Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet banun dün alışverişe gittim işte plan yaparak yumurtamı aldım tavuğumu akşamdan pişirdim birgüzel sütümüde aldım işe getirdim yumurta kazaya kaldı :) yarın sabah omletimi yetiştiririm inşallah saklaba kabına koyar işe getirirm öğlen içinde onu yerim belki çift öğün yoğurtla akşamada etimi yada balığımı yerim. balık olur mu ablam fırında yağsız bulursam yapayım diyorum ? zaten taze güzel bulamazsam tavuk fırında yapıcam

günaydın arkadaşlarımmm

sabah omletimi yaptım 4 yumurtadan yaptım yarısını sabah yedim diğer yarısını öğlen yicem yanında 3 dilim salam ve çay içtim. öğlende omlet ve yoğurt yicem. akşama fırında tavuk yaparım. sanırım bugün yapabildim saf proteini :) sabah tartıldım çok çok azda olsa bir inme var cumaya kadar umarım tekrar eski kilom olan 71 leri görürüm ve sonraki haftalarda 6 lara gecikmeylede olsa inerim. destekleriniz için saolun öpüyorum sizi

hadi gelin kimsecikler yok ama

slmmmm
diyarcımmm bugün hazırlıklısın maş.. ama salama çok önermiyor abencik bilgin olsun bende yedim bir kaç gün ama
yemesek daha ii şarküteriyi
seçenek olarak kıymalı yumurta yapıp yanınd apeynird eyiyebilirisin cnm
ben dün birde tavuk gögsünü haşladm
suyunun içine dittim iri iri bol bahartla çorba gibi yedim süperdi valla en azından degişikli
ama sebze ve meyveyi özldimm 1 gün kaldı bugünü saymazsakk

dün akşam arkadaşlar aradı yarın toplanıp 50. yıl parkına gidleim yeşillik temzi hava
kek,poça yapalım filan dedillerr abowwwwwwww ne etcem ben
yemeyi geçtimd ehe rkes bişiy diyo
ama sen hastasınnn ne kilon kaldıki filannn
bu kadar emek vemrişkende
bozmaamm valla kismeler kusur bakmasınn

kayrayıda çişe alıştıyorum ma gece denizden çok çiş yapıyor ya
dniz yatarken yapıyor tmm sabaha kaden bişiy yok ama kayra yatarkken yaptıgı halde
tam 3 kez daha çiş yapıyorrr tabi kaçaklar oluyor yataga
özgürde illla altını bagla diyorr ya bu erkekkler ne kadarrahatına düşkünyaww

selam kıslar......

sabah pilates duş derken ardındanda dıarı çıktım yeni ciciler aldım ..

bu sabah 300gr daha gitmiş . 60 .2 üm ... ve daha önemlisi tanitaya girdim bügün . yagım 17 kiloya inmiş . en son tartıldıgımda 19 du . bi ara 20 leri geçmişti .
yüzde olrakda 26 küsür çıktı .. idaal yag oranı kadında % 25 miş .

yani kıslar geçen sene ki 58 .8 kü kilomda yag agırlıgım 16 kiloya inmişti anlıycanız 1 kilo yag daha vermem gerek tam 38 beden olmam için ....
kilo az az gitsede mezro harika iniyor ...mezro ölçüsü almanızı tavsiye ederim baskülden çok . belim 68 olmuş .

kıslar mesajlarınıza bakamadım çümkü kuaföre gidicem . hepinizi öptüm ...
banum dur senin sabahki kilonuda ögreneyim yazdıysan ....
diyarım pes etme canım inan durmuş bünyeleri bile harekete geçiriyor ...
ha unutmadan ben bu sabah yulaf kattım kahvaltıma .yagsız sütle...bakalım yarın buna ne diycem baskül .

aben ablam:))
şimdi bugün 31 mayıss platesi yaptımm
ama al gülüm ve güllüm yaparken
ebru dediki , eller arkaya giderken kaburga kpanmıyor deidi
kafam karıiştı açıkcasıı

plates boyunca kkaburgaaa kapalı mı olcakk?

canım ya bende senden salamı görünce yiyim dedim yoksa zorla yedim hiç sevmem iyi oldu yani söylediğin :) ama midem bulanıyor şu anda fazla yumurta tüketmekten sanırım...akşama sadece süt içebilirim ve daha 2 gün var ben meyvemi özledim :) ekmek yemesekte meyve sadece günde 2 kayısı yesek olur mu ya dünden beri kabız oldum çünkü ben alışkın değil bünye bu kadar proteine :)

aebencim nasılsın canım
çok iii gördüm seni hala devam mı bu diyete memnunmusun
ben de yapayım artık çok kilo aldım çokkk

diyar yeme cnm kabızlı için form çay iç özlellikle a101 de satılan mestler çok gğüsel
pro yaptıgındaa tam yapki mekleirn boşa çıkmasın bak bende 2. hafta olcak meyve yemeyeli az sabır bacım...

anammm 2 haftadır mı yapıyon meyvesiz...ay kuzum ben dayanamam cuma günü meyve yerim...4 gün olmuş oluyor zaten. kayısı çayı içeyim bari cumaya kadar sıkıcam kendimi .yumurtayı zaten sevmezdim bugün 2 öğündede aynı yumurtayı yediğim için midem bulanıyor içimden yumurta ağazı çıkmış gibi hissediyorum

geçen haftaa 5 gün sebzeli pro yaptım ama kilo veremedim hafta sonu ekşi elma yeidm 1 tane
vee bu haftada bölee yani 2 haftadır meyve yemiyorum

mbende meyveye dayanamamm ama tartıdakiii rkamı düşündükçee sabrediyorum napaım
yolun sonu yakın inşallah:)

banum kaburgayı kapatmak demk karnını içine çekmek demek . seri olrak ..bu zamanla yapılabilecek bişi . karnını içine kekerken nefes tutulmuyor zaten.eger tutuyorsan yanlış yapıyorsun demek . karnını nefes alamıycak kadar içine çekmiyorsun ayrıca .kaslarda çekilme oluyor dedigim gibi buda zamanla yapılabilecek bişi.
algülüm vergülümdede kaburga kapalı oluyor . yapabilirsen tüm pilates boyunca hatta eger pilatese devam edip bi 6 ayı bulursan ,evet abla öyleymiş dersin .
evde otururken yürürken aklına her geldiginde bile karnını içine çek bu karın kaslarını güçlendirir .
şu an ben karnımı içime çektigimde üzerinde yagda olsa altınnı taş gibi hisede biliyorum . karın kasım baya kuvetlendi ..
şu an oturdugun yerde alıştırma yap karnın içine çekikken normal nefes al .. karnn içine çekmek nefes almana engel olmamalı ...
karnını içine çekmek için , illa pilates yapman gerekmiyor, .her yerde yapabilirsin bnu .

: kaLçaMın yukarı yan bölgelerinde bi fazlalıgım vardı platesin kalça hareketleri sayEsinde. ARTIK YOK ..
BİRDE gözlemlerime göre saf pro direk kalça, göbek, eritiyor banum .

Son düzenleme:
aebencim nasılsın canım
çok iii gördüm seni hala devam mı bu diyete memnunmusun
ben de yapayım artık çok kilo aldım çokkk
kadisim hşgeldin . eski arkadaşları görmek ne güzel ....

kadisim ben artık monti yapmıyorum çünki hem fazla kilom yok aldıgım bikaç kiloyu vermeye çalışıyorum .birde artık çok fazla bırakıp tekrar başladıgımdan artık monti bende pek atki yapmıyor .uzun süre yapsam sonuç alırım ama unu yapacak artık sabırda yok 3.5. kilo için ....

kadisim kiloların yeni ve diyetedede yani başladıysan tabiki monti derim .
inan bana inceledigim ve uyguladıgım tüm diyetler içinde monti üstüne başka yöntem tanımam... özelikle saglık açısından 1 numara bence....
seni enson braktıgımda 6 2 kilolaydaydın ya .. keşeke burlardan uzak kalmasanız bak bana hep firenliyorum burda oldugum sürece..:13:

denemek istersen montiyi yardımcı olruz ... ben eskisi kadar giremesemde buralardayım . ayrıca MASUM BURALARDA SORUN OLURSA SANA YARDIMCI OLUR ...DİMİ BANU ???

ŞU AN NE YAPIYORSUN DERSEN .birkaç günlük protein diyeti yapıyorum .aldıgım bikaç kiloyu vermek için ...

Son düzenleme:

diyarım banumda demiş bende uyarayım . inan 2. günden sonra açlık bile hisetmiyceksin .. sakın nekadar olursa olsun yeme ...
yumurtayıda okadar bartma istersen . peynir bulundur yanında . ton seversen ondan bulundur ...
kabızlık içinse banunu dedigi gibi farm cayları birebir .. bende kulanıyorum hiç kabızlık şikayetim yok .. tabi bu kişiye özgu ama banu bu konuda şikayet etmiyorsa bence sende etme ..
bir önerim probiyotık sade yogurtlar varya istedigin kadar yiyebilirsin . yumurtaya mecbur kalma . kefir seversen al yanında iç açıktıkça .

kefir demişken; banum teşekür ederim . yazayım diyom unutuyorum ...evde benden başka içen yok bende diyet yaparken daha çok .. ama buluşursak ozaman hatırlatırım getirirsin yoksa acelesi yok ...

oglanlarda alışır merak etme bu dönem biraz zorluyor haklısın ama ögrendikden sonra sende onlarda rahat edersin ... bez masfafındanda kurtukursun ..

ok ablam anladımm... zaten karnımı içine çekiyorum evde aklıma geldikçee,yürüyüşte filan
benimde bacak çalışmamm laızm bugün anladım bacaklarım özellikl iç bacaklar gevşekk
birdee beni gör sen prodan sonra nasıl inceldim yaa gözle görülecek kadar incecik oldu ynalaırmd ayok denecek kadar azaldı

ben buralarda oldugum sürece tabiki yardımcı olurm
arkadaşlara ablacım.....

bez olayıda ii gidiyorr maşallah vallaa deniz zaten alışmıştı kayrda 2 gün zorluk çekmedim bilee
bez masrafıı birde onu degiştirmemekkk süper tabiki

bu arada ben sabah tartıldım 63.3 geldim yine ama bi şişlik vardır hissettim
şimdi ölesine tartıya çıktım kıyafetsiz 63.4 geliyorum
abowwwwwwwww
sabaha kadan neler olur bilmiyorum

evet bende sei görünce çok mutlu oldum
sen ne güzel kormuşsun ben uzak kaldım yogunluktan işte
bir de sabitlemiştim kilomu 66-68 arası gidiyodum yeterdi ama 2. bebeği istedim sporu bıraktım en büyük hatam diyebilirim ve har ay bir kilo aldım
ve hamile de kalamadım şimdi doktor zayıflaman lazım diyor acilen :)

62 ne canım 59 a inmiştim ya o günlerimi çok arıyorum

monti yapmayı düşünüyorum

merhaba kadisss hoşgeldin banu ben 28 yaşındayım
ikiz prenslerim var . monti yapmıyorum amaaa buralardayımm
abennn abla ve diger arkadaşlarla sohbete geliyorummm....:)))

günaydınnnnnnnnnnnn
gece 4 te yattım sabah hortladımmm vallahi yaaa
wc ye çıkamadımmmmm ve 62.7 geldimm

akşam arkadaşlarla parka gidicektik bişiyler hazırlamıştık
bi yagmur bastırdı
eşimin arkaddaşının incek tarafınd amekanı var oraya gittikkkk
menüyü sayıyorum
içli köte
2 çeşit kek
2 çeşit kurabiye
mercmek köfte
patates salata
yaş pasta
cipslerrrr
poçalarr
meyvelerrrrrrr
geç saatlerde sucuklu yumurta ve melemennn
hepsi homini gırtlak yedilerrrrrrr ve tepindik gecenin körüne kadarrr
bense 3 bardak çay vee 1 şişe oda içtim sadeceee:79::79::79::79::79:
bütün ısrarlara ragmen elimi sürmedimmmmmm
bendeee tepindme kısmın akatıldım tabiki

uzun zamndır görüşmeidgimizarkadaşlar vardı ve hpsi ban ahayran kaldılarrrr
bu arkadaşlarla agustosta tatile gidicezzz
dedmm ozman size katılıcam söz ama beni şimdiii rahat bırakın bacılarım dedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…