Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bırde canım hıc bısey yemek ıstemıyor.
dun 3 tencere etlı sarma sardım 1 tencere pısırdım 1 tanecık tadına bakmak ıcın yedım o derece yanı ıstahsızım

hayırlı ramazanlar kıslar .......

mutfak yüzünden giremedim ka gündür . sonun bitti şükür.
ramazanın ilk günü .çok sıcak . rabbım sabrımızı bol versin ....

zilim ogluşa geçmiş olsun .... tekrar dönmedinmi yurt dışına budamı devam edecek ögrenimin .?

banum çoruma gitti 1 haftalıgına . ondan yok ....
bende evdeki tadiledtan giremedim bikaçgündür ...

ocd canım sıcaklardan iştahın birde kan şekeri dengede olunca fazla açıkılmıyor .....

kajum benim içinde 58 hayaldi ama başardım .inan hayellerimde bile yoktu 58 ..

seninde dedigin gibi ben enson 5li rakamları ilk okuldayken gördüm .inan istedikden sonra olmacak şey yok ... 63 ün seni zorlayıp zorlamaycagınıda görücez....
belli bir kilodan sonra kio durabilir bunu hepimiz yaşadık .ama yılmamak lazım mutlaka tekrar iniyor ...
bende bu sabah sahurda yememe ragmen 62 geldim sahur olmasa demekki 61. 62 arasıydım ..... ramazanı bu kiloda çıkartırsam süper olcak ..
hep ramazanda artı 2 kilom vardır bu sene almamak dilegiyle ..

kızlar reglim oldu bu sabah çok mutluyum... 38'nci gün oldu agdetım çokda geç sayılmaz heralde

sizler 21 günde mı reglı oluyosunuz

28 gunde bır canım benımkı.fakat 2 aydır ara kanamalarımda mevcut bu seferkı baya bı kotu.dr"a randevu alamıyorum.anca yarına kı o da ıptal edılmezse

evet kızlar polikistik over var bende bı keresınde 1 senede 2 kez görmüşdüm. 6 ayda 1 oldum yani

şişlık yapmaz mı hep gergindim. ama ailem çok bilinçlı değildi götürmemişlerdi hastaneye bende 15 16 falandım pek bi yeri bilmıyodum.

selam kıslar..

kızlar reglim oldu bu sabah çok mutluyum... 38'nci gün oldu agdetım çokda geç sayılmaz heralde

sizler 21 günde mı reglı oluyosunuz
gün saymadım ama her ay oldugundan 2.3. gün önce olur .. bi ay 10 da olduysa sonraki ay
7.8 inde olur genelde.

kajum montiye devam et inan onunda faydası var ... ve tarçın bu konuda 1 numara bence . günde mutlaka 1 çay kş yemeye çalış .yiyceklerine katarak .

tarçını seviyorum ama yemeyı unutuyorum yaa.... şimdi aklıma düşürdüm yıyeyım bıraz

yaa kızlar bende çok oldum ama napayım aklım hep hamurişinde 4 5 aydır pogaça yemıyorum
sizden izin istıyorum şöyle 4 5 tane yesemmmi yaa yada erciyesin su börekleri varya ondan 3 dilim yıyeyım uff bahsederken bile agzım kulaklarımda
izin verirseniz yıyecegım vermezsenız yemıyecegım... (verin)ama tamammı canım çekıyoo

olmas olmasssss :))))

yarım armut

sabah:3 ymurta beyazını yeşillıgın içine dogrodım üzerine limon sıkıp yedim. 1 bardak çayla ve 1 avuç fıstık yedim

öğlen: beyazpeynırlı omlet yedim yanında biber domates

ara: 1 tane erik 1tane şeftalı yedim
1lt re su içebildim sadece

kızmayın tamam yapmıyorum. canım çok çekıyo ama aklımdan da çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…