Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

suya koysam olmaz mı? valla bide eşime yağsız peynir dersem kesin beni oyar :)))
zaten diyet yapmamdan hoşnut değil bu aralar tansiyon problemimden dolayı
suya koyunca tuzu gider cnm yag oldugu gibi durur
bi dene bakalımm yaglı peynirlee
kilo vermennn olursa devam ederisn

banuşum canııım
yawruşlarına çook geçmiş olsun cnm...yazın hastalıkta hiç çekilmiyor.benim oğlumda ben yokken hep allerjik hastalıklarla boğuşmuş. çok hassas bünyesi var...
plates yapıyor olmanana çok sewindim walla cnm..sakın bırakma devam et.zaten bağımlılık yapıyor bir süreden sonra bırakamıyorsun cnm.
başarı öykünü okudum,artık yazma zamanın gelmişti zaten.bu başarıyı elde etmende nokta kadar payım varsa bu senin güzel gönlünün karşılığıdır cnm..ne kadar yol katettiğini resimlerde gördüm.gerçekten büyük başarı cnm..bir kez daha tebrik ederim....canım beniiim

ahhhh zili ahh eşşek kafamı nerelere vurayım ben
keşke kışın yapsaydım snein dediign zmanlaradaa inanamıyorum görüntümee şimdii
belim çıktı alt göbek minicik kaldı
ve en öenmlisi omrirks harektleri ile yanlaırm azaldıı

60 kiloda bile yakalayamazdım ben bu görüntüyü
şidmi 80 89 topigide bagımlı yaptım bende senin gibi arkadaşlarımı teşvik ediyorum

banucuğum omririks nasıl bi hareket ?

püff offf moralim bozuk.oğluşum tv yi öyle bir çektiki üstüne geliyordu Doğuhan diye bi bağırdım tv yerine oturdu ama ben oğluşumu azarladım.dudaklarını büze büze ağladı.zaten çok alerjenik yüzünde başında vücudunda birşeyler çıkıyor ona ayrı canım sıkılmıştı üstüne tuz biber oldu.paylaşayım azıcık sinirlerim yatışsın dedim.kusuruma bakmayın lütfen

merhaba ...merhaba ...merhaba...
ben geldi iyi yok oldum dimi... baksanıza zilim bile benden daha çok burda.

sormayın kıslar bırakın pc yi totom yer görmedi tabe birazda gezmekden ....
görümcemler dün gitti daha . gezdik tozduk yedik içtik angaranın yak basmadıgımız yeri kalmadı zannımca..
dünde mutfagı söktüler kombi bolkona. tamir tesisat vs. derken heryer battı.
bügün mutfak gelecekti sanki yarına kaldı . yetiştirememişler ... yarın ve pzarda sınavlarım var. ben ne halt edecem ..:95::95:
ayrıca mutfak montesinden 5 gün sonra tezgah geliyormuşşşş:95::95: ve ve ve mtfak yüzünden tatil başka zamana kaldı ben mutfagı ramazana ancak toparlıycam zannımca...

sizler iyisinizdir umarım ......
zilim hoşgeldin ......

banum yavrular hasta olmuş geçmiş olsun .....

henüz sayfaları okuyamadım . sanırım okuma vaktimde yok .. banum inan senin başarı hikayeni bilem okıyamadım
diyarım sen nasılsın ....
diger kslar sizler nasılsınız ...
ocdim . banunun bahsettigi hareket yan karın hareketleri kollarının altından kalçalarına kadar olan bölge ...
sen nasılsın oturttunmu montiyi .??

kajum sorularına cevep yazma fırsatını ancak buldum ..affet ....kıslar yoklugumu aratmamıştır ..

geçmiş olsun ucuz atlatımış ogluş ......
canım niye kusura bakalım biz ne sohbetler ederiz ..
özlemişim sizleri.

ocdim eşindemi monti yapmaya başladı ..?
canım erkekler bizden çok çok şanslı eger bu onu zorlıycaksa aşırı yaglı olmayan normal peynirler kulana bilirsin yeterki kaçmasın ...

daha vvael 2 arkadşımız eşiyle yaptı ikiside harika sonuçlar aldılar ...
erkekler montiyle direk kilo vermeye geçiyor çümki onların bünyeleri direk kan şekeriyle ilgili...

Son düzenleme:

zilim demek tr. desin ..inşallah istedigin gibi olur sadece sınavlar için gidrsin ....

geçmiş olsun ucuz atlatımış ogluş ......
canım niye kusura bakalım biz ne sohbetler ederiz ..
özlemişim sizleri.

İlk çocuk oluncamı anne psikopata bağlıyor acaba çok pimpirikliyim eşimde Allah dan gelmedi daha suratımın bu halini görse tüm gece benden beter olurdu.
Aebenciğim ben çarşamba günü başladım baktım kitap gelmiyor bulunamıyor kujum da başladı e dedim yalan yanlış başlayayım bi yerinden.yazıyorum yediklerimi sağolsun Banu düzeltiyor kuju ile destek ola ola cuma gününe geldik.regl dönemi olmasına karşı 700 gr vermiş görünüyorum

ahh nerdeeeeeeeeeeeeee keşke yalvarıyorum göbeği biraz insin diye ama banamısın demiyor.
Allah korusun karın bölgesinin büyük olması tehlikeli bir durum.
Benim tansiyonum bu aralar düşük olduğu için pek desteklemiyor diyetimi.

ocd. canım ekmek yemedigin zaman normal peynirlrdende yiyebilirsin .ama ekmekle ıhh .

ekmekle doymuş yaglar yok helede kajum ekmekle tereyag kaşar . amanınnnnnnn.. birde ekmek yanında yeşilikde yememişsin ....

kilon ilk günlerde güzel gider montidede devamını gilerim ama ilerleyen günlerde yavaşlayacak o zamana sakın moral baozma çünki o zamanlar tam yagdan kaybedeçesin kiloları ..

motinin tansiyona pek etkisi olmaz tuzu ayarlı yemeye çalış ..eksik etme ...
ha ha eşin bi başlasa .. o göbüşün nasık eridigini görrö ama şta erkekler dert etmiyor pek .ama saglık bakımından bel ölçüsü çok önemli..
kandırmaya çalış 1 hafta yapsın bak 2.3. kilo verince nasıl devamını isteyecek ..

işte imzamı atıcagım bir mesaj ...
inanın kıslar banumun sabrı belki bende bile yok .onu canı gönülden takdir ediyorum dedigi gibi. önce emek sonra yemek ..

ayyyyyyyy aben ablam gelmişş nerde kaldın yahuuuuu
kilon nasıl en çok onu merak ettim şekercim
ayy ablam ya çok özledim valla
benimkuzular feci hasta oldu sorma ya perişanları oynadım yaniii
sevgili kv olsayfıı bukladar olmazdı tek kaldım diye sinirlenip agladım annemdee yok zaten
kendmi çok yalnız hissettim ama allah dermansız dert vermesinn kimseye geçti şükür

ben kızlara elimden geldigince yardımcı olmaya çalıştım
ama ltf özletme keniniiii yahu

kajum süppppperrr mönüüüüüü.. yiyeeli baya olmuş ama ..
zeytin ezmesinin fora marka az yagve az tuzlu olaı var o daha güzel..
ekmeginle yamek için meyve mermeledida yapabilirsin .... şu mevsimde şeftali ve kuru kayısı beraber güzel olur . pişmiş meyveler yani marmeladlar ekmekle yenir ...

işte imzamı atıcagım bir mesaj ...
inanın kıslar banumun sabrı belki bende bile yok .onu canı gönülden takdir ediyorum dedigi gibi. önce emek sonra yemek ..

saol ablammm amaaa o sabır gitti bendenn yaaa yok artık ne azim nede sabırr
çok üzülüyoum birde çocukların hastalıgı derken yine artıdayım
ama napayım pltesee agırlık veridm artık

sagol banum allah razı olsun yardım etmişsin ...
fıstıgım kilom 63 .. ve 1 haftadırda aynı. 60 görmüştüm ama bırakınca 1 kilo gelmişti zatetn ...
10 günün getiriside 2 kilo ..

herzamanki gibi diyeti bırakıp kıtlıkdan çıkarcasına yedikçe.. ilk 3 gün kilom hemen artıyor .. sonra ne yersen yiyim artmıyor .. mesela dün evde tamirak oldugundan hem öylen hem akşam pide yedim . ama kilomda ölçülerimde aynı . daha evvel yediklerimi saymayım .malum misafirlde olunca yemedigim nane kalmadı ...

bu kiloda iyiyim ben.. korursam yeter şimdilik tabe .

aaa bak beni solladınnnnnnn sana ne demiştim banum eski sayflarda bak birgüm beni sollıycaksın ahanda buraya yazıyorum demiştim ....

tatile 5 li rakamları göreceksin banummmmmm

bana müsade kıslar . giremesem merak etmeyim koşturuyorumdur ....

saol ablammm amaaa o sabır gitti bendenn yaaa yok artık ne azim nede sabırr
çok üzülüyoum birde çocukların hastalıgı derken yine artıdayım
ama napayım pltesee agırlık veridm artık

banum saglık olsun eminim artın sudur ...
çoçukların neyi var ??

banum saglık olsun eminim artın sudur ...
çoçukların neyi var ??

sudur inş abla
ya sorma çocukları dneiz geçen hafta salı günü kusma ile bi başladı ardından ishal ve ateş o düzeldi
biraz aynı gün kayraaa allahım görmen lazımdı acıncak haldeydim komşulaırm bile acıdı halime günde 4 makina çmaşır yıkadım sürekli kusma ve ishall olunca malummm
ne yeidler ne içtilerr tam 8 gün şimdi iyileştiler şükür yaaa

yani kusma ateş ve ishall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…