ama niye olmasss lütfen beni SEVVVV
zilim ne özlemişim yazılarını .aebenim cnm aplaaam5 gündür yoktum yurtdışındaydım sınavlarıma girdimm izni koparttım geldim.ayın 7-9-11'inde son sınavlarım var tekrar gidip geleceğim bitiyor şükür....
oğlum şu sıralar salgın olan ishal-bulantı kusma üçgeni içinde mahfoldu yawrum.annanesinin havuzunda su yutmuş sanırım.yada salgın..ikisnden biri artık bilemiyorum.eridi bitti yavrum..ama herkeste varmış eşim öyle diyor.hastane tüm gün aynı hastalıktan şikayet eden hastalarla doluymuş...
sende yeni mutfağını güle güle iyi günlerde kullan aplacık...
meyvişim ne ettin yawriiiim sen....hemen geri gönder o kilocukları..annenlere ne zaman gidip gelsen alıyorsun sen...dizginleri sıkı tutu şekerim....
banuş çorum leblebisi yemeye gitmiş anlaşılan..çok yemeden gelse bari:)))
kujum sendim sanırım yalnış kalmadıysa aklımda..börek çörek yemek isteyen..aebenimden izin alarak daha evvel burda benim ve birçok arkadaşımızın yaptığı br tarif var onu bir sefere mahsus ve bir tanecik olarak yiyebilirsin kahvaltı niyetine.ekmek yeme tab bunu yiyince...
tam buğday unu tuz ve su ile azıcık bir hamur yoğur.
ıspanak yada pazı yapraklarını yıka azıcık soğan kavur(1 kaşık sıvı yağda)yeşillikleri at içine bir iki çevir.az tuz ekle kapat.istersen yağsız peynirden ufala biraz üzerine.
küçük bir yyumurta büyüklüğünde koparttığın hamuru un serpilmiş tezgahta servis tabağı büyüklüğünde aç içine harç koy kapat,teflonda hiç yağ koymadan tandırda pişiri gibi pişir.yanınada bol domates salatalık ve çayla ohhh mis gibi bi kahvaltı olur sana...yada sabah kahvaltında ekmek yemediğin bir gün öğlen de olur ayranla falan...
ama aebenime sor br kez sonra dene derim ben...
ayşegülüm seni görmek ne güzel ..hayırlı ramazanlar..aebencim nasılsın cnm..sahura doğru şöyle bi eski takımımı ziyaret edeyim dedim kapanmış herkesler gitmiş yeniden açılmış neler olmuş nelernaz kiraz diğer arkadaşlar hiçbiri girmiyolar artık sanırım,ramazandan sonra bende yeniden diyete dönmeyi buralarda olmayı planlıyorum montinin kitabını almıştım bi ara bulup çıkartmalı nerdeyse:)aldık başımızı gidiyoruz,gündüzde uğrarım özlem gideririz inş.
kaum biraz sabır ...bak 63 zincirini krımalısın . bunu erçiyesin su böregiyle yapamassın .kızmayın tamam yapmıyorum. canım çok çekıyo ama aklımdan da çıkmıyo
ayşegülüm seni görmek ne güzel ..
sanada hayırlı ramazanlar canım benim ...
evet eski 6.takım kapanda nazlım mezun olunca .kaptanmık yapacak kimse olmayıncada böyle oldu .. yeni 6.takımı bende pek tanımıyorum.o yüzden bende ugramıyorum hoş vaktimde olmuyor pek .
nazlım montiya ugruyordu arada birde yazmadan okuyor.ama gelmez oldu bugünlerde...
ramazandan sonra beklerim monti kampına ayşem. bende başlıycam ramazandan sonra .beraber başlarız artıkın ..
o zammana kadar yazmamazlık etme bak . nasılsın neler yapıyorsun ?
hayırlı ramazanlar..aebencim nasılsın cnm..sahura doğru şöyle bi eski takımımı ziyaret edeyim dedim kapanmış herkesler gitmiş yeniden açılmış neler olmuş nelernaz kiraz diğer arkadaşlar hiçbiri girmiyolar artık sanırım,ramazandan sonra bende yeniden diyete dönmeyi buralarda olmayı planlıyorum montinin kitabını almıştım bi ara bulup çıkartmalı nerdeyse:)aldık başımızı gidiyoruz,gündüzde uğrarım özlem gideririz inş.
aebenim cnm aplaaam5 gündür yoktum yurtdışındaydım sınavlarıma girdimm izni koparttım geldim.ayın 7-9-11'inde son sınavlarım var tekrar gidip geleceğim bitiyor şükür....
oğlum şu sıralar salgın olan ishal-bulantı kusma üçgeni içinde mahfoldu yawrum.annanesinin havuzunda su yutmuş sanırım.yada salgın..ikisnden biri artık bilemiyorum.eridi bitti yavrum..ama herkeste varmış eşim öyle diyor.hastane tüm gün aynı hastalıktan şikayet eden hastalarla doluymuş...
sende yeni mutfağını güle güle iyi günlerde kullan aplacık...
meyvişim ne ettin yawriiiim sen....hemen geri gönder o kilocukları..annenlere ne zaman gidip gelsen alıyorsun sen...dizginleri sıkı tutu şekerim....
banuş çorum leblebisi yemeye gitmiş anlaşılan..çok yemeden gelse bari:)))
kujum sendim sanırım yalnış kalmadıysa aklımda..börek çörek yemek isteyen..aebenimden izin alarak daha evvel burda benim ve birçok arkadaşımızın yaptığı br tarif var onu bir sefere mahsus ve bir tanecik olarak yiyebilirsin kahvaltı niyetine.ekmek yeme tab bunu yiyince...
tam buğday unu tuz ve su ile azıcık bir hamur yoğur.
ıspanak yada pazı yapraklarını yıka azıcık soğan kavur(1 kaşık sıvı yağda)yeşillikleri at içine bir iki çevir.az tuz ekle kapat.istersen yağsız peynirden ufala biraz üzerine.
küçük bir yyumurta büyüklüğünde koparttığın hamuru un serpilmiş tezgahta servis tabağı büyüklüğünde aç içine harç koy kapat,teflonda hiç yağ koymadan tandırda pişiri gibi pişir.yanınada bol domates salatalık ve çayla ohhh mis gibi bi kahvaltı olur sana...yada sabah kahvaltında ekmek yemediğin bir gün öğlen de olur ayranla falan...
ama aebenime sor br kez sonra dene derim ben...
kaum biraz sabır ...bak 63 zincirini krımalısın . bunu erçiyesin su böregiyle yapamassın .........
hamur işi canın çektiyse.zilimin tarifini dene
Dayanamadım ve tartıldım bu sabah.sonuc 64.8 kg
kizlar cuma gunu kucuk bi operasyon gecirecegim fekat anestezi olacagi icin biraz tedirginim.bana dua edin olur mu hersey yolunda gitsin insallah
ayşegülüm seni görmek ne güzel ..
sanada hayırlı ramazanlar canım benim ...
evet eski 6.takım kapanda nazlım mezun olunca .kaptanmık yapacak kimse olmayıncada böyle oldu .. yeni 6.takımı bende pek tanımıyorum.o yüzden bende ugramıyorum hoş vaktimde olmuyor pek .
nazlım montiya ugruyordu arada birde yazmadan okuyor.ama gelmez oldu bugünlerde...
ramazandan sonra beklerim monti kampına ayşem. bende başlıycam ramazandan sonra .beraber başlarız artıkın ..
o zammana kadar yazmamazlık etme bak . nasılsın neler yapıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?