Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben abla çok teşekkür ederim marmelat tarifi için yapdım ve çok lezetli oldu.
yogurda da katıp yedim nefiss

ben bu aralar tartılmıyorum reglim olmalıydı olmadı yıne bakalım ne kadar gecikecek... canım tatlı şeyler çekiyo ve iştahım açık baskılamaya çalışıyorum. reglim olup bitene kadar tartılmayacagım çünkü morelim bozulur.

dün muz yedim eşim birsürü gofret getirmiş tolap çikolata gofret piskevütle dolu :) hep aklımda onlar var canım çok çekiyo ama yemiyorum... eger yersem günah çıkarmak adına yazacagım buraya

slm canlar...keyifler nasıl?
ben kaç gündür harıl harıl ders çalışıyorum ve çalışmalarımı yapıyorum.sınavıma az kaldı...saç diplerimde stresten kaşıntı oluştu ve pul pul yara kabuğu gibi oldu.bitsede rahatlasam artık.ilk okula başladığım günden beri ders çalışmaktan helak oldum yeminle...çoluk çocuk sahibi oldum hala çalışıyorum ama bitecek gibi değil.ünv.geçince daha fazla çalışmak zorunda olacağım..yani aynen devam.....
banuşum nerelerdesin şekerim....
aebenim,diyarım,meyvem huuuuu.....
yaz geldi ortalık ıssızlaştı yine....
bende şimdi uykuya kaçar..gözlerim kapanıyor...

hayırlı günler kıslar.......

zilim iyi çalışmalar ......

kajum bence eşinede söyle eve öyle şeyler almasın ..evde olmassa yemessin . tarçını unutma günlük yogurduna kat 1.2. defa bak sonuçlarını görünce şaşıracaksın .hem iştahını tatlı istegini yok eddcek hemde reg konusunda sana yardımcı olacaktır ....

monti yapan kıslar günlük mönüleriniz nerde???

OCD canım çok canın çektiyse layt dondurma bulabilirsen nadiren yiyebilirsin . tatlandırıcılıyl yapılanlardan

selam hasretim ...
canım kutlarım baya inmiş kilon ...
baya bişiler denedin sanırım en son dukanda görmüştüm yazını .:) fayda gördünmü zorbir diyet helede bu sıcakda ..
monti yapmak için tek sorun ekmekse hasretim çavdar yada karışık tahıllıda yiyebiirsin ..

e neden ekmek yemek zorundayım kızlar? ekmek yerine ceviz yesem olmaz mı ?
illaki karbonhidrat mı olmak zorunda yoksa ekmek mi?
evet ocd dim saglıklı bir beslenme ve kalıcı bi kilo için ekmek yada benzeri karbonhidratlar şart....
karataydiyetindedeki gibi ekmek yerine ceviz düşünmüşsün ama ekmegin yeri ayrı ..tatam kuru yemilerde çok vitaminli ama ekmegin içindekiler biraz daha farklı. özelike bagırsakler için ekmek şart.
birde mönün olmadıgından ne yiyorsun nasıl monti yapıyorsun bilmiyorum . ama ekmeksiz hergün yumurtalı kahvaltı monti deyildir . haftada 2 gün prolu kahvaltı yabilirsin .ama hergün deyil .. birde senin içineger ekmek yemek sorun oluyor ise diger ögünlerde baklagil yiyebilirsin .

selam sekerler nasılsınızzz...

zilimm aeben ablammm diyarımm masumummmm

nerdesin meyvem ....özletdin cadı, kendini...
bugün banuda gelmemiş ... hele diyer tümden kaçak ....

nazlım aşagıda seni görüyorum fıstıgım nerelerdesin nasılsın ?

Son düzenleme:
nerdesin meyvem ....özletdin cadı, kendini...
bugün banuda gelmemiş ... hele diyer tümden kaçak ....

nazlım aşagıda seni görüyorum fıstıgım nerelerdesin nasılsın ?

kacarlardayım ablam hiç de yaklasasım yok kilo aldıkca alıom..
ama inan umrumda değil nedensee bi garip oldum cıktım ben

bi elma ve armut yedim.çok acıkmıstım
açıkdıgında meyve iyi çözümdür afiyet olsun ...
ocdim tam mönünü yarsan eksiklerini söyleriz ..

kacarlardayım ablam hiç de yaklasasım yok kilo aldıkca alıom..
ama inan umrumda değil nedensee bi garip oldum cıktım ben
kızzz gelmeyim oraya nerde o azimli meyve . tekrar 6 lı rakamlar çıkdım deme sakın ...
nerdesin memelketdemi, çalışıyormusun .. dizlerin nasıl oldu ?

Son düzenleme:

sagolsain ablam,evet karman corman gidioym iste,Allahtan verdim yinede ,dukani 2 gün yapabildim 2 kilo verdim verdigimi almadim ama 61 de takildim :) bugün lapa yapiyom bakalim ne olacak,benim sorunum sadece ekmek degil ablam ekmek ve peynir ama buna ragmen ramazandan sonra bid aha bi denemk istiyom cünkü özgede peyniri noraml yiyomus ama yinede veriyo kilo,ramazanda yapamam canim cok tatli ceker :)

ya ama ben sabah kahvaltısında yumurta yemezsem ölürüm :))))
eskiden bir yada yarım dilim tam tahıllı ekmek yiyordum.
bugunkü menüm şöyle.
sabah kahvaltısı peynır domates yumurta
öğle oğluşun çubuk krakerlerinden yedim bir iki tane birde yeşil elma
akşamda semizotu yemeği ve patlıcan közleme yanındada yoğurt
aksam bazan kuruyemiş tüketiyorum bazan meyve
bol bol su içiyorum

..

kızzz gelmeyim oraya nerde o azimli meyve . tekrar 6 lı rakamlar çıkdım deme sakın ...
nerdesin memelketdemi, çalışıyormusun .. dizlerin nasıl oldu ?

ayyy ablam dizim şükür ii zorlamazsam çankırıdayım annemlere gelip gidiyorum yine dişlerime braket taktırdım :))
iş güç işte uğrasıp duruom..
azim falan kalmadı bende saldım iice kendimi 63 oldum valla :26::26::26::26:

deme kız:26:neddin sen ...okadar mücadele uçtumu .
. saglık olsun bakalım.. böylede mutluysan mesele deyil :)

yavuklunla nasılsınız bakem, herşey iyimi...?

deme kız:26:neddin sen ...okadar mücadele uçtumu .
. saglık olsun bakalım.. böylede mutluysan mesele deyil :)

yavuklunla nasılsınız bakem, herşey iyimi...?

yedim gitti ablam halada yiyorum bi tarafımda tuzlu kekim bi tarafım pc yiyorum sürekli

askımlada iizz şükür evlilik olayı sıkıntı yaratıyor işte hala çözülemedi ailem yavas yavas yumusuyor ama olsada asla gönül rızamız olmıcak diyorlar bakalım hayırlısı nolcak zor günler yani millet evlenirken mutluluktan ucar ben yüzüm gülsün die uğrasıcam gibi görünüyor ..

sen nasıl oldun tedavin bittimi ..

sabah yumurtayı seviyorsan diger ögünlrine ekmek kat . yada baklagil ...
mönüne bakılırsa ögün yerine meyve ,kuruyemiş tercih ediyorsun doyuyorsan sorun deyil..bu sıcaklarda insanın canı yemekde istemiyor ...
ama karbonhidratsız monti olmaz olsada saglıklı kilo verme olmaz .. ayrıca krakarler ada olda bayaz un yani cıs..
birde mönülerinde protein biraz az .

hayırlısı olsun meyvem. rabbım gönlüyün muradını versin inşallah ....
iyiyim şükür ..sıvı tam olrak geçemedi sanırım kronikleşmiş oluşum zamanı sanırım baya geriye dayanıyor . sebebinide bulamadılar yaptırmadıgım test kalmadı .vereme kadar...ama agır ilaçlarımda bitti hafif bir ilaçla devam ediyorum şükür şimdilik agrım yok.. bazı hastalar bu ialcı ömür boyu kulanıyorlarmış .colhuıcum diye bişi, galiba bitki özüymuş zararsız . 3 ay sonra kontrole gidicem bakalım ne diycek ..

hasretim aramızda kalsın monticiler duymasın .:)ama bazı kızlar normal peynir yiyerekde kilo veriyorlar..bu tamamen bünyeyle alakalı . biliyorsun ben hep deneyimlerim üzreine sizlere öneride bulunuyorum . zor bir bünyen var montiyide dikkatli yaparsam kilo verebiliyorum . szilere tavsiyemden bu yönde... deneistersen normal peynirle belki sendede böyle etkili olur ..
ramazanda monti zor ,haklısın .. şu an bende yapamıyorum okullar açılınca bi daha deniycem montiyi 2 ay hiç kaçamaksiz .inşaşşalh. tabi.

merhaba arkadaşlar bugün dukan diyetini yapayım diye niyetlendim ama başarılı olamadım çünkü protein çok fazlasevdiğim bir şey değil ekmek ve sebze yemeden doyamıyorum.

bir kaç ay önce montignag diyeti ile 5 kilo kadar vermiştim zorlanmadan üstelik.yarın sabah itibariyle yeniden başlıyorum.proteinle ekmek yok sabah öğlen arasında mümkün olduğunca ara öğün yok.yasak gıdalar beyaz ekmek-un -şeker-pirinç-patates-pişmiş havuç vs.

atladığım birşey var mı.

bundan böyle sizinleyim sabahki kilom 58.4 53 ün altına inmek istiyorum.bana ve tüm siz arkadaşlara bol şans ve azim diliyorum

ablam inş cabucak atlatırsın ramazanda cok dikkat et zaten bünye aclıktı sıcaktı yıpranıcak gerci oruc tutabilirmisin bilmiyorumda bu kadar gecmişken ilerlemesin tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…