özge geçmiş olsun cnm kuzucugunaaaa
kujum
cnm 5 kilo biraz erken fark eidlmesi için ama bi 8 kilo olsun bak nasıl fark eidlcek sne bile farke tceksinnn
abeb abla bu arada yürüyüş yapıyorum erkenden sabahları haftada 6 gün de platess
ama bugün yapamadım yaaa düügn var akşama gelince yaparım belkim
malum az kaldı sayılır tatileee
bugün bi elbise aldım lcw den hemide s bedennn
alllahım süperdi accuk sıktı ama nasılsa girerim içine diyip alıveridmmm
[/QUOTE..
iyi etmişin nasıl olsa gireceksin öyle şartla kendini...
tatil bayramda dimi...
sanırım bizimde o zamana kaldı ...
banum hergün yürüyüş ve pilates fazla . tatam ikiside süper ama arada bir 2 gün ara ver ya deyilse vucudun alışır bu tempoya artık verim alamasıın ... benim deneyimlerim bu yönde . vucud sürekli yaptıgı bişiyi normalleştiriyor etkisi kalmıyor . 5 gün yap 2 gün ara ver. tekrar başla
sagol banum ilk fırsatta bikaç video indirmem lazım.. ebrunun son ay yaptıgı özelikle son 2 hafta süper ötesiydi. bide onları araştirayım ...plates platess platesss
şimdi sizin bana nedne ısrarla plates dediginni abnlıyorumm
karbım şekillenmeye başladı bile ablaa
ama alt göbek halaaa var tabi ama niciik kaldı sanki
ama b kaburgalarımın oldugu kısım içine çöktü sankii
daha fit duruyorum :::::::::::::)
benimde görümcme gelicke bebegi oldu burada kalıcak biraz kv dede yani umaırm düzenim karışmaz yaa
hadi diyet neysedeee dikkat edeirm yeidkleirme ama platesim araya karışırsa üzülürüm
artık bi çaresini bulucma onund aolmadı yatarken yaparım zaten 40 dk nbişiyy
tarih olarakta 26 mayıs maksi abla
25 mayısta karışıkk
banum cevaplayım ..
sınavlara dün sabah girdim ama öuleden sonra mutfak geldiginden giremedim ... bugünde sabah girdim öyleden sonra 2 ders vardı hiç kafamın basmadıgı ve çalışmadıgım matemetik ve fizik .bende gitmedim .. hoş hiçbirine çalışamadım .kara borsa kendi bilgilerimle yaptım ... ama girdigim dersler fena geçmedi ..
hangi diyet elme diyetimi yoksa bizim yaptıgımız sabah yulaflı olanmı ??
ama ikisindede fark etmez. yeşil olması lazım . yeşl elmenın asit oranıyla ilgili bişi . tadı fazla olmasında hangi yeşl olursa olsun fark edecegini sanmam ..
yine yeni yöntemleremi daldın ..
bugünlerde yazmamışsın neler yapıyorsun bakimmm ..
nesfit işi nasıl gitti sonuç aldınmı ??
şu an ne durumdasın .?
kujum
cnm 5 kilo biraz erken fark eidlmesi için ama bi 8 kilo olsun bak nasıl fark eidlcek sne bile farke tceksinnn
abeb abla bu arada yürüyüş yapıyorum erkenden sabahları haftada 6 gün de platess
[/QUOTE..
iyi etmişin nasıl olsa gireceksin öyle şartla kendini...
tatil bayramda dimi...
sanırım bizimde o zamana kaldı ...
banum hergün yürüyüş ve pilates fazla . tatam ikiside süper ama arada bir 2 gün ara ver ya deyilse vucudun alışır bu tempoya artık verim alamasıın ... benim deneyimlerim bu yönde . vucud sürekli yaptıgı bişiyi normalleştiriyor etkisi kalmıyor . 5 gün yap 2 gün ara ver. tekrar başla
aslınd abend esana bunu sorucaktım ii hatırlattın
nasıl yapayım pekiiabla mesela hafta sonrarı ikisinide yapmayımm mı?
sen kaç gün yüüryorsun
evet tatil bayramda abla
sagol banum ilk fırsatta bikaç video indirmem lazım.. ebrunun son ay yaptıgı özelikle son 2 hafta süper ötesiydi. bide onları araştirayım ...
karnın içine göçmesı demek artık kaburgan kapalı demek banum ... aradaki fark nasılda belli deyilmi? kilo degişmesede karın hareketleri karnı içine çekiyor bu gözle görülür bi gerçek ..
sen istersen yaparsın misafir gelsede banum .
son 2 hafta süper ötesiydi banum. tabi karın içinde . özelile küçük topla karın hareketleri vardı .bende yeni videolar indircemmm son 2 hafta karın için nasıldı abla
bend eindireyim evet evet misafir gelsede bırakmıycam platesiii
gecede olsa yaprımm zaten bebek var bu yıl öleee geçen senelerdeki gibi uzun uzadıya oturmazlar akşamları
bende plates yaprım yada sabah erken klkıp yaprım
banu pilates videolarını nerdn indiriyorsunuz .. aratım ama anlamsız siteler çıkıyor .
canım çok geçmiş olsun
annemde ablamda fark etmemiş aynı oldugun gibi duruyosun nasıl verdin 5 kiloyu hiç incelme yok edilerbende sadece belimde hissediyorum bıraz incelmeyı onun dışında aynıyım. belkı sudan verdim. şimdide yağlardan verecem
sabah: melemen(ekmek yemedim) boş yeşillık salatalık peynir çay içtim
öğlen : yumurtalı mantar kıvırcık salatası 1 buyuk boy bardak ayran
öğlen meyve
akşam: kızlar akşam mangal yıyecegız ama şimdi aklıma geldi bende ekmegı mangalın yanına saklayım demiştim ama akla bak unuttum en büyük kuralı... bugun ekmek yıyemıyecegım malesef
hayırlı pazarlar kıslar..
OCD geçmiş olsun ogluşa ...
kujum
slm kıslar...
ebru şallıdan konu açılmışken sorayım hemen...sabahları plates yok sanırım artık değilmi?proğramın eski tekrarları falan da yayınlanmıyormu?ben 15 gündür falan yapamıyorum yoğunluktan.aslında sabahları eski falanda yayınlansa disipline oluruz.kendine göre bir saat belirleyip yapayım deyince olmuyor.dur şu işim bitsinde yaparım,şimdi çok sıcak akşam yaparım falan derken kalıyor.sabahları mecburen her işi bırakıp yapıyordum ne güzel...yurtdışındada 2 hafta falan laptoba bakarak yaptım sürekli ama o kadar yoğunlaştıki son zamanlar işlerim mecburen bıraktım.geldikten sonrada 2 kez yapabldim.ziraa felaket derecede sıcak havalar.birde nem işin içine girince nefes almak ble zorlaşıyor.ramazanda orucu nasıl tutacağız bakalım allah güç kuvvet versinde bayılmayalım...:18:
YAA kızlar dayanamıyorum 1 tane muz yıyecegım. hep aklımda tv izliyorum aklımda temzilık yapıyorum aklımda canım çok çekti.
zilim bende yapamıyorum 2 haftadır . misafirler gelince yattı plates ... malesaf tekrarlarıda 1 hafta ancak sürdü halbüki ebru tekrarı ya bayu var diyodu ..slm kıslar...
ebru şallıdan konu açılmışken sorayım hemen...sabahları plates yok sanırım artık değilmi?proğramın eski tekrarları falan da yayınlanmıyormu?ben 15 gündür falan yapamıyorum yoğunluktan.aslında sabahları eski falanda yayınlansa disipline oluruz.kendine göre bir saat belirleyip yapayım deyince olmuyor.dur şu işim bitsinde yaparım,şimdi çok sıcak akşam yaparım falan derken kalıyor.sabahları mecburen her işi bırakıp yapıyordum ne güzel...yurtdışındada 2 hafta falan laptoba bakarak yaptım sürekli ama o kadar yoğunlaştıki son zamanlar işlerim mecburen bıraktım.geldikten sonrada 2 kez yapabldim.ziraa felaket derecede sıcak havalar.birde nem işin içine girince nefes almak ble zorlaşıyor.ramazanda orucu nasıl tutacağız bakalım allah güç kuvvet versinde bayılmayalım...:18:
kajum yedinmi ??YAA kızlar dayanamıyorum 1 tane muz yıyecegım. hep aklımda tv izliyorum aklımda temzilık yapıyorum aklımda canım çok çekti.
sabah ekemdgi az yersen çabuk açıkırsın ... reglinde yakınsa iştahın açılır ..kıllar reglim yaklaşdı vucudum su toplamaya başladı sanırsam 65.70 falan
çıkıyorum.
sabah: domates salatalık z.ezmesi dereotu maydonoz yedim ekmek 1 dilim yıyebildim... iştahım yokdu sabah ama şimdi acıkdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?