Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Allah Allah yahu ben ne cahil kalmışım.her yerde var mı böyle? ben istesem gidip dinleyebilir miyim ?
estafirullah OCD'im . tabiki dinleyebilirsin .hatta internetten bile mukabele takip edebilirsin .
.. bizler okuyan kişiyi takip ediyoruz. bi nevi okumuş gibi.. genelde her camide oluyor ve evlerdede yapılıyor.benim camim evimin dibinde yeniden yapılıyor..

merhabalar tüm sayfalar olmasa da diyetin prensibini okudum...gayet sağlıklı görünüyor...bende aranıza katılmak istiyorum ve elbette yardımlarınızı da esirgemezsiniz umarım. malum oruç ayındayız, ve elhamdüllilah orucumuzu tutyoruz.ama ben yine de başlamak istyorum...başlama sırasında örnek menü verirseniz yada yazılı olduğu linkleri yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkler...

hayırlı pazarlar kıslar ...
sanırım herkes dışarlarda bugün kimse gelmemiş ..hafta sonu tabi normal ...

hoşgeldin mine
minecim bunca senelik diyet deneyimim ve bilgilerim dogrutusunda monti en saglıklı diyetdir buna emin ol canım ...

sevgimli mine orucunu rabım kabul etsin .. ramaznda monti zordur . aç kalındıgı için tam etkide belki göstermez çümki montide ögün atlamamak aç kalmamak lazım . şeker dengesi için (.bu yüzden ramazanda kilo alınır .). ama yinede başlamak istiyorum diyorsan tabiki yardımcı oluruz ... hem diyet yapamamakdan iyidir ramzanda monti ..
sahurda monti kahvaltısı öneririm . özelikle yulafla süt, tarçınlı çok tutuyor ...
akşam içinde salata, yogurt . montiye uygun ana yemek ;bu et türüde olbalir sebzede her ikisi birdende .... baklagil yiyceksen. et yeme ama . ekmeke yiyceksende et yeme .
baklagil ve sebze yiyeceksen tam ekmek yiyebilirsin iftarda. karışıkmı oldu az çok monti kuraları belli ekmekle eti bereber yemiyorsun . bunu iftardada uygula . iftardan 3.4 saat sonrada meyveni yiyebilirsin . tabi yasak olanları az çok okumusundur .. linkin ilk sayfası bu konuda sana yardımcı olur .....

takıldıgın yerde sorabilirsin . genelde linkde kıslar olur bugün pazar oldugundan yok

yarindan itaberen bende bu diyete baslamak istiyorum.niye sabah kalkar kalkmaz meyvayla basliyoruz .iki ayda acil on kilo vermem lazim .motiveye ihtiyacim var .nasil gidecek bu kilolar.birde bu diyeti deneyeyim

mrb güsel monticiler beni bilen bilir diyomusm eski monticiyim ama yüzüm yok buralara gelmeye yeni ark katılms monti kervanına tabi bası yine aeben ablam cekiyoablacım güsel bi haber vereyim istyorum balıkesir ünisine atandım nasip olursa bu ay içinde baslıcam yeni haytıma kilolarımdan kurtularak girmek istyodum ama nasip olmadı insl bayramdan sonra bende aranızdayım cok özledim topigimizi hepimizn ramazanı mübarek olsun cok cok öptmm

günaydın ablacım ve diğer montici güzel hatunlar

ablam biliyorum giremedim çünkü diyet yapmıyordum netede fazla giremedim malum yaz dönemi dışarıdaydık hep

geçmişi okuyamadım daha umarım herkes iyidir

ben hala aynı kilodayım kilo almadım ama veremedimde

benn geldimmmmmmm
nasılsınız bakalımmmmm umarım herşey yolundadırrrr

yarindan itaberen bende bu diyete baslamak istiyorum.niye sabah kalkar kalkmaz meyvayla basliyoruz .iki ayda acil on kilo vermem lazim .motiveye ihtiyacim var .nasil gidecek bu kilolar.birde bu diyeti deneyeyim

hoşgeldin ayça . sabah kalkınca migde boş meyve için en uygun zaman .. montide meyvelye başka yiycekler karışmıyor ..boş migdeye yeniyor ..

sultanım hoşgeldin ... seninde ramazanın mübarek olsun sultanım ..

kaçaklar sizi tek tek dökülüyorsunuz ...
yeni hayatında başarılar sultanım . her şey gönlünce olur inşallah .
başta kiloların .:).
bayramdan sonraya bi eski gediklimiz daha oldu ...

benn geldimmmmmmm
nasılsınız bakalımmmmm umarım herşey yolundadırrrr

banum hoşgeldin gızzz .yerin nasıl belli .
bizden iyilik seni sormalı anlat bakem ..

hosgeldin canim.nasil gecti tatil ?

selam ocdim ...

zlim gelmemiş yine yurt dışınamı çıktıki??

kajum nerdesin ??

nazlım alttasın sanada selam fıstık

aebenim ablam nasılsın . bana kızmakta haklısın ablam sadece okuyorum . bende durumlar karışık bu aralar . herkese herşeye kapadım kendimi içimden bişey yapmak gelmiyor hiç .. ama ramazandan sonra bende montiyle aranızda olacağım .

ooooo sultancığım hoşgeldin ... herkes yavaş yavaş kürkçü dükkanına geri dönüyor . ataman hayırlı olsun canım bu arada İNŞALLAH herşey gönlünce olur canım ...

hoşbuldukkkk
ii geçtş tatil kızlarrrr çorum 2 günde amasya yaptık
domates seralarındaa gezdikkkk güseldi yani resim eklerim

artılarımdaa var tabi ama cumaya kadar tartılmıycam
platesimide yapamadımmm
tatilede az kaldı ne halt yiycem bilemiyorum

çoook teşekkür edrim bilgiler için ben çok ,iştahı olan birisi değilim , hattta çok az yemek yiyorum ,hatta eşim gelince yemek yiyorum zaten sorun olan bu...mesela sabah kaltığımda meyve doğrar yoğurt yada mısır gevreği ile yerim.ama hafta sonu olnce cozuturum nefis kahvaltı hazırlar kızartamalar ev poğaçaları felan yani kilo almamın tek suçlusu eşim neyse iftarda mesela bu gün salata yedim ama nar eşi sosu vardı, bir tane minicik dolma birde çok az kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk eti naneli yoğurt bu işte toplasan heppsi bir tabak yemek etmiyor yani kaşığı altı defa ancak ağızıma götürdüm:76: ekmek hiç yok mesela...sorunum tek öğün yemem olmamaayrıca eşimle akşam kahve veya çay içme ve tabi ki yanında yaptığım kekler pastalar yeme içme faszlımız var ayyy çok konuştum...neyse ben sizinle olmak istiyorum ve kabul ederseniz aranızdayımmmm

Selam Aebenciğim.

hoşgeldin canım.

Selam kızlar,
Bu sabah oğlum uyandı ve ensesini kaşımaya başladı.Bende herzamanki gibi dur anneciğim ben kaşıyayım dedim.Elimi atmamla ensesinde 2 yumru hissettim.O an dünya başıma yıkıldı.Bi daha kontrol ettim bulamadım.Öğleden sonra iyice içime kurt düştü ve tekrar kontrol ettim.2 yumru vardı.Hemen dr aradım panik olma getir çocuğu dedi.Telefonu kapattım ağlamaya başladım.Annemin sülalesinde kanser vakkası çok vardır.Annemin iki halası ve anneannesi kanserden rahmetli oldular.Annemde mesane kanseri tedavisi görüyor.
Akşam 5 oldu çıktık oğluşumu gezdirdim biraz dru saat 6 da geliyor muayenehanesine.Götürdüm iyice bi kontrol etti ve boğaz enfeksiyonu geçiren çocuklarda olur yağ bezesi dedi.2 hafta önce oğlum boğaz enfeksiyonu geçirmiş antibiotik kullanmıştı.İlaç yan etkilerini gösterince kullanmayı bırakmıştık.
Defalarca sordum dra eminmisiniz diye.Başka yerlerinde olsa test yaptırırdım merak etme.İkide birde kontrol etme.Hemen geçmesini bekleme dedi.Kendisi benim ne kadar pimpirikli olduğumu bilir Allah razı olsun çok rahatlattı beni.Kendisinden yana çok memnunum Allah utandırmasın.
Velhasıl kelam kızlar çok uzun oldu biliyorum ama içimi dökmem lazımdı.Allah hiç kimseyi evladı ile sınamasın.Rabbim hepimizin çocuklarının sağlıkla büyümelerini nasip etsin inşallah.

Bugun yediklerimi yazayım biraz sakinleşmeden yemeğe oturmamak lazım canım :))
sabah yumurta biber peynir domates salatalik
ogle kurufasulye 1 dilim ekmek
aksam kurufasulye ve zeytinyagli taze fasulye ve 4 dilim ekmek.

merhaba ,çok geçmiş olsun...ama Dr. da dediği gibi böyle yumrular çocuklarda çok normal...bu arada annene de acil şifalar diliyorum...kanser ve tadavisi çok zor bir süreçtir...benim Güzel Babam da 3 yıldır Akciğer tedavisi görüyor...çok şükür şu an herşey tertemiz...ama en çok da hasta ve çevresinde ki herkes çok etkileniyor. Moral çok önemli ve değerli bu nokta da.mesleğim bu nokta da Ailemeize ve Güzel Babama çok faydalı oldu.(Psikolog'um)...bu yüzden bağlılık ve motivasyon bu süreçte çok önemli...en kısa zamanda herşeyin olması dileği ile...

selam kıslar ..
vakit yok. yatılı misafir geliyor bikaç günlügüne bide iftar telaşı .. ksıaca degineyim mesajlarınıza ....

öncelikle ocdim korkularının yersiz çıkmasına çok sevindim konu çoçuklar olunca akan sular duruyor dimi yüregimiz agzımıza geliyor ....

nazlım neden tadın yok ?inşallah aklımdan geçen şeylerden deyildir :26:

banum verirsin kız artılarını ebnce oldugu kadar tatil diye zorlama zatetn fıstık gibi oldun . bunun tadını çıkar yeter ...

minecim anlaşıldı seni doyurucaz başka yolu yok zayıflamanın ...tekrar hoşgeldin ..
ocdım bacım montiyi tersinden yapıyorsun yavvvvv akşam vakti 4 dl ekmek noliyiii.
öylenki ekmegini anlarım sorun yok ,ama akşamki ekmek olmamışşş..

sultanım mesajlarını bekliyoruz teşekkür edip kaçmak yokkk ..

zilim yok ortalarda ..

çok yanlızım (ayişigim ) kulakların çınlasın emii kayboldun yine ..

diyarla ikisini falakaya yatıralım .....

refim sende 2 masaj yazdın kayboldun yoldaşım benim .:)

Son düzenleme:
babana çok geçmiş olsun mine .... ocdim annecinede şifalar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…