Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hadi bana müdase ısınma hereketlerine bari reklamlarda yapayım geçikdim ...
kıslar uzun yazdım diye niye hayıflanıyorsunuz yav biz okumakdan mutlu oluyoruzki..

bazen benim çenem düşüyorrrr çok uzun yazıyorum diye dedim belk sıkılırsınız ki
bend ebüyük bir keyifle okuyorum yazılarıdaa

aaaaaaaaaaaaaaa ben büyük bi ayrıntıyı kaçırdım şimdi ben bu hafta 2.100 verdim
ama bugün benim birde regli günümmm olmamm gerekiyor ona ragmen verebildim

aeben ablam masumum çooooooook teşekküler evet kimse zincir vuramaz masumum çok sevdim bu montiyi böyle güzel sonuçlar aldıkça daha hırsla yapıyorum çayı şekersiz yada tatlandırıcısız içmek hayaldi benim için ama içiliyormuş

günaydın günaydın. yeni bir karar aldım. inş vazgeçmem dönmem. bundan sonra günde 2 kere plates yapıcam sabah ve akşam. yediklerime cidden dikkat edicem. ve hergün 2 bardak biberiye çayımı içicem. alabilirsem 5i bir yerde çayından alıcam aktardan. haydi hayırlısı kızlar. inş Rabbim azim verir kararrımdan dönemem için. kilo verenleride tebrik ederim .

Günaydın Aplaaa sana da hayırlı cumalar

Geçmiş olsun aeben abla inşallah geçecek hepsi

63.9 gördüm sonunda kırdım zincirleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
heyoooo hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım yehooooo

günaydın canım harikasın tebrik ediyorum çay olayına gelince inanki ileride şekerli denesende içemeyeceksin ben ne kahveyi ne çayı hele bitki çaylarını şekerli olursa içemiyorum mide bulantısı yapıyor tad alamıyorum seninde ileride böyle olacağına eminim şeker sigara kadar zararlı bence

sen iste herşey çok güzel olur ayşeee sen iste elbet bir yol bulunurrrr :)

Beyazcım kendine güven ve kakarından vazgeçme sonuçları gördükçe kendine olan güvenin eminim artacak arkandayzı sana güveniyoruz hayırlısı canım:92:

Dünün özeti: -Menüye aynen uyuldu.(balığı tava olarak yedim )
-Menüye ilave olarak 1 bardak şalgam suyu içtim.
-Sporumu yaptım 1 saat 20 dk tempolu yürüdüm.(Doğaya ,ağaçlara, kuşlara tekrar tekrar aşık oldum ne güzel yaratmış yaradan)

bugün kü menüm şöyle
Sabah
1 adet medine hurması(iri)
2 dilim tam buğday ekmeği
4 Adet Yeşil Zeytin
Bol marul,1 salatalık,1 biber,domates
Köy peyniri

Öğle
Fırında pişmiş iki adet patlıcan(bugün dolması vardı ben rica ettim iki tane fırına atıp kabuğunu soyup bana verecek ahçımız :))
1 kase yoğurt
2 adet ceviz
Salata
Akşam
Börülce salatası(iç börülce)
Az taze fasulye
Bir kase yoğurt
Domates,salatalık

Spor : 1 saat hızlı tempo yürüyüş

günaydın kızlar...
kilocuklar gitmiş hepiniz adına çok sevindim walla...banum seni ayrıca tebrik ederim cnm,seni haftanın kilo verme kraliçesi seçtim(platese başlarsan plates kraliçeside seçeriz)
haftaya daha daha sonraki haftalarda bu kadar veremssende sakın ümitsizliğe kapılma çünki bir aylık kiloyu bir seferde verdin...

diyarım sakın üzüğlme ödem olabilir,biberiye çayı iç cnm.proteine ağırlık ver sende biraz...suyu arttır haftaya kesin vermiş olursun...

ayşeceylin senide tebrik ederim cnm...ve tüm herkesi....

aebenim su gitmiştir eminim,hiç bir şeyin kalmamıştır.bu kadar iyi beslenip spor yapan birinde su mu kalmaz...kortizondan da o kadar korkmayın.türk insanın beyninde kortizonun kötü yer etmesine sebep oldu dr.lar malesef ama sanıldığı kadar kötü bişey değil..inşallah hiç bi ilaca gerek kalmaz...

bebik hoşgeldin cnm tekraardan...inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşır ve geri almassın cnm..
ben şimdi parka kaçar

petunya, ziligurti çooook teşekkür ederim.petuncatacım şimidilk fena gelmiyor şekersiz çayın tadı inş. ilerleyen zamanlarda daha çok alışırım..

teşekkür ederm inş. devamı gelicek zilicim ben bugün başladım platese ama benim yapmak istediğim basen bacak hareketleri onu nerden bulabilirim tv 8 de açamadım da belirli bir site varsa ben de oradan yapayım

63.9 gördüm sonunda kırdım zincirleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tebrik ediyorum canım seni :)) yakışıklı adam esas kızı resmen öptü artık :))))

yapıcam ablacım boğazımı tutamıyorum biliyorum kaşamağa yer yok heleki benim bünyede kesinlikle yer yok..dün akşam hiç yapmadığım şeyi alkolü almıştım o yüzden yüksek çıktım baya...yoksam yemeklerim yazdığım gibiydi akşam süt yerine 2 ızgara köfte yedim dışarıda süt ürünü bulamadım o kadar...

bende tebrik ediyorum canım bizde haftaya verelim olur mu? bende bugün platesimi yapıcam salı perşembe hariç hergün plates :)))

diyarrrrr öptü cnm öptüü sonundaaa be yaaa
monti topigini plates topigi ilan edicme artıkın herkeşlerrr plates yapıyor ne güselll
bi ögrensek tam anlamıyla izlim gibi yapsak süper olur
zilim her anlattıgında içim gidiyor vallahh

zilimmmm demişkenn
zilişş şu yeşil kahvyi nirden alcazzz zku bizde denesekkk
belkim kalanları vermemize yardımcı olurr

şimdi bu plates videolarını indirmek gerekiyor
ark bitaneis başlangıçtan itibaren olan videolaırn linkini verdi
acaba ilk baştan mı başlasamm yapmayaaa
yoksamm açıp herhangi bir videmu indirsemm

ewet bende başladım başlangıç kilosu yazılıyormu 88,7

listemi akşam eklerim

bundan sonra sürekli buradayım :)

Son düzenleme:
banuşum sen baştan başlama cnm,ham olabilirsin ama baştan başlayarak vakit kaybetme bence..
ebru zaten yaza hazırlık paso karın çalışrıyor ne zamandır,çarşamba perşembe günlerinden başla yapabildiğin kadarını yap ilk başlarda....
bir hafta çok zor gelir ama 2.hafta alışırsın.zaten bittikten sonraki esneme hareketlerini yapınca insana bir rahatlama ve uyku geliyorki anlatamam.çocuk olmasa sızıp kalırım yani...sen aebeniminde dediği gibi hafta 4 plates 3 yürüme günü yap kendine banum...o yanlarından eser kalmıycak bak görürsün zilim dediydi dersin...
kimdi ismini unuttum kalça için sormuştu platesi oda kalça için lastikle yapılan ve dün diyara tavsiye ettiğim hareketleri yapsın bol bol yaza herkes bikinisiyle,streç kotuyla,taytıyla çıtır çıtır gezsin...

zilimmm peki ben bu videoları naısl indirip pc ye kaydede bilirim
çünkü donuyor takılıyor netten açınc abirde inmeisni beklemek zman kaybı olcak benim için
yok yok valla bu kez dönmek yok platestennn

akşam çok cnm sıkıldııııı yanlarıma ve göbegime

masumum callanda çok etkili kısa sürede incelmek için ben çok sevdim artık hayatım boyunca yapacağım.kısa sürede o kadar fark ediyor ki yaptıkça zevk alıyorum cnm

banum ashampo clip fınder diye bir preoğram sayesinde indirdim ben cnm..sende kur bu proğramı sonra teker teker hangi günleri indirmek istesen indirirsin..
yada indirene kadar şu şekilde yap ballışkom.sabah uyanır uyanmaz aç hangini yapacaksan.başlasın.hani izlemek istediğğimiz videoyu başlatıp durdurduğumuzda ekranda üçgen bi işaret çıkıyorya o konuma getir o açmaya davem eder ama izleme devam etmessin.o arada yüzünü yıka vs..oyalan yani 5-10 dk kadar.sonra tıkla tekrar o ok işretine izlemeye devam et.o da sen işlerini görürken bir kısmını açmış olur takılmadan izlersin yani.o önceden açar sen arkadan izlemiş olursun.umarım anlatabilmişimdir...

zilimmm ben şimdi programı indiriyorum oradan istedigm günü indirmeye çalışıcam
dedigini anladım cnm bi kaç kez öyle yaptım ama ondada takılıyor bazen veee
konsantrasyon bozluyor şimdi progrma insin sen bana bir kaç tarih ve ronlaır indireyim çok oldum biliyorum amaaaa idare ediver kuşum

zilim ndiridm programı
karışma bi ekran çıktı 3 seçenek var biride youtubeseçenekleirn
dogru dimi paltes yazdım ebrunun direk karın kalça
videolaır çıktı indiriyorum şimdi
umaırm başaırılı olurum

banuuuum çok olurmusun yaw sen hiç...canını yerim senin beeeeen
bendekiler hep kalça günü cnm bendekilerin tarihlerini versen sana altın hepten incelir üstün kalır aynı şekilde..ama sen tüm çarşamba perçembeleri indirebilirsin rahatça.hatta salılarıda indir.mesela bu haftakiler olabilir.geçen haftakiler olur...gün gün hiç aklımda yok ben netten yapmadığım için.ama zaten proğram başlarken diyorya ebru bu gün karınlar gidecek dümdüz olacak falan diye yada kalçalar yanacak diye.sen karın diye söylediği günleri indir cnm..ama günlerini tarih olarak bilmiyorum walla tatlım.ebru bu ara karınlara takmış durumda zaten,yansın o yağlar,erisin o yağlar,ölsün o yağlaaaar diye diye telef ediyor her sabah bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…