evet banum spaor sonrası ilo akyabı su kaybi öncekini baz al ...slm ablammm
arama butonundan aratma zati
tv8 den istediign tarihin videosunu aç linki kopyala
sonra programın sol üst köşesinde adres linlki varya ona tkla
çıkan pencereye linki yapıştır ve kaydet dee
bu kaaa
ama bend ebaya zorlanmştım ögrenene kadar
spor tartı ilişkisine gelincede bendee hep eksik çıkıyorum spor sonundaaa
hayırlı olann omu bizim acepp ama dogru sonuç degil tabiki dgeilmi
ablaaa ku şu iç bacaklaır sıkılaştırmak için lastikle yapabileceigm hareket varmı hani gün içinde
3 5 kez yapayım diyorum ara ara iç bacaklar sıkılaşsın ip atlamak dmeişti öznur amaaa
alttakile rügndüz uyuyor benim:)
hoşgeldin kajum sabah kulagını çılatmıştım .:)sabah: az yaglı melemen yineyanında maydonoz kıvırcık 3 dilim ekmekz.ezmesi marlmelat 1 bardakda ıhlamur içtim
sonra: 1 saat ayrobıc yapdım
öğlen:yumurta peynir yeşil biber salatalık yedim
1lt su içtim.... öğlen yogurt yemeyı unutmuşum yazınca farkettım bıde yeşillık yemedımunutmuşum tamamen
kızlar ara öğünde fıstık yıyebılırmıyım çok seviyorum
kajum güle güle giy elbiseni.. bencede verme o senin hedefin olsun içine rahatça gireblmek için mucadele et . bu insanın tetikler.aynen benımde yaa hiç iş yapasım gelmıyo kendımı çok yorgun ve halsiz hissediyorum havalardan oldu galıba evin 3 gündür tozunu almıyorum kurt düşecek eve
kızlar sosyete pazarından bi elbise aldım üzeri krem altını narçiçegi rengi bele oturuyo etegı tar kesim diz kapagı üzerine kadar iniyo. o kadar çok hoşuma gittikı foto koymayı bilsem elbisenın fotosunu çekip koyardım. neyse aldım elbiseyı eve geldimetegın alt tarafı çok fena sıkdı basenlerim ve popom çok gerdirdi sankı patlayacak elbise oyle oldu. elbiseyı geri vermek istemıyorum onun içine girene kadar zayıflayacagım. yanlız bı sorun var ben bacaklarımdan ve pasenımden popomdan hiç kilo veremıyorum benım hep belim incelir oralar kalır.
hoşgeldin kajum sabah kulagını çılatmıştım .:)
tabi fıstık yiyebilirsin abartmadan ama tuzsuz. arlardan çok ögünlerde tavsiye ederim . ama abrmıycaksan sayıyla yiyceksen 5.10 kadar arlardada olabilir ama fazlası ögün yerine geçer haberin olsun .
kajum ögünlerinde yeşilik derken domates birberde içinde canım illa yeşil yapraklı sebze olması gerekmez .. ama yogurdu unutma şu sıcaklarda ayran olrakda iç yogordu .
gün olrak mönün güzel meyve eklemeyide unutma .afiyet olsun ...
mönülerinizi böyle yazarsanız dahada yardımcı olurum .:)
evet evet gaza ihtiyacim var benim pilates konusunda.hemen gidiyorum pilates yapmaya.
kajum güle güle giy elbiseni.. bencede verme o senin hedefin olsun içine rahatça gireblmek için mucadele et . bu insanın tetikler.
kajum bundan bir sene evvel banumla buluştugumuzda şöyle demişti .abla ben kilo verince şu simitlerim gidecekmi üst bölgem incelecekmi demişti bak şimdi fotolarına
ne simitleri kaldı nede vucudunda ki aron ayrımı fıstık gibi oldu.
inan sende yeterince kilo verince oralarında gidecek ... bu arada oralalara yönelik spor yapmanıda önenririm .pilatesde kalça hareketleri süper etkili.
bu arada sende ankaradamısın ... tarif ettigin elbiseyi sanki hatırlıyorum ..
çok güzel haber ...ben yukari gider gitmez oglum uyandi ve pilates hayal oldu.bende 1 saattir utu yapiyorum.simdi oglusla meyve yiyecegiz.ama karar verdim uyusun uyumasin artik hergun (haftasonlari haric) pilates yapacagim.
evet ben ankara batıkentteyim bizim buradakı sosyete pazarından aldım öyle güzzelki elbise tam benım tarzım. ama üzerime giydiğimde kalçam çok gerdiriyosanki jileti bi kere değsen kendı kendıne baştan sona kadar yarılacak gibi eşim dediki istiyosan basenlerine lipasakşın yapdıralım dedi ama ben bi 6 7 kilo daha versem orasıda bıraz küçülür o kadar göze batmaz heralde.
aynen . hahta ben 15 yaşındayken 70 kiloydum ..ben 10 yaşındayken bile basenli bi cocukdum
oo eşini tebrik etmek lazım .her eve lazım :))
kajum kilo verince kalçanda küçülür benim kaçkalarda tam şakira ama kilo verince iyi oldular millat amaliyet olup popo kaldırıyu kızz niye ipo yaptıracaksın ...bende eşimde pek memnunuz .:))
demek sende ankadasın ... hepimiz ankaranın bi ucunu tutmuşuz..ben dikmen, banum mamak, sen batıkent
kajum pilatesle o yanlar öyle eriyorki inanamassın . bendede vardı onlardan hatta yandan tutacak derdim ben .hahah evet evet hakkatende hepimiz bi ucundayız. popo şeklim güzel aslında geriye dogru ve kalkıkama basenlerim işi bozuyo bacaklarda roberto carlos gibi ama kassız olanından hiç uzun çizmem yok çünkü bacagıma olmuyolar ne zamn bi çizme almak için mazaya girsem üzgün çıkarım çok heves ediyorum
kajum pilatesle o yanlar öyle eriyorki inanamassın . bendede vardı onlardan hatta yandan tutacak derdim ben .ama inan yok oluyorlar . pilatesde bazı hareketler onlar yanları eritiyor .kendi gözümle görmesem bende inanmazdım inan . benimde bacaklar kalın fakat ayak bileklerin ince . çizme sorunum olmuyor . ama geçen kış kız kardeşime baya çizme aradık aynı sorun ondada var . anlıyorum halini..inanıyorumki hedef kilona gelince oralarda eriycek .
hedefin kaç kajum ? en fazla kaç kilo oldun . bayun kaç ?
diyete başlarken mezro ölçüsü almanı tavsitye ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?