Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugunden itibaren olcu alayim diyorum.normal mezura ile olculuyor ?

Canımcım nasıl ölçü alınıyo diye sordun heral, ya da ben öyle anladığım için yazayım istedim..Evet normal mezura ile gögüs, mide, bel, basen, üs bacak alıyorsun..Sevgiler

Ne demek canım her zaman. Sakın bırakma diyetini dediğim gibi. Çok faydasını göreceksin.

Ne demek canım her zaman. Sakın bırakma diyetini dediğim gibi. Çok faydasını göreceksin.

İnşallah canım çok sağol. Senin söylediği olay yüreğime su serpti, umutlandım. Ama bu gün asabım sıfıında altına indi. Bel dün 98 den 94 e düşmüşken, bugün 97 ölçtüm yıkıldım Mide ölçüm aynı kalmış. Resmen otluyorum ölçüm fazlalaşmış . Varmı böyle bişi ya Nerede yanlış yapıyorum ben? Resmen az yiyorum ve g.i. nin dışındakilere bakmıyor, karbon portein karıştırmıyorum Umudum senin söylediklerinde bakalım ne kadar inatlaşacaz kilolarımla:2:Sevgiler canım iyi ki varsınız...

Canımcım nasıl ölçü alınıyo diye sordun heral, ya da ben öyle anladığım için yazayım istedim..Evet normal mezura ile gögüs, mide, bel, basen, üs bacak alıyorsun..Sevgiler

Hazir oglum uyuyorken bi kosu olcu alayim :) tesekkur ederim

Montigcigim menopoza girmismiydin? yani tam hatirlamiyorum ama oyle biseyler yazmistin sanirsam.
bizimkiler diyorlarki o gunlere denk gelen gunlerde sisiyorum.oyle bisey olabilir mi acaba ?
bizimkiler dedigim annem anneannem kayinvalidem vs :)

Ben bu diyeti hiç anlamaım gözünüzü seveyim bi yardım etseniiz:S hem karbonhidratla protein karışmamalı demişsiniz hem de kahvaltıda peynir ve yumurta yiyen var:S şimdi, bu diyette eğer et varsa ekmek yenmiycek,yağ mümkün olduğunca azaltılıcak,şekerli şeyler tüketilmiycek,ekmek de tahıl ekmeği olacak,her öğünde de yoğurt,süt türü şeyler mi tüketilecek ? ara öğün var mı yokmu en baştaki açıklamada atıştırmamalı yazılmış. anlamadıım:S

50 yaşındayım cnımcım, çookktaannnn girdim menopoza. Bende öyle düşünüyorum ama 2 haftadan fazladır tık yok kiloda, takıldı kaldı.

merhaba meyve yoğurdu akşam yemeğinden 4 saat sonra yedim...2 tane şeftaliyi doğuradım 4 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı tarçın olarak tükettim...çekirdeği de yemekten 1.saat sonra 1 avuç kadardı sanırım çitlettim ama daha sonra sindirim sistemimi için iyi oldu, ....yardım ve bilgileriniz için teşekkür ederimmmm

Et ve yumurta ile ekmek tüketemiyorsun. Süt peynir ve yogurt (Yagsız veya az yaglı) joker. Yani hem protin hem karbon ile tüketiyorsun. Ara ögünde acıkınca meyve (elma,armut,ayva)gibi glisemik indeksi düşük olarak yiyorsun. Bazı arkadaşlar badem, ceviz,fındık (birkaç tane) tüketiyorlar ara ögün olarak. Bol salata da yiyebilirsin mesela. Limonlu veya sirkeli az zeytinyaglı..Baştan birkaç sayfa okursan orada daha açıklayıcı bilgiler var..Sevgiyle kal...

Son düzenleme:

çook teşekkür ederim montig

hemen yazını not aldım...kitabı bulamadım bir çok kitap satışından haber bekliyorum
ben Ramazan dolayısı ile oruç tutyorum ve montig diyetini de şu an alışma ve tanıma süreci yaşıyorum...böyle araralarla az hafif öğün yapmaya çalışıyorum...inşallah oruçlarımız bittikten sonra ...gündüz yeme mesaisi ve spor ile tamamen uygulamaya geçicem...işte bu süreçte siz tecrübelilerden beslenme şeklinin felsefesini ve ana tema kriterlerini öğreniyorum...benim sorunum günlük hayatımda tek öğün yemek yemem ve eşimle akşam evde çay kahve eşiliünde çozutmam ve mutfakta iyi olmam:97::97: çok tezcanlıyım hiç üşenmem gece pizza yaparım...pan cakeler...spagaettiler...ama ala gündüz oturup bişey yemem...eşim eğer olmaz sa hiççç yemek yemiyorum:78::78::78: en sevdiğim yanım asla şeker kullanmam feci çok su içerim....işte böyleee....tekrar teşekkür ederim...sevgiyle kal:79::80:

şimdi anladım çok teşekkürlerr:))

Rica ederim canım. Faceye üyeysen kitabı oradan e-kitap olarak indirbilirsin. Takıldıgın yeri banada sorabilirsin kitaba bakar söylerim. Gerçi sagolsun aeben de bu konuda uzman ve çok yardım ediyor. Montide 3 ögün yemek şart metobolizmayı ve insülini dengede tutmak için. Oruçlu olunca 2 de kalman dogal(Ben ilaç kullndıgım için malesef oruç tutamıyorum) Akşam yenen yemek birçok uzmana göre kilo aldırıyor bu yüzen dikkat etmek gerek. Sorun olmaz diyenlerde var ama yine de abartmamak gerekiyor Glisemik indeki düşük gıdaları (Özellikle 35 altını) tüketebilirsin, elma armut, ayva şeftali gibi meyveleri tüketebilirsin mesela. İlle de kuruyemş dersen bir avuç beyaz leblebi veya 10-15 tane badem , fındık yiyebilirsin..Hamur işlerinden mümkün oldugunca uzak durmak gerekiyor..Sevgiyle kal..

merhaba Montig facebook'ta bakıp incelim hemen aslında kuruyemiş olarak ceviz yiyorum,çekirdek dün süpriz oldu normalde yemem sevmem, ama demek ki diyet yediriyor:90::90::90: hamur işinide pek aramam,yani ben şanslıyım sanırım, kendime hakim oluyorum...ekmeği de sahurda en fazla 2 dilim buğday ekmeği olarak tiketiyorum...bu diyete başlayalı 10 gün oldu ve tam 2kg eksik görünüyorumneyse yine çooook anlattım:82:
iftar menüm: bir adet tavuk avuç içi kadar ızgara sirkeli soğan ile...salata...bol salatalıklı yopurt 1 adet hurma
su ve şu anda yeşil çay içiyorum

sevgiyle kalın

41 kere maşallah onlminecim güzel vermişsin 10 günde
Ben resmen yapıştım 74.5 e napçam bilmem:2: e-kitaplarda anımsadıgım kadarı ile sigarayı bırak ve 100 % düşünce gücü falan da var aynı linkte , yani 4-5 kitap birden. Monti kaçmasın gözünden rar.lara bakarken. Mutlu geceler canım

selam hanımlarrrr
zilimmmm nerelerdesin kuşum ya ramzan boynca buradayım dedin tık yokkkk?

özgeeeee nii yaptınnnnn sen ku neye sinirlendinn kız bu kadannn
neyse olan olmuş gayrii:)

aman işte zaten 3 gündür sıkıntıdan bi hal olmuştum sebepsiz yere, dünde öyle sinirlendim gereksiz yere herzamanki gibi boşver deyip geçmem lazımdı.neyse olan oldu.
daha bi sakinlikle diyetime devam etmem lazım.
ayol ben sıkıntıya hiç gelemiyorum he :)))

Günaydın ben ordan aldım. Bakayım bende hemen...
günaydın canım.dün aradım taradım bulamadım ben facede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…