Kujum sen ne durumdasın ?
canım ben sabah 64 öğleden sonra 65 oluyorumbu nasıl iş :))
dr. kubilay 2 saatte 2 kilo verdiren bı formül söyleyecekmış yarın ben izlemeyebılrım kızlar siz bakar olun neymiş meraklandım.
haa bu arada o sosyeteden aldıgım elbiseyi vermedim :) içine girmeye çabalıyorum kuzenımın düğünu var 2 ay sonra kilo veremezsem güleşciler gibi vudumu yağlayıp zorla girecem elbisenın içine
belim elbiseye tam oluyo kalçama gelince takılıyo zor indiriyorum aşagıya :) inşallah 2 ay sonra göbek popo basen gider de güzel güzel giyerim. kızlar o elbiseyı giyebılrısem fotosunu çekıp koyucam buraya
sabah : 1 elme
kahvaltı: tabıkıde melemen yanında maydonoz salatalık 3 dilim ekmek
sonra 1 saat spor
öğlen kıymalı sebze yemegi yanında salata (yogurt yemeyı unuttum)2 avuç fıstık
ara:1şeftali 1 erik
akşam: kıymalı sebze yemegi salata ayran
ara:? bılmıyorum artık
canım hiç tavuk yemek istemıyo yaa yaklaşık 2 haftadır yemiyorumdaha çok kıymalı yıyecekler yada sadece sebze yemegı yıyorum
dr. kubilay iç hastalıkları uzmanı atvde yenı programa başlamış. ara ara kana D de doktorum programına çıkıyodu hatırlarsan.
ocd bı 60 olsaydıkyok yok 59 59 kulaga çok hoş geliyo 59 :)
bidenem ben tv yi akşamları seyredebiliyorum.çok nadir gündüz bakıyorum.tv yi açtığımda genelde ev işi yapıyorum Doğuhan oyalansın diye bebek kanallarını açıyorum.
60 olmazzzzzzzz kesinlikle 58 olacağım.senin hedefinde 58 değilmiydi?
hedefim 58 :) ama kendime aşama aşama hedef koyuyorum ben 70 ken direk 58 olacagım dediğimde 12 kilo vardı gözümde çok buyudu bende dedimkı ekim sonuna kadar 63 olacagım sonra 63 olunca yeni bı hefdef koyacagım... örnegin 60
koydugum 63 hedefıne 1 kilo kaldı hemde agustos ayında şimdiki hedefımse 60
çok büyük hedefler koyunca ben baştan pes ediyorum ufa ufak adımlarla yürüyorum 58.... şimdikı hedef 60 kalan kilo 4 kilocuk bak gördün mü ne kadar az 4 kilo verecegım
haylırlı akşamlar kıslar.....
misafirim bu sabah gitti ... pc sırasıda ancak geldi ..
nasılsınız bakem bi yaramazlık yokdur inaşalah .
haylırlı akşamlar kıslar.....
misafirim bu sabah gitti ... pc sırasıda ancak geldi ..
nasılsınız bakem bi yaramazlık yokdur inaşalah .
herşey yolunda abla...kilo muhabbetleri yine
OcD ben en son 58 oldugumda 14 15 yaşındaydım malesef o nedenle gözümde baya buyuyo 58
off 14 yaşında 70 küsürlü kilolar çok zorlanmışsındır.. pekı nasıl 58e düştün o zmanlar
saggol ayışıgım .bendeDE AYNI caNIM RAMAZANDA VAKİT KALMIYOR..aebenim dunya telasi iste hic bitmiyor ki.orucluyken hic halim yok valla bazen bakiniyorum biraz ama yazmaya mecalim kalmiyor .sende umarim iyisindir canim misafir zor olur ramazan ayinda allah kolaylik versin canim.hayirli ramazanlar herkese
Herkese merhabaaaa
Evet hem oruç hem monti diyeti bayağa zor oluyormuş
aslında yemek menülerim monti olarak gidiyor...fakat maalesef dün akşam evde kendim yapmış olduğum böğürtlenli cheescake yedimeh doğal olarak şeker yemiş oluyorum ....fakat ben kendimim bildim bileli günlük hayatımda şeker kullanmıyorum...içeceklerim mütemadiyen şekersiz...meyveden alıyorum genellikle o yüzden çabuk kilo verebilen birisiyim Bu da beni şımartır...yerim yerim kilo alırım sonra hooop kiloyu veririm ve anne ben manyak oldum noktasına gelirim Ama yaş artık kemale erince bu işler sağlığımızı bozma yada artık yavaşlama dönemine giriceğimiz içinn stop demek gerek...ben 4 -5 hafta da 12 kg veriyorum bunu da kısaca 6 öğün yemek 3lt su ve 45 dakka yürüyüşle yapıyorum....bir de ilginç olan kilo alıp versem de aynı kıyafetleri giyiyorum bu da ironik tebii neyse yine uzattım lafı
dün sahurda buğday ekmeği ile kahvaltı...fakat peynir yedimAma diyet peynir,bol su,limonlu yeşil çay 3 fincan
bu akşam da kırmızı et steakhouse tarzıçok şahane idi...fakat 20dakka ardından buğday ekmeğine tost tuzsuz yağısız peynir ile çay yani şu an onu yemiş bulunmaktayım....
Ben şu an monti nin yeme feslefesini anlayıp yavaş yavaş uygulamaya başlayıp, güzel ramazan ayımız bitince de tamamen uyuglamayı planladım....fakat geçen hafta cumadan beri 900gr gitmişEh tabi bu da ironik:76: sevgiyle kalın
Selammmmmmm
Aebenimm canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severimmmmmmmm :) kaybolmadım arada giriyorummmmmmmm ama diyeti yapamıyorum ya yüzüm yok snaırım yazmayaaaaaaaa sormuştun ya hayatım halen karmakarışık abla karar vermek ne zor keskin konularla ilgili... Bakalım herşeyin hayırlısı diyete gelince ya daha kolay anlık iletişim kuracaımzı bir yer bir bölüm olsa keşke böyle zor oluyor sankiama yazmayı çok istiyorum
bende bendeaeben kuju ile ben zayıflıyoruz
Bende o yaşlarımda 76 kiloydum
banu neyin var ??
saggol ayışıgım .bendeDE AYNI caNIM RAMAZANDA VAKİT KALMIYOR..
minecim sen ramzan bitene kadar montiye alış bayram sonrası hep birlikde sıkıca başlarız .. TEBE O ZAMAN KADAR SEN BAYA KİLO VERMİŞ OLURSUN ..MAŞŞALAH BÜNYENE ...
REFİM BENİ BİLİYORSUN NETLE İLİŞKİM MONTİ LİNKİNDEN İBARET.NE MSN NE FEYSLE ALAKAM VAR .. İNAN PC BAŞINA GEÇTİGİM SÜRE... BU LİNKE YAZDIGIM SÜREDİR ..
AMA HER YAZDIGINA CEVAP VERİRİM BU LİNKDE ŞU SIRLAR BENDE YOGUNUM RAMAZANDAN . BAYRAM SONRASI BOL BOL BURLARDA OLURUM İNŞALLAH
O ZAMAN HEPİNİZİ BEKLİYORUM TOPLUCA MONTİ DAHA ZEVKLİ VE DAHA KOLAY .
HAYATINDAKİ ZORLUK; UMARIM AKLIMDAN GEÇEN KONUYLA ALAKALI DEYİLDİR
O GÜZEL GÖZLÜ OGLUŞUNU ÖP BENİM YERİME ...
ZİLİM YİNE YOKSUN...
OCDİM MÖNÜLERİN BAKTIGIM KADARIYLA GÜZEL CANIM AFİYET OLSUN ....
64 DE GÖRMÜŞSÜN TEBRİKLER . BÖYLE GİDERSE BZİLER MONTİYE BAŞLAMADAN SEN HEDEFİNE VARACAKSIN
KAJUM O İLBİSEYİ İÇİNE SİNE ŞEKİLDE Gİ-YE-ÇEK-SİNYETERKİ DAH DİKKATLİ OL MONTİDE
bende bende
Hatırlıyorumda 15 yaşında nakış kursuna gidiyordum ve baskül 70 küsürleri gösteriyordu ..
çok iyi nalıyorum seni ocdim . Sonrasında diye hayatım başlamıştı ve 6li kilolara kök salmıştım ..tabi evlenene kadar.sonra gelsin tekrar 7 li rakamlar ... Ay hatırlamak bile kötü ..
.. Hiç bir karşı cinsin beni begenmiycegini sanırdım . Berbat bi piskoloji
Kıslar linkde sizi yanlız bırakdıgım için kusuruma bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?