Günaydın ben ordan aldım. Bakayım bende hemen...
aman işte zaten 3 gündür sıkıntıdan bi hal olmuştum sebepsiz yere, dünde öyle sinirlendim gereksiz yere herzamanki gibi boşver deyip geçmem lazımdı.neyse olan oldu.
daha bi sakinlikle diyetime devam etmem lazım.
ayol ben sıkıntıya hiç gelemiyorum he :)))
günaydın canım.dün aradım taradım bulamadım ben facede.
Türkçe kitap no.3
Şekerim işte facede aşagıda olan kitapların arasında neden gözünden kaçtı ki? Epey eskilere gitmen gerekiyor. Bak 23 kasım 2010 tarihinde eklenmiş. Hadi git faceye indir, ama virüs taraması da yaptır.
Melik Duyar- Konsantrasyonun Gücü Jack Ensign Addington - %100 Düşüjnce Gücü Dale CARNEGIE - Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı Michel Monitgnac - Yedikçe Zayıfla Sigarayı Bır...
23kasım 2010 11.02
.
Ayrıca yediğin pide için de üzülme fazla. Bizim ünlü diyetisyenler bazen metobolizmayı şaşırtmak gerekiyor diyo.
Bu gün daha hafif beslenmeye çalış. Sevgiyle kal..
ama şimdi facede ne diye aratacağımı bilmiyorum ki
Hayatım bak şimdi....
Faceye git, arama butonuna Türkçe E-kitap yaz bir sayfa açılacak. Oraya begen yap ve tarihlere bakarak epey aşagı in orada sana verdiğim tarihte eklenenleri göreceksin. tarihe saate varane kadar yazdım sana...
Bir saaten fazladır ticker değiştirmeye ugraşıyorum olmuyor sinir bastıııııforumları okuyor update yapıyorum olmuyor, yeniden yapıyorum olmoyooo Bilen varsa anlatısın lütfen.. Birde aynı anda alıntı yaparak tek sayfada cevaplamayı nasıl yapıyonuz bi diyiverin lütfen
ne yesem acep bi fikir verin
yoksa yine pide mi yesem.ay yemedim ya dün resmen yuttum pideyi
Kaçamak her zaman yapılmaz şekercim
Sen bu gün bence çok karbon takılma, (inadına da ister insanın canı)Oruç ta tutuyorsun dimi, yorma mideni derim.Güzel bir çorba ,Bol salata ilk başta keser hızını zaten. Sonrasına montiye göre takılırsın bakliyat veya protein. Yarım kilo vermişim bende Sevgiyl kal canım..
kaçamak her zaman yapılmaz şekercim
Sen bu gün bence çok karbon takılma, (inadına da ister insanın canı)oruç ta tutuyorsun dimi, yorma mideni derim.güzel bir çorba ,bol salata ilk başta keser hızını zaten. Sonrasına montiye göre takılırsın bakliyat veya protein. Yarım kilo vermişim bende Sevgiyl kal canım..
yok canım ben kaçamak konusunda iyiyimdir kolay kolay yapmam ama dün tepemdeydi resmen sinirlerim.eşime çattım garibim bakakaldı :)) birlikteliğimiz süresince çok nadirdir dellendiğim.
oruç tutmuyorum emziriyorum diye.seneye nasip olur inşallah.
akşama sarma, makarna,salata,biber közleme ve kek var eşim ve oğlum için.ben ne yesem acaba diye düşünüyorum.
e süper takılmıştın kırdın sanırım inadı
merhaba montig ve tüm arkadaşlar:93:
Evet bü gün çoook susadım nedenseHiiiç acıkmadım Normal değilim ben yaa neyse bu sabah tartıldım çooook şaşırdım 2.300gr eksiğim...sanırım eriyorummmm
Montig kilo vermene çok sevindimKilonun bacağını kırdın
Bu akşam ki iftar menüm
fırında tavuk salata cacıııııık bol suuuuuuuuuuuuuuuuuuuçok susadım yaw niyese:97:
Sahurda ne yicem hiçbir fikrim yok sadece yoğurt ve meyve ile geçiştirsem olmuyor mu...tok oluyor karnım genelde...fikirilerinizi bekliyorum....hayırlı iftarlar
merhaba montig ve tüm arkadaşlar:93:
Evet bü gün çoook susadım nedenseHiiiç acıkmadım Normal değilim ben yaa neyse bu sabah tartıldım çooook şaşırdım 2.300gr eksiğim...sanırım eriyorummmm
Montig kilo vermene çok sevindimKilonun bacağını kırdın
Bu akşam ki iftar menüm
fırında tavuk salata cacıııııık bol suuuuuuuuuuuuuuuuuuuçok susadım yaw niyese:97:
Sahurda ne yicem hiçbir fikrim yok sadece yoğurt ve meyve ile geçiştirsem olmuyor mu...tok oluyor karnım genelde...fikirilerinizi bekliyorum....hayırlı iftarlar
Şükür kırdımama sevinemiyorum ki, noluuurrrr nolmaz diye.
Bazen edensiz yere de sinirlnebiliyoruz, malum hormonlarımızn cilveleri bunlar. Umarım iyisindir şimdi.Bebeğinzi de güle güle büyütün inşallah. Sarmada pirinç vardır herhal yiyemezsin (Bulgurlu olunca göz yumuyor monti amca)
Geriye salata ve biber közeme kalıyor sana.Yanına menemen yap mesela.
Keşke spagetti yapsaydın, yagsız yiyebilirdin dün benim yaptıgım gibi. Ama onu da 6-7 dakika pişirmek gerekiyor g.i. bakımından. Valla ben sevmm pilav makarna spagetti ama dün müthiş keyif aldım yerken ve sanki hücrelerim bile doyduSabah ta yarım kilo gitmişti, metebolizmanın kafasını dolandırdım. Ay çenem düştü özür..Sevgiyle kal canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?