Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın ben ordan aldım. Bakayım bende hemen...

Şekerim işte facede aşagıda olan kitapların arasında neden gözünden kaçtı ki? Epey eskilere gitmen gerekiyor. Bak 23 kasım 2010 tarihinde eklenmiş. Hadi git faceye indir, ama virüs taraması da yaptır.
Türkçe kitap no.3

Melik Duyar- Konsantrasyonun Gücü Jack Ensign Addington - %100 Düşüjnce Gücü Dale CARNEGIE - Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı Michel Monitgnac - Yedikçe Zayıfla Sigarayı Bır...
23kasım 2010 11.02
.

Ayrıca yediğin pide için de üzülme fazla. Bizim ünlü diyetisyenler bazen metobolizmayı şaşırtmak gerekiyor diyo.
Bu gün daha hafif beslenmeye çalış. Sevgiyle kal..

ama şimdi facede ne diye aratacağımı bilmiyorum ki

ama şimdi facede ne diye aratacağımı bilmiyorum ki

Hayatım bak şimdi....
Faceye git, arama butonuna Türkçe E-kitap yaz bir sayfa açılacak. Oraya begen yap ve tarihlere bakarak epey aşagı in orada sana verdiğim tarihte eklenenleri göreceksin. tarihe saate varane kadar yazdım sana...

buldum canım fakat nasıl inidreceğim ki ?

Kızlar yarım kilo gitmiş görünüyor çok şükür Ama sevinmiyom bile
Çünkü 10 gün kadar önce 74 e inmiştim zaten ve sonra yarım kilo alıp, şoka uğramıştım Yine aynı olcak yiye ödüm patlıyo:2:Ayrıca bel 97 den 95 e, basen 107 den 106 ya düşmüş

Bir saaten dazladır ticker değiştirmeye ugraşıyorum olmuyor sinir bastııııı forumları okuyor update yapıyorum olmuyor, yeniden yapıyorum olmoyooo Bilen varsa anlatısın lütfen.. Birde aynı anda alıntı yaparak tek sayfada cevaplamayı nasıl yapıyonuz bi diyiverin lütfen
Bu arada dünkü menümü yazayım..Sabah 1 dilim bugday ekmegine zeytin ezmesi sürdüm 3 çeri domatesi biraz maydonoz yedim.1 nescafe içtim. Bu arad yeşilçayda da kafein var biliyorsunu dimi.. Öglende kendime soğanlı domatesli kabak pişirdim üzrine yağsız sarmısklı yogurt ve yeşillik salatası. Akşam ilk defa spagetti yaptım1 kaşık zeytinyagı ve yagsız peynirle salata yedim (Glisemik indeksi 41 spagettinin, kepeklisi38) Akşam 1 armut yedim..

Bu sabah yulf ezmesi az yaglı sütle (Yagsız sütümü kuzenim hüpeltmiş) Öglende menemen, akşam kıymalı yeşil fasülye salata yemeyi düşünüyorum. Bu arada bugün ktardan bagırsak çalıştırıcı, içinde sinamikesi az olan bir çay aldım, fayda ederse ve istersniz yazarım ismini.....

Arkadaşlar tickerimi yaptım, yardıma gerek kalmadı. Teşekkürler...

canım alıntı ile cevaplanın yanında + işareti var.onu tıklıyorsun.en son cevap yazmak içi alıntıla ile cevap veri tıklıyorsun.tek sayfada hepsi çıkıyor.

ne yesem acep bi fikir verin
yoksa yine pide mi yesem.ay yemedim ya dün resmen yuttum pideyi

Kaçamak her zaman yapılmaz şekercim
Sen bu gün bence çok karbon takılma, (inadına da ister insanın canı)Oruç ta tutuyorsun dimi, yorma mideni derim.Güzel bir çorba ,Bol salata ilk başta keser hızını zaten. Sonrasına montiye göre takılırsın bakliyat veya protein. Yarım kilo vermişim bende Sevgiyl kal canım..

yok canım ben kaçamak konusunda iyiyimdir kolay kolay yapmam ama dün tepemdeydi resmen sinirlerim.eşime çattım garibim bakakaldı :)) birlikteliğimiz süresince çok nadirdir dellendiğim.
oruç tutmuyorum emziriyorum diye.seneye nasip olur inşallah.
akşama sarma, makarna,salata,biber közleme ve kek var eşim ve oğlum için.ben ne yesem acaba diye düşünüyorum.
e süper takılmıştın kırdın sanırım inadı

merhaba montig ve tüm arkadaşlar:93:
Evet bü gün çoook susadım nedense Hiiiç acıkmadım Normal değilim ben yaaneyse bu sabah tartıldım çooook şaşırdım 2.300gr eksiğim...sanırım eriyorummmm
Montig kilo vermene çok sevindim Kilonun bacağını kırdın
Bu akşam ki iftar menüm
fırında tavuk salata cacıııııık bol suuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok susadım yaw niyese:97:
Sahurda ne yicem hiçbir fikrim yok sadece yoğurt ve meyve ile geçiştirsem olmuyor mu...tok oluyor karnım genelde...fikirilerinizi bekliyorum....hayırlı iftarlar

Şükür kırdım ama sevinemiyorum ki, noluuurrrr nolmaz diye.
Bazen edensiz yere de sinirlnebiliyoruz, malum hormonlarımızn cilveleri bunlar. Umarım iyisindir şimdi.Bebeğinzi de güle güle büyütün inşallah. Sarmada pirinç vardır herhal yiyemezsin (Bulgurlu olunca göz yumuyor monti amca)
Geriye salata ve biber közeme kalıyor sana.Yanına menemen yap mesela.
Keşke spagetti yapsaydın, yagsız yiyebilirdin dün benim yaptıgım gibi. Ama onu da 6-7 dakika pişirmek gerekiyor g.i. bakımından. Valla ben sevmm pilav makarna spagetti ama dün müthiş keyif aldım yerken ve sanki hücrelerim bile doyduSabah ta yarım kilo gitmişti, metebolizmanın kafasını dolandırdım. Ay çenem düştü özür..Sevgiyle kal canım..

Sagol onlminecim kırdım inşallah, görecez. Kaplumbağa hızıyla zayıflayıp gidiyorum işte. Maşallah sana iyi gidiyorsun eeee serde gençlik var tabi. metobolizma tıkır tıkır çalışıyor sizlerde. Susamana çok üzüldüm canım, çok sıcaktı bugünde.İftar menün güzel ama sahur çok az. hızlı kilo vermekte sakıncalı. Yogurt ve meyvenin arasına (Elma, seftali,veya armut) badem ceviz veya fındık yiyebilirsin mesela.. Veya meyveden vazgeçip tavuk ayırabilirsin iftardan biraz. tok tutar hem, yogurt ve salata yiyebilirsin. Hayırlı iftarlar canım

teyzemler sahurda kahvaltılık yiyorlar.yemekler ağır geliyormuş.sende deneyebilirsin belkim

sağol canım.güzel dileklerin için teşekkür ederim.

slm montiseverler
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler...montini hayırlı olsun hepiniz kısa sürede amacınıza ulaşıp çıtır olursunu inşallah..

aebenim işlerinde kolaylıklar versin allah aplacım...

banuşum,aşkitom öslemişim valla seni cnm beniiim.gel bi sarılam bakem sana..(anaaa çok zayıflamışın kızım sen kemiklerin elime geldi walla,ben yokken çok incelmişsin sen kuzum,platese devam)

banum ben her yaz olduğu gibi aç-bilaç oruçlu oruçlu eşimin 8 yıldır hala hiç tanımadığım akrabalarını misafir olarak ağırlama görevime 4 elle sarılmış durumdayım cnm.5 gündür halasının daha önce görmediğim kızları bizdeydi.ne akrabası varmış behhh..gel gel gitmedi 8 yıldır
ben alt kat-üst kat ve mutfak üçgeninde sıkıştığımdan dolayı nete girme şansı bulamadım cnm..gece sahura kadar uyumadım ama pişir-taşır sahurluktu iftarlıktı derken hiç gelemedim buraya..az evvel yoldu ettik ve ayaklarımın üzerine basamaz durumdayım şu an..çamaşırlar ve bulaşık makinelerini doldurdum bitirmelerini bekliyorum o arada girdim ancak..

walla tam artık evime döndüm dedim,ben yokken haliyle toz vs..olmuş.temizledim ettim artık bi oturayım koca yaz tr-ingiltere arasında koşmakla geçti diyecektim laf ağzımda kaldı diyemedim...8 kişi 5 günlüğüne tatile geldiler.gündüz oruçlu oruçlu 4 çcouk onlarda 1'de bende gezdir tozdur,akşam eve koş mutfağa dal,bulaşıktı,çaydır,yatak faslı bittim artık....

misafiri gerçekten çok seviyorum ama şu ara ııııh...kendimi sürüyorum artık yürümek değil benimki.pil bitti...

benden haberler böyle banuşum...yazdım yine uzun uzun sahuru edip yatsamda biraz dinlense şu ayacıklarım gariiii zili kaçar

Ne kadar garip...birileri maç izler, birileri masasını kurmuş muhabbete dalmış, birileri mesaiye gider, birileri eve uyumaya gelir, birileri evinde kahve içer...birileri kulüpte eğlenir...birileri de şehit evladına yasin okur, evlerde tesbihler çekilir, sabır duaları yankılanır...birilerinin yüreğine ateş düşmüş yanar cayır cayııır...ne garip değil mi!!!! Insan olmak ne kadar garip,zor geliyor bana şu an!!! Hayat acımasız, zaman pervasız...

Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun...ailelerine sabır diliyorum rabbimden...cennet mekanda şehit mertebenizle tüm sevdiklerinizle kavuşma duaları ile sizleri uğurluyoruz...
Lütfen şehitlerimizin aziz ruhları için el-fatiha...

Günaydın...
Bu günkü listem
Sabah 1 dilim buğday ekmeği üzerine zeytin ezmesi, 3 çeri domatesi, az yağlı sütle ve suyla karıştırılmış nesafe
Öğlen Light tonbalıklı domatesli yeşillikli peynirli salata, yağsız etsiz kabak yemeği
Akşam Biraz kurufasülye piyaz domatesli, soğanlı maydonozlu. Haşlanmış sarmısaklı sirkeli brokoli
(Bu arada belim 1 cm daha azalıp 94 olmuş)
Herkeze huzurlu günler, şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum.Ülkemin başı sağolsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…