Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

babana çok geçmiş olsun mine .... ocdim annecinede şifalar ..

çook teşekkür ederim...Rabbime binlerce kez şükürler olsun, şu ana kadar hep iyi ve güzel sonuçlarla karşılaştırdı...inşallah daim olur...şifa bekleyen tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ,dertlilere hayırlı devalar diliyorum
neyse iftar vakti hüzünlenmeyelim
dün sahur da, domatesli makarna yedim bir kase, 6dakika haşlanmış ben hep böyle seviyorum,yoğurt biberli dometesli acı sos, daha sonra 03:15 de 2 tane armut 3 litre su içtim...bide bir bardak sopan suyu

uuuups iftar da ne yicemi yazmayı unuttum..
etli patlican güveç ama ben sadece patlıcan yani sebzesini yicem patates hariç
makarna 6 dakkka domatesli ve acılıııııı
cacık bol salatalıklı ve sanırım 1 sürahi suuuuuu
herkese hayırlı bereketli bol bol sağlık ve huzur dolu bir ramazan ve iftarla diliyoruuuum:82:

babana çok geçmiş olsun mine .... Ocdim annecinede şifalar ..

sağolun kızlar

Öğlen unutum yarım şeftali yedim.5 dk sonra yumurtalı ıspanak.
akşam misafirlikdeydik sadece patlıcan közleme ve salatalık yedim.
şu an çok acıkmış durumdayım.

günaydın herkes neredeee
çok cnm sıkkın diyete adepte olamıyorum dikkatim dagıldı
pc min sesi bozuk plateste yapamıyorum çok cnm sıkkın
yeniden 70 leir görcemm
bi diyet listesi bulup deva etmemm laızm aben ablam bana bi rçareee

sabah: 1 dilim tambugday ekmegi melemen salatalık maydonoz
1 saatlık spor
öğlen: sebze yemegi peynır maynonoz salatalık yogurt ve badem
1 litre su bitti
ve 1 kilo daha gitti...... çok zor vermeye başladım kızlar

ablam sanırım aklından geçen şeylerden dolayı tadım yok . ama ALLAH yardım edecektir . en kısa zamanda bunlarında üstesinden geleceğim ablam ...

Bugünkü mönümü yazıyorum
sabah domates salatalık biber yumurta peynir
öğle ıspanaklı yumurta
ara yarım şeftali bir bardak süt
aksam çoban salata, beyaz et,yogurt
ara 1 bardak süt
birazdanda yeşil çayımı içeceğim.

yok daha neler neden 70 i göresin canım.hadi bi gayret toparlan bakalım.bak sana motivasyon olsun benim üst karın kaslarım çıkmaya başladı tekrar.1 ay önce aldığım giysiler üzerimden düşüyor.bu durumları yaşamak çok güzel.sende aynılarınıı yaşayacaksın sakın dağılma.ayol benim zayıflama konusunda rol modelim sensin kötü örnek olma şimcik

herkese hayırlı sahurlar...

aebencim kolay gelsin cnm.ramazanda yatılı misafir zor ilk hafta bende atlattım yatılı misafir olayını,çok şükür misafiri severimde ramazanda zor oluyo gerçekten hemde 1 hafta sürünce epey yorulmuştum bende Allah kolaylık versin..

nazlım senin neyin var cnm,umarım üstesinden gelebileceğin konulardır,Rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin inşaallah..(amin)

bu hafta benim pek bi sakin ve sessiz geçiyor,kızım ayvalıkta deniz kum güneş bide oruç hepsi bi arada tatilin tadını çıkartıyor,bende evde eşim işte öle yalnız yalnız geçiriyorum 2.haftayı,Allah eksikliklerini göstermesin evin sesi tadı tuzu onlar,özledim sanırım

neyse vakit gelmiş ben bi çay suyu koyup sahura hazırlık edeyim görüşmek üzre...

Günaydınnnnnnn,
Bu sabah dayanamadım ve tartıldım.Sonuçdan memnunum fekat yarın tartılıp yazacağım.
Dün akşam eşim sıcacık pide alıp gelmiş.Ayol resmen kokladım pideyi ama kesinlikle kocişimin oyununa gelmedim :)))
Sabah herzamanki kahvaltımı ettim.Dışarı çıkıp bi pazar bi yürüyüş yapsammı diye düşünüyorum ama hava heran patlayacakmış gibi duruyor.

aa kızlar neredesiniz yahu ?
kendim çalıp kendim oynuyormusum gibi hissettim bugün :))))
öğle mönüm kırmızı et ve yoğurt.
inşallah yarına 64 kg çıkarım.

aebenim dunya telasi iste hic bitmiyor ki.orucluyken hic halim yok valla bazen bakiniyorum biraz ama yazmaya mecalim kalmiyor .sende umarim iyisindir canim misafir zor olur ramazan ayinda allah kolaylik versin canim.hayirli ramazanlar herkese

1 elma

kahvaltı: kızlarr dışardaydım bu sabah hastaneye gittim mecburen orada tost yedim yanında ayran

öğlen: közde patlattıgım patlıcanlarla kıymalı yemek yapdım adını bende bılmıyorum bu yemegın yanında ayran içdim

ara: 1 şeftali

akşam: kuymalı yumurta yemeyı düşünuyorum

kızlar konuyla alakası yok ama danışmak istedim size... 2 yıldır geçmeyen sivilce problemım var bugun doktor zoretanin yazdı roacutanla eş değer hamıle kalma dedi sabah akşam al dedi yolladı.

ilacın bi çok yan etkısı var... ne yapacagımı bılemedım reçete evde duruyo ilacı gidip almadım daha ne yapmalıyım sizce?
aranızda bu ilacı kullanan var mı?

Yanlış hatırlıyorum galiba ama ben bunu yani roacutan çatlak kremi sanıyordum.
bebek mi istiyorsun canım ? istiyorsan hiç sivilcelerim geçsin diye uğraşma hamilelikde baya bi ergenlik çağına dönüyor insan :))

Herkese merhabaaaa

Evet hem oruç hem monti diyeti bayağa zor oluyormuş
aslında yemek menülerim monti olarak gidiyor...fakat maalesef dün akşam evde kendim yapmış olduğum böğürtlenli cheescake yedimeh doğal olarak şeker yemiş oluyorum ....fakat ben kendimim bildim bileli günlük hayatımda şeker kullanmıyorum...içeceklerim mütemadiyen şekersiz...meyveden alıyorum genellikle o yüzden çabuk kilo verebilen birisiyim Bu da beni şımartır...yerim yerim kilo alırım sonra hooop kiloyu veririm ve anne ben manyak oldum noktasına gelirim Ama yaş artık kemale erince bu işler sağlığımızı bozma yada artık yavaşlama dönemine giriceğimiz içinn stop demek gerek...ben 4 -5 hafta da 12 kg veriyorum bunu da kısaca 6 öğün yemek 3lt su ve 45 dakka yürüyüşle yapıyorum....bir de ilginç olan kilo alıp versem de aynı kıyafetleri giyiyorum bu da ironik tebiineyse yine uzattım lafı
dün sahurda buğday ekmeği ile kahvaltı...fakat peynir yedim Ama diyet peynir,bol su,limonlu yeşil çay 3 fincan
bu akşam da kırmızı et steakhouse tarzıçok şahane idi...fakat 20dakka ardından buğday ekmeğine tost tuzsuz yağısız peynir ile çay yani şu an onu yemiş bulunmaktayım....
Ben şu an monti nin yeme feslefesini anlayıp yavaş yavaş uygulamaya başlayıp, güzel ramazan ayımız bitince de tamamen uyuglamayı planladım....fakat geçen hafta cumadan beri 900gr gitmiş Eh tabi bu da ironik:76:sevgiyle kalın

çocuk şimdilik düüşünmuyoruz ama...bu ilaç saç dökülmesi ciltte kuruma burun da kuruma ve kurumaya bağlı kanama tüylenme agdetlerde düzensizlık karacigeri yoruyomuş belde ve eklemlerde agrıda yapıyomuş.... doktorda bunu kullanmazsan geçmez dedi yüzümde sivilcesiz bı nokta koyacak yer bıle yok

Selammmmmmm

Aebenimm canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severimmmmmmmm :) kaybolmadım arada giriyorummmmmmmm ama diyeti yapamıyorum ya yüzüm yok snaırım yazmayaaaaaaaa sormuştun ya hayatım halen karmakarışık abla karar vermek ne zor keskin konularla ilgili... Bakalım herşeyin hayırlısı diyete gelince ya daha kolay anlık iletişim kuracaımzı bir yer bir bölüm olsa keşke böyle zor oluyor sanki ama yazmayı çok istiyorum

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn,
dün akşamki mönüm beyaz et,z.yağlı t.faulye ve salata idi.3 saat sonra yeşil elma ve herzamanki gibi yeşil çay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…