canım sen kaç yaşındasın boyun kilon kaç?
benım bı çok rahatsızlıgım var endokrine gidiyorum ben orada şeker yüklemesi yapdılar bana orada anlaşıldı hipoglisemım oldugunu ayrıca tiroit bezlerimde az çalışıyo ve bide pco var bendeyok yok gel vatandaşşşşşşşşşşş
4 tane kilo yapan hastalık var 3 ü bende mevcut övünmek gibi olmasın bı digeride böbrek bezlerinın fazla çalışmasıydı galıba ALLAH tan o normal
banum mikrop kapmışlar hemde bulaşıcı ... şükür atlatmışın geçmiş olsun ...sudur inş abla
ya sorma çocukları dneiz geçen hafta salı günü kusma ile bi başladı ardından ishal ve ateş o düzeldi
biraz aynı gün kayraaa allahım görmen lazımdı acıncak haldeydim komşulaırm bile acıdı halime günde 4 makina çmaşır yıkadım sürekli kusma ve ishall olunca malummm
ne yeidler ne içtilerr tam 8 gün şimdi iyileştiler şükür yaaa
yani kusma ateş ve ishall
püff offf moralim bozuk.oğluşum tv yi öyle bir çektiki üstüne geliyordu Doğuhan diye bi bağırdım tv yerine oturdu ama ben oğluşumu azarladım.dudaklarını büze büze ağladı.zaten çok alerjenik yüzünde başında vücudunda birşeyler çıkıyor ona ayrı canım sıkılmıştı üstüne tuz biber oldu.paylaşayım azıcık sinirlerim yatışsın dedim.kusuruma bakmayın lütfen
kajum süppppperrr mönüüüüüü.. yiyeeli baya olmuş ama ..
zeytin ezmesinin fora marka az yagve az tuzlu olaı var o daha güzel..
ekmeginle yamek için meyve mermeledida yapabilirsin .... şu mevsimde şeftali ve kuru kayısı beraber güzel olur . pişmiş meyveler yani marmeladlar ekmekle yenir ...
satılıyor kajum doganın ama baya pahalı. çokda tatlı sanırım meyve furukdozu var .ben meyve marmelatı yapmaı bilmıyorum ki:78: zeytinim marmarabirlik tadını çok begendım... bu meyve marmelatı marketlerde satılır mı
satılıyor kajum doganın ama baya pahalı. çokda tatlı sanırım meyve furukdozu var .
ama marmelad yapmak hiçda zor deyil ...
. 10 kadarda gün kurusu kayısıyı önceden dograyıp islat... 2 şeftali rendele . 1.2. br kadarda şekersiz elma suyu kat ..kısık ateşde kaynasın ..
koyu kıvam alır al sana marmeşal ne diye onca para vereceksin ...
yanlız bunu kahvaltıdaekmekle yersin diger ögünlerine katma .. yada ara ögününde yogurda kat ohhh misssgibi meyveli yogut ,hatta buna bide tarçın kat . bak söylemeyi unuttum hipoya tarçı çok iyi gelir .. bi ara hegün yiyodum ben bu tarçınlı marmeladlı yogutlardan ... tarcının regl düZenlemeside vaRDIR
sabah: 1 elma
kahvaltı: az yaglı melemen 3 dilim tambugday ekmegı yeşillık çay
öğlen: mantar kavurması yanında ayran yeşillık
ara: meyve
akşam: kıymalı yumurta yeşillık çay
2 lt su
45 dk yürüyüş
kujum melemende yumurta olduğu için ekmekle yenmiyor cnm bilgin olsun.....
banum selülitsvavarıda zamanla yaparsın cnm hiç merak etme....bende tam anlamıyla rahatça yapmaya 1 ay sonra başlayabilmiştim..kasların açılması(tam olarak) hemen hemen 1 ayı buluyor...sende zaten selülit yoktur.bacakların kalın değil çünki....
kujum nasıl 5 kılo farketmıyor anlamadım.sen mı fark goremıyorsun?
kajum incelmeyin olmaması seninde dedigin gibi ilk etapda sudan gitmesi o yüzden hızlı kilo kabın görünüyor .bu kadar hızlı yag gitmez.. haftadada 500 gr 1 kilo arası iyidir .canım çok geçmiş olsun
annemde ablamda fark etmemiş aynı oldugun gibi duruyosun nasıl verdin 5 kiloyu hiç incelme yok edilerbende sadece belimde hissediyorum bıraz incelmeyı onun dışında aynıyım. belkı sudan verdim. şimdide yağlardan verecem
sabah: melemen(ekmek yemedim) boş yeşillık salatalık peynir çay içtim
öğlen : yumurtalı mantar kıvırcık salatası 1 buyuk boy bardak ayran
öğlen meyve
akşam: kızlar akşam mangal yıyecegız ama şimdi aklıma geldi bende ekmegı mangalın yanına saklayım demiştim ama akla bak unuttum en büyük kuralı... bugun ekmek yıyemıyecegım malesef
kajum marmelad tarifinde en sonunda blendırdan geçir yazmayı unutmuşumsüper yaa çok teşekkür ederim yarın yapacagım bunu ...tadınıda merak ettim... tarçını ara ara yogurduma katıyorum tadınıda çok sevıyorum tarçının
banum ben 2 haftadır pilates yapamıyorum .ne güzel hergüm yapıyordum . misafir gelince hiç oturmadım sürekli ayakdayım yada yürüyorum ama pilatesin yeri ayrı. göbüşden hemen belli oluyor ...bide artık sabahları ebru yok .bana indirecegim sıkı bir pilates tarihi(gün ) verecek varmı ???zilim abenn abla ben selülüt savar yapamıyorumm
bugün plateste yapamadım şimdide göslerim kapanıyor ama zülüyorum yapmdım die
kajum montiye başlayalımı verdin 5 kilo ne kadar oldu . eger 1.2. hafta olduysa gidenin ogu sudur canım oyüzden fazla fark yoktur incelmende .kızlar ben 5 kilo verdim ama hiç belli değil neden acaba? fikriniz var mı
mönün güzel kajum ....sabah: 1 elma
kahvaltı: az yaglı melemen 3 dilim tambugday ekmegı yeşillık çay
öğlen: mantar kavurması yanında ayran yeşillık
akşam: kıymalı yumurta yeşillık çay
2 lt su
45 dk yürüyüş
kujum melemende yumurta olduğu için ekmekle yenmiyor cnm bilgin olsun.....
banum selülitsvavarıda zamanla yaparsın cnm hiç merak etme....bende tam anlamıyla rahatça yapmaya 1 ay sonra başlayabilmiştim..kasların açılması(tam olarak) hemen hemen 1 ayı buluyor...sende zaten selülit yoktur.bacakların kalın değil çünki....
banum cevaplayım ..selamlarrrrr efemmmm
aben ablam nasılsın sınavlar nasıls geçtiii
mutfakk geldimi?
bu arada snei yakalamışken sorayımm
hani şu yeşil elmalı diyet vardıya onu yaparken
yerli yeşil elma yise olur dimi odaaa ekş
nasılsaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?