Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kajum geçmiş olsun .. hipoglisemi bende var pikoda banumda ... sende şkisi birden allah yardımcın olsun ...
ama hopo okadar korkulacak bşi deyil .faZLA AÇ KALMADAN MONTİ TARZI BESLENMELİSİN .. MONTİ SENİN İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN ...
KEŞKE HER DAİM BENDE YAPABİLSEM ..

ocd. canım hipogliseni tokluk şekerinin düşmesi: normal insanlarda açlık 90 küsür toluk(2 saat sonra ) 100 üstünde olur
bende aclık 90 küsür toklukda 90 civarı . helede yükleme testi sonucu 54 dü sanırım ...
o zaman hipo teşhisi konuldu . yükleme testi yapıyorlar endokrin bölümünde . sık açıkıyorsan canın sürekli tatlı ve karbonhidrat çekiyorsa. açıkınca halsiz oluyorsan.vede çok açıkınca hafif titreme oluyorsa.bi test yaptır derim ...

banum mikrop kapmışlar hemde bulaşıcı ... şükür atlatmışın geçmiş olsun ...

bi anda refleks gibi bişey olmuş bagırman tv nın düşecegını düşündüğün için. kendine kızma özellıkle yapdıgın bişey değil

ben meyve marmelatı yapmaı bilmıyorum ki:78: zeytinim marmarabirlik tadını çok begendım... bu meyve marmelatı marketlerde satılır mı

ben meyve marmelatı yapmaı bilmıyorum ki:78: zeytinim marmarabirlik tadını çok begendım... bu meyve marmelatı marketlerde satılır mı
satılıyor kajum doganın ama baya pahalı. çokda tatlı sanırım meyve furukdozu var .
ama marmelad yapmak hiçda zor deyil ...
. 10 kadarda gün kurusu kayısıyı önceden dograyıp islat... 2 şeftali rendele . 1.2. br kadarda şekersiz elma suyu kat ..kısık ateşde kaynasın ..
koyu kıvam alır al sana marmeşal ne diye onca para vereceksin ...
yanlız bunu kahvaltıdaekmekle yersin diger ögünlerine katma .. yada ara ögününde yogurda kat ohhh misssgibi meyveli yogut ,hatta buna bide tarçın kat . bak söylemeyi unuttum hipoya tarçı çok iyi gelir .. bi ara hegün yiyodum ben bu tarçınlı marmeladlı yogutlardan ... tarcının regl düZenlemeside vaRDIR

süper yaa çok teşekkür ederim yarın yapacagım bunu ...tadınıda merak ettim... tarçını ara ara yogurduma katıyorum tadınıda çok sevıyorum tarçının

zilim abenn abla ben selülüt savar yapamıyorumm

bugün plateste yapamadım şimdide göslerim kapanıyor ama zülüyorum yapmdım die

kızlar ben 5 kilo verdim ama hiç belli değil neden acaba? fikriniz var mı

sabah: 1 elma
kahvaltı: az yaglı melemen 3 dilim tambugday ekmegı yeşillık çay

öğlen: mantar kavurması yanında ayran yeşillık
ara: meyve

akşam: kıymalı yumurta yeşillık çay

ara: meyve

2 lt su
45 dk yürüyüş

kujum melemende yumurta olduğu için ekmekle yenmiyor cnm bilgin olsun.....
banum selülitsvavarıda zamanla yaparsın cnm hiç merak etme....bende tam anlamıyla rahatça yapmaya 1 ay sonra başlayabilmiştim..kasların açılması(tam olarak) hemen hemen 1 ayı buluyor...sende zaten selülit yoktur.bacakların kalın değil çünki....

canım ben melemenın üzerine yumurta kırmıyorum kı. yumurtalı melemen sevmem adı melemen benımkının domatesle biberi pişiriyorum sadece.... ömrümün sonuna kadar yesem bıkmam çok seviyorum

Sabah oğlum uyurken size mesajlar cevaplar yazmıstım 15 dk da uyandıgı ıcın gonderemedım esımde pencereyı kapatmıs tum mesajlar sılındı halıyle.
Oglan hasta benım de pek moralım yok malum.gece 04:00 kadar atesını dusurmeye calıstım ogleden sonra doktoru gelır gelmez goturdum.bogaz enfeksıyonu gecırıyormus.

kujum nasıl 5 kılo farketmıyor anlamadım.sen mı fark goremıyorsun?

canım çok geçmiş olsun

annemde ablamda fark etmemiş aynı oldugun gibi duruyosun nasıl verdin 5 kiloyu hiç incelme yok ediler bende sadece belimde hissediyorum bıraz incelmeyı onun dışında aynıyım. belkı sudan verdim. şimdide yağlardan verecem

sabah: melemen (ekmek yemedim) boş yeşillık salatalık peynir çay içtim
öğlen : yumurtalı mantar kıvırcık salatası 1 buyuk boy bardak ayran

öğlen meyve

akşam: kızlar akşam mangal yıyecegız ama şimdi aklıma geldi bende ekmegı mangalın yanına saklayım demiştim ama akla bak unuttum en büyük kuralı... bugun ekmek yıyemıyecegım malesef

hayırlı pazarlar kıslar..

OCD geçmiş olsun ogluşa ...

kajum incelmeyin olmaması seninde dedigin gibi ilk etapda sudan gitmesi o yüzden hızlı kilo kabın görünüyor .bu kadar hızlı yag gitmez.. haftadada 500 gr 1 kilo arası iyidir .
mönüne gelince . güzel akşam içim mangal partiside güzel pro tein doyurucudur inan ekmegi aramassın bile bol ayran et .salata neyine yetmiyo gııı

bu arada spor yapmıyormusun ???

yazmayı unutmuşum ekmegi es geçmemeye çalış . bugün akşam için pas geç ama ...

Son düzenleme:
süper yaa çok teşekkür ederim yarın yapacagım bunu ...tadınıda merak ettim... tarçını ara ara yogurduma katıyorum tadınıda çok sevıyorum tarçının
kajum marmelad tarifinde en sonunda blendırdan geçir yazmayı unutmuşum
zilim abenn abla ben selülüt savar yapamıyorumm

bugün plateste yapamadım şimdide göslerim kapanıyor ama zülüyorum yapmdım die
banum ben 2 haftadır pilates yapamıyorum .ne güzel hergüm yapıyordum . misafir gelince hiç oturmadım sürekli ayakdayım yada yürüyorum ama pilatesin yeri ayrı. göbüşden hemen belli oluyor ...bide artık sabahları ebru yok .bana indirecegim sıkı bir pilates tarihi(gün ) verecek varmı ???

selülüt savara gelince. banum ziliminde dedigi gibi zamanla . ben baya arada versem tekrar başladıgımda yapabiliyorum sanırım kaslarım baya pilatese alıştı.. ee azda omadı 3 sene . yanlız ara verince esneklik biraz kayboluyor tekrar yerine gelmesi 1 hafta sürüyor . sen yılmadan devam et..bak hepsi ne kadar kolaygelecek .

bu arada dün 1 kilom geri gitmiş .62 yim .yine pide yedigim halde. ama gecenin 1.2. sine kadar yakdayım . sabahda 6.7. gibi kalkıyorum ...:18:
bu arada dün mutfak geldi ... ama tezgah ölçüsü almadılar. pazartesiye kaldı .yapılmasıda bi 4.5. gün .:84:.mutfak masıda tezgah malzemasinden .. diger dolapların çogudada o malzema var .. o yüzden yerleştiremiyorumda . her yer heryerde. gelde canın sıkılmasın:84:

kızlar ben 5 kilo verdim ama hiç belli değil neden acaba? fikriniz var mı
kajum montiye başlayalımı verdin 5 kilo ne kadar oldu . eger 1.2. hafta olduysa gidenin ogu sudur canım oyüzden fazla fark yoktur incelmende .
pilatesi denedinmi

mönün güzel kajum ....
akşamına ayran eleyebilirdin ..
birde meyvlere dikkat ne yedin ve nekadar onuda yazarsan iyi olur .. gün boyu 3. porsiyon meyveyi geçmememe çalış .. saatlarinde dikkat et . helede etden sonra 3.4. saat geçmesi lazım . et migdede 4 saat kadar kalır . meyveyle birleşmesın ..

zilim . nasılsın durumlarda bi gelişme varmı?

Son düzenleme:
selamlarrrrr efemmmm
aben ablam nasılsın sınavlar nasıls geçtiii
mutfakk geldimi?
bu arada snei yakalamışken sorayımm
hani şu yeşil elmalı diyet vardıya onu yaparken
yerli yeşil elma yise olur dimi odaaa ekş
nasılsaaa

özge geçmiş olsun cnm kuzucugunaaaa

kujum
cnm 5 kilo biraz erken fark eidlmesi için ama bi 8 kilo olsun bak nasıl fark eidlcek sne bile farke tceksinnn

abeb abla bu arada yürüyüş yapıyorum erkenden sabahları haftada 6 gün de platess
ama bugün yapamadım yaaa düügn var akşama gelince yaparım belkim
malum az kaldı sayılır tatileee
bugün bi elbise aldım lcw den hemide s bedennn
alllahım süperdi accuk sıktı ama nasılsa girerim içine diyip alıveridmmm

banum cevaplayım ..
sınavlara dün sabah girdim ama öuleden sonra mutfak geldiginden giremedim ... bugünde sabah girdim öyleden sonra 2 ders vardı hiç kafamın basmadıgı ve çalışmadıgım matemetik ve fizik .bende gitmedim .. hoş hiçbirine çalışamadım .kara borsa kendi bilgilerimle yaptım ... ama girdigim dersler fena geçmedi ..

hangi diyet elme diyetimi yoksa bizim yaptıgımız sabah yulaflı olanmı ??
ama ikisindede fark etmez. yeşil olması lazım . yeşl elmenın asit oranıyla ilgili bişi . tadı fazla olmasında hangi yeşl olursa olsun fark edecegini sanmam ..

yine yeni yöntemleremi daldın ..
bugünlerde yazmamışsın neler yapıyorsun bakimmm ..
nesfit işi nasıl gitti sonuç aldınmı ??
şu an ne durumdasın .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…