afiyet olsun blackım .....günaydınlarrrr
dün öğlen : makarna
akşam: bamya ve cacık
ara: elma suyu
selam kıslar......
sabah pilates duş derken ardındanda dıarı çıktım yeni ciciler aldım ..
bu sabah 300gr daha gitmiş . 60 .2 üm ... ve daha önemlisi tanitaya girdim bügün . yagım 17 kiloya inmiş . en son tartıldıgımda 19 du . bi ara 20 leri geçmişti .
yüzde olrakda 26 küsür çıktı .. idaal yag oranı kadında % 25 miş .
yani kıslar geçen sene ki 58 .8 kü kilomda yag agırlıgım 16 kiloya inmişti anlıycanız 1 kilo yag daha vermem gerek tam 38 beden olmam için ....
kilo az az gitsede mezro harika iniyor ...mezro ölçüsü almanızı tavsiye ederim baskülden çok . belim 68 olmuş .
kıslar mesajlarınıza bakamadım çümkü kuaföre gidicem . hepinizi öptüm ...
banum dur senin sabahki kilonuda ögreneyim yazdıysan ....
diyarım pes etme canım inan durmuş bünyeleri bile harekete geçiriyor ...
ha unutmadan ben bu sabah yulaf kattım kahvaltıma .yagsız sütle...bakalım yarın buna ne diycem baskül .
canım ya bende senden salamı görünce yiyim dedim yoksa zorla yedim hiç sevmem iyi oldu yani söylediğin :) ama midem bulanıyor şu anda fazla yumurta tüketmekten sanırım...akşama sadece süt içebilirim ve daha 2 gün var ben meyvemi özledim :) ekmek yemesekte meyve sadece günde 2 kayısı yesek olur mu ya dünden beri kabız oldum çünkü ben alışkın değil bünye bu kadar proteine :)
anammm 2 haftadır mı yapıyon meyvesiz...ay kuzum ben dayanamam cuma günü meyve yerim...4 gün olmuş oluyor zaten. kayısı çayı içeyim bari cumaya kadar sıkıcam kendimi .yumurtayı zaten sevmezdim bugün 2 öğündede aynı yumurtayı yediğim için midem bulanıyor içimden yumurta ağazı çıkmış gibi hissediyorum
banum kaburgayı kapatmak demk karnını içine çekmek demek . seri olrak ..bu zamanla yapılabilecek bişi . karnını içine kekerken nefes tutulmuyor zaten.eger tutuyorsan yanlış yapıyorsun demek . karnını nefes alamıycak kadar içine çekmiyorsun ayrıca .kaslarda çekilme oluyor dedigim gibi buda zamanla yapılabilecek bişi.aben ablam:))
şimdi bugün 31 mayıss platesi yaptımm
ama al gülüm ve güllüm yaparken
ebru dediki , eller arkaya giderken kaburga kpanmıyor deidi
kafam karıiştı açıkcasıı
plates boyunca kkaburgaaa kapalı mı olcakk?
kadisim hşgeldin . eski arkadaşları görmek ne güzel ....aebencim nasılsın canım
çok iii gördüm seni hala devam mı bu diyete memnunmusun
ben de yapayım artık çok kilo aldım çokkk
canım ya bende senden salamı görünce yiyim dedim yoksa zorla yedim hiç sevmem iyi oldu yani söylediğin :) ama midem bulanıyor şu anda fazla yumurta tüketmekten sanırım...akşama sadece süt içebilirim ve daha 2 gün var ben meyvemi özledim :) ekmek yemesekte meyve sadece günde 2 kayısı yesek olur mu ya dünden beri kabız oldum çünkü ben alışkın değil bünye bu kadar proteine :)
kadisim hşgeldin . eski arkadaşları görmek ne güzel ....
kadisim ben artık monti yapmıyorum çünki hem fazla kilom yok aldıgım bikaç kiloyu vermeye çalışıyorum .birde artık çok fazla bırakıp tekrar başladıgımdan artık monti bende pek atki yapmıyor .uzun süre yapsam sonuç alırım ama unu yapacak artık sabırda yok 3.5. kilo için ....
kadisim kiloların yeni ve diyetedede yani başladıysan tabiki monti derim .
inan bana inceledigim ve uyguladıgım tüm diyetler içinde monti üstüne başka yöntem tanımam... özelikle saglık açısından 1 numara bence....
seni enson braktıgımda 6 2 kilolaydaydın ya .. keşeke burlardan uzak kalmasanız bak bana hep firenliyorum burda oldugum sürece..:13:
denemek istersen montiyi yardımcı olruz ... ben eskisi kadar giremesemde buralardayım . ayrıca MASUM BURALARDA SORUN OLURSA SANA YARDIMCI OLUR ...DİMİ BANU ???
ŞU AN NE YAPIYORSUN DERSEN .birkaç günlük protein diyeti yapıyorum .aldıgım bikaç kiloyu vermek için ...
evet bende sei görünce çok mutlu oldum
sen ne güzel kormuşsun ben uzak kaldım yogunluktan işte
bir de sabitlemiştim kilomu 66-68 arası gidiyodum yeterdi ama 2. bebeği istedim sporu bıraktım en büyük hatam diyebilirim ve har ay bir kilo aldım
ve hamile de kalamadım şimdi doktor zayıflaman lazım diyor acilen :)
62 ne canım 59 a inmiştim ya o günlerimi çok arıyorum
monti yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?