Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bebikim ne yaptın kuzum . 67 mi oldun ..
kilo verdikden sonrada burayı bırakmamanızı bu yüzden tavsiye ediyorum . en azından firenleye biliyorruz .
üzülma bünyen montiye güzel cavap veriyor .bi kaç ay sonra yine istedigin kiloya inersin fakat bu kez 2.aşamayı uygula lütfen ..
hoşgeldin .

size bi kaç sorum daha olacak

mısır unundan yapılmış ekmek yasakmı
bide buğday yasakmı yani yarma:26:
canım ilk sayfada ayrıntılı gl endeks toblasu var çıktısını al istersen baya yardımı oluyor .
mısır ununun gl endeksi baya yüksek ..mısırın her ürünü 1.aşamada yasak canım .
gerberacım mönülerini verirsen daha çok yardımcı oluruz .en azından yönlendiririz ..
yarma konusunu ise şöyle açıklayım .. 1. aşamanınilk haftalarında iseniz butür gıdalardan uzak durun daha hızlı kilo vermek için ... çok nadir ilerleyen haftalarda yenebilir ama yanında et türü olmamak kaydıyla ve yagsız...
gl endeksininde 1.aşamya pek uygun oldugunu söyleyemem . bence bi müddet yemeyin .zatetn haftada en fazla 3 ögün karbonhidrat şeçeneginiz var .
beyazım bence sana . kilo vermen güzel gidiyor diye rehavet çöktü salıyorsun

zilim yeşil kahveden bahsetmişsin biraz açarmısın ...
k.k da linki var şöylebir baktım ama açıklayıcı bişi yok ..
neren temin etti anecin nasıl bişi .ve nasıl kulandı ...?

diyar banu sitede nerdesiniz len linka ugramadan nerelere bakıyonuz .

kıslar sizlerle paylaşayım dün ROMATOLAJİ dr. gittim hiçbir problemim olmadıgını söyledi hatta spor yapmamı önerdi. dedim ben yürüyüş ve pilates manyagıyım .süper deaem et dedi . dizlerimi sanırım zorladım, ogün çok yürüyüp cal in hareketleriyle ... bugünde kardiyolaji pro. dr.nun verdigin ilacım bitiyor . 15: 30 da kontrorum var . dua edin su bitmiş olsun . eger hala eksilmediyse farklı tedaviye başlayacak .

ablacım günaydınnn allahın izniyle sapsağlam çıkıp dönücen yanımıza su da bitmiş olsun tabi kide

ben ancak gelebildim kahvaltımı ediyordum 1,5 bardak yağsız süt ile 2 d,l,m tb ekmeği minik

sabah tartıldım herkes kilo verir ben alıyorum 73,9 kg çıktım

63.9 gördüm sonunda kırdım zincirleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

diyarım böyle düşünme seninde 6lı rakamları görecegin gün gelecek. burda banum gibi bagıracaksın kırdım zincirlerimi diye . bak oda ne zor veriyor neçak sabretti anlamsız artışlar yaşadı ama bugün sevinen o oldu ..
sende sakın umutsuzluga kapılma 20 kilo nasıl gitiyse kalanda gidecek ...
kendini en iyi sen bilirsin yaptıklarını bi masaya yatır kendini eleştir nerde hata yapıyorsun nerde daha sıkı olabilirsin ne eksik ..* bunları bi not al kendi kendine . inan çare yine kendimizde. .

Günaydın ablacım haklısın bırakmamak lazım bu sefer bırakmıyacağım sabah tartıldım hafiflemişim kilom 66,1o kahvaltımı yaptım birazdan platesime başlıyacağım

Günaydın ablacım haklısın bırakmamak lazım bu sefer bırakmıyacağım sabah tartıldım hafiflemişim kilom 66,1o kahvaltımı yaptım birazdan platesime başlıyacağım
çok sevindim gerisi tez gelir inşallah ...
bende kaçayım pilatesime özledim iyce...

banum istedikden sonra pilatesede vakit bulursun . vucudun bu spora ham çokda güzel sonuç alırsın ..
banum kortizonklullandınmı hiç . ?

günaydınnnn ablişkooo
ablam vallah billah benim plates yapacka tek zamanım akşam bebeler uyuyunca
ama ondada taktir edersin ki akşama kadar hışım çıkıyorrr
platese halim kalmıyor 2 bebe ilee
ama akşam yazamadım uyuya kalmışımmm
yürüyorum evet amaa bi fayda saglama zban aizlimin dedigibi gibi
sabahları yürümek yerine o saatte plates yapayım diyorum
tek seçenek bu ne dersinizz?

o saat dedigin 6 banum ama inan güneş çok erken doguyor çoçuklar okula gidene kadar öylen oluyormuş gibi geliyor ....
ben tavsiye ederim haftanın 4 günü pilates yap sabahları diger günlerde yürüyüş ne dersin ..
diger sorum askıda kalmış kortizon kulandınmı demiştm ?

günaydın kızlar ben ayın 21 inde başlamıştım 63.7 ile bugün 62.6 yım çooooooooook mutluyum
dün dışarı çıktık yemeğe ani bir kararla yemekte ıgara köfte salata yedim.akşam arkadaşlara geçtik orda da yemedim hiç bir mamadan sadece 5-6 tane badem yedim vee artık çayı şekersiz içebiliyorum
teşekkür ederim hepinize

bebikk hoşgeldinn aramıza eskisin sanırım
umarım en kısa zmand akurtulursun kilocuklardan fazlada bişiy yok sanırım

diyarr
cnmbi diyetisyenemi gitsen acaba?

aben abla
ben kortizon kullanmadım niye sprdun küü

tebrikler ayşem hartikasın demek bünyen montiye harika cevap verecek .kaptanım kraliçem .
daha evvel hormon tedevisi oldum demiştin yanlışmı hatırlıyorum . hormon tedeviside genelde kortizon oluyor . kilo vermen bunamı dayalı diye merak ettim . bide dr.lar ileri seviyede eger geçmesse bu liaca baş vuururru zdemişti korkum birazda bu ... bana dua edin kıslar bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine . butür ilaçlara gerek kalmadan iyi haberler alayım bugün ..

Son düzenleme:

ozman öle yapayımmm ,hafta sonu pc ye indireyim ebrunun programlaırnı
takılabiliyor nettee 6:30 da başlasam 7:30 a kadar devam edeirm 1 saat
akşamları fırsat buldukçada yürümeye çalışırımspor beni çok dinlendiriyorr
akşaml olmazsada kalan günlerde yürüyüm

sizz zilimle aylardır plates diye çok ısrarcısınız ve bend ebiliyourmki sonuç alıcam ben bu iştennn
topum var evde büyük top bird elastik alayım hafta sonu

dün duş aldım valla aglıycaktım sinirdnen yanlarımıı bi tuttum bi tomar ett varr
ve izlimin yazısı aklıma geldi plates plates pltes dedim kendi kendimeee

çok uzun yazdıım amaa şöle de yapmak isterim zman buldukçaa
sabah 45 dk yürüyüş sonrasınd applates 45 dk
6 d akalksam 7:30 d aişim biter bud aolabilir dimi abla:26::26::26:

ayyy çenem düştü kusura bakmaaa

geçmiş olsun ablam sanada yok ben kullanmadım hormon ilacı
sanırım karıştırdın beni biriyleee,beni kilo durumumm sadece pko ile ilgili ablaa
çok sık direnişe geçiyor bünyemm
ama bu son zamanlarda yaşadıgım olayı tamamen ben kendim yapıtm herşeyden kısarak yedim
baklagil bile yemedim ee vucutta kıstı tabi kilo vermeyi direnişe geçti

ayşeeeee tebriklerr cnmmmmm yaaaaaaa hangiii fücuttt bize zincir vuracakmış şaşarımmmincirmi dayanır üleynnnnnnnnn bizeeeee

banum agır gelmesin her iksi . bide sakın aç karna yapma bukadar spor kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ...
pilates 40 dk öncesindede 30 dk yürüsen yeter bu kombin iyi her ikisinden 45 dk er fazla biraz.
hem 30 dk yürüyüşde yag yakımı tam başlar pilatesle de ardından harıka olur ben bi ara öyle yapıyordum evde yerimde 30 dk yürüyüp ardından pilatese başlıyordum .

hadi bana müdase ısınma hereketlerine bari reklamlarda yapayım geçikdim ...
kıslar uzun yazdım diye niye hayıflanıyorsunuz yav biz okumakdan mutlu oluyoruzki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…