herkese hayırlı bereketli sevdikleri ile doooop dolu sağlıklı bir ramazan bayramı diliyorum
Rabbim vatanımızı milletimizi korusun...(amin)
gelelim diyetimize...bu arada monticim belki yumurtlama döneminde olabilirsin(menzpoz geçirmiş olsan bile,vücut yumurtlamasa bile adet öncesi ödem ve vücut değüişikliklerini yaşayabiliyor)tıpkı psikolojik hamilelik gibi ,tüm belirtiler hamilielik göstergesidir fakat hamilelik yoktur,ki bunu erkekler de yaşayabiliyor...yada zayıflamayı çok dilediğin için vücut sendrom yaşayıp herşeyi saklayıp sabitleyebiliyor:97: insan bilinmez bir varlık...karanlık bir kutu gibi
amaaaaaa herşey gece 3 de eşimin ramazan sahur alışkanlığında değiştive maalesef 2 tane lor peynirli fırında pişirdiğim sigara böreğinden yedim domates ve salatalıkla...sanırım sorun olmaz:78::78::78: ama iyi oldu yaaa arada tebrik niteliğinde böyle yaramazlıklar olabilir,en azından tatlı yemedim ceza ve eleştirilerinizi zevkle dinlerim...hoş kalın
sormadıgım yer kalmadı en az 30 kitapcıya sordum montıgnac kitabıını en son bı ıkıncı el kitapcıda buldum 1 tane kalmış 15e aldım.çikiçiki baba kasedine dönmüşdü kime sorsam yok dıyo
Bende internet üzerinden satın aldım 22 liraya adrese teslim geldi. İlk kitabımı aldın, engenlikten menopoza monti yi mi aldın?
yanı üzerinde sadece yedikçe zayıfla montignac yöntemi yazıyo. ergenlikden menopaza dıyede mı kitabı var
Evet var canım. Keşke haberim olsa idi o kitabı aradığından. Facede senin kitabın e-kitap linki vardı indiridin kolayca. Benim aldığım ergenliken menopoza ama zaten ilk kitabı okumadan zor olurdu anlaman. Verebiliyorsan o kitabı ver, söylediğim kitabı al istersen canım.
k.fasulyeye protein demiş ama etle pişmez dıye konuşmuşduk ya ben mı yanlış hatırlıyorum. kuruda proteinse ette protein birlıkde pişirebılırmıyım?????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?