Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmm
ya ben indirdim 2 tan ekolayda iniyor fakat indirdikleirm ya kamera arkası yada sçama sapan video tv çekip koyulanlar filan
nasıl bulcan dogrusunu yaww*

canım ben hiç bilmiyorum o yüzden sana yardımcı olamıcam okudum yazışmalarınızı siz doğru yolu bulunca bende evime bilgisayar gelince indiricem

şimdilik cd den yapıcam sonra tv deki karına geçicem

bu arada ben çok acıktım çünkü öğlen çok az yedim ve 5 ceviz birbardak ayran içtim. 1 saat sonrada 1 elma yedim

bugünkü saçma menüm:

sabah:2 kuru incir
kahvaltı:1,5 bardak yağsız süt,2 dilim minik tam buğday ekmek
öğlen:1/4 fırında tavuk göğsü(içinde bezelye,havuç,patates,mantar koyup sarmışlardı o yüzden dışında ki tavuğu ve iki minik mantarcığı yiyebildim),yoğurt,salata.doymadım hiç
1.ara: 5 ceviz bir bardka ayran
2.ara: 1 minik elma

akşam eve gidince ya yumurta kırarım,salata,yoğurt yada çorba,yoğurt

ablam gitti mi monti bugün?

oruç gitti mi gibi olmuş sorum :) ama mutsuz oldum arada kuruyemiş yasak biliyorum sanırım regl olucam öğlende tam doymayınca resmen karnım zil çaldı (

oruç gitti mi gibi olmuş sorum :) ama mutsuz oldum arada kuruyemiş yasak biliyorum sanırım regl olucam öğlende tam doymayınca resmen karnım zil çaldı (

bence gitmemiş monti cnm.
bu arada montiye başladığımdan beri bende kendimi oruçlu gibi hisssediyorum daha gece söyledim eşime.ekmek arası bişeyler hazırladı kendine o yedi ben baktım dedim kendimi oruçlu gibi hissettim

hep evde olsam sanırım tam monti yapma şansım daha fazla olurdu böyle işyerinde köftenin içinde dahi ekmek oluyor %100 saf et yok yada unsuz çorba yok illa birşeyler katılıyor montiye aykırı. evden de hergün getiremiyorum işyerine o yüzden alışsamda tam anlamıyla çevresel koşullardan ötürü kaçamaksız yapamıyorum.

olsun onlara rağmen yine kg veriliyor.ben acemiyim daha menülerimde hatalarda oldu bulgur falan yedim ama ona rağmen verdim kg.bu hafta hata yapmadan uygulayacağım daha iyi sonuç alırm inş.

zilicim basen hareketlerini soran bendim benim üstüm çok ince resmen 2 beden farklı altla üst dediğin gibi bu sabahta hep göbeğe ağırlık veriyor basen için günleri hangi günler ben bugün başladım ve doğrudüzgün yapamadım

br de köfte yapıcam içine tam buğday ekmeğinden mi ufalayım yoksa hiçmi ekmek koymıcam ozaman da sırf et miğdem bulanıyo(

teşekkür ederm inş. devamı gelicek zilicim ben bugün başladım platese ama benim yapmak istediğim basen bacak hareketleri onu nerden bulabilirim tv 8 de açamadım da belirli bir site varsa ben de oradan yapayım

canım bende de basen sorunu var. vaktim kısıtlı olduğu için ben sürekli videoyu yapıyorum hergün. umarım faydası olur
buradan bakabilirsin

bende tebrik ediyorum canım bizde haftaya verelim olur mu? bende bugün platesimi yapıcam salı perşembe hariç hergün plates :)))

verelim diyarım inş. ben gezemye mezmeye gitmicem bu hafta. ya gittikmi illa ye iç nolcak bişey olmaz. oluyo işte arkadaş anlatamıyosun ki. mübarek bünyede yesede alsam diye bakıyor. 1 lokma bile farkediyor. inan gece yatakta plates yaptım :) bir anda lastik ayağımda şlap diye çıkıverince eşim uyandı. adam da deli sanıcak artık beni. neyse ben azıcık plates yapıvereyim. söz verdik diyarcım haftaya bomba gibi dönelim inş

yok diyarım niyen gitsin olur arada öyle aksaklıklar.......

bebikim etle ekmek birleşmeyecek montide ...biraz soganını bol tut baharatınıda .

ewet bende başladım başlangıç kilosu yazılıyormu 88,7

listemi akşam eklerim

bundan sonra sürekli buradayım :)
tekrar hoşgeldin gerbera..

hepinize teşekür ederim iyi dileklariniz için kıslar....
dr geldim şimdi malesef istedigimiz sonuç olmamış su çok az gittmiş . tekrar kulandıgım ilacı 2 katına çıkarıp 15 gün daha kulanıcam ... şuanki su çok fazla deyil ama sorun agrıların tamgeçmesi . eger bu süre zarfında egrılar geçerse hafif bi ilaçla 6 ay devam edicem ... ama yok geçmeese başka çarelerre başvurucaz . inşallah bu 15 gün agrısız geçerde başka yollara baş vurmayız .

selaaaam bugünkü menüm:
sabah 2 haşlanmıs yumurtalı kahvaltı (sabah öğlen yemeği bir arada geç kalktım)
akşam: tavuk ayran salata ardından elma sirkeli su
ara: meyve

Son düzenleme:
bugün kahvaltım geç kaldı 11 gibi yedim
3 dilim kızarmış ekmek
ligt peynir
yeşillik
akşam üstü
fırında tavuk
salata
yoğurt
10 tane badem
akşam meyve yiyeceğim sadece çilek elme erik
ama az önce kızıma kek vermiştim yemiş 1 lokma kadar kalmış bana getirdi hamm hammm diye yok annem yemem dedim ağladı 1 lokma kek yedirdi bana malesef

...

selaaaam bugünkü menüm:
sabah 2 haşlanmıs yumurtalı kahvaltı (sabah öğlen yemeği bir arada geç kalktım)
akşam: tavuk ayran salata ardından elma sirkeli su
ara: meyve
mönün güzel blakım .. geceleri hala geçmi yatıyorsun ??

aeben ablacım geçmiş olsun tekrar inş. iyi çıkar sonuçların
mönün güzel ayşem . kıznın hatrı için çig tavuk bile yenir ayol üzülme . bişi olmaz ondan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…