suya koyunca tuzu gider cnm yag oldugu gibi durursuya koysam olmaz mı? valla bide eşime yağsız peynir dersem kesin beni oyar :)))
zaten diyet yapmamdan hoşnut değil bu aralar tansiyon problemimden dolayı
banuşum canııım
yawruşlarına çook geçmiş olsun cnm...yazın hastalıkta hiç çekilmiyor.benim oğlumda ben yokken hep allerjik hastalıklarla boğuşmuş.çok hassas bünyesi var...
plates yapıyor olmanana çok sewindim walla cnm..sakın bırakma devam et.zaten bağımlılık yapıyor bir süreden sonra bırakamıyorsun cnm.
başarı öykünü okudum,artık yazma zamanın gelmişti zaten.bu başarıyı elde etmende nokta kadar payım varsa bu senin güzel gönlünün karşılığıdır cnm..ne kadar yol katettiğini resimlerde gördüm.gerçekten büyük başarı cnm..bir kez daha tebrik ederim....canım beniiim
ahhhh zili ahh eşşek kafamı nerelere vurayım ben
keşke kışın yapsaydım snein dediign zmanlaradaa inanamıyorum görüntümee şimdii
belim çıktı alt göbek minicik kaldı
ve en öenmlisi omrirks harektleri ile yanlaırm azaldıı
60 kiloda bile yakalayamazdım ben bu görüntüyü
şidmi 80 89 topigide bagımlı yaptım bende senin gibi arkadaşlarımı teşvik ediyorum
geçmiş olsun ucuz atlatımış ogluş ......püff offf moralim bozuk.oğluşum tv yi öyle bir çektiki üstüne geliyordu Doğuhan diye bi bağırdım tv yerine oturdu ama ben oğluşumu azarladım.dudaklarını büze büze ağladı.zaten çok alerjenik yüzünde başında vücudunda birşeyler çıkıyor ona ayrı canım sıkılmıştı üstüne tuz biber oldu.paylaşayım azıcık sinirlerim yatışsın dedim.kusuruma bakmayın lütfen
günaydın canlar....
banum ben geldim derken türkiyeye geldim demek istemiştim tatlım....oğlumu görmeye geldim canım...1 ay oldu hemen hemen görmeyeli.çok büyümüş yeni şeyler öğrenmiş.kısa bir süre gibi görünüyor ama çocuklar için bir hafta bile değişim için yeterli...beni nasıl özlemiş anlatamam canım...boynuma yapışık geziyoruz bu sıcakta.hep yanak yanağayız.boğacak neredeyse beni...
ben onu onun beni özlediğinin 945947737475773727343737274950560606770 katı kadar özledim...allahım kimseyi evladından ayrı bırakmasın.dünyanın en büyük özlemiymiş...çocuk olana kadar aynı şeyi eşim için evlenendiğim zamanlarda annem-babam için söylerdim bunu ama evlat çok farklıymış..canımın yarısını burda koyup gidince anladım..ama bundan sonra çok sık ayrılmılcaz inşallah.hocalarımı ikna etme cabalarım boşa gitmesse tabisiii...
üç tane büyük sınavım kaldı.burda çalışıp orda sadece sınava girmeye ikna edebilirsem iyi olacak.1 hafta iznim var toplamda bitince gidip bi daha konuşucam hocalarla.buraya gelirken sorduğumda toplanıp konuşalım diğer hocalarla dedi hocanın biri bakalım artık....ne karar verecekler...ilk başlarda çok bocaladım.dersin ortasında gözlerimden şırrr diye akıveriyordu yaşlar..göz nezlesym ded,m artık.çünki yabancılarda bizdeki gibi aile mevhumu yok.anlatsamda anlayacaklarını sanmıyorum.2,5 kg verdim bu arada.oğlum aklıma geldikçe lokmalar boğazıma dizildi yiyemedim...
walla şaka bi yana kilo vereceğim diyen çocuklarından ayrı zaman geçirsin..ne yemeğe kalkışsan gırtlağında düğüm oluyor yutamıyorsun çünki...
benden hberler böyle şekerlerim...diyarım inşallah tatlım sende çıtır bi hatun olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsundur.şimdi oğluşla oynama vakti kıslar...gelirim yine .aebenim nerede bu arada memleketine falanmı gitti?görüşürüz.zili kaçar
geçmiş olsun ucuz atlatımış ogluş ......
canım niye kusura bakalım biz ne sohbetler ederiz ..
özlemişim sizleri.
ocdim eşindemi monti yapmaya başladı ..?
canım erkekler bizden çok çok şanslı eger bu onu zorlıycaksa aşırı yaglı olmayan normal peynirler kulana bilirsin yeterki kaçmasın ...
daha vvael 2 arkadşımız eşiyle yaptı ikiside harika sonuçlar aldılar ...
erkekler montiyle direk kilo vermeye geçiyor çümki onların bünyeleri direk kan şekeriyle ilgili...
ocd. canım ekmek yemedigin zaman normal peynirlrdende yiyebilirsin .ama ekmekle ıhh .yahu ben ekmeği tamamen kestim hiç yiyesimde gelmiyor.yumurtamı ekmekmi tercihim tabiki yumurta oldu :))) çok seviyorum çokk
vuuuuuuuuuuuuuuu süper maşallah
ben peyniri falan yarım yağlı az yağlı diye ayırmıyorum
çedarından tut kaşarına hepsini götürüyorum löp löp
yaşasın peynir ve yumurta :)))))))
motinin tansiyona pek etkisi olmaz tuzu ayarlı yemeye çalış ..eksik etme ...ahh nerdeeeeeeeeeeeeee keşke yalvarıyorum göbeği biraz insin diye ama banamısın demiyor.
Allah korusun karın bölgesinin büyük olması tehlikeli bir durum.
Benim tansiyonum bu aralar düşük olduğu için pek desteklemiyor diyetimi.
malesef cnm etsiz pişirmek zorundasınn
yogurt çorbasınada beyaz un koyuyoruz bird eyumurta kırıyoruz yaa
ondan yenmiyor montide cnm
ama şöle yap yarmayı haşlaa
soguk olarak yemek istersne ayranın içine katıp ye
hem yazın daha ii olur
kujum egerki birşeyleir istiyrosan emek verceksin önce emek sonra yemek
önce rezillik sonra vezirlik hesabı
alışkanlıkları dgeiştirceksin mecburen
geçen yaz monti yaptım agzıma dondurma karpuz vurmadımm hgerçekten
şimdidee nadir yiyorummmmm
kızlar zeytın ezmesi almım çok begendim tadını ben kolay kolay zeytın begenmem bunu çok sevdim isteyene marka verebılırım
sabah: z.ezmesi 3 dilim ekmek domates salatalık dereotu ve 1 bardak ıhlamur içtim
öğlende: peynirli yumurta yıyecegım biber yeşillık sonrada 1 kase yogurt
ara: meyve işde(kiraz şeftali)
akşam: fırında mantarlı tavuk yemeyı düşünuyorum.
kızlar menüm nasıl
işte imzamı atıcagım bir mesaj ...
inanın kıslar banumun sabrı belki bende bile yok .onu canı gönülden takdir ediyorum dedigi gibi. önce emek sonra yemek ..
ayyyyyyyy aben ablam gelmişş nerde kaldın yahuuuuu
kilon nasıl en çok onu merak ettim şekercim
ayy ablam ya çok özledim valla
benimkuzular feci hasta oldu sorma ya perişanları oynadım yaniii
sevgili kv olsayfıı bukladar olmazdı tek kaldım diye sinirlenip agladım annemdee yok zaten
kendmi çok yalnız hissettim ama allah dermansız dert vermesinn kimseye geçti şükür
ben kızlara elimden geldigince yardımcı olmaya çalıştım
ama ltf özletme keniniiii yahu
saol ablammm amaaa o sabır gitti bendenn yaaa yok artık ne azim nede sabırr
çok üzülüyoum birde çocukların hastalıgı derken yine artıdayım
ama napayım pltesee agırlık veridm artık
banum saglık olsun eminim artın sudur ...
çoçukların neyi var ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?