Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aben abla
şimdi sen uzun zmandır bu şekilde besleniyorsun ya
peki şeker ihtiyacın olmuyormy hiç yahu
yada sersemledigin dün benim mesela çok felaket başım döndü
fıldır fıldır hemdee
sırf yanımdkailer bak diyettennn demesinlerr diye
çaktırmadım ama sandalyeyi zor buldum
vallahi
send olmuyormu hiç?

diyarcım
aslınd açokta olmadıki yahu sıkılaca kadar
inanki bende eminim aben ablada sıkılarak yapıyor aama sıkmadna olmuyork cnm kendini

kizlaröpuldunüz hazirlanip oglani almaya gideyim offfffffffffffff hic kalkmak istemiyom muhabbet tatli geldi ama mecbur gidicem hadi öptum ben kacar

canım ben protein yağsız olsun die kuru yedim midem bulandı yumurta zaten sevmezdim e kahvaltıda başka ne yicem süt ve süt kaldı geriye sanırım yarın onu yerim öğlen ve akşam için pro içerikli uygun yemek bilmiyorum o yüzden ya yoğurt yedim ya kuru yağsız tavuk. sote şeklinde sebzeli yapamıyoruz değil mi yasak olduğu için? canım baklagil yada ekmek istemiyor zaten ama salata yada sebzeli etli yemek olsa fena olmazdı ? var mı senin yaptığın değişik yemek haftalardır ne yiyorsun?

valla cnm bende ya ızgara yapıyorum tavugu
yaa kıymalı yumurta seçenegim
bird eiki gündür şöe yaptım
tavuk gögsünü haşladım çorba gibi suyuyla berber yeidm içine baharat atıp

çorba olayını akşamları evde yapayım bağırsaklarım kurudu ama öğlen işyeri için kıymalı yumurta olmaz mecburen haşlama yada fırında tavuk olucak ki ben tavuğu çok severim ama hep sebzeli yapıyormuşum demek ki hemen bıktığıma göre :) cumadan sonra ben yine ekmek yemicem ama sabahları yoğurduma bir meyve doğrarım tarçınla onu çok seviyorum öğlen içinde haşlama tavuk ama akşama bi sebze çorbası içerim sanırım. bu yaz ekmek ve bakliyat yüketimimi haftada 2 ye indiricem. sıcaklardan insan birşey yemek istemiyor bol bol melemen yaparım sanırım pazardan çok güzel domatesler aldım :))

günaydınlar tükakanı ben açıyorum bugün ....:)).
kıslar benim 5li rakamlara alerjim var galiba ..:)) tam 60da kakdım ama yag kaynı yok artık ..
ben bünyemi biliyorum hangi yöntem olursa olsun 3 gün etki ediyor bende ondan sonra bünyem gardını alıyor . bu hep böyle oldu o yüzden zorlamıycam . bi hafta sebzeli yapıp önümüzdeki hafta tekrar deniycem bakalım ...

aslında sonuç benim için gayet güzel . geçen ayın 15 inden başlamışım sebzeli kuru yemişli proya ...
ilk hafatsında 3 kiloya yakın gitti sonra biraz sekteye uyradı diyet ama fazla bozmadan korudum kiloyu sonra sırf proylede bi 2 kilo kadar gitti .
toplmada 3 hafta kadar zamanda 5 kilo gayet güzel hemde benim gibi zor bünyesi olan biri çin .
şimdi önemli olan bunu koruması ...
sabah ilk işim domates tuzlayıp yemek oldu :)). peynir. domates 1 hş yumurta . kahvaltım .ama peynir normaldi .

bu sırada bizim tatilde ramazan öncesi gibi yani zamanım kalmadı ....

birde haftaya görümcem geliyor ıstanbuldan bikaç gün kalır . o gidince tekrar sırf proyu deniycem 3 gün .

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kilom 62.5 tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ama önemli olan bundan sonra tikatttt etmek

diyerım sote yasak deyil .ama sebzesiz geçen gün ben yaptım süper oldu .. baharat serbest... bol kırmızı bib kulanın .
bagetleri az parçaladım (tavugun çeşidi sana kalmış ) şu tuz otlar varya bimde ondan tuz yerine attım derin bi tavada agzınıda kapatıp karıştırıpbi güzel kısık atesşde pişirdim çok leziz oldu hemde kuru kuru deyildi.
köfta yap mesela yagsız kıymadan . ben dün akşam yedim mesela.. bol baharatlı kızymaya yumurta kattım azda karbonat çok azda maydonoz .cılbır severmisin mesela..yada lorlu omlatde güzel oluyor bol kırmızı biberle ..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kilom 62.5 tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ama önemli olan bundan sonra tikatttt etmek

banum bak demekki senin bünyenin kilo vermesi durmadı ...bunu degerlendir bence bikaç gün sebze kat ve sonra bi 3 gün daha dene derim saf proyu .....
ayyy çok sevindim kızzzzz. DARISI 58 5 .A

banum bak demekki senin bünyenin kilo vermesi durmadı ...bunu degerlendir bence bikaç gün sebze kat ve sonra bi 3 gün daha dene derim saf proyu .....
ayyy çok sevindim kızzzzz. DARISI 58 5 .A

haklısınnnn ablammm evet öle yapıcam bendeee sabha düşündümm
ama kahvaltıma domates salatalık ekleyim diyorum
akşamada semiz otu kavurcam yumurta ileee

ayy abla çok güsel kilo verdin sne maşlallah sana 3 haftada 5 kilo ne dimek yaaa

p.tesi ye kadar sebzeli pro sonraaki 4 gün saf pro ?
olarmııı aylarr sonra tartıda başka bir rakam gördüm süperdi

HEMENDE ÇİZELGESİNİ YENİLERMİŞ AMAN AMAN ..

banum ben önceki 15 günlük dönemda çok kuru yemiş yedim nerdeyse günde 2.3. avuç onlardaki vitamin ve mineraları kuçümsemeyelim . benim kan şekerim dengede olunca pek tatlıyı aramadım . ama mayve konusunda kendimi tutdum dogrusu ekmegi armasamdaa.
ama bi hedefin varsa bazı şeylerden ödün vermek zorundasın yoksa olmuyor ...
halsizlik okadar olmadı bende nedense birde sebzeli prodan alıştım galiba tam proye geçincede pek zorlanmadım . bazan aniden kalkınca başım dönüyor ama oda normal bu durumda . zatetn 5 gün yaptım sırf pro 4. gün 1 üzüm bide dut yemiştim hatta . tek özledigim meyve .
zorlanma konusunda tabiki herkes herşeyden yerken helede marketlerde her türlü meyvenin yanından geçerken tabiki zorladı .. ama inanın buna degdi çok inceldim . giysilerimde bunu söylüyor ..:87:

bak diyerım banumiyi ahtırlattı bende yapmıştım tavuk çorbası bol baharatlı ...

diyerım bol su içmeyi unutmuyorsun dimi 2.3. lt kadar.. vede maden suyu içmeyi..

evet haklısın ablişşş istiyorsann bi şeyleir tutatcaksın kendiniii
anam mani gibi olduuu
ayy ayyy ayy valla bugün gördügüm rakam kadar hiç bir yiyecek beni mutlu etmezdii
bırakmamalıyım peşin i haklısınn:)

bend eistiyorum ki temmuz sonu 58 olayım

birde arkadaş tutmuş banu sen 55 ol diyorrr aman yok yaww dedimmm 58 iyidir

diyarım fırında tavuk seviyorsan ne güzel işta tavugu poşetde koy fırına. yumşacık olur bol baharatla .. sebzeli olmadanda sulu oluyorki.

kıslar ben bügün yine full yogunum .. ogün kuaföre gittim yapacak adam yokmuş işi çıkmış bugün gidicem fırsat bulunca ondan öncede bi kzılaya inamam lazım . ondan daha evvelde ev işleri var..... ben kaçar..
diyerım senin kilonu merak ettim fıstık ...

olar .olar ... bencede böyle yap .sık dişini banum 2 hafta ekmek meyve yemedin diye bişi olmaz...,yanlız yan destek vitamin hapları alabilirsin .. ben arada eşimin vitaminleri vardı ondan aldım söylemeyi unutmuşum ...b12.vs.
banum sana şunuda kesin söyleyebilirim; sen sebzeli prodada kilo verdin fakat regl öncesi oldugundan basküle ters yansıdı canım . regl bitmindede hepsi ortaya çıktı . nede güzel oldu ......

bu arada cumanız mübarek olsunn .

bu bir hastalı gerçekden gözümüz hep yukarda pordon aşagıda... 58 i orurtalımda düşünürüz . ama ama benim kızım 54 kilo anne böyle iyisin yeter artık kilo verme diye başımın etini yiyyo hatta bazı giysileri beraber giyyoruz arada 1 beden kaldı.

aben abla ben dünden bu yana 200 gr vermişim az gibi sankim belkim
61 i bil görürüm iye thaminetmiştim aslınd ama haftaya artık

behlül kaçar, tonnnla işi var......
tekrar hayırlı cumalar ....

ayyy ne güsle yaaa aynı bedne giyinmekkk
ama abla valla benim 55 te gözüm yukk

aben abla ben dünden bu yana 200 gr vermişim az gibi sankim belkim
61 i bil görürüm iye thaminetmiştim aslınd ama haftaya artık

banum alışınca az az gidiyor daha uzun yapıncada takılıyor . biraz kuruyemişde ye sebzeyle . vitamin bakımından zengin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…