Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yumukum seni görmek ne güzel buralarda . evet 6. takımda eskilerden kimsecikler yok artık bende ara ara gelip monti linkini okuyorum . ucundan kıyısından bişeyler yapmaya çalışıyorum .

nazlım senide görmek güzel 6.takıma gidince en azından kesin seni görürüm demiştim gittim baktım kimse yok tanıdık baya üzüldüminş. bayramdan sonra monti linkinde görüşürüz cnm..

canım çok geçmiş olsun. neyin var?

hani bahsetmiştim ya ara kanamlar oluyor diye.dun dr gittim % 60 spiralden cıkaralım dedi ok dedim.cıkarırken ip koptu ugraştı ama cıkmadı gozumden yas geldı resmen.yarın spiral kurtajı olacağım anestezi altında.eşi çıldırmış durumda yarın dr un canına okuyacak gibi. birde 250 tl odeyecegım.normalde boyle durumlardan cekınmem ama oglum dogdugundan berı bı korku sardı benı.bana bısey olursa ona kım bakacak dıye dusunup korkuyorum artık.

kızlar vucudum guzellestı benım cok mutlu oluyorum aynaya bakınca.bı arkadasıma bahsettım montıden sanırım ramazandan sonra o da baslayacak.beraber dukan da yapmıstık arkadasımla.o 9 kılo vermıstı.

nazlım senide görmek güzel 6.takıma gidince en azından kesin seni görürüm demiştim gittim baktım kimse yok tanıdık baya üzüldüminş. bayramdan sonra monti linkinde görüşürüz cnm..

Yumukummmmmmmm, Aebenimmmmmmmm, Nazlımmmmmmm bende buradayım bende bu diyete acil geri döneceğim hızla ama hızla kilo alıyorum ilk 1 yıl nereedeyse hiç geri almadım ama son 3 aydır hızla alıyorum sanırım 72 civarında kilom Aeben ablaaaaaaa kurtar biziiiiiiii ama ben satış bölümünde çalıştığım için tüm gün dışarıdayım hem yemek seçmek zor biliyorsunuz çok pahalı bu beslenme tipi hemde çok zor hemde size nasıl yazacağım ne zaman yazacağım en çokta o korkutuyor beni ama başlayacağım haberleşelim kızlar lütfen beni yanlız bırakmayın yoksa 100 kilo olacağım

Kızlarrrrrrrr keşke burada olsanızda konuşsak yaaa hiç kimse yokk Kadın olmak ne zor kilosuydu, beyaz saçıydı, kılı tüyü işimiz hiç bitmiyor yaa

Kızlarrrrrrrr keşke burada olsanızda konuşsak yaaa hiç kimse yokk Kadın olmak ne zor kilosuydu, beyaz saçıydı, kılı tüyü işimiz hiç bitmiyor yaa

referanscım senide görmek çok güzel,teker teker yeniden buluşuıyoruz sanırım:) kilo alanlar yuvaya geri dönüyor

evet bayramdan sonra hep beraber buluşalım monti linkinde refimde gelmiş ... eskileri İNŞALLAH monti linkinde toplarız . : )

hastaneye gitmeden tartıldım malum bugun cuma ya :)) 64.7 kg cıktım.
bu arada dun aksam ve bugun oglene kadar kacamak yaptım sayılır.
problem halledildiğine göre kaldığım yerden devam ediyorum.

tebrik ederim... çok geçmiş olsun şimdiden

kızlar leplebi yıyebılıyormuyum bu dıyette? benı ususatacak ara öğünlerden ne yıyebılırım?

bıde şu kahvaltı gevreklerı varya yulaflı falan öyle bişeyler yenılebıılıyor mu? yeniliyosa hangisinı önerirsiniz.
kızlar 1 kilo almışdım geri verdim 65 oldum tekrara... kılo vermem çok yavaşladı olmazsa sporu dahada artıracagım

amanın kimler gelmiş kimler...
nasıl sevindim sizleri görünce .kaçaklar sizi ....
hepiizi çok özlemişim . refim ,ayşem ,nazlım helesen okuyıp yazmıyorsun .. ..

refim nerdesin kuzum hayatını rayına oturttun inşallah .....
dönün dönün ramazandan sonra hep birlikde başlayalım elimde sopa bekliycem sizi

tüm gün hastanedeydim küçük kzın rutin kontrollari için .hastaneye düşene allah yatrdımcı olsun ...

ocdim çok geçmiş olsun yanlış müdahele başına neler açmış eşim çıldirmakda haklı . bendede spiral var . inan kontrole gitmeye korkuyorum ..

ocdim ve kajum bildiginiz üzere monti pek kaçamak af etmiyor .hemen belli eder baskülde ve kaçamaksız yapıldıgı kadar kilo verdirmez..
bu uyarıları size sürekli yapıyorum (hernekadar kaçamak yapsanızda):))

ocdim saglık sorunun sorunsuzca çözülmüştür umarım ..

leblebi yiyebilirsin kajum .ama protein ögünlerine yakın olmasın ...malum lebleb baklagil ekmek niyetinde .
kahvaltı gevrek olrak deyilde yulaf ezmesine izin var hatta tavsiye ederim .....
diger kahvaltılıklar hep şekerli yada mısır unlu .
kajum sporda yap tabi ama kilo vermek istiyorsan montiyi kaçamaksız yapmaya çalış . inan bu daha etkilidir

demir haplarıda kilo artışı yapıyor kajum ... iştah açarak tabi.

yeni tek rahat etde yumukum kiloyu verirsin sen azımli hatunsun..
allah kabul etsin orucunu , bendeilk gün çok zorlandım sıcaklardan .ama alıştık artık tüm ev tutuyoruz rabbım kabul ederse..
bayramdan sonra bizde kaçabiliriz bir yerlere henüz ev tamirinden fırsat olmadı arba işini ilerletmene sevindim .. rabbın bi daha kaza bela vermesin inşallah .
sanırım benim ehliyet cüzdanda çürüycek kapris yaptım ,kendi düdütüm olmadan binmiycem şöför koltuguna

bellei oldu okulllar kapanınca tüm kaçaklar burda...

nazlım sen neler yapıyorsun? bak kzıyorum sana innan bi iki satır yazar merak etigimi blyorsun ...

benunm gelmemiş henüz .yeri nasıl belli ..
zilim ogluş nasıl oldu ?

tebrik ederim... çok geçmiş olsun şimdiden

Sağol canım geçti bitti gitt şükürler olsun.

yok yanlış müdahale değil canım.dr ne yapsın bu tür vakalar çok var aslında.bi araştırdımda ohoooo bi sürü.
bende spiral içeride deforme olmuş malesef.ben sürekli kontrole giderim.6 ayda birde smear veririm ama olacağı varsa oluyor malesef.lütfen sende kontrollerini yaptır.kadın olmak zor zanaat vesselam.

ya ama benim bahanem var bahanem var banane :)))
çözüldü canım ama tabi biraz ağrım var o kadar da olacak idare edeceğim artık

ocd nasılsın geçmiş olsun atlattınmı sorunsuz ?????

kızlar yemek hazırlıycam girmeye çalışırım ..
.pek vaktim kalmıyor... sabah kalktım diyene kadar öylen oluyor ondan sonrada mukabeleye gidiyorum.. sonra yemek alışverişderken zaman kalmıyor akşamda sızıp kalıyorum zati.

iyi canım işte eccik ağrı var o da geçecek.
canım mukabele nedir?
kızısına geçmiş olsun.dr kontrolleri çocuklar için eziyet oluyor.

bahaneni yesinler
olsun saglık olsun .onla geçmiş olsun
eski aeben olsaydı eli oklavalı kaçamagı görürdünüz ... kendim yerken size kızamıyorum işte ...

iyi canım işte eccik ağrı var o da geçecek.
canım mukabele nedir?
kızısına geçmiş olsun.dr kontrolleri çocuklar için eziyet oluyor.
sagolasın ..

mukabele ramazanda GÜNLÜK okunan Kur'an'ın bir cüzü canım.. hatim yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…