alıcam yanıma.yaşamımın bir parçası oldu.ben daha evvelde yoğun bir şekilde spor yapmama rağmen zorladı beni plates,sana bunların olması son derece normaldir diyarım.bacak kasların zayıf,bir hafta 10 güne kadar güçlenecek ve daha az zorlanacaksın emin ol.bir ay sonrada vageçilmezin olacak plates.çünki bittikten sonraki streç hareketleriyle yaşadığın rahatlamayı hiç bir şeye değişemeyeceksin tatlım...
sen tatile gidene kadar platese devam et eğerki ölçülerinde en az 6-7 cm azalma olmasın adımı değiştireceğim bak bu kadar emin konuşuyorum....hıh şurayada yazdım piligurti yapacağım adımı:)
ama her gün düzenli yap mutlaka..ara verme hamlarsın...her günde yürü bol bol....

uzun oldu yine yazdım da yazdım..

banuşuuuuum valla kendim versem bu kadar sevinirdim ancak cnm,kurtulmaya başladın 65'lerden.vermeye başladınya meto harekte geçti inşallah hızla aşağı düşersin bu rakamdan.ama sakın kaçamaklara yönelme verdim diye,aynen devam et diyetine.birde sporu eklersen çok güzel olacak zannımca

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...banum ve diğer arkadaşlar yardımcı olmuşlar sağolsunlar.montiniz hayırlı olsun...
meyvişim geçmiş olsun tekrar cnm,dizin iyileşir inşallah en kısa zamanda ve ödemlerden kurtulursun.kiraz çıktı ye bol bol ödem attırır tatlım...
petuşum,ayşeceylin ve diğer kıslar sizede mucukkkks

zillicim yazını okuyunca yapmak istedim plates topu bandı bende almıştım bir iki kere yaptım bıraktım bana tavsiye edeceğin bir cd varmı bende ebru şallı başlangıç vardı onamı başlasam ben genelde yürüyüş ve yüzmeden keyif alıyorum ama haftada bir yada iki günde plates yapabilsem göbeğime falan faydası olur belki ne önerirsin bana yada sadece mekikmi eklesem acaba yüyüşümü zaten yapıyorum yakında bol bol yüzerim

Son düzenleme:
diyarım canımmmm
walla benim kilo vermiş olmama rağmen dizimin üstünden totişime kadar olan kısım kalın görünüyordu.hatta önceden (yani kiloluyken)bacaklarım birbirine sürtüşürdü yazın sıcağında taytla gezmen yada o sürtünen yerlerin acısından keklik gibi sekerek yürümek zorunda kalırdım
allahım walla sesle gülüyorum o zamanki halime şimdi,walla dışardan eve gelir gelmez üstümü çıkartıp duşa koşardım ve evde apışık vaziyette gezerdim yine sürtünüp acımasın diye..
ama benim o halimi 8 yıl önce gören arkadaşlarımdan birini tesadüfen 1 ay evvel falan alışveriş merkezinde gördüm,buraya taşınmışlar.kız baktı baktı eminim içinden o değildir falan demiştir...ben o tanıdım o baka kaldı kızım sen nooolmuşsun diye sayıkladı durdu...
gerçekten o kütük bacaklarımdan eser kalmadı diyarım.ve yayvan olan basen ve totoşum top gibi oldu sıkılaştı.
benim ilk plates yaptığım zamanlar bacaklarım bile zor kalkıyordu yerinden,bacak çevirme hareketini bile yarıda bıraktığım oluyordu.şimdi hastayken bile yapmadan duramıyorum.eksiklik hissediyorum.yurtdışına çıkarken de lastiğimi topumu alıcam yanıma.yaşamımın bir parçası oldu.ben daha evvelde yoğun bir şekilde spor yapmama rağmen zorladı beni plates,sana bunların olması son derece normaldir diyarım.bacak kasların zayıf,bir hafta 10 güne kadar güçlenecek ve daha az zorlanacaksın emin ol.bir ay sonrada vageçilmezin olacak plates.çünki bittikten sonraki streç hareketleriyle yaşadığın rahatlamayı hiç bir şeye değişemeyeceksin tatlım...
sen tatile gidene kadar platese devam et eğerki ölçülerinde en az 6-7 cm azalma olmasın adımı değiştireceğim bak bu kadar emin konuşuyorum....hıh şurayada yazdım piligurti yapacağım adımı:)
ama her gün düzenli yap mutlaka..ara verme hamlarsın...her günde yürü bol bol....

canım sen hep yaz eski günleri bende şimdi yaşadıklarımın aynısı aynısı yalnız değilim demek ki olabilir diyebileyim. ben kilo verdikten sonra hem kalın hem sarkık basenlere bacaklara sahip oldum sözde 20 küsür kilo verdim hala capri bile giyemiyorum bileklerimin kalınlığından ( başladım canım cd artık evde ingilizce kursuna gitmediğim her akşam yapmaya çalışıcam söz veriyorum kendime ve size...inanki çoğu hareketi yapamadım umarım bu bacaklar kalkar zamanla hakkını vererek yapabilirim yaparken resmen şevkim kırıldı yok artık bunu yapamam yada iki taneden sonra öldürsen devam etmem dedim yaaa :)))

petunyacım hangi bölgen sorunlu bilmiyorum cnm ama eğer kalça ve basen sorunun varsa lastikle yerde yapılan kalça eriten hareketleri yap,selülitler içinde topun üstünde yada yerde yapılan selülitsavar hareketleri yap.başlangıç için topun üstünde yaparsanız selülitsavarı daha rahat olur,yerde popişe ve bacak arkasına 2 kat daha yük biniyor.mutlaka ki daha etkilidir ama bacak kaslarınız kuvvetlenen kadar topta yapın derim ben.
eğer göbiş ve mide sorunun varsa topun üstünde mekik yada yerde mekik yada bunlara menzer bir çok hereketi var ebrunun.hatta lastiğin üstüne uzanıp lastikle çekilen mekik benzeri hareketi var oda çok uygun olur göbişe ve mideye etki etmek için. çarşamba perşembe günlerini izleyip yapın hızlı oluyor o günlerde plates.ben ebru konuşurken kendim kalça hereketlerini sıkıştırıveriyorum araya.

ortaokuldan beri çeşitli sporları(woleybol,hentbol,step-aerobic,yürüyüş) yapan biri olarak hayatımda platesten etkili spor görmedim gerçekten arkadaşlar...daha bir gün bırakmadım başladığım günden beri.
sizde yaşam şekliniz haline getirmeye çalışın.diğer sporlar gibi yaşlandıkça apılamayacak bir spor da değil.okulda 52 yaşında öğretmen arkadaş bile yapıyor.ve dizlerimdeki ağrı gitti sırtım ağrımıyor eskisi gibi diyor ki meslek hastalığı skolyoz(kamburluk suna pekuysal hastalığıda deniyor) yok denecek düzeye geldi.zaten platesi fizik tedavi yöntemi olarak kullanıyor fizik tedaviciler.
yapın gerçekten büyük faydasını göreceksiniz...

anaaaam bu gün destanları döktüre döktüre sayfaları hep ben doldurucam galiba

diyarımmmmmm walla seni çok seviyorum canım yaaa
yani burda yüzyüze tanışamasakta sanki tanıyormuş gibiyim.walla bi yerde karşılaşsak hani o ilk bir kaç dakika soğukluk olurya bende o olmaz sanki 40 yıllık arkadaşım gibi anında kaynatmaya başlarım sizlerle...

sen benim plastese ilk başladığım halimi görsen yerde inleye inleye ölüyordum ilk hafta.oğlum bana bakıp bakıp katıla katıla gülüyordu kızıyordum küçücük çocuğa.o zamanlar eşim oğluma anne nasıl spor yapıyo dediğinde çocuk kendini yerden yere atıyordu düşün nasıl göründüğümü
şimdi soruyoruz çocuk koşarak topları getiriyor lastiği alıyor yatıyor yere aynen yaptıklarımı yapmaya başlıyor.ve o zamanlar beni oyun oynuyor falan sanıyordu sanırım üstümden inmiyordu boğuşmak için.şimdi ben küçük toplaysam o büyük toplaa yada tam tersi birlikte yapıyorz.lastiği payşamadık henüz ona eşim çalıştığı yerden elastik bandaj getirdi onunla idare ediyor.

petuşa dediğim o lastikle yapılan kalça hareketlerini sen ebrudan bir set daha fazla yap cnm.ve kendine kabah lifi mi ne deniyoır aktrlarda satılıyorya onların sabunları çıkmış şimdi.kalıp sabun içinde lifler var .selülite iyi geliyormuş arkadaşım kullanıyor.banyoda ov onunla basenlerini...

kızlar birde teyzem yeşil kahve içmeye başladı.10 gün oldu sanırım.(sandoloz sakızıda içecek oldu ama kusmuş içemedi) yeşil kahve o ishal yapıcı yeşil toz değil ama .bildiğimiz kahvenin kavrulmadan çekilmiş toz hali.nette araştırısanız yeterli bilgiye ulaşırsınız zaten.bulup için .içerdiği yüksek oranda antioksidanlar sayesinde yap atılımını kolaylaştırıyormuş.teyzem 87 kg idi.10 günde 3 kg vermiş.her sabah kahvaltıdan önce süt katıp içmiş şekeriz olarak.ve tüm gün zinde kalıyorum diyor.o çok kilolu olduğı için 3 vermiş olabilir siz 1 verin daha ne isteriz ki değilmi...
gene çok yazdım kaçayım açlıktan karnım sırtıma yapıştı.hiç bişey yiyemez oldum zaten bu aralar.azıcık atıştırayım bari....

tamam canım çok sağol dediklerini uygulamaya çalışayım ilerleyen zamanlarda benim göbeğimde ve azcık basenlerde var sıkıntı ama çok değil yani azcık yapsam hemen sıkılaşacak gibi bir his var içimde kendimi hazır hissettiğimde başlıcam teşekkürler zilli

Son düzenleme:

zilimmmmmm be her zabahh 6 da gidiyorum 1 saat spor yapıyorum
senin habarın yoktu herhalllllllllll

iyi akşamlar kızlar bugünde mesai bitmek üzere şükür eve gidip hemen sokağa fırlıcam bugün sahilde yürüyüş yapayım evin etrafında dolanmaktan sıkıldım az deniz havası iyi gelecek gibi öpüldünüz yarın görüşürük gızlarrrr yüreğim sızlarrr

ay ihmal ettim montiyi:)) öğlen ve ara kısmında değişiklik yok akşama dışarıdayım dersten sonra hayırlı kaçamaksızlıklar diliyorum kendime :))

hepinize ii akşamlar...sabah kahvaltıda görüşmek dileğiyle malum evimde bilgisayar hala yok (

canını yediğimin banusuuuuu
spordan kastım plates kuşuuum
yürüyüş göbişi indirmez popişi şekillendirip bacakları kaslandırır...sabahları plates yapsanda akşamları yürüsen nasıl olur uymazmı sana tatlımmm?

Slm montici güzeller ben geçen sene sizle beraber 10 kg vermiştim çok güzeldi sonra ne olduysa anlamadım herkes çok güzel olmuşsun senin çocuğun mu var aaa dedikçe ben tuhaf oldum ve devamlı yedim sanki kilo almak isteyen insanlar için gece gece yedim sonra aklım başıma geldi yazın 55 olmuştum şimdi sabah tartıldım 67 kiloyum bu sabah başladım tam gaz devam edicem yediklerimi yazayım montiyi unutmadım ama yanlışlarım olabilir

09:30 2 dl tam buğday ekmeği-salatalık-domates-lıght peynir-şekersiz bitki çayı-maydonoz

13:00 1 tabak z.yağlı patlıcan yemeği-1 parça tavuk göğüs-yoğurt-salata

17:00 6-7 yeşil erik-1 minik şeftali

19:00 1 tabak z. Yağlı taze fasulye-yoğurt

21:30 1 avuç yeşil erik

ESKİ KİLO TAKİP ÇİZELGEMİ YAPIŞTIRAYIM

başlangıç ...... 22 .3 2010

ilk hafta ........ 66.200 gr.
1. hafta ......... 65.100 gr.
2.hafta .......... 64.200 gr.
3.hafta ......... 62 600 gr.
4.hafta ......... 62 600 gr.
5.hafta ......... 61.200 gr.
6. hafta ........ 60 800 gr.
7. hafta ........ 60 100 gr.(kaçamaklı
8. hafta ....... .59.000 gr.
9. hafta ........ 58 900 gr.
10. hafta....... 58 200 gr.
11 hafta ....... 57 200 gr.
12 hafta ....... 57 100 gr (kaçamak ).
13 hafta ....... 56 800 gr.
TABİ BUNUN SONRASI 55 LE SON BULDU(

Son düzenleme:

kuşummmm zilimmmm biraz önce duş aldımmm ve gocık oldum kendime yanlarım göbek igrenç duruyorr ,görmen lazım yaa senin dedigin gibi mümkün degil ki yapayım
ama valla biraz önce düşündüm ya yürümeyi haftada 3 güne indircemmm
yada yrümeyi bırakıp sabah erken kalkıp plates yapcam

size bi kaç sorum daha olacak

mısır unundan yapılmış ekmek yasakmı
bide buğday yasakmı yani yarma:26:

canım tartıyı komşu aldı :) ya ben cozurtuyorum arada. valla dengemi kaybettim. 4 gün dikkat ettim 85.1 den 83.4 inmiştim. ama kesin 84 lerde çıkarım yarın. sağlık olsun. bu işi sıkı tutmanın zamanı geldide geçiyo bile. yarın söz inş. gelecek hafta size güzel bir rakam söylücem burdan. inşallah tabi.

günaydın beyaz biz iyiyiz maşallah senden ne haber

nolsun canım uğraşıyoruz işte akşama kadar oturmak yok. koşturmaya devam

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalar....
.tükkanı ben açıyorum bu sabah .....
akşam okudum yazılarınızı helede zilm uzunn ca ve güzel yazılarını .ama yazmaya fırsatım olmadı ..
zilim çok güldüm demek senin hayta pilates diye yuvarlanıyor; seni taklit için .

banum istedikden sonra pilatesede vakit bulursun . vucudun bu spora ham çokda güzel sonuç alırsın ..
banum kortizonklullandınmı hiç . ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…