Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin rengincim ... kilo veren hedefine ulaşamlar. yada zor gelenler kayboluyor ortadan ..
ama ben hep burda 1 kişitüm hayatdır benim iin hayata nekadar faydan olursa diye burdayım .canım ...
canım anlamadım hangi diyeti 1-2 gün yapıcaz karbonhidrat diyetimi ??:44::44:
petuşum bişi yapın diye yazmadım, hatta o mesajı şimdi yazmadım ben seneler evvelinden . bugün bir arkadaş teşekür etmiş mesjı yeniden gördüm sizede yazayım dedim . o mesaj karbonhidrat diyeti linkindeymiş ..

pardon mesaj 2 kere çıkmış ....:))
banu nerlerde gelmemiş henüz kilosunu merak ettim ..
beyaz yazmadan kaçtınmı kıssss.

Son düzenleme:
ilahi petüş nerden de bulursun bu resimleri.
mönün güzel canım afiyet olsun . da kilonu göremedim ...:44:

ayşem kıs pcnın başını bekleyip hemen damgalıyon bacım ...( yani begeni butonu ) evdesin sen dimi.?
bugün çalışıyor benim buton . bazanda hiç çalışmıyor .

aeben sen doğru yoldasın...benim de 115 ten 62 ye inmem monti sayesinde olmuştu. en doğru beslenme biçimi bana göre. şimdi yaptığım diyet de benziyor. biraz daha kilo verince montideki kurallar geçerli gibi. aklın yolu bir işte...neresinden dönersek kardır. 20 gün önce 7 kilo daha fazlaydım bak...rahatladım nefesim açıldı. yaşasın diyet:)

günaydın.....
ben geldim aslınd asabahtan beri buradayım ama net arızalı
bi girse iki giremiyorrr....

kilomu hiç sorma aben ablam 64.4 yani 500 gr artıdayım
diyet yaptıgım haldeeee vallaa ben artık şaşırdım ne yapacagımıı

ah ah birzamanlar ben de gidecektim ama kader aynı kiloları geri getirdi:)
rengincim hiç bir aman geç deyil canım... hep başlamaya vaktimiz var nefes aldıgımız sürece . rabımm saglık sihat versin yeter ..

.. s. z. açılmadımı henüz .?...

rengincim hiç bir aman geç deyil canım... hep başlamaya vaktimiz var nefes aldıgımız sürece . rabımm saglık sihat versin yeter ..

.. s. z. açılmadımı henüz .?...

dün açıldı canım...ama orda da eski arkadaşlar yok pek tadı yok gibi...

günaydın kızlar. öncelikle hepinizin cuması mübarek olsun, mübarek 3 aylara da girdik inş. hayırlara vesile olur. Rabbim bu mübarek aylarda imanımızı daha da kuvvetlendirsin, hepimizin gönlüne göre versin, yolundan ayırmasın inş.

kilo bildirim günü bugüüüün . Diyarım seni bekliyorum hadi sende bildir kilonu. biliyosun sözümüz vardı

en son kilom : 85.1
bu hafta : 83.8

kızlar maşallah deyin ne olur. belki saçma gelir size ama hemen nazar oluyorum ben. kilo veren herkesi canı gönüledn tebrik ederim. Azmimiz daim olsun inş.

banum cevabın az evvel eskilerden yazdıgm mesajda gizli . aslında o mesajı sana getirmiştim neden kilonun bir inip bir çıktıgıyla ilgili sana yzacaktım ... farkındaysan senin yaptıgında bu . karbonhidratı kesip peoteine yüklenince aynen mehmet özün dedigi gibi oluyorsun kaslarındaki su gidiyor sen seviniyorsun geçen hafta oldugu gibi nekadar vermiştin 2 kilodan fazla . sonrasında azda olsa karbonhidrat yediginde kaslarındaki sular tekrar yerine geliyor .buda kilo artışı gibi görünüyor dimi. eger günlük yemek listelerini yazıyorsan bak aynen dedigim gibidir büyük ihtimal
.
sana önerim hep bu yönde ama sana bunu bi türlü aksetiremiyorum . vucudundaki suyun eksilip azalmasıyla kilo verdim aldım sanma . ve beslenmen bi dengede olsun .demiyorumki sana monti yap. ama herşeyden dengeli yiyerek ver kilonu .yoksa bu iniş ve çıkışlar hep olcak .buna alıştır kendini.

Son düzenleme:

duların ne güzel beyazım ..
tebrik ederim kilon içinde artık seni 7 li rakmlarda görmek istiyorum lütfen istikrarını bozmadan devam et....

duların ne güzel beyazım ..
tebrik ederim kilon içinde artık seni 7 li rakmlarda görmek istiyorum lütfen istikrarını bozmadan devam et....

inş. ablacım eğer son 1 aydır savsaklamasaydım belki de inmiş olurdum. ama insan yemeye yemeye özlüyor inan. bide öyle gözünün önünde yiyip içiyolar ya bi süre sonra nefsine hakim olamıyor insan. ama inş. bu sefer yenilmem abla

tebrikler rengin .... canım bu linkde olman için monti yapmana gerek yok ben yapmıyorum şu an... zilim, banum meyvemde yapmıyor ama burdayız . neden katılmıyorsun aramıza. her ne uyguluyprsan fark etmez hep aynı yolun yolcusu deyilmiyiz ..
dün açıldı canım...ama orda da eski arkadaşlar yok pek tadı yok gibi...

amin canım aminnn
maşallah maşallah

aeben ben bir süre tartılmama kararı aldım yazmıştım ama görmemişsindir 58,5 zincirini kırmaya çalışıyorum biraz daha geçsin öyle tartılıcam tartıldığımda yazarım kilomu ve geçmiş kilolarımı

tamam petuşum ben atlamışım sanırım . nasıl sana faydalı olcaksa öyle devam et....inşallah basküle çıktıgında 55 gelirsin ....

ay inşallah ya 55 zor tabi ama 57 görsem bu bile beni sevince boğar
öyle deme petuşum.. istemek önemli

hadi kıslar benden bugünlük bukadar...tekrar ahyırlı cumalar olsun inşallah .....:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…