Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sabah ekemdgi az yersen çabuk açıkırsın ... reglinde yakınsa iştahın açılır ..

banum dedigim programı endirdim ama işe yarar bi vdeo inmiyor yav ....
tv den yapamsı gibi olmayacak pilates .

evet yedim dayanamadım yaa :78: evet agdetim olması lazımdı 2 gün gecikdi bakalım inşallah daha fazla gecikmez 10 güne razıyım fazlasını istemıyorum

tebrikler OCD....
yanlız, kaç kiloydun ki bacım ..?

Gecen hafta carsamba basladıgımda 66.5 kg dım canım.
1 saat once esımle konustugumuzda agzından kacırdı ılk tanıstıgımızdakı goruntum aklında kalmıs :))) sene 2008 ben 58 kıloydum.benım askım ısterde ben olmamıyım 58.0 kg. 7.5 kg dedıgın nedır 26 kg vermıs kısıyım ben.
bu arada oglan 1 saat kadar emdı mecalım kalmadı delı gıbı acıktım yaf.bısey yemeyeyım dıye caya verdım kendımı :))

abennn ablam
sen nasıl yapıyorsun ki
ya bak tv 8 den istedigin günün videosunu aç
adresini kopyala
sonra programı aç sol üstte adres yazyor ya ona tıkla
çıkan pencereye linki yapıştır ve kaydet tee
istedigin günü indirebilirisn

bende haftaya çoruma gidebilirim
nasıl yapcammm diye düşünüyorum 1 hafta:26::26::26::26:

birde benim iç bacaklar çok yumoş yumoş ya
bikiniii giyemeyebilirimmm

bende Çorum"a gitmek istiyorum bende :)))
benim iç bacakları görmen lazım o kadar yumoş ki epilasyon aleti hemen kapıyor düşün yani
hani şu daire gibi bi alet varya E.Şallı da görmüştüm.o işe yarar diye düşünüyorum.

gel yavrum gel sendemii çorumlusunnn

ayyy biz napcaz özge bu bacakları yaa
tatile giince igrenç duracak iç bacaklaırm birdee
halka halka görünüm var iç bacaklarda yaa
plateslee düzelse 1 ayda ne kadar düzelcekkii

ben değil eşim çorumlu :))
ip atlamayı denedin mi? çok etkili biliyorum ama ses olur diye yapamıyorum.

ben değil eşim çorumlu :))
ip atlamayı denedin mi? çok etkili biliyorum ama ses olur diye yapamıyorum.

anm nette bile elini sallasan çorumluya denk geiyo valla
bende çorumluyummm kuu eşimdeeeee bebelerde has katıksız çorumlu

ip aatlamak iç bacaklaramı ii geliyorrratlayalım öle ise ya ben eskiden çok atlardım ilk diyete başladıgım kış

benim eşim istanbul doğumlu bi corumlu.kargılı daha dogrusu :)) oyle diyorlar.
ıp atlamak süper eskıden gunde 1000 tane atlıyordum hala daha bacaklarımda tek selülit yoktur ki doguma 91 kg ile gitmiştim.
ama tek bacak atlayacaksın ve cekebıldıgın kadar bacagını ıce cekeceksın.1 ayda super oluyor.dızlerde degme mankenlere tas cıkarıyor.

abowwww daha bugün atlama ipimi keisp bebelere verdim kavga ediyorlar diyeee:2::2::2::2:
yarın hemen bir tane daha alayım içbacaklarda gidiyorsa günde 200 den başlayım atlamayaa
tek bacak çift bacak fark etmezzzz

abowwww daha bugün atlama ipimi keisp bebelere verdim kavga ediyorlar diyeee:2::2::2::2:
yarın hemen bir tane daha alayım içbacaklarda gidiyorsa günde 200 den başlayım atlamayaa
tek bacak çift bacak fark etmezzzz

tek bacak derken bi sag bi sol seklınde atlıyorsun ve cekebıldıgın kadar yukarı cekıyorsun bacagı dızden kırarak tabı :))
ses olmayacagını bılsem terasda atlarım ben.esım sakın ha evı basımıza yıkarsın dıyor.halbukı dubleks ben terasda atlasam kım ne duyacakkı degılmı.du ben yarın bı deneyeyım.

banu bende indirmek istiyorum ama anlattigni tam anlayamadim,hangi programi acicaz da adres yazan yere linki tikliycaz?

bu arada herkese selm pat diye daldim :) bende eskiden monti yapmaya calsimis ama becerememis biriyim,ara ara okuyorum burayi aklim hala burda ama yine cesaret edemiyorum

aaa nedenki çok basit bu diyet.aç kalmadan yiyorsun ve zayıflıyorsun.

aaa nedenki çok basit bu diyet.aç kalmadan yiyorsun ve zayıflıyorsun.

öyle aslinda ama benim akmeek ve peynir problemim var,ben almanyada yasiyorum burda yagsiz beyaz peynir bulamiorum tam bugday ekmeklerindede beyaz un ve seker var yumurtaiyda ekmeksiz yiyememdigim icin kahvaltida yiyecek bisey bulamiyorum ,bi ara kendim yaptim ekmegi evde ama bi zaman sonra SIKTI ugrasmak ve ben peyniri cok severim,böyle yani

aboowwww canım bırak ekmek yemeyi yaf ne gerenk var ki.
peyniri ben öyle yağsız falan dıye ayırmıyorum.yıyorum su ana kadarda 1.100 kg verdım.
sabah bıber domates peynır salatalık yedınmı zaten ohh mısler gıbı tok tutuyor

gerek olmaz olurmu gerek var ama olmasa bile ben kahvaltiyi imkani yok ekmeksiz yapamamki :)

saglıklı kilo vermek için karbonhditrat şart özgecim
ekmek yemek lazım
hadi bir gün yeme 2 gün yeme ama mutlaka ki yemen şart

e neden ekmek yemek zorundayım kızlar? ekmek yerine ceviz yesem olmaz mı ?
illaki karbonhidrat mı olmak zorunda yoksa ekmek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…