Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

vay vay vay banum .... dün yemekdiklerinin ödülünü ne güzel almışsınnnnn..
inan okadar sevindimki sen çokkkdan hak ettin takır takır vermeyi...

menüde pek zorlayıcıymışşşşş:)))
dün o yagmur fırtına neydi öyle ...bende tam pazara çıkakaktım dinince çıktım artık 1 sat sonra hiçbi eser kalmadı yagmur ve rüzgardan .:))
bende istiyorum incekde bi yer. bayılıyorum bahçeli eve . artık envay çeşüt çiçek dikerdim herhal.

hadi banum tatile kadar gelsin 58 li kilolar.......

ablaaaa
egerki yakın olsak inan san agelir ne kadar inceligmi
görmedni isterdim artık kenimi seviyorummmm inceyim
ben artık
pro ve plates birleşti süper oldu yanlaırm yok denecek kadar azaldı
bunu eşim bile diyorsa gerçekten gitmiştir
alt göbek kaldı
oda tatile kadar gidecek

bak birde sana ne diycme
benim eşim hafta sonları
incekteee kahvaltı yapılan yerler varyaa
o tarz bir yerdee çalışıyor
ekstra yani bi pazarr
enişteee sizi götürsünnnn ?
eşime derimmm bennn çok güsel ablaa vallahi pişman olmazsın çimen heryerr mis gibi havaaaa
gitmek istersen haber ver ablaaaa ok

inşşşş birazda ödem vardır sabah vucudumd ayarına daha çok inerimmm
wc yede çıkıppp
ay töbe töbee insan oglu harbi nankörr kuuuu

kadisim inan monti sadece kilo verdirmiyor birçok derdede deva...
bak banum montiyleyaklaşık 10 kilo verdi ve ondan sonra düzensiz olan regl düzene girdi .
belki kilo vermen ve monti sana 2. bebek için bir sebeb olur inşallah ....
monti konusunda aklına ne takılıyorsa sorabilirsin ...
burdaki kısların çogu montiyle baya kilo verdi ama çogumuz yıla yaklaştı. (bendeniz 3 yıl ) alver alver derken artık etki etmiyor yada uzun soluklu yapmak gerekiyor ...
ama senin durumunda monti mutlaka işe yarar canım ...

dün arkadaşın bitanesiii tahinli kurabiy yapmış
ondan aldı 5 tane cuma yerim deidmmm azcık??????????
hepsi bana gülüştüler tabi

yiyebilirmiyim ablaa çocuklardan kalırsa tabi sabah eşim 3 taneyi götürmüş valla
şimdi ben 2 taneyide çocuklara veririim keisn yok anam yok bana kalmazzz
boş sordum

ben nesfit aldım çikolata paçalı olanındann
prodan çıkınca bu ke zçok dikkat edicemmm
salaklık edip verikleirmi almıycmamm

nesfitide ara yaparsam cnm tatlı istedignde yeirm diye düşündüm olabilirmi abla?

banum inan çok sevindim kadar incelmene .. basküle okdar takmmak lazım . hep diyorum .
inşallah seni görmeme 58 olursun .

banum isterim tabiki ama enişteyi bulana aşk olsun eskiden işden yogundu şimdi üstüne bide yeni yer aldı biro için orası burası degiştireyim derken bineyı yeniden yaptırıyor rasmen .inan zorunlu yerlere bile böyle götürüyorum sagolsun . ama sen yaz neresi oldugunu kim bilir nasip lur gitmet .belki beraber kahvaltı bilem yaparız .. incek yakın bize piknik içinde genelde göl başı tercihimiz .

makinanın şarzı dolsun resim ekliycemmm
fark ediceksiniz eminim...

grenn gold diye bir yer abla açık adresi alır eşimden yazarım
o yogun çalışmayı bir deee bana sor valla bıkıyorum bazenn
şükrediyorum bir taraftan allaha nasip veriyor diyee
ama bazende zorlayıcı oluyor çocuklarlaa:26::26::26::26::26:

zilimiiiiii özledim bu aradaaa yaa yoklgun çok belli zilimmmm

inşşşş birazda ödem vardır sabah vucudumd ayarına daha çok inerimmm
wc yede çıkıppp
ay töbe töbee insan oglu harbi nankörr kuuuu
.

öyleyiz dimi . genş kısken 67 kilo olan ben 35 yaşında 3 veled anası 60 ı begenmiyorum ...
bence sende 58 olunce buda az diyceksin ...

kendimi yazmayı unuttum dum yulaflı kahvaltı . 1 üzüm tenesi ve 1 dud yiyen ben. bu sabah sadece 100gr vermişim . ama mezroda bi degişiklik yok bunuda test ettim sizin için .
yanı bırakınca bi süre kilo vermiyceksin banum ...

diyar ne yaptı gelmemiş merak ettim .??

bi süre derken yine aylar haftalar sürmeyecek dimii?

çok dikkat etmem lazımm yaa yarından sonraa
meyve olarak ekşi elma var evde ondan yiycem önce bir kaç günnn
özleidm bende meyveyi

bide bide bideeee
yarın birazcık dondurma yesem ablamm
özgür almış vallaaa
açmadım 3 gündürrr
cuma açarım diyeee hani arada 2 yk kadar olarmıı

etkiler dersen onuda yiyemmm tebi:97::97::97::97:

banum öncelikle bi önceki mesajına cavap vereyim ... aslında az önce yazdıgımda cevap olmuştur . önce sevze kat sonra da biakaç gün sonra nesfid ya baskül seni yönlendirir . rpo iyi kilo verdiriyor ama sonrasıda bi okdar çabuk aldırıyor dikat etmessen .bu konuda aynan baskül olsun ....

tamam yer aklımda olsun . gidersem banunun eşi diye ararım ..

zilimin yeri belli evet ...uzun yazılarınıda özledimmmm ....

kadisim günaydın bacım .....

kıslar müsade isteyim ben . pilates başlayacak .. ha banum şu an yapılanlar bi kaç ay öncenin vaktın varsa tosunlarda .. sende yap pilatesi. tv den ..

az sonra kalan 2 halıda tenizlikden gelecek .onarı srmek için temizlik yapmak lazım ... ben ev hatunlugundan istifa etmek istiyorummmmmmm:84::84: yap yap bitmiyor hergünnn ettesi gün sil baştan..:84:

bide bide bideeee
yarın birazcık dondurma yesem ablamm
özgür almış vallaaa
açmadım 3 gündürrr
cuma açarım diyeee hani arada 2 yk kadar olarmıı

etkiler dersen onuda yiyemmm tebi:97::97::97::97:
banum dün akşam elimle bizimkilere künefe yaptım .. ama yedimmi hayır ... 5li rkamları görmeden yılmıycam ....
canım cumaya bi kaçamak koy kendine içinden seç hangisini yersen . ama bunu 2.3. kaçamak yapma . bak ne zorluklarla veriyorsun .

şu an söyle düşün bünyeni:: bu hatun azcık karb. yesede onu zerresine kadar yaga cevirsem . ve inan bunuda başarıyor . anlata bildim umarım .

hadi bana baş baş ....
(ay bu kelimeyei kaliste kulanırdı ). kulakları çınlasın , dimi kadisim .

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çocuklar uyuyorr bende plates yapayım ebru ileee

aebenim canim benim bende seni kizlari cok özledim canim.bak hic beni unutmamis kac sefer sormussun allah razi olsun.turkiyeye gittim planladigim tatilden daha uzun kaldim son hafta annemin amelyati cikti 9 gun biletimi erteledim tekrardan annemin yaninda kaldim.geleli birkacgun oluyor anca firsat buldum okumaya.oooohhhhhhhh masallah kilolarda veriliyor .diyarim masum meyvem siz nasilsiniz montinin citir hatunlari zilimde yurtdisina gitmis hersey gönlunuzce olsun valla özledim sizi yaaa.

bize seni çokk özledik ayışıgım .
yav nasıl unuturum ben sizi .inan hep aklımdasın, daha sabah zilimi anarken sende aklımdan geçtin. bitmedimi tr. tatili diye .
annecine geçmiş olsun inşallah önemli bişi deyidir, iyileşmiştir .
can alıcı soru; kilon ne durumda .?:))

diyarım altta görüyorum seni nasılsın ne durumdasın .? baskül sevindirdimi ?

banum bekliyoruz rresimleri..

annem iyile sukur patoloji sonucunu bekliyoruz insallah oda temiz cikacak.simdiiiii gelelim can alici soruya malum turkiyeye gidince hergun ayri bir yere yemege davetliydim sagolsunlar sabah kahvaltidan aksam yemegine kadar birakmiyorlardi tabi sonuc malum kilo oldukca aldim ama pismanmiyim diye sorarsan hayir isteyerek yedim 2 senedir gitmemistim annemin guzel yemeklerini kim bilir bir daha ne zaman yerim.yani sonuc 74 kilo oldum.

ananin sonuç ları iyi çıkacak imşallah ...
74 de fazla deyil nerden baksan 2 ay oldu sanırım ?
zaten gidrken 70 lerdeydin dimi. okadar yemege iyi yanlızım .başlayınca zaten hemen gider 2 kilosu ... pişmanda olma zaten ,afiyet olsun ....

yalnızım hoşgeldin cnm
nasılsın?

diyar bend emerak ettim snei yazz bakalım

aben ablaa ben yarınki kaçamagımı dondurmadan yana kullanıcam karar verdimm
sabah ekmek yiyimmi?

çok soruyorum belki amaa geri almaktan korkuyorummya
hep öle oldugu için tıkandı kilom 3 ay boyunca

diyarrrr yazmadan niye kaçtınnnnnnn :84::84:. bozdunmu yoksa proyu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…