ananin sonuç ları iyi çıkacak imşallah ...
74 de fazla deyil nerden baksan 2 ay oldu sanırım ?
zaten gidrken 70 lerdeydin dimi. okadar yemege iyi yanlızım .başlayınca zaten hemen gider 2 kilosu ... pişmanda olma zaten ,afiyet olsun ....
yeme banum dondurma yeter ... ne güzel 62 leri görmişken geri gelmesin ...yalnızım hoşgeldin cnm
nasılsın?
diyar bend emerak ettim snei yazz bakalım
aben ablaa ben yarınki kaçamagımı dondurmadan yana kullanıcam karar verdimm
sabah ekmek yiyimmi?
çok soruyorum belki amaa geri almaktan korkuyorummya
hep öle oldugu için tıkandı kilom 3 ay boyunca
aebenim 6 hafta kaldim ama hergun yagli boyoz, pattes kizartmasi, gevrek bunlarla kahvalti yaptim o kadar yememe ragmen o kadar almadim dedigim gibi hic pisman degilim giderken 71 dim simdi oldum 74 saglik olsun yavas yavas onlarda gidicek insallah.
yeme banum dondurma yeter ... ne güzel 62 leri görmişken geri gelmesin ...
ben kendim şöyle yapmayı düşündüm .. takıl bana hayatını yaşa dermişim ..
1 hafta sebze ve 1 porsiyon meyve katayım diyorum pronun yanında ...kilo vermesemde olur o 1 haftada . sonra tekrar 3 gün sırf pro .. 5 li rakamları görmek istiyorum yeniden bukadar yaklaşmışken .. inad etti yav 60 ı bi türlü deviremedim 100 gr kaldı .
ha aklıma geldi diyarrr. eger regllin yakınsa baskülde bu yöntem pek belli olmuyor ... kilo gidiyor ama su tuttugundan belli olmuyor .
hosbulduk canim ben iyiyim sen nasilsin canim kucuk prensler nasil tuvalete alisiyorlar okudum oooohhhh sonra cok rahatlicaksin canim.fotograflari 4 gözle bekliyorum canim kilon icindeyalnızım hoşgeldin cnm
nasılsın?
diyar bend emerak ettim snei yazz bakalım
aben ablaa ben yarınki kaçamagımı dondurmadan yana kullanıcam karar verdimm
sabah ekmek yiyimmi?
çok soruyorum belki amaa geri almaktan korkuyorummya
hep öle oldugu için tıkandı kilom 3 ay boyunca
banum ya ekmek ya meyve seç birini ..peki ekmek? yokmu yine?
zaten takipteyim ben seni 58 e kadar peşindeyim
ama accık yiyim bee ablaaaaaa
acı şu garibeee
diyarrrrrrrrrrrrrrrrrr nirdeisn gel yaww merakta kaldık
hosbulduk canim ben iyiyim sen nasilsin canim kucuk prensler nasil tuvalete alisiyorlar okudum oooohhhh sonra cok rahatlicaksin canim.fotograflari 4 gözle bekliyorum canim kilon icindebu arada mimum nerde hic yazilarini goremedim,diyarda bir gorundu kacti.
yanlızım 3 kilonun yarısı zaten sudur .helde senide 3 gün sırf proya sokalım inan 3 kilonda gider . medem böyle beslendim hemen etkisi görünür ...
senin için zor olmaz eşine söylersin alt kattan getitir hemen sana et türü mönü ..
diyerın anlıyorum ıg geldigini ama lezzetli prolar yaablirsin illa kuru kru pro yeme canım benim ...benim nerdeysa 4 haftaya yaklaşacak ekmegi unuttum . meyveyide arada yapmadıgımda 1 2. porsiyon belki yemişimdir ..bacılarım geldim yetiştim
annem bilgisayar açık ama ben içine giremiyorum yoğunluktan yoksam sabah erken açıyorum burayı kaçamak yapmamak için :)
ablacım inan yemekten soğudum bu protein diyetindne sonra pişmiş birşey görmek istemiyorum özellikle et ürünlerini :)
dün sabah ve öğlen yumurta eziyetinden sonra akşam pazara çarşıya çıktım bol bol sebze meyve aldım ama tabi ki de yemedim (pazarda adam zorla yedirdi bi kayısı) bir bardka yağsız süt içip yattım.midem bulandı hep.
sabah tarçınlı yoğurt yedim 3 cevizle beraber. öğlen tonbalık ve kurunaneli yoğurt yedim. ve acıkmıyorum sadece domates salatalık ve meyveyi özlüyorum. akşamada dışarıda yemekte olucam tavuk şiş yiyebilirim ayran ile.
anladığım kadarıyla bıraktığımız zaman aldığımız karbonhidratlar yağa mı çevriliyor ablam öyle yazmışın dimi. yani yediğimiz ekmek kilo yapıcak biz cumadan sonra montiye uygun beslenmek istiyorum kilo alır mıyım hemen ? sabah tartıldım ufacıcık daha oynama olmuş ama o kadar çok değil yani sizden az veriyorum. yarın tartılır yazarım burdan da. en azından göbeğim indi kendimi aç hissetmiyorum biraz halsizim sadece. cumadan itibaren daha iyi bir sağlıklı beslenici olucam umarım bıraktığım kiloya dönebilirim yarına kadar :) 71 küsür olsun yeter bana haftaya umutlu başlarım böylece.
banum incelmene çokkkkkk sevindimmmm. gitsin yan simitler :) bende basenlerim için korse aldım üstüme yapıştı hiç çıkarasım yok yağlarım toplandı iyi durdu ama acı gerçeği bir ben biliyorum :)))))
banum ya ekmek ya meyve seç birini ..
yada birgün ekmek birgün 1 por meyve .... yeterki kilo almayalım geri. baktık kilo artıyo keserim ben haberin olsun ..sebzede yeter bana özledim pro dan ıgg geldi, artık bişiyemek istemiyorum....
yanlızım kıs gönder ordan yagsız bi döner....
ay sizlere söhbeti özlemişim ....
burdayım canım benim işler o kadar yoğun ki sayfayı açıyorum yazmaya fırsat vermiyorlarhoşgeldin evine canımn artık daha sık girersin buraya baya az kişi kaldık. zilimde yok yurtdışında eğitime gitti. bizbizeyiz sende katıl aramıza. sorarsan monti yapamıyorum ama ablam ve sitecek birbirmizi motive edip yaşam koçluğu yapıyorlar:) sen türkiyeye geldiğinde nasıl tepki verdiler kilo verip gitmek güzel olmuştur :)
tamam yanlızım önemli olan senin kendin karar vermen günler kaçmıyor ya yaparsın biz hep burdayız ..aebenim su 15 gun kendime izin verdim neden dersen cocuklarimin duzeni cok bozuldu oraya alistilar gec yatmaya surekli disari gezmeye gitmeye alistilar simdi cok problem yaratiyorlar.mesela normalde duzenleri kucugu aksam en gec 19.30 da yatardi.buyugude dids fircalamasi yatmak icin hazirlanmasi derken en gec 20,00 de yatakta olurdu.ama simdi yatmak istemiyorlar tekrar eski duzene dönmeye calisiyorum buda beni hayli yoruyor.kafam rahat degil yani sunlar bir duzene girsin sonra baslicam insallah.
bu monti banum iyi bak listene ...aben abla vallaa banada ıyyyyyyy geldiii
önümüzdeki hafta sabah öglen akşam
devam edebilecegimi sanmıyorummm
tok tutuyor iştah keisyor evet ama bayıyorr sıcaktaaa
şimdi şöle yapsamm
sabah 2 dlm ekmek
peynir ,dom.sal.
öglen pro salata
akşam sebze yogurt
arada 1 meyvee?
tavukdan böö geldi .yakıda gıdaklıycam ...yanlızım yine az yaglı bi et döner alabilirim ... ama salata yiyemiyorum henüzzz.hemen aebenim tavukmu istersin yoksa et dönermi icinede bol salata allahim anlatiyom öyle ama sor bakalim ben kac kere o döneri agzima koymusum diye.cevap veriyorum hicccccc cunku döner sevmiyomm
tamam yanlızım önemli olan senin kendin karar vermen günler kaçmıyor ya yaparsın biz hep burdayız ..
bakmışsın 40 yaşına gelmişim ahal burda montiyi anlatıyor olurum ..
bu monti banum iyi bak listene ...
sen nasıl istersen ama ben olsan az evvelde dedigim gibi ya ekmek ya meyve yada dönüşümlü ..
karar senin ben ancak tavsiye edebilirim .... sonracıma niye kilo aldım dime bana ....
hadi aban musade bebeler sırada .. kıs kursdan geldi oglanında futbola görücem haftanın 3 günü gına geldi... taa gençler birliginin alanına götürüyorum .kendime özel bi araba istiyom artıkkkkkkk:84::84:
kizlaröpuldunüz hazirlanip oglani almaya gideyim offfffffffffffff hic kalkmak istemiyom muhabbet tatli geldi ama mecbur gidicem hadi öptum ben kacar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?