Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

He bu sabah yedim ekmek.Ac kaldım resmen yaf :)))

ay bilmiyorum aebenciğim.sabah ekmek ve pekmez yedim yyamuldum sonra :)))

He bu sabah yedim ekmek.Ac kaldım resmen yaf :)))

ay bilmiyorum aebenciğim.sabah ekmek ve pekmez yedim yyamuldum sonra :)))
ayy pekmezmi??? ocd canım üzm yasaken pekmezi nasıl yedin ?????????????????????
pekmezin gl endeksi kaç ocd. nerdeyse balla aynı .. kan şekerin tavan yaptı sonrada açıkdın tabi... vahh boş yere suçlanan ekmegim benim .

Mısır unu 70
Darı, 70
Pekmez 70
Ezme 70
Noodle (ihale buğday) 70
Muz / (pişmiş) 70
Polenta, mısır unu 70
Patates kızartması,70
cips 70
..........:78:
montiYE alışana kadaR. YEDİKLERİNİZİN GL ENDEKSİNE BAKIN İLK SAYFAYA ...

Son düzenleme:

Fırıncık armut pekmezi.Yapılırken içine şeker konmuyor.Tadıda zaten öyle pek ahım şahım değil yane :)))
Kansere bile çare derler kayınvalidemin oralarda

:))) kitap bu akşam elime ulaşıyor Allah nasip kısmet ederse

kızlar ben ipin ucunu kaçırdım ondan dolayı yazmıyorum bı kaç gündür kaçamak kaçamak üzerine... reglımde olmadı yıne karnım kocaman oldu kendimi katlayacak gibi hissediyorum. 2 3 gündür sporda yapamıyorm

benimde ilk günüm kaçamaklarım oldu evet ama ilk gün için fena sayılmazdı eski yeme düzenime göre oldukça iyiydi spor olarakta yürüyeceğim akşam perşembeleri tartılma günüm inşallah emeğimin karşılığını alırım-alırız

günaydın kızlarrr
bu aralar bende ok depresifim hiç mutlu dgeilim ya
ne elim kelkıyor ne kolum iş gç yapamıyorum bi uyuşukluk var hat safhadaa
biraz deg,şiklik ii gelecek sanıırm bana hafta sonu gidicme kısmet olursaa

kiloma gelince 63.8 geçen hafta
bu hafta 63.5

reglim ykınn brdeee

aben ablam bişiy sorcam spor önceismi tartılmak dogru spor sonrasımı?

selamlar,
artik tartilmiyorum.sadece carsamba sabahlari tartilmaya karar verdim.bugun ne yesem karar veremiyorum bir turlu.

özgecim
bütün topiklerde tartılma günü cum sabahları send eöle yapabilirisn cnm
bizde monti yaparken hep cuma sabahları tartılırdık

özgecim
bütün topiklerde tartılma günü cum sabahları send eöle yapabilirisn cnm
bizde monti yaparken hep cuma sabahları tartılırdık

kiz banu dilin kopmasin ayol Oznur adim Oznur
he olar bende Cuma tartilayim.bu cuma gectigine gore haftaya cuma artik
yarin hamama gidiyorum soylee bi gusel yumus yumus olayim

hayırlı cumalar kıslar.....

sudengesi degişir banum ama suda içiyorsan spor artdından bişi fark etmez...spor yaparken su atımı oldugundan baskül biraz az gelebilir .... kilo alıp verdigini mezurodan takip et hep diyorum farkındayım ama gerçegi o çünki :))

Fırıncık armut pekmezi.Yapılırken içine şeker konmuyor.Tadıda zaten öyle pek ahım şahım değil yane :)))
Kansere bile çare derler kayınvalidemin oralarda
ocdim ne pekmezi olursa olsun gl endeksi yüksek canım sonuçda meyve şekeri konsantresi .. şifaligına gelince eminim öyledir ama balda şifa kaynagı fakat montide yasak .
eger bi yöntem deneyeceksek tam yapmalızki sonuç alalım .bi amacımız varsa bazı şeylerden ödün vermek zorundayızdır .

rainbav sende cumaları tartılabilirsin eskiden monti linki kalabalıkkken cumaları tartılır liste yapardık . herkes aynı gün tartıldıgı için degerlendirmede olurdu ..

selamlar,
artik tartilmiyorum.sadece carsamba sabahlari tartilmaya karar verdim.bugun ne yesem karar veremiyorum bir turlu.
bencede haftada bir tartılmak en iyisi günlük dalgalanmalar normaldir ...
sende cuma tartıla bilirsin ocdim .

zati pek yemem pekmez o gun yemistim.evet duzgun yapayim ya.bugun yine parkdan gelirken magazalarin camlarindaki yansimam hic iyi degildi.
alyansimda hala olmuyor parmagima.oysa hamileyken 78 kiloda takabiliyordum.

kiz banu dilin kopmasin ayol Oznur adim Oznur
he olar bende Cuma tartilayim.bu cuma gectigine gore haftaya cuma artik
yarin hamama gidiyorum soylee bi gusel yumus yumus olayim
oh oh sıhatler olsun ...... bende deniz, kum, güneşş istiyooorummmmm:84: mutfak ayagıma köstek olduuuu
bende kilo bildireyim kıslar 63 çüm reglin 4. günü.. şişligim var birazdaha .
ama beliryetim diyet miyet yok herşey serbest özelikldede tatlı . karbonhidrat ve tatlı çukuruna düşmüş bulunmakdayım .şükür kilo hep aynı çıkıyor .mezuroda..belkide bünye alıştı .. ramazan öncesi de bişi yapmak istemiyorum bu düzen devam edicem . tek üzüldügüm pilates hayatımdan çıktı
pilates demişken banum dedigim programı indirdim, arama yerinede ebrunun programının kopyalıyorum arıyor ama bişi çıktıgı yok alakasız bikaç video ... nerde yanlış yapıyorumki ben ??????????????

oglusum uyuyor pilates mi yapsem acep
bende her vakti degerlerdir öznur ...

zati pek yemem pekmez o gun yemistim.evet duzgun yapayim ya.bugun yine parkdan gelirken magazalarin camlarindaki yansimam hic iyi degildi.
alyansimda hala olmuyor parmagima.oysa hamileyken 78 kiloda takabiliyordum.
beninde degigim bu öznurum madem emek verip bişiler yapıyorsak tam yapalımki güzel sonuç alalım .. burda 2.ay hiç kaçamak yapmayan 10 kiloyu 2 ayda verip giden çok arkadaşımız oldu . bi çagumuzun yaptıgı gibide arada kaçamaklarla kilolar verildi ama kaçamaksız yapanlar gibi olmadı sonuç
... unutmayalım monti kandaki şeker dengesi üzerine bi beslenme . her yanlış yedigimiz şey kan şekerini dengesizleştiriri buda pankreasda istedigimiz düzeni saglamaz . kilo vermeyi etkiler .

kajumu göremiyorum bırakdımı ecep ...?

diyerde sırra kadem bastı cadı nerelerde .kesin yine saldı o yüzden gelmiyor ...

evet evet gaza ihtiyacim var benim pilates konusunda.hemen gidiyorum pilates yapmaya.

selamlar,
güzelbir yumurtasız menemen yanında buz gibi caçık .. eger sabah ekmek yemediysen 2 dlde tam ekmek ... oh mis .

slm ablammm
arama butonundan aratma zati
tv8 den istediign tarihin videosunu aç linki kopyala
sonra programın sol üst köşesinde adres linlki varya ona tkla
çıkan pencereye linki yapıştır ve kaydet dee
bu kaaa
ama bend ebaya zorlanmştım ögrenene kadar

spor tartı ilişkisine gelincede bendee hep eksik çıkıyorum spor sonundaaa
hayırlı olann omu bizim acepp ama dogru sonuç degil tabiki dgeilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…