bebikim ne yaptın kuzum . 67 mi oldun ..Slm montici güzeller ben geçen sene sizle beraber 10 kg vermiştim çok güzeldi sonra ne olduysa anlamadım herkes çok güzel olmuşsun senin çocuğun mu var aaa dedikçe ben tuhaf oldum ve devamlı yedim sanki kilo almak isteyen insanlar için gece gece yedim sonra aklım başıma geldi yazın 55 olmuştum şimdi sabah tartıldım 67 kiloyum bu sabah başladım tam gaz devam edicem yediklerimi yazayım montiyi unutmadım ama yanlışlarım olabilir
09:30 2 dl tam buğday ekmeği-salatalık-domates-lıght peynir-şekersiz bitki çayı-maydonoz
13:00 1 tabak z.yağlı patlıcan yemeği-1 parça tavuk göğüs-yoğurt-salata
17:00 6-7 yeşil erik-1 minik şeftali
19:00 1 tabak z. Yağlı taze fasulye-yoğurt
21:30 1 avuç yeşil erik
ESKİ KİLO TAKİP ÇİZELGEMİ YAPIŞTIRAYIM
başlangıç ...... 22 .3 2010
ilk hafta ........ 66.200 gr.
1. hafta ......... 65.100 gr.
2.hafta .......... 64.200 gr.
3.hafta ......... 62 600 gr.
4.hafta ......... 62 600 gr.
5.hafta ......... 61.200 gr.
6. hafta ........ 60 800 gr.
7. hafta ........ 60 100 gr.(kaçamaklı
8. hafta ....... .59.000 gr.
9. hafta ........ 58 900 gr.
10. hafta....... 58 200 gr.
11 hafta ....... 57 200 gr.
12 hafta ....... 57 100 gr (kaçamak ).
13 hafta ....... 56 800 gr.
TABİ BUNUN SONRASI 55 LE SON BULDU(
canım ilk sayfada ayrıntılı gl endeks toblasu var çıktısını al istersen baya yardımı oluyor .size bi kaç sorum daha olacak
mısır unundan yapılmış ekmek yasakmı
bide buğday yasakmı yani yarma:26:
beyazım bence sana . kilo vermen güzel gidiyor diye rehavet çöktü salıyorsuncanım tartıyı komşu aldı :) ya ben cozurtuyorum arada. valla dengemi kaybettim. 4 gün dikkat ettim 85.1 den 83.4 inmiştim. ama kesin 84 lerde çıkarım yarın. sağlık olsun. bu işi sıkı tutmanın zamanı geldide geçiyo bile. yarın söz inş. gelecek hafta size güzel bir rakam söylücem burdan. inşallah tabi.
nolsun canım uğraşıyoruz işte akşama kadar oturmak yok. koşturmaya devam
diyar banu sitede nerdesiniz len linka ugramadan nerelere bakıyonuz .
kıslar sizlerle paylaşayım dün ROMATOLAJİ dr. gittim hiçbir problemim olmadıgını söyledi hatta spor yapmamı önerdi. dedim ben yürüyüş ve pilates manyagıyım .süper deaem et dedi . dizlerimi sanırım zorladım, ogün çok yürüyüp cal in hareketleriyle ... bugünde kardiyolaji pro. dr.nun verdigin ilacım bitiyor . 15: 30 da kontrorum var . dua edin su bitmiş olsun . eger hala eksilmediyse farklı tedaviye başlayacak .
diyarım böyle düşünme seninde 6lı rakamları görecegin gün gelecek. burda banum gibi bagıracaksın kırdım zincirlerimi diye . bak oda ne zor veriyor neçak sabretti anlamsız artışlar yaşadı ama bugün sevinen o oldu ..ablacım günaydınnn allahın izniyle sapsağlam çıkıp dönücen yanımıza su da bitmiş olsun tabi kide
ben ancak gelebildim kahvaltımı ediyordum 1,5 bardak yağsız süt ile 2 d,l,m tb ekmeği minik
sabah tartıldım herkes kilo verir ben alıyorum 73,9 kg çıktım
vay vay vayy
63.9 gördüm sonunda kırdım zincirleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok sevindim gerisi tez gelir inşallah ...Günaydın ablacım haklısın bırakmamak lazım bu sefer bırakmıyacağım sabah tartıldım hafiflemişim kilom 66,1o kahvaltımı yaptım birazdan platesime başlıyacağım
banum istedikden sonra pilatesede vakit bulursun .vucudun bu spora ham çokda güzel sonuç alırsın ..
banum kortizonklullandınmı hiç . ?
o saat dedigin 6 banum ama inan güneş çok erken doguyor çoçuklar okula gidene kadar öylen oluyormuş gibi geliyor ....günaydınnnn ablişkooo
ablam vallah billah benim plates yapacka tek zamanım akşam bebeler uyuyunca
ama ondada taktir edersin ki akşama kadar hışım çıkıyorrr
platese halim kalmıyor 2 bebe ilee
ama akşam yazamadım uyuya kalmışımmm
yürüyorum evet amaa bi fayda saglama zban aizlimin dedigibi gibi
sabahları yürümek yerine o saatte plates yapayım diyorum
tek seçenek bu ne dersinizz?
günaydın kızlar ben ayın 21 inde başlamıştım 63.7 ile bugün 62.6 yım çooooooooook mutluyum
dün dışarı çıktık yemeğe ani bir kararla yemekte ıgara köfte salata yedim.akşam arkadaşlara geçtik orda da yemedim hiç bir mamadan sadece 5-6 tane badem yedim vee artık çayı şekersiz içebiliyorum
teşekkür ederim hepinize
daha evvel hormon tedevisi oldum demiştin yanlışmı hatırlıyorum . hormon tedeviside genelde kortizon oluyor . kilo vermen bunamı dayalı diye merak ettim . bide dr.lar ileri seviyede eger geçmesse bu liaca baş vuururru zdemişti korkum birazda bu ... bana dua edin kıslar bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine . butür ilaçlara gerek kalmadan iyi haberler alayım bugün ..bebikk hoşgeldinn aramıza eskisin sanırım
umarım en kısa zmand akurtulursun kilocuklardan fazlada bişiy yok sanırım
diyarr
cnmbi diyetisyenemi gitsen acaba?
aben abla
ben kortizon kullanmadım niye sprdun küü
o saat dedigin 6 banum ama inan güneş çok erken doguyor çoçuklar okula gidene kadar öylen oluyormuş gibi geliyor ....
ben tavsiye ederim haftanın 4 günü pilates yap sabahları diger günlerde yürüyüş ne dersin ..
diger sorum askıda kalmış kortizon kulandınmı demiştm ?
tebrikler ayşem hartikasın demek bünyen montiye harika cevap verecek .kaptanım kraliçem .
daha evvel hormon tedevisi oldum demiştin yanlışmı hatırlıyorum . hormon tedeviside genelde kortizon oluyor . kilo vermen bunamı dayalı diye merak ettim . bide dr.lar ileri seviyede eger geçmesse bu liaca baş vuururru zdemişti korkum birazda bu ... bana dua edin kıslar bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine . butür ilaçlara gerek kalmadan iyi haberler alayım bugün ..
günaydın kızlar ben ayın 21 inde başlamıştım 63.7 ile bugün 62.6 yım çooooooooook mutluyum
dün dışarı çıktık yemeğe ani bir kararla yemekte ıgara köfte salata yedim.akşam arkadaşlara geçtik orda da yemedim hiç bir mamadan sadece 5-6 tane badem yedim vee artık çayı şekersiz içebiliyorum
teşekkür ederim hepinize
banum agır gelmesin her iksi . bide sakın aç karna yapma bukadar spor kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ...ozman öle yapayımmm ,hafta sonu pc ye indireyim ebrunun programlaırnı
takılabiliyor nettee 6:30 da başlasam 7:30 a kadar devam edeirm 1 saat
akşamları fırsat buldukçada yürümeye çalışırımspor beni çok dinlendiriyorr
akşaml olmazsada kalan günlerde yürüyüm
sizz zilimle aylardır plates diye çok ısrarcısınız ve bend ebiliyourmki sonuç alıcam ben bu iştennn
topum var evde büyük top bird elastik alayım hafta sonu
dün duş aldım valla aglıycaktım sinirdnen yanlarımıı bi tuttum bi tomar ett varr
ve izlimin yazısı aklıma geldi plates plates pltes dedim kendi kendimeee
çok uzun yazdıım amaa şöle de yapmak isterim zman buldukçaa
sabah 45 dk yürüyüş sonrasınd applates 45 dk
6 d akalksam 7:30 d aişim biter bud aolabilir dimi abla:26::26::26:
ayyy çenem düştü kusura bakmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?