Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

plates platess platesss
şimdi sizin bana nedne ısrarla plates dediginni abnlıyorumm
karbım şekillenmeye başladı bile ablaa
ama alt göbek halaaa var tabi ama niciik kaldı sanki
ama b kaburgalarımın oldugu kısım içine çöktü sankii
daha fit duruyorum :::::::::::::)

benimde görümcme gelicke bebegi oldu burada kalıcak biraz kv dede yani umaırm düzenim karışmaz yaa
hadi diyet neysedeee dikkat edeirm yeidkleirme ama platesim araya karışırsa üzülürüm
artık bi çaresini bulucma onund aolmadı yatarken yaparım zaten 40 dk nbişiyy

tarih olarakta 26 mayıs maksi abla
25 mayısta karışıkk

sagol banum ilk fırsatta bikaç video indirmem lazım.. ebrunun son ay yaptıgı özelikle son 2 hafta süper ötesiydi. bide onları araştirayım ...
karnın içine göçmesı demek artık kaburgan kapalı demek banum ... aradaki fark nasılda belli deyilmi? kilo degişmesede karın hareketleri karnı içine çekiyor bu gözle görülür bi gerçek ..
sen istersen yaparsın misafir gelsede banum .

öhömm öhömmm sorulçar çok kazıkkk apla yaaa

kfleks yaptım bi sonuç alamadım tabiki 62.3 ü gördüm tartıdaaa
ama biraz bozdum sonrasınd açocukların haftalıgı sayesinde
ve bu cuma 63.8 gördüm şişlikte vardı vuudumda
ama anladımki ben artık şok diyetle proyla verdiigmi geri alıyorum hemencik

bir kaç gndürde bol kaçamaklı geçti amaa dündüen itibare dikkat etmeye başladım ama sebzede yiyorum meyvede
çünkü dayanamıyorum artık yaz günü sebze ve meyve olmadann
2 günlük diyettende yani yulaflı olandan da sonuç alırım diye düşünüyorum çünkü yagdan yoksun bir diyt
hem meyve var hemde sebze yogurt bu çarşamba ve perşemde yapayım
çünkü öbür haftadan sonra geliyor bebek ve annesi düzenim bozzulcak onlar gelmeden ne yaprsma kardır diyorum

sabahları 1 saat yürüyorum haftada 4 veya 5 gün
6 fgünde plates yapıyorum
meyve sebzee agırlıklı diyet yapıyorumm
artık ne giderse kardır diycem ablaa
ama son ke zbi şansımı deniycem bu çarşamba ve perşembee

bende yeni videolar indircemmm son 2 hafta karın için nasıldı abla
bend eindireyim evet evet misafir gelsede bırakmıycam platesiii
gecede olsa yaprımm zaten bebek var bu yıl öleee geçen senelerdeki gibi uzun uzadıya oturmazlar akşamları
bende plates yaprım yada sabah erken klkıp yaprım

son 2 hafta süper ötesiydi banum. tabi karın içinde . özelile küçük topla karın hareketleri vardı .

evet sorular kazıktı haklısın ..
banu haftada 5 gün pilates yap 2 gün ara ver .. yürüyüşde 1 gün ara versen yeter .....

banum ben saatli dışarda yürümüyorum görümcem varken 2 gün sabh gittik okdar .. ama ben bi dışarı çıktımmmı mazallah 3.5. saat dolanıyorum ..
bügün mesle sıa agit gel kızılayda dolaş derken 3 ssat yürümüşüm evde oturmadıgımda cabası ... ben genelde hep böyleyim helde 2 haftadır belki ondan fazla kilo almadım yediklerime göre .....

diyarrrrrr nerdesin .yine kayboldun .. bak kaybolunda artılarla geliyorsunnnnn

banu pilates videolarını nerdn indiriyorsunuz .. aratım ama anlamsız siteler çıkıyor .

banu pilates videolarını nerdn indiriyorsunuz .. aratım ama anlamsız siteler çıkıyor .

ashompoclipfinder
diye bir program var abnla önce onu indiriyoruz sonra
hangi günü indirceksek onu indiriyoruz programın sol üst köşesinde
adres yazıyor oraya linki kopyalıyoru
yapacagımız günün linkini yanii

bende zaten aralıklı yapıyorum abla yürüyüşü sabahları 4*5 gün yürüyorum
plateste 6 gün filannn

ya benim sorun alt göbek ve iç bacakk
bular için en güsel hareketler hangileriii
onları y7apayım ekstradan

hayırlı pazarlar kıslar..

OCD geçmiş olsun ogluşa ...

Sagolun kizlar.Bugun aksam itibariyle masallah daha iyi

kıllar reglim yaklaşdı vucudum su toplamaya başladı sanırsam 65.70 falan
çıkıyorum.

sabah: domates salatalık z.ezmesi dereotu maydonoz yedim ekmek 1 dilim yıyebildim... iştahım yokdu sabah ama şimdi acıkdım

slm kıslar...
ebru şallıdan konu açılmışken sorayım hemen...sabahları plates yok sanırım artık değilmi?proğramın eski tekrarları falan da yayınlanmıyormu?ben 15 gündür falan yapamıyorum yoğunluktan.aslında sabahları eski falanda yayınlansa disipline oluruz.kendine göre bir saat belirleyip yapayım deyince olmuyor.dur şu işim bitsinde yaparım,şimdi çok sıcak akşam yaparım falan derken kalıyor.sabahları mecburen her işi bırakıp yapıyordum ne güzel...yurtdışındada 2 hafta falan laptoba bakarak yaptım sürekli ama o kadar yoğunlaştıki son zamanlar işlerim mecburen bıraktım.geldikten sonrada 2 kez yapabldim.ziraa felaket derecede sıcak havalar.birde nem işin içine girince nefes almak ble zorlaşıyor.ramazanda orucu nasıl tutacağız bakalım allah güç kuvvet versinde bayılmayalım...:18:

zilimmm slm cnm nasılsınn naptınnn dönücekmisin ger
ebru yok cnm tektarlarda yayınlanmıyorr
hoş olsada ben zaten yapamamm sabahları çouklar uyuyunca yadaa
akşamları yapıyorummmm
valla zilim sıcakları sormaaaa bayaaa yoruyor insanı

YAA kızlar dayanamıyorum 1 tane muz yıyecegım. hep aklımda tv izliyorum aklımda temzilık yapıyorum aklımda canım çok çekti.

zilim bende yapamıyorum 2 haftadır . misafirler gelince yattı plates ... malesaf tekrarlarıda 1 hafta ancak sürdü halbüki ebru tekrarı ya bayu var diyodu ..
benimde açilen video indirmem lazım ama bi türlü fırsat bulamadım ...

YAA kızlar dayanamıyorum 1 tane muz yıyecegım. hep aklımda tv izliyorum aklımda temzilık yapıyorum aklımda canım çok çekti.
kajum yedinmi ??
ne diyim afiyet olsun .
diyet yaparken en iyisi cısları eve almamak ..

sabah ekemdgi az yersen çabuk açıkırsın ... reglinde yakınsa iştahın açılır ..

banum dedigim programı endirdim ama işe yarar bi vdeo inmiyor yav ....
tv den yapamsı gibi olmayacak pilates .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…