hadi bana müdase ısınma hereketlerine bari reklamlarda yapayım geçikdim ...
kıslar uzun yazdım diye niye hayıflanıyorsunuz yav biz okumakdan mutlu oluyoruzki..
günaydın hayırlı cumalar....
.tükkanı ben açıyorum bu sabah .....
akşam okudum yazılarınızı helede zilm uzunn ca ve güzel yazılarını .ama yazmaya fırsatım olmadı ..
zilim çok güldüm demek senin hayta pilates diye yuvarlanıyor; seni taklit için .
Geçmiş olsun aeben abla inşallah geçecek hepsidiyar banu sitede nerdesiniz len linka ugramadan nerelere bakıyonuz .
kıslar sizlerle paylaşayım dün ROMATOLAJİ dr. gittim hiçbir problemim olmadıgını söyledi hatta spor yapmamı önerdi. dedim ben yürüyüş ve pilates manyagıyım .süper deaem et dedi . dizlerimi sanırım zorladım, ogün çok yürüyüp cal in hareketleriyle ... bugünde kardiyolaji pro. dr.nun verdigin ilacım bitiyor . 15: 30 da kontrorum var . dua edin su bitmiş olsun . eger hala eksilmediyse farklı tedaviye başlayacak .
heyoooo
63.9 gördüm sonunda kırdım zincirleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın canım harikasın tebrik ediyorum çay olayına gelince inanki ileride şekerli denesende içemeyeceksin ben ne kahveyi ne çayı hele bitki çaylarını şekerli olursa içemiyorum mide bulantısı yapıyor tad alamıyorum seninde ileride böyle olacağına eminim şeker sigara kadar zararlı bencegünaydın kızlar ben ayın 21 inde başlamıştım 63.7 ile bugün 62.6 yım çooooooooook mutluyum
dün dışarı çıktık yemeğe ani bir kararla yemekte ıgara köfte salata yedim.akşam arkadaşlara geçtik orda da yemedim hiç bir mamadan sadece 5-6 tane badem yedim vee artık çayı şekersiz içebiliyorum
teşekkür ederim hepinize
sen iste herşey çok güzel olur ayşeee sen iste elbet bir yol bulunurrrr :)aeben ablam masumum çooooooook teşekküler evet kimse zincir vuramaz masumumçok sevdim bu montiyi böyle güzel sonuçlar aldıkça daha hırsla yapıyorum çayı şekersiz yada tatlandırıcısız içmek hayaldi benim için ama içiliyormuş
Beyazcım kendine güven ve kakarından vazgeçme sonuçları gördükçe kendine olan güvenin eminim artacak arkandayzı sana güveniyoruz hayırlısı canım:92:günaydın günaydın. yeni bir karar aldım. inş vazgeçmem dönmem. bundan sonra günde 2 kere plates yapıcam sabah ve akşam. yediklerime cidden dikkat edicem. ve hergün 2 bardak biberiye çayımı içicem. alabilirsem 5i bir yerde çayından alıcam aktardan. haydi hayırlısı kızlar. inş Rabbim azim verir kararrımdan dönemem için. kilo verenleride tebrik ederim.
petunya, ziligurti çooook teşekkür ederim.petuncatacım şimidilk fena gelmiyor şekersiz çayın tadı inş. ilerleyen zamanlarda daha çok alışırım..
63.9 gördüm sonunda kırdım zincirleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
diyarım böyle düşünme seninde 6lı rakamları görecegin gün gelecek. burda banum gibi bagıracaksın kırdım zincirlerimi diye . bak oda ne zor veriyor neçak sabretti anlamsız artışlar yaşadı ama bugün sevinen o oldu ..
sende sakın umutsuzluga kapılma 20 kilo nasıl gitiyse kalanda gidecek ...
kendini en iyi sen bilirsin yaptıklarını bi masaya yatır kendini eleştir nerde hata yapıyorsun nerde daha sıkı olabilirsin ne eksik ..* bunları bi not al kendi kendine . inan çare yine kendimizde..
günaydın günaydın. yeni bir karar aldım. inş vazgeçmem dönmem. bundan sonra günde 2 kere plates yapıcam sabah ve akşam. yediklerime cidden dikkat edicem. ve hergün 2 bardak biberiye çayımı içicem. alabilirsem 5i bir yerde çayından alıcam aktardan. haydi hayırlısı kızlar. inş Rabbim azim verir kararrımdan dönemem için. kilo verenleride tebrik ederim.
zilimmm ben şimdi programı indiriyorum oradan istedigm günü indirmeye çalışıcam
dedigini anladım cnm bi kaç kez öyle yaptım ama ondada takılıyor bazen veee
konsantrasyon bozluyor şimdi progrma insin sen bana bir kaç tarih ve ronlaır indireyim çok oldum biliyorum amaaaa idare ediver kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?