mesajlarınıza ksaca degineyim ....
ablam kitabını zayıflaya zayıflaya oku inşallah ... evet o kitap
ablam bu günüm mönüsüde harika olmuş akşamki leblebi için üzülme zatetn akşam yemegindede nohut yemişsin aynı gıda .. eger çok acılyorsan kendini bukadar kasma istersen .zaten gün bayo tek porsiyon meyve yemişsn birazdaha yiyebilirdin .
ablam geçmiş olsun öncelikle .Abencim yanıtın için sagol canım. Aslında bu gün mubarek gün diye yazmak istemiyordum ama oldukça huzursuz oldugum için önerine ihtiyacım var. Bu gün doktoruma gittim lityum kullanıyorum ben ve monti amcamın kitaplarında da var bu olmaz olası lityum meselesi. Zaten bana kilo aldıran da verdirmeyen de bu ilaç. Nasıl bir çözüm bulacağımız ise şu anda belirsiz. Belki dr. değişecem ama sonuç değişmeyecek. Bu ilacın muadli yok malesef. Neyse canım geleyim asıl meseleye dr.um durduk yerde şekerden şüphelendi bende aç gittim kanım alındı veeeeee bir pet şişe glikozu içrdiler bana.En sağlıklı şeker ölçümü bu imiş. Yetmedi, uzun süre diyette oldugumu ve meyve şekeri dışında şeker kullanmadıgımı bilen doktorum bir koca paket çikolatayı da yedirdi (glikoz çok kötü yaptı ben dakikalarca ögürdüm) Neyse sonuç sınıra yakın ama tehlikesiz çıktı. Diger ölçümler de normal ama ben haşat oldum gtti benim diyet diye..Moral bozmamaya çalışıyorumm, hiç değilse saglık sorunu çıkmadı diye ama agzıma da lokma girmedi, ıyykkk zaten bişi yitemem de bu gün. Yarın sadece az sebze süt yogurt peynir yumurta yapsam diye düşünüyorum. Bunun dısında ne et ne de karbon yiyemem zaten ne dersin canım önerin nedir. Çok üzülüyorummmm gitti emeklerim diye
ablam geçmiş olsun öncelikle .
üzülme yaptırdıgın şeker yükleme testi zamanında bende yaptırdım ..bendede bu yükleme sonunda hipoglisemi teşhişsi konulmuştu .
yani açlıkda toklukda şkerim 94 ama gl endeksi yüksek glikoz gibi vs şylerden 2 ssat sonra şekerim 55 düştü. ben montiye ondan sarıldım ablam keşke her daim yapabilsem montiyi
sana gelince şükür şeker çıkmamış . diyetin içinde endişelenme saglık olsun . önemli olan saglık kilo zamanlada olsa olur moralini bozma . belkide bünyen şaşırır kilo kaybedersiin .böyle durumlarda olmuyor deyil .
ablam kulandıgın ilaç süreklimi kulanman gerekiyor ?
benimde var kulanmam gereken bi ilacım ama zararı yok . yanlız bu günlerde kendimi pek iyi hisetmiyorum agrılarım sanki tekrar başladı bayramı tatili atlatayım bende dr. yolcusuyum .seçeneklerim hiçde iç açıcı deyil ..inşallah hiç birine gerek kalmaz :44:rabbımın bugünüe bin şükür olsun .
afiyet olsun abalm şimdiden .Şekercim çok geçmiş olsun yaa senin neyin var? İnşallah kötü bir şey değilir. Ayrıca gençsin daha tedavi daha kolay olur . Ben bipolar hastasıyım demiştim ya, devamlı mı kullanırım ilacı bilmem ama çok uzun bir süre kulanmam gerek. 10 yıllardan bahsediliyor. Bende bayramdan sonra gidecem başka bir profa bakalım hayırlısı.
Tekrar çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifalar versin sana canım. Yarın süt yogurt yumurta peynir (hepsi yagsız) ve az sebze yapıyorum. Öptüm canım, iyi ki varsın moral verdin
afiyet olsun abalm şimdiden .
bende kalp çevresindeki k zarda su toplaması var ablam bu sene fark ettik kalbime baskı yapıyor . sanırsam baya eskiye dönük ama fark etmemiştik .
ilaçlarka minimuma inmişti .şu sılar tekra hafifden yokluyor .eger su baya fazla olsaydı şırıngayla çekiyorlarmış ama benim o seviyede kalmadı . ilginçki sebebinide bulamadlar yapdırmadıgımız testde kalmadı .bazan böyle sebebini bulmıyorlamış . eger agrılar tekrar başlarsa ya kortizon yada ameliyat gibi seçenekler var ben ikisinden yanada deyilim .inşallah geçerde hiç birine gerek kalmaz.
regl olacak günü buldum herkes camiye gitti bende evde kaldım .bende kendime göre rabbıma dua edeyim bu geceden kısmetim azmış ....
ablam hayırlı geceler .. sakın diyet, kilo diye moralini bozma rabbım geçmeyecek sıkıntı vermesin .saglık olsun hepsi geçerr.
aeben ve monti çoook geçmiş olsun her ikinize de ...bu hayırların en hayırlısı olan mübarek gecemizde bütün hastalarımıza şifa,dertlilerimize deva ve bütün insanlığa da merhamet ve vicdan diliyorum...rabbim bütün günahlarımızı zalimliklerimizi kötülüklerimizi aff etsin...yüreğimize mütevazilik ve sabır ,sebat eksin, dayanma ve tevekkül gücü versin, dünya da ki tüm zulümlerin bitmesi içinde insanlara akıl fikir ihsan eylesin...diğer cihanda yine sevdiklerimize kavuştursun rabbim bizi...hayırlı ömür ve hayırlı kandiller diliyorum....Allah affetsin bu gece tüm günahlarımızı...AMİN...AMİN...AMİN...
canlarımmmm hepinize ii bayramlar şimdiidennn
montig ablam geçmiş olsunnnn sanadaaa
aben ablam,montig ablazilim,özge ve minee
unuttugum varsa özürrrrr
birazdan yola çıkıcaz hoşçakalınn demek için giriverdimmmm
bayram sonrası bomba gibin gelicem inşşş
KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN KISLAR ..
RABBIM BU GECENİN HATRINA GÖNLÜNÜZDEN NE HEÇİYORSA NE KONUDA DARDA İSENİZ İMDADINIZA YETİŞSİN . AMİN .
n.
kuşum çok geçmiş olsun..Allahım şifanı acil versin ve o seçeneklere gerek kalmasın şekercimafiyet olsun abalm şimdiden .
bende kalp çevresindeki k zarda su toplaması var ablam bu sene fark ettik kalbime baskı yapıyor . sanırsam baya eskiye dönük ama fark etmemiştik .
ilaçlarka minimuma inmişti .şu sılar tekra hafifden yokluyor .eger su baya fazla olsaydı şırıngayla çekiyorlarmış ama benim o seviyede kalmadı . ilginçki sebebinide bulamadlar yapdırmadıgımız testde kalmadı .bazan böyle sebebini bulmıyorlamış . eger agrılar tekrar başlarsa ya kortizon yada ameliyat gibi seçenekler var ben ikisinden yanada deyilim .inşallah geçerde hiç birine gerek kalmaz.
bende kalkayım eski arkadaşlara bakarken nuromun geçen gün doguma girdigini gördüm inşallah sag saglim çıkmışlardır bebişide oda ...
vede kadisımın hamile oldugunu gördüm oda çok istiyordu rabbım hayırlı evetlar versin inşallah .
regl olacak günü buldum herkes camiye gitti bende evde kaldım .bende kendime göre rabbıma dua edeyim bu geceden kısmetim azmış ....
ablam hayırlı geceler .. sakın diyet, kilo diye moralini bozma rabbım geçmeyecek sıkıntı vermesin .saglık olsun hepsi geçerr.
Dünkü şeker yüklemesinden sonra bu günkü menüm..
Sabah sütlü nescafe
Öglen ton balıgı, peynir, süt
Akşam peynirli, az havuçlu salata, ayran
Gece meyve (yesem mi acep ? onca glikoz ve çikolata olayından tırstım da)Iyyykkk hala midem bulanıyor aklıma geldikçe. Kitabı okur ona göre karar veririm. Zaten 50. sayfaya geldim bile. Gerçi çoğu bilgiler benim ilk kitaptn alıntıydı şimdiye dek, ilerleyen sayfalarda ne olacak bakalım.:44: Herkese sevgiler, gününüz güzel geçsin
amin ablacım
güzel bir haber vereyim mi :87: 74,5 ile başladığım ramazanı 70,5 ile bitiriyorum
aaa ne güzel 4 kilo gitmiş..süpersin canım
teşekkür ederim
bu ramazan hiç yemeyle işim olmadı ,diyet falan yapmadım ama bişey yemek istemedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?