Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yumukum kuzuşu tatlemi göndedin bacım ....
Haklısın evde sevdiklerin omadıkdan sonra ne tat oluyor nede tuz ..
Gece kuşusun bakıyorum yatmıyorsun sahura kadar...

ablam sanırım aklından geçen şeylerden dolayı tadım yok . Ama allah yardım edecektir . En kısa zamanda bunlarında üstesinden geleceğim ablam ...
oy nazlım kıyamam.... Fıstıgım rabbım seni bir an evvel kendi yuvana kavuştursun ..tek başına eşinle .. Inşallah

banu ne diyorsun sen ... çoruma gittin düzenin bozuldu dimi...
Ama bu durum devamını getirmez..

Pc nin sesiyle ne alaksı var görmen yeter pilatesi... Bahnemi arıyorsun ne

Banum niyetli deyilsen şu iki günlük verdigim listeyi 1 haftalıgına uygulamaya başla çok gel olmadan .... Tatiline ne kaldı:84:

Inşallah duymuşsundur beni .. Bu durumları kaç kere yaşadık banu . Bunun çözümüde yiye sende ...toparlan hemen ...

aben abla hoşgeldin....
valla işte bu kilocuklara cnm sıkkın yine
65.7 yim ee banu yeidn aldın diyecekisn ama bukadarda yemeidm inanki ablaaa
anlamıyorumki nedne kurtulmadım ben bu 65 batagından
birde wc ye çıkamıyorum bugün bekunis içicem nbi boşalsın bagırsaklarım bakalım
yarınd atatil için lışveriş çıkıcam

platese başladım kaldıgım yerden
akşamarıda top üzeirnde mekik çekiyorum 200 düz mekik 200 yan mekikk
gidene kadar ne yapsma kardır diyeee

kujum
o elbisneiniçine girersin cnm eminimki
krem olayını naptın okudum ama yazmaaıdm bişiy
birde 2 saatte 2 kilo nasıl veirlir ku hangi kanal söle bakim ilzemeye çalışayım

özgee
nasılsın cnm takip eidyorum sneide send eii giidyorusn hedefim benimde 58 di ama son bir kararla 55 olamaya karar verimd dünnn
58 i göremeidm55 i nasıl görecesksemmm artık biemiyorum

Banum gelmişsin bihesap ver bakım ne oldu ???

Laceyim seni görmek ne güzel aşagıda bile olsa .. Nasılsın hemşom ?

banum ben toparlan dedim ama sen zatetn toparlanmışsın ....
Bagırsakların boşalınca 64 olursun . Eh 2 kiloda tatilden sonra normal neden bukadar kendini harab ettinki anlamadım .....

Ocdım köz biberlerin afiyet olsun ....

Kubilay hocanalatıyordu bende kaçırmışım daha dogrusu mutfak için perdeci geldi bakamadım .. Kajum kısabi özet geç ... 2 ssatte 2 klo vucudddan su vermeyle alakalıdır mutlaka

ben gittikce daha bi hırslanıyorum zayıflama konusunda.kaçamak falan sıfır çok katıyım bu konuda.Allah nazarlardan saklasın
ben burnumu yaptırana kadar 58 den aşağıyı düşünmüyorum.şimdiden yüzün kaşık kadar kalmış diyorlar.
görürsün 55 leri sadeece motivasyonun bozulmus bıraz o kadarcık da olur :86:

yok abla vallahi bahane aradıgımdna degilde sesi bozuktu birde video takılıyordu sürekli
ama topla bildiigm karın hareketleri ve iç bacak çalştım bu sürede iki gündürde son iki haftadan başlaıdm plateis yapmaya indirdim pc ye
inanki plates benim için mucize artık ya kışın ebru ile devam eidcem aynı saatte olmasada yine çocukla ruyuyunca

geçen gün çocuklaır dolaştırayım diye çıktım dışarı bime gititm çiolatalı gofret aldı bebele rbend ealayım deidm
aldım açtım parkta yiyorum baya baya yiyorumyani ne çekingenlik ned epişmanlık var içimde zerre kadar 3. cü ısırkta karşımdna bir kız geçti aynı eksi halim gibi benim bi ona baktım birde alttan fırlayan midemeeee vee eskisi gibi olmak istemiyorum banu dedimmmm ve attım çöpeee
ve o akşamdna itibren başlaıdm dikkat etmeye b bugün daha iyiydim
akşama bir yere giidyoruz ev görmeye umarım bişiyler hazırlamaz ev sahibi hoş hazırlsada yimemm zatiiiii toparlandık kendime geldim
sabah yürüyorum 1 saat ögledne sonra plates 2 haftada platesle baya toparlanıtrım sanırım dgeilmi ablam?

bird ebi liste yapmak istemiyorum ya şuanda boguluyormuşum gibi geliyor ama dönüştü aklımdan monti geçiyor yani monticik

banum ilk etapda tavsiyem tabiki monti ama senin durumunu biliyorum asla zorlamak istemem ..bence montiye başalasan yani monticige .tatilde yapacagın kaçamaklar sonucu çok fazla kilo bile almassın bence . diger diyetlere bakarsak bu yönü her daim iyidir montinin .
benc artık okadarda kasma kendini bu halince güzel tatil herşeyin sonuda deyil tatilden sonrada hedefine sıkıca sarılabilirsin .

merhabalar...daha doğurusu iyi sabahlar
u gün yeddiklerimi yazmaya geldim

iftar da: kırmızı et ızgara...salata ...bol salatalıklı cacık....

bol su...limonlu yeşil çay

2saat sonra armut...bu arada booooool su

sahur için: 2 tane yani dört dilim oluyor,buğday ekmeğine kaşarlı tost...cacık...boooool suuuu...
bu gün tartıldım geçen hafta cuma...bu cuma 1.kilo200gram gitmiş...ama iftardan sonra tarıldım pazar sabahı bir daha tartılcam
sevgiyle kalın

minecim ramazan için mönün süper olmuş ....
bi kaç küçük hata var okdar .okadarda kadı kızında olur artık alışınca onlarıda yapmassın .
1.si meyve etden en az 3.4. saat sonra . çünki et migdede yaklaşık 4.saat kalıyor.... sebzeli ekmekli yemek yeseydın 2 saat sonra meyve yemende bi sakınca yokdu ..
bi digeride ekmekle yaglı peynirlere dikkat . özelikle kaşara kaşarda patates ve nişasta katıkısı olması büyük ihtimal ..

bence daha çok vermişindin iftaran sonra zatetn 1.2. kilo arası fazla geliniyor ee onca sıvı alyoruz vucuda ... sen yine sabah tartıl bence..

ben geldim

sabah:yumurta peynir salatalık ve çay
1lt su
öğlen:tavuk döner salatalık domates yogurt
şimdilik bu kadar kzılar arada da meyve yıyecegım akşam ne yıyecegımı bılemıyorum

bilgiler için çok teşekkür ederim...hemen notumu aldım...eeee montinin acemisiyim yarın sabah tartılıcam inşallah...bu akşam ki iftar menümü yazmak istiyorum
2 gün et tükettiğim için...bu akşam domatesli ve biberli makarna, yoğurt, salatalık, 1 adet iftarlık hurma...şu saate kadar 1.5 litre su...ayrıca büyük bir kupa maydanozlu limonlu form çay
22:00 gibi armut yicem ...sahurda ise ayran tam buğday ekmekli domates salatalıklı kahvaltı yada 2 haşlanmış yumurta salatlık domates söğüş bakalım hangisi olucak
yanlız ramazan dolayısı ile tersim döndü....sabah 7- yada 8 de uyuyorum öğlen 2 yada 3 gibi uyanıyorum:26:bundan kurtulmam gerek acilen:26:

Merhaba arkadaşlar Sema ben. Bu forumu uzun zamandır takip ediyorum üyelik bu güne kısmetmiş. Haziran 19 da 76 kilo olarak başladım monti yapmaya (bu arada 50 yaşındayım ve kilo aldıran antidepresan ilaçlar kullanıyorum)bugün Temmuzun 13 ü ve ben 74 ile 74,5 arası gidip geliyorum. Diyete harfiyen uyuyorm haftada 3 kez sabah kahvaltısıın dışında ekmek yemiyorum, o da entegral ekmek glisemik indeksi 35 i aşmayan yiyecekler tüketiyorum.Yemeklerimi yağsız pişiriyor, sadece salataya çok az zetyinyagı koyuyorum.Sütüm yoğurdum yağsız, light. Karbon ile proteini karıştırmıyorum:26: Böyle oldugu halde kilo veremiorum bu da beni deli ediyor Montinin kitabını yalayıp yuttum, netteki tüm forumları okudum. Millet hem yiyor, hem zayıfıyor, bense yerimde sayıyorum, hatta kilo alıyorum.Sebze yemekten böööö geldi. Eti pek sevmem ton ve tavuk takılıyorum en yagsızından. Kuru bakiyat seiyorum allahtan. Ama fıttırdım bu gün ve 1 öğün kaçamak yaptım metobolizmanın kafası dolansın diyeTüm diyetisyenlerinde önerdiği üzere. Dedim ya 1 aydırmontiyle yatıp, montiyle kalkar oldumve hangi besinin glisemik ideksi nedir needeyse ezbere biliyorum
Ama artık ne yazık ki montiye olan inancımı da yitirmek üzereyim:44:Bu yüzden hemen aranıza zıpladım. Menpozda olmamın bir etkisi varmı bu duruma bilmiyorum ama, ilaçların yan etkisi olduğu kesin ve ne yazık ki ben bu ilaçları ömür boyu kulanmak zorundayımArkadaşlar benide aranıza kabul eder, benzer deneyimleriniz varsa paylaşırsanız sevinirm. Bu kadar çaba ve emekten sonra vaz geçmeye gönlüm el vermiyor..Hepinize sevgiler:92:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn

merhaba hoşgeldin bende yeniyim bu topikte
bu arada ,asla hiçbir antidepresan ilaç ömür boyu kulanılamaz...bende psikolog'um, tam tersi anti depresan takipler sonucu bıraktırılmalı,dozajlar kontrol altına alınmalı,çünkü zamanla ilaca karşı bağışıklık kazanır metobolizma,o yüzden mg bazen yükseltip ,bazen de indirilir,ayrıca ilaca karşı bir DR.olarak, çok yoğun yan etkisi içeren bu kimyalarla,eğer nörolojik,yada nevrotik bir rahatsızlığınız yoksa(psikiyatır içerikli) sizi ve sinir sisteminizi uyuşturmaktan başka birşey yapmaz...benim tedavi sloganım'' RUH BİR ORGAN DEĞİLDİR,İLAÇ İLE TEDAVİ EDİLEMEZ''...:94: sevgiyle kalın

Bipolar hastasıyım ben bilirsiniz ,duygu durum bozukluğu diyorlar.Kullandıgım ilaçlarda lithuril ve serequel xl400. İnşalah sizin dediğiniz gibidir ve ben bu ilaçlardan kurtulurum. İlginze ve yanıtııza çok teşekkür derim

Son düzenleme:
Bipolar hastasıyım ben bilirsiniz ,duygu durum bozukluu diyorlar. İnşalah sizin dediğiniz gibidir ve ben bu ilaçlardan kurtulurum. İlginze ve yanıtııza çok teşekkür derim

benimde bi arkadaşım bipolar.12 yılda anca teşhisi koydular ve 1 yıl öncesine kadar hep farklı şekilde ilaç tedavisi gördü.Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…