bugünkü saçma menüm:
sabah:2 kuru incir
kahvaltı:1,5 bardak yağsız süt,2 dilim minik tam buğday ekmek
öğlen:1/4 fırında tavuk göğsü(içinde bezelye,havuç,patates,mantar koyup sarmışlardı o yüzden dışında ki tavuğu ve iki minik mantarcığı yiyebildim),yoğurt,salata.doymadım hiç
1.ara: 5 ceviz bir bardka ayran
2.ara: 1 minik elma
akşam eve gidince ya yumurta kırarım,salata,yoğurt yada çorba,yoğurt
ablam gitti mi monti bugün?
oruç gitti mi gibi olmuş sorum :) ama mutsuz oldum arada kuruyemiş yasak biliyorum sanırım regl olucam öğlende tam doymayınca resmen karnım zil çaldı(
bence gitmemiş monti cnm.
bu arada montiye başladığımdan beri bende kendimi oruçlu gibi hisssediyorum daha gece söyledim eşime.ekmek arası bişeyler hazırladı kendine o yedi ben baktım dedim kendimi oruçlu gibi hissettim
olsun onlara rağmen yine kg veriliyor.ben acemiyim daha menülerimde hatalarda oldu bulgur falan yedim ama ona rağmen verdim kg.bu hafta hata yapmadan uygulayacağım daha iyi sonuç alırm inş.hep evde olsam sanırım tam monti yapma şansım daha fazla olurdu böyle işyerinde köftenin içinde dahi ekmek oluyor %100 saf et yok yada unsuz çorba yok illa birşeyler katılıyor montiye aykırı. evden de hergün getiremiyorum işyerine o yüzden alışsamda tam anlamıyla çevresel koşullardan ötürü kaçamaksız yapamıyorum.
olsun onlara rağmen yine kg veriliyor.ben acemiyim daha menülerimde hatalarda oldu bulgur falan yedim ama ona rağmen verdim kg.bu hafta hata yapmadan uygulayacağım daha iyi sonuç alırm inş.
teşekkür ederm inş. devamı gelicek zilicim ben bugün başladım platese ama benim yapmak istediğim basen bacak hareketleri onu nerden bulabilirim tv 8 de açamadım da belirli bir site varsa ben de oradan yapayım
bende tebrik ediyorum canım bizde haftaya verelim olur mu? bende bugün platesimi yapıcam salı perşembe hariç hergün plates :)))
yok diyarım niyen gitsin olur arada öyle aksaklıklar.......bugünkü saçma menüm:
sabah:2 kuru incir
kahvaltı:1,5 bardak yağsız süt,2 dilim minik tam buğday ekmek
öğlen:1/4 fırında tavuk göğsü(içinde bezelye,havuç,patates,mantar koyup sarmışlardı o yüzden dışında ki tavuğu ve iki minik mantarcığı yiyebildim),yoğurt,salata.doymadım hiç
1.ara: 5 ceviz bir bardka ayran
2.ara: 1 minik elma
akşam eve gidince ya yumurta kırarım,salata,yoğurt yada çorba,yoğurt
ablam gitti mi monti bugün?
bebikim etle ekmek birleşmeyecek montide ...biraz soganını bol tut baharatınıda .zilicim basen hareketlerini soran bendim benim üstüm çok ince resmen 2 beden farklı altla üst dediğin gibi bu sabahta hep göbeğe ağırlık veriyor basen için günleri hangi günler ben bugün başladım ve doğrudüzgün yapamadım
br de köfte yapıcam içine tam buğday ekmeğinden mi ufalayım yoksa hiçmi ekmek koymıcam ozaman da sırf et miğdem bulanıyo(
tekrar hoşgeldin gerbera..ewet bende başladım başlangıç kilosu yazılıyormu 88,7
listemi akşam eklerim
bundan sonra sürekli buradayım :)
Dünün özeti: -Menüye aynen uyuldu.(balığı tava olarak yedim )
-Menüye ilave olarak 1 bardak şalgam suyu içtim.
-Sporumu yaptım 1 saat 20 dk tempolu yürüdüm.(Doğaya ,ağaçlara, kuşlara tekrar tekrar aşık oldum ne güzel yaratmış yaradan)
bugün kü menüm şöyle
Sabah
1 adet medine hurması(iri)
2 dilim tam buğday ekmeği
4 Adet Yeşil Zeytin
Bol marul,1 salatalık,1 biber,domates
Köy peyniri
Öğle
Fırında pişmiş iki adet patlıcan(bugün dolması vardı ben rica ettim iki tane fırına atıp kabuğunu soyup bana verecek ahçımız :))
1 kase yoğurt
2 adet ceviz
Salata
Akşam
Börülce salatası(iç börülce)
Az taze fasulye
Bir kase yoğurt
Domates,salatalık
Spor : 1 saat hızlı tempo yürüyüş
hepinize teşekür ederim iyi dileklariniz için kıslar....günaydın kızlar...
kilocuklar gitmiş hepiniz adına çok sevindim walla...banum seni ayrıca tebrik ederim cnm,seni haftanın kilo verme kraliçesi seçtim(platese başlarsan plates kraliçeside seçeriz)
haftaya daha daha sonraki haftalarda bu kadar veremssende sakın ümitsizliğe kapılma çünki bir aylık kiloyu bir seferde verdin...
diyarım sakın üzüğlme ödem olabilir,biberiye çayı iç cnm.proteine ağırlık ver sende biraz...suyu arttır haftaya kesin vermiş olursun...
ayşeceylin senide tebrik ederim cnm...ve tüm herkesi....
aebenim su gitmiştir eminim,hiç bir şeyin kalmamıştır.bu kadar iyi beslenip spor yapan birinde su mu kalmaz...kortizondan da o kadar korkmayın.türk insanın beyninde kortizonun kötü yer etmesine sebep oldu dr.lar malesef ama sanıldığı kadar kötü bişey değil..inşallah hiç bi ilaca gerek kalmaz...
bebik hoşgeldin cnm tekraardan...inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşır ve geri almassın cnm..
ben şimdi parka kaçar
mönün güzel blakım .. geceleri hala geçmi yatıyorsun ??selaaaam bugünkü menüm:
sabah 2 haşlanmıs yumurtalı kahvaltı (sabah öğlen yemeği bir arada geç kalktım)
akşam: tavuk ayran salata ardından elma sirkeli su
ara: meyve
bugün kahvaltım geç kaldı 11 gibi yedim
3 dilim kızarmış ekmek
ligt peynir
yeşillik
akşam üstü
fırında tavuk
salata
yoğurt
10 tane badem
akşam meyve yiyeceğim sadece çilek elme erik
ama az önce kızıma kek vermiştim yemiş 1 lokma kadar kalmış bana getirdi hamm hammm diye yok annem yemem dedim ağladı 1 lokma kek yedirdi bana malesef
mönün güzel ayşem . kıznın hatrı için çig tavuk bile yenir ayol üzülme . bişi olmaz ondan .aeben ablacım geçmiş olsun tekrar inş. iyi çıkar sonuçların
inşallah ................aeben ablacım geçmiş olsun tekrar inş. iyi çıkar sonuçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?