Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrrrrrr ben dün rejimi bozdum zorunlu durumlardan dolayı.hep dışarıdaydık.eşimin çok istediği bişeyi almaya gittik.oğlanda bende açlıkdan delirdik :)) oradan teyzeme gidince pide kraker ne bulursam yedim. yemekler henüz ocakdaydı.oğlanda gittiğimiz yeri tavaf edince belimde koptu.heryere saldırdı kuduruk böceğim.
üzüldüğüm nokta ise eşimin başı ağrıyordu istediğini aldığımızda sevinemedi bile.haftaya gelince görürse mutlu olacağını düşünüyoorum inşallah.

benimde bi arkadaşım bipolar.12 yılda anca teşhisi koydular ve 1 yıl öncesine kadar hep farklı şekilde ilaç tedavisi gördü.Geçmiş olsun canım.

Çok sagol, benimde 1 yıl sonra teşhis edildi. 2 yılı geçkindi kullanıyorum bu ilaçları ve en az 15 kilo aldım, çok zor kilo veriyorum

Tv den ve internetten Dr. Gürkan Kubilayı takip ediyorum. Adamın verdiği diyet listesi dudak uçuklatıyor ve onun diyet listesinde haftada 2 gün 1 ögünde kaçamak var. Diyor ki; vücudu diyet modundan çıkarıp kadırmak gerekiyor ki, kilo vermeye başlasın. Benim de dün lk kez gözüm döndü ve bozdum diyeti,bu sabah 2 kez tuvalate çktım. Oysa 2 - 3 günde bir çıkıyordum

günaydın hatunlarrrr
nasılsınız bakalımmm:)

zilimm nerelerdesin yurt dışınamı gittinn acaba?

Canım ya o zayıflama panelini profilinizde nasıl gösteriyorsunuz bana anlatabilirmisin. Yani ne kaar zayıfladıınzı gözteren o uzerinde kilo göstergesi olan çizgiyi...

Montigciğim bende bilmiyorum.Oğlumun tickerini bile bi arkadaşım yapmıştı.

günaydın hatunlarrrr
nasılsınız bakalımmm:)

zilimm nerelerdesin yurt dışınamı gittinn acaba?

hahaha ben stresliyim yawrum sen iyisin anlaşılan.

banum geldim cnm,yeni geldim...
dün bir daha geri dönmemek kaydıyle TR'ye geri geldim..son sınavımıda 11'inde bitirdim cnm.umarım sonuçlarıda iyi olur da gittiğime değer...eylülde açıklanacakmış..hayırlısı bakalım...
sende bir ara çorumdaydın aebenim söylemişti.güzel geçmiştir umarım...
resminin yanında 70 falan yazıyor hayırdır cnm?
sakın kilo aldım geldim deme
tatile ne zaman gidiyorsunuz bu arada?aebenim diyarım meyvem neler yapıyorlar?herkesi özledim valla...sahura kadar uyumamak için ramazan boyunca burdayım sayılır artık...öptüm hepinizi....

hoşgeldin zilimm...
ogluşunada kavuştun bitti bu sancılı süreç desene çok sevindim cnm
umarım sonuçlarıda güsel olur

ben çoruma gititm cnm 63.8 ile gimtiştim 66 ile döndüm
çok moralim bozuldu çok kaçamakta yapmadıgım halde
bu sonucu alınca ve tatilede giince yeniden 70 olcam diye panige kapıldım
ama demekki ödemmiş aldıklarım kilo degil
dün 64.1 i gördüm
tatile kadar 63 olsam yeter zatennn

öpüyorum cnm aben abla nirde acep?

Montiyi uygulamaya 19 Temmuzda başladım 76 kilo ile başladım. İlk hafta yarım kilo kaybettim çok sevindim. Sonraki hafta bir yarım daha gitti, dünyalar benim oldu. Sonra hiç bişi yapmadıgım halde 74 ten 74.5 e çıktım 11 ağusosta. Bu gün tartıldım kilo yine 74 .5 Kafayı yiyecem, resmen savaş açtım kilolarıma
Allahtan mide, bel, basen, iç bacak ölçülerimi almaya başladım Ağustos 9 undan beri.
Mide 98 den 85 e
bel 98 den 94 e düşmüş durumda, yani yukarıdan aşağı doğru eriyorum. Bel , basen, iç bacakta oynama yok aynı.
Dün sabah çok ince salam biraz peynir domates yedim. Öglende sadece yogurtlu sebze corbası içtim. Arada 1 armut bir elma Akşam peynirli , cevizli, domateslı, salatalıklı salata yedim. Yani öğünleride küçülttüm. Bu sabah 1 dilim kepek ekmegine zeytin ezmesi ve 2 çeri domates yedim.
Öglende dünkü salatayı sevmiştim aynın yapacam. Akşama Allh kerim. Ama terazinin ibresi çok sinirlerimi bozuyor
Bu konuda deneyimli olanlar bu kilo sabitlenmesinin ne oldugunu benimle paylaşırlarsa sevinim

Son düzenleme:

Tecrübeli montici olarak bu konuda sana açıklık getireyim.
Monti de 3. hafta böyle oluyor. Ya hiç veremiyorsun ya birazcık alıyorsun.
4. haftada böyle olbailir. Sabit kalırsın.
Ama sonra bir bakacaksın büyük büyük gidecek.
Sakın diyetini bozma devam et aynen bu şekilde.
Kepek ekmeği yerine buğday ekmeği tercih et mümkünse.
Bolca su ve yeşil çay içmeyi unutma.

kızlar bu diyeti yapdıgımdan beridir kabızım günde 3 litreye yakın su tükeetıyorum her öğün salata(yeşillık domates salatalık)yogurt yıyorum kabızım yınede... son 1 haftadır iyice kötü oldum affınıza sıgınarak söylüyorum dışkımı keçi pisliği gibi yapmaya başladım ve popomdan kan geiyo 3gündür... dün sabah dupalac içtim bıraz rahatlayım dıye azıcık bile fayda etmedi. bu durum için doktora gitmek istemıyorum çünkü kanamadan dolayı popoma bakmak isteyebılır utanırım ne yapabilirim? bugun mercimek çorbası yapıp içecegim faydası olur inşallah. bu arad dün diyeti bende bozmak zorunda kaldım dışardaydık tüm gün.

kilom64 dün zor giydiğim pantolonumu rahatlıkla giydim ve önunu çok rahat bi şekilde kapadım :) göbegim fırlamadı yanlarım pantalonumdan şemsiye yutmuş gibi taşmadı belim incecık oldu göbegım düzleşmeye başladı :) montignın yanında çekdigim mekıklerde çok işe yaradı teşekkür ediyorum bagnuma ve aeben ablaya...

Ya çok sagol, moral verdin. Beden küçülüp kilo almak şaşkına çevirmişti beni. Buday ekmegi yiyorum genelde ama evde kalmamıştı, uyarın için teşekkür ederim. Şu an nefret ettiğim hade yeşil çay kupam da elimde. Çoook teşekkür ederim paylaşım için çok iyi geldi

Geçmiş olsun canım, zor iştir, bilirim. Böyle durumlara bitki olarak sinamike bire bir ama ben ne zaman kullansam sancıdan kıvranıyorum.
15 gün önce bende senin gibiydim eczacı arkadaşım bekunis verdi bana günde 1 tane alıyorsun (3 lira bişi fiyatı da)
Bana çok iyi geldi. Ayrıca kuzenim de devamlı kabızlık çeken bir bünyeye sahip, gittigi dr. kuzenime bu ilacı vermişti. Ben normale dönünce bıraktım yani sonuna dek içmen de gerekmiyor..Aklında bulunsun diye paylaşmayı istedim...

merhabaaa kızlarr

montig yani sema abla diyim sana hep yazmak istiyorum ama fırsat bulamadım
ben banu 28 yaşındayım san abla deidm o yüzden
öncelikle snei tebrik ediyorum vallahi abla 50 yaşındasın ve hala kendini seviyorsun
kendini salan hatunlardan degilsin...

montidee irem arkadaşımızın dedigi gibi olabiliyor bedenin inceliyormuş ne güsel valla
tebrikk ediyorum senii...

kujumm
yavru kuşum adımı yazarken aradaki g yi koymana gerenkk yok kuu banu yazsan yiter
kabızlık içinde form çaını tavsiye eidyorum sana
günde 1 tane içmeye başla bakalım
bird emontiuyle alakalı dgeildir bence yaaa
diger diyetlerle ayn şeyleir yiyorsun ama yerleri degişik sadeceee

zilim ve aben abla nerelerdeisniz
diyarda kkayıp yine?

ablaa bekunisi sürekli içmek zararlı degilmi
bende çok zord akalırsam 2 doz alıyorum
hatta dün dgeil önceki gece içtim 2 tane
bende sürekli müzmin kabızlardanım

kujum
birde kuru kaysı ye cnm yada şöle yap
kurukaysıyı koy biraz suyla kaynasın içinede tarçın at sonra blendırdan çekip iç
hem tadı muhteşem hemde wc ye yardımcı olur

Canım yanıtın için çok teşekkür ediyorum. 50 yaşındayım ama hem göstermiyorum yaşımı, hem de o yaşta hissetmiyrum kendimi
Evet ya İrem in yanıtı ilaç gibi geldi, yoksa vaz geçecektim. Allahtan bir ölçü almayıda akıl etmişim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…