zilim ketumuma en son baktıgımda siyete girişi yokdu hiç .en son bize yazmış bidaha girmemiş ...yatmadan evvel girip bakayım dedim...ama fazla gelen giden olmamış ....
zum hoşgeldin aramıza,inşallah kısa sürede fazlalıklarından kolayca kurtulursun...
diyar yine yok bu aralar?meyvişte tabisii...
birde aebenim ketum abladan hayır haber yokmu yaaa,ara sıra aklıma geliyor hep unutuyorum sormayı?
ben gelebildim en sonunda bugünki menümü yazayım hemen ...
Sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domares
1 adet salatalık
öğlen
1 adet tavuk but bırında yapılmış
1 kase yoğurt
ara
2 adet kuru incir
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
hayırlı cumalar .....
Zilim ketumuma en son baktıgımda siyete girişi yokdu hiç .en son bize yazmış bidaha girmemiş ...
ay onca yazdıgım gitti ya yeniden kısaca yazayım bari:26:MENÜM
SABAH:geceden büyük 1 bardak suyun içine bir çubuk tarçın,3 tane kuru kayısı ve kurutulmuş kiraz sapı koydum onu içtim ve kayısılarınıda yedim
KAHVALTI:4 dilim tam bugday ekmegi
domates,salatalık
Yagsız peynir,4 tane zeytin
ARA:8-9 tane yenidünya(ama küçük küçüktüler ):26::26:
ÖĞLEN:öglen yok kuafördeydim şekersiz türk kahvesi ve şekersiz nescafe içtim
ARA:4-5 tane tuzlu fıstık yedim:26::26:
AKŞAM:2 parça tavuk ızgara
acı turşu biber,acılı ezme,yogurt semizotlu(2 kaşık kadar)
bol salata,1 kutu ayran ve roka
ARA: 1 tane elma ve yarım bardak ayran
:26::26::26:
:26::26: bu işareti koyduğum yazılarım monti diyetine uyup uymadıgına tam emin olamadıklarım
mesela yenidünya ve tuzlu fıstık
bide aslında en büyük sıkıntım akşamdan sonraki aralar hep geç saatte oluyo ama şöyle bi şey var montiye baslamadan önce 1-2 haftadır sapıtmıştım saçma sapan şeyler yiyodum
şimdi en azından elma,ayran,beyaz leblebi v.s gibi şeyler yiyorum buda benim için bi artı:78::78:
yarın tartı günü inşş. herkes istedigi sonuçları görür tartısında inşşşş.
nazlım hoşgeldin . mönünde herzamanki gibi harika ....Ben gelebildim en sonunda bugünki menümü yazayım hemen ...
Sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domares
1 adet salatalık
öğlen
1 adet tavuk but bırında yapılmış
1 kase yoğurt
ara
2 adet kuru incir
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
nazlım hoşgeldin . Mönünde herzamanki gibi harika ....
Zumcum nazlımın mönüleri örnek teşkil edebilir saat ayarlamaları babında ...
hoşgeldin bayazım .....herkese günaydın. umarım iyisinizdir. ben kilo bildirimi yapamicam çünkü tartı bende değil. inş. almamışımdır ama bu hafta dikkat edemedim. hayırlısı olsun. inş. sizle vermişsinizdir.
zilim senin deneyimlerin hiç boşa atılırmı.. diyet için ne öneriyorsan dogrudur mutlaka .. iyiki varsın .....günaydın monticanlar
herkes kilocuklardan kurtulur inşallah...cumaları yüzünüz güler.....
herkesin cumasıda hayırlı olsun bu arada...
veeee diyet yaptığım dönemden aklıma gelen bir tespitimi tekrar paylaşmak istedim sizlerle..yeni gelen arkadaşlara yol göstermek amaçlı....
her sabah aynı kahvaltıyı yapmayın kıslar..daha evvelde yazmıştım ama hatırlatmak istedim tekrardan.
bünye herşeye alışıyor çünki...ilk başta size kilo verdiren şeyler ,vücut alıştıktan sonra sabitlenmenize hatta almanıza bile sebep olabiliyor.
örneğin bir sabah ekmekle yaptıysanız diğer sabah haşlayın 2 yumurta,domates salatalık peynir,çay vs..o şekilde edin.
öğle ve akşamlarıda aynı şekilde normalde sık olarak yemedğiniz şeyleri yiyin ara sırada.
vücut sabah ekmekli öğlen proteinli akşamda sebzeli yeme düzeni bir süre sonra ayak uydurup takılmaya,duraklamaya başlıyor çünki.buda tartıya yanısıyıp sizi üzüyor...
aebenimde bu konuda deneyimlerini paylaşır mutlaka sizinle.ama ben arada kendi yaptığım şeylerden örnek verdim arkadaşlar.umarım yardımcı olur...
ben öğle yemeğimi geç yediysem akşam bir kase dolusu kiraz yiyerek akşam yemeği hakkımı dolduruyorum.çok acıkırsdamda bir kaç badem yada fındıkla yada (sütte olur ben içemiyorum ama siz için)açlığımı köreltiyorum.
herkese booool kilo kayıplı günler....
daha iyi olmuş nazlım afiyet olsun ....öğlen yemeğimin yanına 2 adet salatalık ekledim
daha iyi olmuş nazlım afiyet olsun ....
Ilo durumun nedir fazla almamışsındır inşallah tatilde.
sana bende inanıyorum nazlım elbetverirsin ...ablam aldım baya kullandığım ilaçlarında etkisiyle 60 ı tekrar gördüm ... Ama inanıyorum en kısa zamanda gidecek aldığım kilolar
çok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler içinn çokk sagolunay onca yazdıgım gitti ya yeniden kısaca yazayım bari:26:
zumum mönünde aykırı bişi yok ama ögünlerin düzensiz montide mümkün oldugunca ögün atlama canım .... öylen az yedigin içinde akşam çok yemişsin .
.3.4 fıstıkdan bişi olmaz keşke öylen satinde 1 avuç yeseydin ....
birde fazla kahve içme eger tiryakisi deyilsen hiç çme...
yasak meyveler belli zumcum digerlerini abartmadan yiyebilirsin ...
kopyalar cekerim tabiki teşekkür ederim ama bide şöyle bi sıkıntı var ben proteini aksamları alıyorum yani eti mutlaka akşamları yiyebiliyorum öglen olmuyo bi türlü fırsat yok cocuklardan malesefnazlım hoşgeldin . mönünde herzamanki gibi harika ....
zumcum nazlımın mönüleri örnek teşkil edebilir saat ayarlamaları babında ...
amin zumum.çok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler içinn çokk sagolun
kopyalar cekerim tabiki teşekkür ederim ama bide şöyle bi sıkıntı var ben proteini aksamları alıyorum yani eti mutlaka akşamları yiyebiliyorum öglen olmuyo bi türlü fırsat yok cocuklardan malesef
bu arada takdirleriniz teşekkürleriniz başarı belgeleriniz hayırlı olsun inşş. hep daha iyilerini daha güzellerini görsün evlatlarınız inşş.rabbim karsılarına düzgün,temiz ve hayırlı insanlar çıkartsın inşş.
hoşgeldin banum kıs sayfalarda sen olmayınca içim rahat etmiyor . özlüyorum yav.ben geldim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sormayınn vallaaaa salı günü yatılı misafirim geldi
çarşamba öglen gittiler, sonr askerden kardeşim izne gelmişti
onu yolcu etmek için anneme gittim çarşamba öglen
annemin ısrarı ile kaldım bugüne kadar bird egidicekler yaa nasılsa kalayım didimmm :18::18::18::18::18:
ama ama amaaaaaaaaaaa pc mi götürüdüm ve platesime devam ettimm
inanamıyorum ya 2 hafta bile yapmadım ve hareketleir tam yamadıgım halde
degşişikleri gözlemliyorummmmm
zilim zilimmmm öpem ben snei kuşummmm sayende oluyor hepsiii
ama zorlanıyorum bazı hareketlerdee,nefes alışlarda ve biliyorum düzelcek
bacak hareketleirni yaparken katur,kutur sesler geliyyy
aben ablammmm kimsecikler yokki burdaaa olsa buradada döktürürümmm
ama bir ben bir bennnnn var kismecikler yokkkkkkk
sevadacım hoşgeldin cnmmm,
ben dün annemdee ayran detoksu yaptım ama 500 gr vermişim bütün hafta diyet ve 1 günlük ayran aşı ile
çizelgemdkei kilodayım şükür:))))
ama merak ettigim neden ayran aşı gibi detokslarla kilo veremiyorum ben artık?
afiyet olsun nazlım akşamın baya hafif olmuş havalar ısındı yemek yenmiyor artık dimi...günaydınlar herkese ...
bugünki menümü yazayım hemen
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
5 adet zeytin
domates + salatalık
öğlen
menemen
yoğurt
salata
ara
1 şeftali
akşam
salata
yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?