babana çok geçmiş olsun mine .... ocdim annecinede şifalar ..
merhaba ,çok geçmiş olsun...ama dr. Da dediği gibi böyle yumrular çocuklarda çok normal...bu arada annene de acil şifalar diliyorum...kanser ve tadavisi çok zor bir süreçtir...benim güzel babam da 3 yıldır akciğer tedavisi görüyor...çok şükür şu an herşey tertemiz...ama en çok da hasta ve çevresinde ki herkes çok etkileniyor. Moral çok önemli ve değerli bu nokta da.mesleğim bu nokta da ailemeize ve güzel babama çok faydalı oldu.(psikolog'um)...bu yüzden bağlılık ve motivasyon bu süreçte çok önemli...en kısa zamanda herşeyin olması dileği ile...
babana çok geçmiş olsun mine .... Ocdim annecinede şifalar ..
selam kıslar ..
vakit yok. yatılı misafir geliyor bikaç günlügüne bide iftar telaşı .. ksıaca degineyim mesajlarınıza ....
öncelikle ocdim korkularının yersiz çıkmasına çok sevindim konu çoçuklar olunca akan sular duruyor dimi yüregimiz agzımıza geliyor ....
nazlım neden tadın yok ?inşallah aklımdan geçen şeylerden deyildir :26:
banum verirsin kız artılarını ebnce oldugu kadar tatil diye zorlama zatetn fıstık gibi oldun . bunun tadını çıkar yeter ...
minecim anlaşıldı seni doyurucaz başka yolu yok zayıflamanın ...tekrar hoşgeldin ..
ocdım bacım montiyi tersinden yapıyorsun yavvvvv akşam vakti 4 dl ekmek noliyiii.
öylenki ekmegini anlarım sorun yok ,ama akşamki ekmek olmamışşş..
sultanım mesajlarını bekliyoruz teşekkür edip kaçmak yokkk..
zilim yok ortalarda ..
çok yanlızım (ayişigim ) kulakların çınlasın emii kayboldun yine ..
diyarla ikisini falakaya yatıralım .....
refim sende 2 masaj yazdın kayboldun yoldaşım benim .:)
günaydın herkes neredeee
çok cnm sıkkın diyete adepte olamıyorum dikkatim dagıldı
pc min sesi bozuk plateste yapamıyorum çok cnm sıkkın
yeniden 70 leir görcemm
bi diyet listesi bulup deva etmemm laızm aben ablam bana bi rçareee
selam kıslar ..
vakit yok. yatılı misafir geliyor bikaç günlügüne bide iftar telaşı .. ksıaca degineyim mesajlarınıza ....
öncelikle ocdim korkularının yersiz çıkmasına çok sevindim konu çoçuklar olunca akan sular duruyor dimi yüregimiz agzımıza geliyor ....
nazlım neden tadın yok ?inşallah aklımdan geçen şeylerden deyildir :26:
banum verirsin kız artılarını ebnce oldugu kadar tatil diye zorlama zatetn fıstık gibi oldun . bunun tadını çıkar yeter ...
minecim anlaşıldı seni doyurucaz başka yolu yok zayıflamanın ...tekrar hoşgeldin ..
ocdım bacım montiyi tersinden yapıyorsun yavvvvv akşam vakti 4 dl ekmek noliyiii.
öylenki ekmegini anlarım sorun yok ,ama akşamki ekmek olmamışşş..
sultanım mesajlarını bekliyoruz teşekkür edip kaçmak yokkk..
zilim yok ortalarda ..
çok yanlızım (ayişigim ) kulakların çınlasın emii kayboldun yine ..
diyarla ikisini falakaya yatıralım .....
refim sende 2 masaj yazdın kayboldun yoldaşım benim .:)
kızlar konuyla alakası yok ama danışmak istedim size... 2 yıldır geçmeyen sivilce problemım var bugun doktor zoretanin yazdı roacutanla eş değer hamıle kalma dedi sabah akşam al dedi yolladı.
ilacın bi çok yan etkısı var... ne yapacagımı bılemedım reçete evde duruyo ilacı gidip almadım daha ne yapmalıyım sizce?
aranızda bu ilacı kullanan var mı?
Yanlış hatırlıyorum galiba ama ben bunu yani roacutan çatlak kremi sanıyordum.
bebek mi istiyorsun canım ? istiyorsan hiç sivilcelerim geçsin diye uğraşma hamilelikde baya bi ergenlik çağına dönüyor insan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?