Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slmmm
sürekli buralardayım ama inanın hiç keyfim yok yazmaıyorumda o yüzden
görüşmek üzere

Kujum sen ne durumdasın ?

canım ben sabah 64 öğleden sonra 65 oluyorum bu nasıl iş :))
dr. kubilay 2 saatte 2 kilo verdiren bı formül söyleyecekmış yarın ben izlemeyebılrım kızlar siz bakar olun neymiş meraklandım.

haa bu arada o sosyeteden aldıgım elbiseyi vermedim :) içine girmeye çabalıyorum kuzenımın düğünu var 2 ay sonra kilo veremezsem güleşciler gibi vudumu yağlayıp zorla girecem elbisenın içine
belim elbiseye tam oluyo kalçama gelince takılıyo zor indiriyorum aşagıya :) inşallah 2 ay sonra göbek popo basen gider de güzel güzel giyerim. kızlar o elbiseyı giyebılrısem fotosunu çekıp koyucam buraya

sabah : 1 elme
kahvaltı: tabıkıde melemen yanında maydonoz salatalık 3 dilim ekmek
sonra 1 saat spor
öğlen kıymalı sebze yemegi yanında salata (yogurt yemeyı unuttum)2 avuç fıstık
ara:1şeftali 1 erik
akşam: kıymalı sebze yemegi salata ayran
ara:? bılmıyorum artık

canım hiç tavuk yemek istemıyo yaa yaklaşık 2 haftadır yemiyorum daha çok kıymalı yıyecekler yada sadece sebze yemegı yıyorum

O Kimkine? program mı ?
sabah ile akşam arasında 2 kilo oynar canım.sabah tartıldığını baz al bence.

yoğurt yemeyi bende unutuyorum.bugün mayaladım bakalım aklıma gelecek mi bu akşam.halbuki oğluşuma hergün yediriyorum kendimi nasıl unutuyorum hayret.

dr. kubilay iç hastalıkları uzmanı atvde yenı programa başlamış. ara ara kana D de doktorum programına çıkıyodu hatırlarsan.

ocd bı 60 olsaydık yok yok 59 59 kulaga çok hoş geliyo 59 :)

dr. kubilay iç hastalıkları uzmanı atvde yenı programa başlamış. ara ara kana D de doktorum programına çıkıyodu hatırlarsan.

ocd bı 60 olsaydık yok yok 59 59 kulaga çok hoş geliyo 59 :)

bidenem ben tv yi akşamları seyredebiliyorum.çok nadir gündüz bakıyorum.tv yi açtığımda genelde ev işi yapıyorum Doğuhan oyalansın diye bebek kanallarını açıyorum.
60 olmazzzzzzzz kesinlikle 58 olacağım.senin hedefinde 58 değilmiydi?

hedefim 58 :) ama kendime aşama aşama hedef koyuyorum ben 70 ken direk 58 olacagım dediğimde 12 kilo vardı gözümde çok buyudu bende dedimkı ekim sonuna kadar 63 olacagım sonra 63 olunca yeni bı hefdef koyacagım... örnegin 60
koydugum 63 hedefıne 1 kilo kaldı hemde agustos ayında şimdiki hedefımse 60

çok büyük hedefler koyunca ben baştan pes ediyorum ufa ufak adımlarla yürüyorum 58.... şimdikı hedef 60 kalan kilo 4 kilocuk bak gördün mü ne kadar az 4 kilo verecegım

benim hedefimi eşim belirledi.ilk tanıştığımızda 58 dim de sene 2008 subat ayı :)))))))
kilodan nefret ediyor resmen ama bana baskıda yapmaz sağolsun.
daha önce 53 kilo olduğum için ben direkt 58 i hedef yapmakda problem görmedim.

ay ne kadar az kaldı kujucuğum az kaldıkca daha bi hırs yapıyorum

haylırlı akşamlar kıslar.....

misafirim bu sabah gitti ... pc sırasıda ancak geldi ..

nasılsınız bakem bi yaramazlık yokdur inaşalah .

herşey yolunda abla...kilo muhabbetleri yine

OcD ben en son 58 oldugumda 14 15 yaşındaydım malesef o nedenle gözümde baya buyuyo 58

aeben kuju ile ben zayıflıyoruz

herşey yolunda abla...kilo muhabbetleri yine

OcD ben en son 58 oldugumda 14 15 yaşındaydım malesef o nedenle gözümde baya buyuyo 58

bende o yaşlarımda 76 kiloydum

off 14 yaşında 70 küsürlü kilolar çok zorlanmışsındır.. pekı nasıl 58e düştün o zmanlar

off 14 yaşında 70 küsürlü kilolar çok zorlanmışsındır.. pekı nasıl 58e düştün o zmanlar

18 yaşımda karbonhidrat rejimi yaptım.60 kg indim.sonra üniv.de 53 kiloydum.ama o kilodayken kendimi beğenmiyordum.kendime yağlı geliyordum.ne psikoloojim bozukmuş :))))

banu neyin var ??

aebenim dunya telasi iste hic bitmiyor ki.orucluyken hic halim yok valla bazen bakiniyorum biraz ama yazmaya mecalim kalmiyor .sende umarim iyisindir canim misafir zor olur ramazan ayinda allah kolaylik versin canim.hayirli ramazanlar herkese
saggol ayışıgım .bendeDE AYNI caNIM RAMAZANDA VAKİT KALMIYOR..

minecim sen ramzan bitene kadar montiye alış bayram sonrası hep birlikde sıkıca başlarız .. TEBE O ZAMAN KADAR SEN BAYA KİLO VERMİŞ OLURSUN ..MAŞŞALAH BÜNYENE ...

REFİM BENİ BİLİYORSUN NETLE İLİŞKİM MONTİ LİNKİNDEN İBARET.NE MSN NE FEYSLE ALAKAM VAR .. İNAN PC BAŞINA GEÇTİGİM SÜRE... BU LİNKE YAZDIGIM SÜREDİR ..
AMA HER YAZDIGINA CEVAP VERİRİM BU LİNKDE ŞU SIRLAR BENDE YOGUNUM RAMAZANDAN . BAYRAM SONRASI BOL BOL BURLARDA OLURUM İNŞALLAH
O ZAMAN HEPİNİZİ BEKLİYORUM TOPLUCA MONTİ DAHA ZEVKLİ VE DAHA KOLAY .

HAYATINDAKİ ZORLUK; UMARIM AKLIMDAN GEÇEN KONUYLA ALAKALI DEYİLDİR
O GÜZEL GÖZLÜ OGLUŞUNU ÖP BENİM YERİME ...

ZİLİM YİNE YOKSUN...

OCDİM MÖNÜLERİN BAKTIGIM KADARIYLA GÜZEL CANIM AFİYET OLSUN ....
64 DE GÖRMÜŞSÜN TEBRİKLER . BÖYLE GİDERSE BZİLER MONTİYE BAŞLAMADAN SEN HEDEFİNE VARACAKSIN

KAJUM O İLBİSEYİ İÇİNE SİNE ŞEKİLDE Gİ-YE-ÇEK-SİN YETERKİ DAH DİKKATLİ OL MONTİDE

aeben kuju ile ben zayıflıyoruz

Bende o yaşlarımda 76 kiloydum
bende bende
Hatırlıyorumda 15 yaşında nakış kursuna gidiyordum ve baskül 70 küsürleri gösteriyordu ..
çok iyi nalıyorum seni ocdim . Sonrasında diye hayatım başlamıştı ve 6li kilolara kök salmıştım ..tabi evlenene kadar.sonra gelsin tekrar 7 li rakamlar ... Ay hatırlamak bile kötü ..
.. Hiç bir karşı cinsin beni begenmiycegini sanırdım . Berbat bi piskoloji

Kıslar linkde sizi yanlız bırakdıgım için kusuruma bakmayın

inşallah Aebenciğim ağzından bal damlıyor 4 ay içinde kiloların gitmesi gerek bence.

ben kendimi insan gibi hissetmiyordumki karşı cins ne olaki ydi o dönemlerde :)

öğle eşim geldi.onunla konuşurken sadece 1 tabak nohut yemişim.tabi açıktım haliyle 2 saat öncede yeşil elma yedim.
akşama tavuk salatası ve nohut yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…