günaydınnnnnnnnnnnnn
aben ablam dün işleirm çoktu giremedimm hafta sonu çoruma gidicem 1 hafta kalırım sanırımm
plate,s nasıl yaparım bu süre içind ebilmiyorum
çok cnm sıkkın ya hala iç bacaklarım birbirine sürtüyor onc KİLO VERMEME ragmen
aben abla böle otururken filannn gün iinde lastikle çalışabilecegim iç bacak hareketi varmı?
tatile gidene kadar eriteyimmm
bird eçok şiş duruyorum yaaaa reglime de daha 1 hafta var aslındaaa ama baskül takıldı yine hemde 63 lerdeyim malesefff
dendiigm tümmm diyetlerden sonra alıyorum verdigim k,loyu hemencik
artık gittigi kadar diycem napayayımm 2 günlük listeyi yapıyorumm bugün 2. günümmm
özgee
cnm keisnlikle ekmek yemelisinn yahu ekmek yemeden olurmu hiçç
yeni gelen bir arkadaş vardı hoşgeldin
ama bencedee zayıfsın zaten ya bende 162 yim ve 58 kilo olmak istiyorm
zilimmmmmmmmm
naptın cnmmmmm gd,cekmsin tekrardan ders çlışıyorum dmeişsin cnm kolay gelsinn
ocdim ekmek yiyince hipo olmassın bacım yav tam tersi tam bugday emkegi hipoyu engeller kan şekerini yavaş yükseltir .. gözlrin çipt çipt görmesi başka sebebdendir ..:)
merçimak çorması iy fikir ekmek yerine dengeler ... madem ekmek fazla yemiyceksin haftada bir az hş miş spagetti ye bari..
et yiyorsan sorun yok canım . kilo vermek için pro. şart.
akşam mönün harika olmuş tam monti mönüsü
yanlız gece kuru yemiş agır olur . az yiyceksen lafin yok ama avuçla yediginde ögün yerine geçer heberin olsun .
hoşgeldin rainbov..
ben insanların istedikleri kiloda olmalarından yanayım ..
banada herkes yaşım ve görünüşüm geregi(35 yaşım ve 3 çocuk annesiyim en küçügü 11 yaşında .) bundan fazla verme diyor ama ben bi 5 kilodaha versem daha iyi hisedecegim .
ayy pekmezmi???He bu sabah yedim ekmek.Ac kaldım resmen yaf :)))
ay bilmiyorum aebenciğim.sabah ekmek ve pekmez yedim yyamuldum sonra :)))
ayy pekmezmi???ocd canım üzm yasaken pekmezi nasıl yedin ?????????????????????
pekmezin gl endeksi kaç ocd. nerdeyse balla aynı .. kan şekerin tavan yaptı sonrada açıkdın tabi... vahh boş yere suçlanan ekmegim benim .
Mısır unu 70
Darı, 70
Pekmez 70
Ezme 70
Noodle (ihale buğday) 70
Muz / (pişmiş) 70
Polenta, mısır unu 70
Patates kızartması,70
cips 70
..........:78:
montiYE alışana kadaR. YEDİKLERİNİZİN GL ENDEKSİNE BAKIN İLK SAYFAYA ...
özgecim
bütün topiklerde tartılma günü cum sabahları send eöle yapabilirisn cnm
bizde monti yaparken hep cuma sabahları tartılırdık
sudengesi degişir banum ama suda içiyorsan spor artdından bişi fark etmez...spor yaparken su atımı oldugundan baskül biraz az gelebilir .... kilo alıp verdigini mezurodan takip et hep diyorum farkındayım ama gerçegi o çünki :))günaydın kızlarrr
bu aralar bende ok depresifim hiç mutlu dgeilim ya
ne elim kelkıyor ne kolum iş gç yapamıyorum bi uyuşukluk var hat safhadaa
biraz deg,şiklik ii gelecek sanıırm bana hafta sonu gidicme kısmet olursaa
kiloma gelince 63.8 geçen hafta
bu hafta 63.5
reglim ykınn brdeee
aben ablam bişiy sorcam spor önceismi tartılmak dogru spor sonrasımı?
ocdim ne pekmezi olursa olsun gl endeksi yüksek canım sonuçda meyve şekeri konsantresi .. şifaligına gelince eminim öyledir ama balda şifa kaynagı fakat montide yasak .Fırıncık armut pekmezi.Yapılırken içine şeker konmuyor.Tadıda zaten öyle pek ahım şahım değil yane :)))
Kansere bile çare derler kayınvalidemin oralarda
rainbav sende cumaları tartılabilirsin eskiden monti linki kalabalıkkken cumaları tartılır liste yapardık . herkes aynı gün tartıldıgı için degerlendirmede olurdu ..benimde ilk günüm kaçamaklarım oldu evet ama ilk gün için fena sayılmazdı eski yeme düzenime göre oldukça iyiydi spor olarakta yürüyeceğim akşam perşembeleri tartılma günüm inşallah emeğimin karşılığını alırım-alırız
bencede haftada bir tartılmak en iyisi günlük dalgalanmalar normaldir ...selamlar,
artik tartilmiyorum.sadece carsamba sabahlari tartilmaya karar verdim.bugun ne yesem karar veremiyorum bir turlu.
oh oh sıhatler olsun ...... bende deniz, kum, güneşş istiyooorummmmm:84:kiz banu dilin kopmasin ayol Oznur adim Oznur
he olar bende Cuma tartilayim.bu cuma gectigine gore haftaya cuma artik
yarin hamama gidiyorum soylee bi gusel yumus yumus olayim
bende her vakti degerlerdir öznur ...oglusum uyuyor pilates mi yapsem acep
beninde degigim bu öznurum madem emek verip bişiler yapıyorsak tam yapalımki güzel sonuç alalım .. burda 2.ay hiç kaçamak yapmayan 10 kiloyu 2 ayda verip giden çok arkadaşımız oldu . bi çagumuzun yaptıgı gibide arada kaçamaklarla kilolar verildi ama kaçamaksız yapanlar gibi olmadı sonuçzati pek yemem pekmez o gun yemistim.evet duzgun yapayim ya.bugun yine parkdan gelirken magazalarin camlarindaki yansimam hic iyi degildi.
alyansimda hala olmuyor parmagima.oysa hamileyken 78 kiloda takabiliyordum.
bende her vakti degerlerdir öznur ...
beninde degigim bu öznurum madem emek verip bişiler yapıyorsak tam yapalımki güzel sonuç alalım .. burda 2.ay hiç kaçamak yapmayan 10 kiloyu 2 ayda verip giden çok arkadaşımız oldu . bi çagumuzun yaptıgı gibide arada kaçamaklarla kilolar verildi ama kaçamaksız yapanlar gibi olmadı sonuç
... unutmayalım monti kandaki şeker dengesi üzerine bi beslenme . her yanlış yedigimiz şey kan şekerini dengesizleştiriri buda pankreasda istedigimiz düzeni saglamaz . kilo vermeyi etkiler .
güzelbir yumurtasız menemen yanında buz gibi caçık .. eger sabah ekmek yemediysen 2 dlde tam ekmek ... oh mis .selamlar,
artik tartilmiyorum.sadece carsamba sabahlari tartilmaya karar verdim.bugun ne yesem karar veremiyorum bir turlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?