hayırlısı olsun meyvem. rabbım gönlüyün muradını versin inşallah ....
iyiyim şükür ..sıvı tam olrak geçemedi sanırım kronikleşmiş oluşum zamanı sanırım baya geriye dayanıyor . sebebinide bulamadılar yaptırmadıgım test kalmadı .vereme kadar...ama agır ilaçlarımda bitti hafif bir ilaçla devam ediyorum şükür şimdilik agrım yok.. bazı hastalar bu ialcı ömür boyu kulanıyorlarmış .colhuıcum diye bişi, galiba bitki özüymuş zararsız . 3 ay sonra kontrole gidicem bakalım ne diycek ..
hasretim aramızda kalsın monticiler duymasın .:)ama bazı kızlar normal peynir yiyerekde kilo veriyorlar..bu tamamen bünyeyle alakalı . biliyorsun ben hep deneyimlerim üzreine sizlere öneride bulunuyorum . zor bir bünyen var montiyide dikkatli yaparsam kilo verebiliyorum . szilere tavsiyemden bu yönde... deneistersen normal peynirle belki sendede böyle etkili olur ..
ramazanda monti zor ,haklısın .. şu an bende yapamıyorum okullar açılınca bi daha deniycem montiyi 2 ay hiç kaçamaksiz .inşaşşalh. tabi.
sabah yumurtayı seviyorsan diger ögünlrine ekmek kat . yada baklagil ...
mönüne bakılırsa ögün yerine meyve ,kuruyemiş tercih ediyorsun doyuyorsan sorun deyil..bu sıcaklarda insanın canı yemekde istemiyor ...
ama karbonhidratsız monti olmaz olsada saglıklı kilo verme olmaz .. ayrıca krakarler ada olda bayaz un yani cıs..
birde mönülerinde protein biraz az .
merhaba arkadaşlar bugün dukan diyetini yapayım diye niyetlendim ama başarılı olamadım çünkü protein çok fazlasevdiğim bir şey değil ekmek ve sebze yemeden doyamıyorum.
bir kaç ay önce montignag diyeti ile 5 kilo kadar vermiştim zorlanmadan üstelik.yarın sabah itibariyle yeniden başlıyorum.proteinle ekmek yok sabah öğlen arasında mümkün olduğunca ara öğün yok.yasak gıdalar beyaz ekmek-un -şeker-pirinç-patates-pişmiş havuç vs.
atladığım birşey var mı.
bundan böyle sizinleyim sabahki kilom 58.4 53 ün altına inmek istiyorum.bana ve tüm siz arkadaşlara bol şans ve azim diliyorum
değilim canım fazlalığım var çok olmasada 162 boyum.canım boyun kaç? bana zayıfmışsın gibi geldi.
eşine geçmiş olsun hasret ...ablam bu ilaci benim esim kullaniyo ve ömür boyu kullanmak zorunda esimde ailesel akdeniz atesi var,senin rahatsizligin neydi gecmis olsun..
hasretim benim kilo artışı periyodik oldu artık.. her misafir gelişde, her tatilde bi 3 kilom varvalla abla bende deniycem son bi kez olursa olur olmassa ne yapayim artik,yine ite kaka devam edicem zaten cok bi yolum kalmadi tabi ramazanda almassam :) sen niye yapican tekrardan kilomu aldinki
ocdim ekmek yiyince hipo olmassın bacım yav tam tersi tam bugday emkegi hipoyu engeller kan şekerini yavaş yükseltir .. gözlrin çipt çipt görmesi başka sebebdendir ..:)Şimci bacılar ben peyniri falan ayırmıyorum ama yinede kilo veriyorum ya bunun sebeplerinden biri hala emziriyorum ve oğluş bir saniye yerinde durmuyor.
Aebenciğim ben en iyisimi karbonhidrat olarak ekmek tüketmeyeyim.Dediniz dediniz yedim noldi resmen gözlerim çift görmeye başladı :))))
Kendimde hipoglisemiden şüpheleniyorum.Agustos ayında dra gitmeyi planlıyorum.
et yiyorsan sorun yok canım . kilo vermek için pro. şart.kırmızı yada beyaz et her akşam tüketiyorum.protein açısından bi sıkıntı yok değil mi ?
baklagil olarak malesef eşim içlerine et koymamı istiyor yiyeceği yarım porsiyon gerisi çöpe gidecek.israfdan pek hoşlanmam o yüzden kalabalık olmadığımız takdire yapmıyorum.yarın mercimek yapayım öğlene.eşim zaten sevmez et koymak zorunda değilim :))
evet öğle sıcağında yenmiyor bişey genelde meyve yiyorum yeşil çay içiyorum.
akşam mönün harika olmuş tam monti mönüsüakşam mönüm patlıcan közleme,semizotu yemeği (pirinçsiz),tavuk pirzola (derisi alınmış ve yağsız kızartılmış) ve yoğurtdu.
yemekden bi kaç saat sonra 1 avuç kuruyemiş yedim.
hoşgeldin rainbov..değilim canım fazlalığım var çok olmasada 162 boyum.
günaydın herkese bu arada.kahvaltımı hazırlıyorum ama beyaz ekmek yiyeceğim ne yazıkki almadım henüz ama kızartıp yiyeceğim.
çorumlum güle güle gitgel. senolmaynca sayfalar öksüz kalacak .günaydınnnnnnnnnnnnn
aben ablam dün işleirm çoktu giremedimm hafta sonu çoruma gidicem 1 hafta kalırım sanırımm
plate,s nasıl yaparım bu süre içind ebilmiyorum
çok cnm sıkkın ya hala iç bacaklarım birbirine sürtüyor onc KİLO VERMEME ragmen
aben abla böle otururken filannn gün iinde lastikle çalışabilecegim iç bacak hareketi varmı?
tatile gidene kadar eriteyimmm
bird eçok şiş duruyorum yaaaa reglime de daha 1 hafta var aslındaaa ama baskül takıldı yine hemde 63 lerdeyim malesefff
dendiigm tümmm diyetlerden sonra alıyorum verdigim k,loyu hemencik
artık gittigi kadar diycem napayayımm 2 günlük listeyi yapıyorumm bugün 2. günümmm
özgee
cnm keisnlikle ekmek yemelisinn yahu ekmek yemeden olurmu hiçç
yeni gelen bir arkadaş vardı hoşgeldin
ama bencedee zayıfsın zaten ya bende 162 yim ve 58 kilo olmak istiyorm
zilimmmmmmmmm
naptın cnmmmmm gd,cekmsin tekrardan ders çlışıyorum dmeişsin cnm kolay gelsinn
daha evvel yaptıgından alışıksındır . takıldıgındada hiç çekinmeden sor arkadaşım yardımcı oluruz ..yasaklar arasında kavun karpuz üzümde var melasef . yazın montide en zorlayan yanıda bu yazın kavun, karpuz .merhaba arkadaşlar bugün dukan diyetini yapayım diye niyetlendim ama başarılı olamadım çünkü protein çok fazlasevdiğim bir şey değil ekmek ve sebze yemeden doyamıyorum.
bir kaç ay önce montignag diyeti ile 5 kilo kadar vermiştim zorlanmadan üstelik.yarın sabah itibariyle yeniden başlıyorum.proteinle ekmek yok sabah öğlen arasında mümkün olduğunca ara öğün yok.yasak gıdalar beyaz ekmek-un -şeker-pirinç-patates-pişmiş havuç vs.
atladığım birşey var mı.
bundan böyle sizinleyim sabahki kilom 58.4 53 ün altına inmek istiyorum.bana ve tüm siz arkadaşlara bol şans ve azim diliyorum
bu size ve bünyenşize kalmış kıslar deneyin görün ama kilo vermezide terslik olursa ilk keseceginiz şey ekmekle yaglı peynir yemek . ekmeksiz peynir yediginizde yagı okadar önemli deyil ..bu arada bende layt peynir yemiyorum yiyemiyorum ama buna rağmen yaptığım diyette kilo veriyorum maaşallah
rahatsızlıgımın yemekle bi alakası yok meyvem ... orucumuda tutarım inşallah, rabbımdan başka mani olmassa.ablam inş cabucak atlatırsın ramazanda cok dikkat et zaten bünye aclıktı sıcaktı yıpranıcak gerci oruc tutabilirmisin bilmiyorumda bu kadar gecmişken ilerlemesin tekrar..
günaydınnnnnnnnnnnnn
yeni gelen bir arkadaş vardı hoşgeldin
ama bencedee zayıfsın zaten ya bende 162 yim ve 58 kilo olmak istiyorm
hepsine katılıyorum .:))şöyle bir durum var beni gören diyete başladığımı söylediğinde gerek yoktu diyor fakat insanın kendini nasıl iyi hissettiği çok önemli birde aynı boyda aynı kiloda dahi olsan karşıdan görünümü farklı oluyor bacaklarım ince değil ve kilo alırsam ilk oradan alıyorum o yüzden az daha vereyim istiyorum.
inan bana sende 58 olunca altına inmek isteyeceksin
şöyle bir durum var beni gören diyete başladığımı söylediğinde gerek yoktu diyor fakat insanın kendini nasıl iyi hissettiği çok önemli birde aynı boyda aynı kiloda dahi olsan karşıdan görünümü farklı oluyor bacaklarım ince değil ve kilo alırsam ilk oradan alıyorum o yüzden az daha vereyim istiyorum.
inan bana sende 58 olunca altına inmek isteyeceksin
banum inan bizim gibi sürekli diyetle seneleri devirmiş hatunlar asla normala dönüp diyetsiz yaşayamıyor ...dogrudurr tbi yaa beni görende hala mı diyet diyorr ne kalmışki diyor ama bende kendmii begenmiyorum
fakat 58 den sonraa altını istermiyim bilmiyoum çünkü çok youldum bu diyett modundann
maaşallah çok güzel kilo verdin 58 altında çok sıkmadan dikkat ederek inebilirisin zamanla .diyet yapan arkadaşlardan biliyorum.hep amaca ulaştılar sonra biraz daha vermek istediler.dogrudurr tbi yaa beni görende hala mı diyet diyorr ne kalmışki diyor ama bende kendmii begenmiyorum
fakat 58 den sonraa altını istermiyim bilmiyoum çünkü çok youldum bu diyett modundann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?