Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet banum spaor sonrası ilo akyabı su kaybi öncekini baz al ...

programıda dedigim gibi yapıyorum sadece kaydet yapmıyrum bide öyle deneyim .

ablaaa ku şu iç bacaklaır sıkılaştırmak için lastikle yapabileceigm hareket varmı hani gün içinde
3 5 kez yapayım diyorum ara ara iç bacaklar sıkılaşsın ip atlamak dmeişti öznur amaaa
alttakile rügndüz uyuyor benim:)

banum iç bacaklar için .aklımda kalan hereketler.;

lastigi baglayıpayak bileklerine geçir . yan yat.bi bacagın yerde bi bacagınada yukarı kaldır ..

lastigi dizlerine geçirip yan yatıp kalça için yapıyoruzya oda iç bacaga baya faydalı ..

bide lastiksiz .yine yan yatıp bacagının birini uzatıyor digerinide topuklarını kalçana dogru çekip tekrar uzatıyorsun ..

senin büyük top var . yere uzan dizlerini karnına çek ,ndiz arasına topu koy ve iki dizzile topu sık bırak .buda çok etkili...

en etkilisi caal den ;yete otur ayaklarını uzat , ayaklarını arasına sandealye bacaklarını, yada bu işi büyük pilates topopuda görürür . ayak arasına koy ve 100 kere sık bırak ..

bi hareket daha ..
ayakda dur,ayaklarını umuz hizanca aç .. görünmez sandalyeye oturuyormuş gibi yap kalk .en az 10 kere

bu hareketler baya etkili yeterki yapacak vatendaş olsun .:)

... unutma hareketden çok, onun düzenli ve tam yapılması önemlidir sonuç veren aslında budur .

Son düzenleme:
sabah: az yaglı melemen yine yanında maydonoz kıvırcık 3 dilim ekmekz.ezmesi marlmelat 1 bardakda ıhlamur içtim
sonra: 1 saat ayrobıc yapdım
öğlen:yumurta peynir yeşil biber salatalık yedim
1lt su içtim.... öğlen yogurt yemeyı unutmuşum yazınca farkettım bıde yeşillık yemedım unutmuşum tamamen

kızlar araöğünde fıstık yıyebılırmıyım çok seviyorum

aynen benımde yaa hiç iş yapasım gelmıyo kendımı çok yorgun ve halsiz hissediyorum havalardan oldu galıba evin 3 gündür tozunu almıyorum kurt düşecek eve
kızlar sosyete pazarından bi elbise aldım üzeri krem altını narçiçegi rengi bele oturuyo etegı tar kesim diz kapagı üzerine kadar iniyo. o kadar çok hoşuma gittikı foto koymayı bilsem elbisenın fotosunu çekip koyardım. neyse aldım elbiseyı eve geldim etegın alt tarafı çok fena sıkdı basenlerim ve popom çok gerdirdi sankı patlayacak elbise oyle oldu. elbiseyı geri vermek istemıyorum onun içine girene kadar zayıflayacagım. yanlız bı sorun var ben bacaklarımdan ve pasenımden popomdan hiç kilo veremıyorum benım hep belim incelir oralar kalır.

hoşgeldin kajum sabah kulagını çılatmıştım .:)
tabi fıstık yiyebilirsin abartmadan ama tuzsuz. arlardan çok ögünlerde tavsiye ederim . ama abrmıycaksan sayıyla yiyceksen 5.10 kadar arlardada olabilir ama fazlası ögün yerine geçer haberin olsun .
kajum ögünlerinde yeşilik derken domates birberde içinde canım illa yeşil yapraklı sebze olması gerekmez .. ama yogurdu unutma şu sıcaklarda ayran olrakda iç yogordu .
gün olrak mönün güzel meyve eklemeyide unutma .afiyet olsun ...

mönülerinizi böyle yazarsanız dahada yardımcı olurum .:)

kajum güle güle giy elbiseni.. bencede verme o senin hedefin olsun içine rahatça gireblmek için mucadele et . bu insanın tetikler.
kajum bundan bir sene evvel banumla buluştugumuzda şöyle demişti .abla ben kilo verince şu simitlerim gidecekmi üst bölgem incelecekmi demişti bak şimdi fotolarına
ne simitleri kaldı nede vucudunda ki aron ayrımı fıstık gibi oldu .
inan sende yeterince kilo verince oralarında gidecek ... bu arada oralalara yönelik spor yapmanıda önenririm . pilatesde kalça hareketleri süper etkili.
bu arada sende ankaradamısın ... tarif ettigin elbiseyi sanki hatırlıyorum ..

çook teşekkür ederim. fıstık tuzlu ama kabuklarını ovaladıktan sonra yemeyı düşünuyodum . o zamn hiç yemeyım bı agzımı vurursam paketın yarısına gelirim şunuda yiyeyim şunuda yiyeyim diye diye domates salatalıgında yeşillık yerine geçdiğini bilmıyodum ben hep yeşillık diyınce kıvırcık maydonoz dereotu gibi falan düşündüm saat3 de meyve öğünüm var. bide uyku bastırdıkı kedilere mama siparişi verdik kargocu gelecek diye uyuyamıyorumda. bu arada ismim çiğdem

spora ve diyete başladıgımdan beri öğlenleri uyumaya başladım. isteyerek değil ama gözlerim kapanıyo sonra kızımın yanına uzanıp yatıyorum

evet evet gaza ihtiyacim var benim pilates konusunda.hemen gidiyorum pilates yapmaya.

ben yukari gider gitmez oglum uyandi ve pilates hayal oldu.bende 1 saattir utu yapiyorum.simdi oglusla meyve yiyecegiz.ama karar verdim uyusun uyumasin artik hergun (haftasonlari haric) pilates yapacagim.

evet ben ankara batıkentteyim bizim buradakı sosyete pazarından aldım öyle güzzelki elbise tam benım tarzım. ama üzerime giydiğimde kalçam çok gerdiriyo sanki jileti bi kere değsen kendı kendıne baştan sona kadar yarılacak gibi eşim dediki istiyosan basenlerine lipasakşın yapdıralım dedi ama ben bi 6 7 kilo daha versem orasıda bıraz küçülür o kadar göze batmaz heralde.

ben yukari gider gitmez oglum uyandi ve pilates hayal oldu.bende 1 saattir utu yapiyorum.simdi oglusla meyve yiyecegiz.ama karar verdim uyusun uyumasin artik hergun (haftasonlari haric) pilates yapacagim.
çok güzel haber ...
kıslar inanın pilates için boş yere zorlamıyorum sizi bikaç hafta yapın ne demek istedigimi anlarsınız ... bakın ben bırakdım 3 hafta oldu hemen vucudumda belli oluyor :78:
ya ben video indiremedim ... ebrunun linkinden normal izleyip yapayım bari. nette kota sonuyok nasıl olsa..

oo eşini tebrik etmek lazım .her eve lazım :))
kajum kilo verince kalçanda küçülür benim kaçkalarda tam şakira ama kilo verince iyi oldular millat amaliyet olup popo kaldırıyu kızz niye ipo yaptıracaksın ...bende eşimde pek memnunuz .:))
demek sende ankadasın ... hepimiz ankaranın bi ucunu tutmuşuz..ben dikmen, banum mamak, sen batıkent

ben 10 yaşındayken bile basenli bi cocukdum
aynen . hahta ben 15 yaşındayken 70 kiloydum ..tek zayıf hatırladıgım ilk okul 3. sınıf .. bide 2 senedir tabe. hoş şindide zayıf sayılmamda neysee .şimdilik idre eder..

Son düzenleme:

hahah evet evet hakkatende hepimiz bi ucundayız. popo şeklim güzel aslında geriye dogru ve kalkık ama basenlerim işi bozuyo bacaklarda roberto carlos gibi ama kassız olanından hiç uzun çizmem yok çünkü bacagıma olmuyolar ne zamn bi çizme almak için mazaya girsem üzgün çıkarım çok heves ediyorum

kajum pilatesle o yanlar öyle eriyorki inanamassın . bendede vardı onlardan hatta yandan tutacak derdim ben . ama inan yok oluyorlar . pilatesde bazı hareketler onlar yanları eritiyor .kendi gözümle görmesem bende inanmazdım inan . benimde bacaklar kalın fakat ayak bileklerin ince . çizme sorunum olmuyor . ama geçen kış kız kardeşime baya çizme aradık aynı sorun ondada var . anlıyorum halini..inanıyorumki hedef kilona gelince oralarda eriycek .
hedefin kaç kajum ? en fazla kaç kilo oldun . bayun kaç ?
diyete başlarken mezro ölçüsü almanı tavsitye ederim .

şimdilik ayrobic yapıyorum spor kursuna yazıldım orada yapıyorum. ama yakında ebru şallının cdlernı alıp evdede yapmayı düşünuyorum. acaba hangi harekeler basenleri eritiyo?
benım boyum 1.60 şuankı kilom 65 ama kılo vermeden önce 70dım en fazla gördüğüm kiloda 72ydı
yanı boy uzun olmayınca bu kılolarla şeker torbası gibi oluyorum. hedef kilomda 57 en son 58 oldugumda 13 14 yaşlarındaydım sonra hiç 58i görmedim..12 yıldır hep 63den yukarıyım ben 63 ü kırmakda çok zorlanırım değil mi? çok uzun yıllar bu kiloda kaldım çünkü... şöyle bı kenarından ucundan 59 u bıle görsem çok mutlu olurum kendimi 57 olarak hiç hayal bıle edemıyorum nasıl bırı olurum acaba...

slm kıslar...
topiğimiz 2.sayfalara kalmış yazan çizen olmayınca...
banum yok sanırım,yokluğu hemen belli olmuş....(bu arada diğer herkes nerde?)
ben 5 gün yoktum geldim...oğlum çok hasta onunla ilgileniyorum...yaz günü hastalık hiç çekilmiyor...
gelince biraz laflayalım yahu.....bizim topimize böyle ıssızlık yakışmıyor....
ayşeceylin,meyviş,ocd,kujum,aebenim,banuş nerelerdesiniz huuuu.....

spordan geldım duş aldım öylece yıgıla kaldım ankara çok sıcak. 65de takılı kaldım 65e kadar hızlı verdim. reglımde olmadı o yuzden de gitmıyo kılolar

selammmmmmmmm
yahu ben bakıyorum 2 gundur kımse yazmamıs benımde canım yazmak ıstemedı.
bugun evlılık yıldonumumuz fekat esım gemıye cıkacak aksam gec gelecek saglık olsun.
bende takıldım kaldım aynı kıloda.ama vucudumu daha bı fıt hıssedıyorum ne hıkmetse :)))
karnım ıyıce ındı mıdem coktu bacaklarım toplandı ama kılo aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…