Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ablam bu ilaci benim esim kullaniyo ve ömür boyu kullanmak zorunda esimde ailesel akdeniz atesi var,senin rahatsizligin neydi gecmis olsun..

valla abla bende deniycem son bi kez olursa olur olmassa ne yapayim artik,yine ite kaka devam edicem zaten cok bi yolum kalmadi tabi ramazanda almassam :) sen niye yapican tekrardan kilomu aldinki

Şimci bacılar ben peyniri falan ayırmıyorum ama yinede kilo veriyorum ya bunun sebeplerinden biri hala emziriyorum ve oğluş bir saniye yerinde durmuyor.
Aebenciğim ben en iyisimi karbonhidrat olarak ekmek tüketmeyeyim.Dediniz dediniz yedim noldi resmen gözlerim çift görmeye başladı :))))
Kendimde hipoglisemiden şüpheleniyorum.Agustos ayında dra gitmeyi planlıyorum.

kırmızı yada beyaz et her akşam tüketiyorum.protein açısından bi sıkıntı yok değil mi ?
baklagil olarak malesef eşim içlerine et koymamı istiyor yiyeceği yarım porsiyon gerisi çöpe gidecek.israfdan pek hoşlanmam o yüzden kalabalık olmadığımız takdire yapmıyorum.yarın mercimek yapayım öğlene.eşim zaten sevmez et koymak zorunda değilim :))
evet öğle sıcağında yenmiyor bişey genelde meyve yiyorum yeşil çay içiyorum.

akşam mönüm patlıcan közleme,semizotu yemeği (pirinçsiz),tavuk pirzola (derisi alınmış ve yağsız kızartılmış) ve yoğurtdu.
yemekden bi kaç saat sonra 1 avuç kuruyemiş yedim.

canım boyun kaç? bana zayıfmışsın gibi geldi.

Banucuğum bugün açtım dvd yi güya pilates yapacağım.Oğlan tutturdu oyun diye.E.Şallı kendi kendine yaptı pilatesi banada dinlemek düştü.
İp atlayayım bari dedim anaaaaa mümkünmü geldi ipi kemirmeye başladı benim küçük canavar.E bari o ipi kemirsin bende pilates çemberi ile iç bacak çalışayım dedim.Minik aşkım koşa koşa gelip elimden alıp oynamaya başladı bende pes ettim
Uykuları uzadı ama çıt olsa uyanıyor ne yapacağım bu canavarla ben spor yaptırmıyor annesine.Salı günü caddedeydik etek giymiştim ah o simitler yok mu hangi mağazanın önünnden geçsem resmen spor yap diye bağırıyordu yansımam.

günaydınnnnnnnnnnnnn
aben ablam dün işleirm çoktu giremedimm hafta sonu çoruma gidicem 1 hafta kalırım sanırımm
plate,s nasıl yaparım bu süre içind ebilmiyorum
çok cnm sıkkın ya hala iç bacaklarım birbirine sürtüyor onc KİLO VERMEME ragmen

aben abla böle otururken filannn gün iinde lastikle çalışabilecegim iç bacak hareketi varmı?
tatile gidene kadar eriteyimmm

bird eçok şiş duruyorum yaaaa reglime de daha 1 hafta var aslındaaa ama baskül takıldı yine hemde 63 lerdeyim malesefff
dendiigm tümmm diyetlerden sonra alıyorum verdigim k,loyu hemencik
artık gittigi kadar diycem napayayımm 2 günlük listeyi yapıyorumm bugün 2. günümmm

özgee
cnm keisnlikle ekmek yemelisinn yahu ekmek yemeden olurmu hiçç

yeni gelen bir arkadaş vardı hoşgeldin
ama bencedee zayıfsın zaten ya bende 162 yim ve 58 kilo olmak istiyorm

zilimmmmmmmmm
naptın cnmmmmm gd,cekmsin tekrardan ders çlışıyorum dmeişsin cnm kolay gelsinn

ablam bu ilaci benim esim kullaniyo ve ömür boyu kullanmak zorunda esimde ailesel akdeniz atesi var,senin rahatsizligin neydi gecmis olsun..
eşine geçmiş olsun hasret ...
canım benim rahatsızlık.kalp zaırnda su toplama.(perikardit) nedenini bulamadı dr. şu an az sıvı ama tam olarak 0 lanmadı. bi ara baya kalbe baskı yaptı. baya ilaç kulanadım. şimdi iyiyim şükür .

valla abla bende deniycem son bi kez olursa olur olmassa ne yapayim artik,yine ite kaka devam edicem zaten cok bi yolum kalmadi tabi ramazanda almassam :) sen niye yapican tekrardan kilomu aldinki
hasretim benim kilo artışı periyodik oldu artık.. her misafir gelişde, her tatilde bi 3 kilom var . erteside geri veririm ama ... 62 civarlarındayım genelde..ama bu kiloyu 60 altına çekip. oralarda dalglanmak istiyorum . 38. 40 beden arasıyım tam 38 olmak istiyorum .onun için kışa tekrar bi daha start vericem inşalah . şu sırlar hiç bi diyet yapmıyorum şükür kiloda almıyorum .bi süre her şeyden yerim .montiye başladıgımda sonuç alacagımı tahmin ediyorum. montiyi çok sık yapınca(20 ,30 olmuştur başladıgım ) çok etkisi kalmıyor .her diyet gibi.

ocdim ekmek yiyince hipo olmassın bacım yav tam tersi tam bugday emkegi hipoyu engeller kan şekerini yavaş yükseltir .. gözlrin çipt çipt görmesi başka sebebdendir ..:)
merçimak çorması iy fikir ekmek yerine dengeler ... madem ekmek fazla yemiyceksin haftada bir az hş miş spagetti ye bari..

et yiyorsan sorun yok canım . kilo vermek için pro. şart.

akşam mönüm patlıcan közleme,semizotu yemeği (pirinçsiz),tavuk pirzola (derisi alınmış ve yağsız kızartılmış) ve yoğurtdu.
yemekden bi kaç saat sonra 1 avuç kuruyemiş yedim.
akşam mönün harika olmuş tam monti mönüsü

yanlız gece kuru yemiş agır olur . az yiyceksen lafin yok ama avuçla yediginde ögün yerine geçer heberin olsun .

değilim canım fazlalığım var çok olmasada 162 boyum.

günaydın herkese bu arada.kahvaltımı hazırlıyorum ama beyaz ekmek yiyeceğim ne yazıkki almadım henüz ama kızartıp yiyeceğim.
hoşgeldin rainbov..
ben insanların istedikleri kiloda olmalarından yanayım ..
banada herkes yaşım ve görünüşüm geregi(35 yaşım ve 3 çocuk annesiyim en küçügü 11 yaşında .) bundan fazla verme diyor ama ben bi 5 kilodaha versem daha iyi hisedecegim .

çorumlum güle güle gitgel. senolmaynca sayfalar öksüz kalacak .(
banum herşeyi ögrendin basküle takmamayı ögrenemedin yavv. bende regl oldum 3.günüm bendede şilik var..ama önemli olan mezuro.

daha evvel yaptıgından alışıksındır . takıldıgındada hiç çekinmeden sor arkadaşım yardımcı oluruz ..yasaklar arasında kavun karpuz üzümde var melasef . yazın montide en zorlayan yanıda bu yazın kavun, karpuz .

bu sıcaklarda sırf pro çelilmiyor haklısın ..
kolaygelsin inşallah istedigin kioya kavuşursun .

bu arada bende layt peynir yemiyorum yiyemiyorum ama buna rağmen yaptığım diyette kilo veriyorum maaşallah
bu size ve bünyenşize kalmış kıslar deneyin görün ama kilo vermezide terslik olursa ilk keseceginiz şey ekmekle yaglı peynir yemek . ekmeksiz peynir yediginizde yagı okadar önemli deyil ..

ablam inş cabucak atlatırsın ramazanda cok dikkat et zaten bünye aclıktı sıcaktı yıpranıcak gerci oruc tutabilirmisin bilmiyorumda bu kadar gecmişken ilerlemesin tekrar..
rahatsızlıgımın yemekle bi alakası yok meyvem ... orucumuda tutarım inşallah, rabbımdan başka mani olmassa.

kıslar bana müsade kıslar yarın mutfak tezgahları geliyor çok şükür .. bugün son eksikler için evye armütür dablumbaz .bunlar için dışarı çıkıcaz. sabah bide misafir geldi kaynım. yatılı .ben kaçar hayırlı günler hepinize...

günaydınnnnnnnnnnnnn

yeni gelen bir arkadaş vardı hoşgeldin
ama bencedee zayıfsın zaten ya bende 162 yim ve 58 kilo olmak istiyorm

şöyle bir durum var beni gören diyete başladığımı söylediğinde gerek yoktu diyor fakat insanın kendini nasıl iyi hissettiği çok önemli birde aynı boyda aynı kiloda dahi olsan karşıdan görünümü farklı oluyor bacaklarım ince değil ve kilo alırsam ilk oradan alıyorum o yüzden az daha vereyim istiyorum.

inan bana sende 58 olunca altına inmek isteyeceksin

hepsine katılıyorum .:))
hele banum 55 de olsa altını istiycek .. bu hepimizde böyle

dogrudurr tbi yaa beni görende hala mı diyet diyorr ne kalmışki diyor ama bende kendmii begenmiyorum
fakat 58 den sonraa altını istermiyim bilmiyoum çünkü çok youldum bu diyett modundann

dogrudurr tbi yaa beni görende hala mı diyet diyorr ne kalmışki diyor ama bende kendmii begenmiyorum
fakat 58 den sonraa altını istermiyim bilmiyoum çünkü çok youldum bu diyett modundann
banum inan bizim gibi sürekli diyetle seneleri devirmiş hatunlar asla normala dönüp diyetsiz yaşayamıyor ...

maaşallah çok güzel kilo verdin 58 altında çok sıkmadan dikkat ederek inebilirisin zamanla .diyet yapan arkadaşlardan biliyorum.hep amaca ulaştılar sonra biraz daha vermek istediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…