Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Selam herkese..
Dünkü sinir harbinden sonra bu gün diyeti bir bozdum kiiiiii..Tatlı börek ne varsa yedim..Pişmanmıyım yoooo,
nasıl olsa ne kilom nede ölçülerimde epeydir iniş yok, takıldı namussuz
Tabi ki diyetten vazgeçmiyorum. Kendime bayram ödülü verdim, ne de özlemişim tatlıyı. Böreği yemesem de olurdu ama kendime ceza olsun diye onu da yedim Ama glisemik ideksi ayarlamak için süt içmeyi ihmal etmedim. Birkaç tane kayısı yedim, kabız olmiyim diye. Yarın sırf pro mu yaparım, karbon almamak için salatayı bile yemezmiyim bilmem.
Yarın sabah bakalım tartı ve ölçülerim ne gösterecek.:26:..Asıl canımı sıkan bu denli sıkı diyete rağmen 09.08. deki ölçülerimle bugünkü ölçülerim arasındaki fark mide 8 cm. diğer yerler ise 1-2 cm farketmiş olması..Kilom ise 73- 74 arası gidip geliyor. 19 Temuzdan beri 2 kilo gitti gibi görünüyor tartıda ama artık ondan bile emin değilim.Offf offf..:84:

herkese hayırlı bereketli sevdikleri ile doooop dolu sağlıklı bir ramazan bayramı diliyorum
Rabbim vatanımızı milletimizi korusun...(amin)
gelelim diyetimize...bu arada monticim belki yumurtlama döneminde olabilirsin(menzpoz geçirmiş olsan bile,vücut yumurtlamasa bile adet öncesi ödem ve vücut değüişikliklerini yaşayabiliyor)tıpkı psikolojik hamilelik gibi ,tüm belirtiler hamilielik göstergesidir fakat hamilelik yoktur,ki bunu erkekler de yaşayabiliyor...yada zayıflamayı çok dilediğin için vücut sendrom yaşayıp herşeyi saklayıp sabitleyebiliyor:97: insan bilinmez bir varlık...karanlık bir kutu gibi
gelelim sonunda diyetimeeee
dün son iftarım da sanırım sadece yoğurt yemiştim ve 1 lt sufakat daha sonra 1 dilim buğday ekmeği ve domates salatlık yedim...gece de meyveli yoğurt çilekli...ve ramazan ayını hayırla uğurladım
veee bu gün
sabah7:30 da 1 adet kivi yedim:82:
sonra koşuşturmaca törenler vs derken bol su kahvaltıyı ancak 11:30 gibi yapabildim:96:...sonra malum resmi bayramlaşam için yine ara gibi düşündüm buğdaylı griserin birazcık lor peyniri....maalesef akşam yemeği yiyemedim.gelen giden misafir...ama baklavaya ,şekere çikolataya elimi dahi sürmedim zaten şerbetli tatlı da hiiiç sevmemmmmmartık gece 1:30 gibi çilekli yoğurt
amaaaaaa herşey gece 3 de eşimin ramazan sahur alışkanlığında değişti ve maalesef 2 tane lor peynirli fırında pişirdiğim sigara böreğinden yedimdomates ve salatalıkla...sanırım sorun olmaz:78::78::78: ama iyi oldu yaaa arada tebrik niteliğinde böyle yaramazlıklar olabilir,en azından tatlı yemedim ceza ve eleştirilerinizi zevkle dinlerim...hoş kalın

Senide bayramın kutlu olsun canım. Verdiğin bilgilere teşekkür ederim.

herkesin ramazan bayrami kutlu olsun.bayraminiz da gönlünüzce gecirmenizi dilerim. iyi bayramlar...diyetimize devam

Eveett sabah tartıldım, ölçndüm. Kilom ve ölçüleim sabit, değişmemiş. Ama tatlı krizim akşm saglık olarak mahfeti beni. Sabnırım ka şekerimin aşırı yükselmesi idi beni fenalaştıran. Bir dah töbre valla, ödüm patladı..
Bu günkü listem. Sabah 2 yumurta, maydonoz, taze nane, kırmızı biberli yarım porsiyondan az salata.
Öglen çok az yahni, az yoğrt, az maydonoz nane salatası
akşam sadee kıvırcık, maydonoz salatası, az yogt, 1 avuç ceviz badem.
gece yatarken tadı cok az olan 2taze kayısı (beki):26:

Aebencim yoksun biliyorum ama ben yine de yazmak istedim sana. Yaptıgım çok büyük bir hatayı buldum bu gün tesadüfen. Meyve porsiyonlarını ben adet algılayıp abartmışım. Yani günde 4 porsiyon diyerek, adet olarak tüketmişim. Elmayı tarttırdım 230 gr. armut ise 152 gr geldi şok oldum. Ki; armut evdeki normal boy armuttu. Şeftalilerde armuttan da büyük. Yanii ben 4 porsiyon yerken bilmeden aşagı yukarı 750 800 gr. meyve tüketmişim, yani 8 porsiyon.
Bunu geç farketmemle birlkte. (en az 40 gün) hiç değilse bundan sonrası için faydalı oldu. Ayrıca az da olsa şöyle bir moral verdi; demek ki kilo verememenin nedenlerinden biride bu..İnşallah yanılmıyorumdur, sevgiler canım

Günaydınnnn
Bu günkü menüm. Sabah 2,5 dilim ekmek üzerin sürülmüş marmelat (kendim yaptım erik, kuru incir,kuru kayısı ile çok güzel oldu)Ve 1 çay kaşığı zeytin ezmesi. 1 kupa 0 yağsız sütle nescafe. (ölçülerim yine abartılı gözüküyo bu arada, sanırım ödem oluşuyor.kilo alsam dün fazla çıkardı diye düşünüyorum):44:
Öğlen. Semiz otlu, göbekli, bol maydonozlu, limonlu, sirkeli, az zeytin yağlı salata. 80 gr. light ton balığı yoğurt
Akşam. Yine aynı salata peynir yoğurt. Gece 1 adet elma (230 gr.)yani 2,3 posiyon. Belki de yarım yerim:26:

kızlar ben döndüm tatilden bol bol yüzdüm tatılde ama tabı yediklerimede pek dikkat etmedim şimdi pişmanım tabi orada tambugday ekmegı bulamadım hergünde 1 tane kaçamak yapdım bol bol fıstık yedim 64 gitmişdim 65 olarak döndüm...

kızlar sabah 1 bardak kayısı suyu içdim.(kendı yapdıgım kaysı suyunu şekersiz) daha kahvaltı yapmadım ama melemen yıyecegım

kızlar dun ankamalldeydık oradan pılates cd si aldım hiç begenmedim para boşa gitti.
avustralya ve asya pilates enstitürerinin kurucusu allan menezes'in eğitmenliğinde pilatese başlangıç programı diye bi cd aldım. hiç güzel değil. şimdi ben napmalıyım ebru şallınınkını alacakdım bunla ikisi arasında kararsız kaldım bunu aldım. ebru şanlı nasıl acaba? alnınız varmı? başlangıcımı almalıyım 2.cd sınımı almalıyım?

Günaydınnn...
Bu günkü listem. Sabah 2 ceviz, 1 kuru kayısı, 0 yaglı sütle hazırlanmıs yulaf ezmesi, 1 salatalık, 0 yaglı sütlü nescafe.

Öglen. Az mercimekli, semizotu, maydonoz, salatalk, domatesli salata, isli çerkes peyniri.
Akşam. 2 yumurta, bol salata, peynir..

sormadıgım yer kalmadı en az 30 kitapcıya sordum montıgnac kitabıını en son bı ıkıncı el kitapcıda buldum 1 tane kalmış 15e aldım.çikiçiki baba kasedine dönmüşdü kime sorsam yok dıyo

Bende internet üzerinden satın aldım 22 liraya adrese teslim geldi. İlk kitabımı aldın, engenlikten menopoza monti yi mi aldın?

Bende internet üzerinden satın aldım 22 liraya adrese teslim geldi. İlk kitabımı aldın, engenlikten menopoza monti yi mi aldın?

yanı üzerinde sadece yedikçe zayıfla montignac yöntemi yazıyo. ergenlikden menopaza dıyede mı kitabı var

yanı üzerinde sadece yedikçe zayıfla montignac yöntemi yazıyo. ergenlikden menopaza dıyede mı kitabı var

Evet var canım. Keşke haberim olsa idi o kitabı aradığından. Facede senin kitabın e-kitap linki vardı indiridin kolayca. Benim aldığım ergenliken menopoza ama zaten ilk kitabı okumadan zor olurdu anlaman. Verebiliyorsan o kitabı ver, söylediğim kitabı al istersen canım.

verebilecegimi sanmıyorum

Günaydın kızlarrrr...
Gün öglen dişimi kırdıgım için bir şey yiyemedim, akşam yoğurtlu kabak ve 2 adet kayısı yedim.
Bu günkü menüm sabah 2 kuru kayısı, 1 kaşık keten tohumu, 2 cevizli 0 yağlı sütlü yulaf ezmesi.
Öglen. Yoğurt, brokoli (dişim hala kırık. Pazartesi çekelim dedi dr)
Akşam. biraz et sote (yiyeblirsem) yoğurt:26:
Herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum

Son düzenleme:
kızlar 32. gün reglı oldum bu süper bişey tarifi imkansız şekılde mutluyum 3 aydır 32 38 gün arası regli olabılıyorum

bu arada bı kaç sorum olacak. kitapda yer fısıtıgı hakkında çok güzel şeyler yazmış monti amca vee ben fıstıga bayılıyorum. ayrıca çok kafamı karıştıran sorumsa k.fasulyeye protein demiş ama etle pişmez dıye konuşmuşduk ya ben mı yanlış hatırlıyorum. kuruda proteinse ette protein birlıkde pişirebılırmıyım?????????????????????

k.fasulyeye protein demiş ama etle pişmez dıye konuşmuşduk ya ben mı yanlış hatırlıyorum. kuruda proteinse ette protein birlıkde pişirebılırmıyım?????????????????????

K.Fasulye bitkisel protein içeriyor ama, karbonhidrat grubunda. Hayvansal protein olan etle pişirilmiyor montide. Badem, fındık, mercimek falan da bitkisel proteinler....Zaten googlede bitkisel proteinler, hayvansal proteinler diye yazarsan gelir hepsi canım

Son düzenleme:
herkeze merhabalar...en son tartılmamda 5.5kg verdiğimi gördüm
ramaznda daha düzenli yemek yiyordum sanki ee malum bayram tatil,bazı günler çook geç kalkıldı akşam üstüne denk gelen kahvaltılar oldu mütemadiyen hafif yemek yedim, akşamları da meyve salatalrı ile geçti sanırım 2 defa meyveli dondurma yedim:26: fakat çok yoğun ve hareketli bir hafta oldu...neyse itirafa devam sonra 2 yada 3 tane çikolata yedim, 3 tane de tofi gibi meyvalı şeker ama buna rağmen kilo vermem devam etti özellikle tartıldım her gün ,gün gün 200, 300gr kilo terk ediyor beni
yanlız acaip ter atıyorum , zaten gören önce bir şok geçiriyor...kızlar gerçekten ani bir şekilde kilo almıştım haziran temmuz gibi ve ani bir şekilde atıyorum yanlız 3-4 lt arası su tüketimi ve yoğun tempom var ,başladığım gün ile bu sabah ki kilom arsında 5kg700gr oldu
bu hafta birde steper yaptım belki o da neden olmuştur ama 10dakka yaptım sadece
liptonun acai çayını içiyorum bide,ay wala ne yaptıysam yazıyorum ki belki faydası olur,birde meyve olarak kivi böğürtlen ve şeftali tüketiyorum,1avuç ceviz yiyorum, yoğurt çok tükettim,2 akşam barbunya yemiştim,kahvaltı da genelde taze meyve ve nestfit yiyordum...mmmm başka ne yaptım ben,:78: et fazla tüketmedim,akşamları da meyve yedim yemek saatini geçirdiğim zaman yoğurt ve meyve yiyordum,hee ekmek yerine tam buğdaylı galete yedim,o da akşam 4 gibi yarım olarak.çoooooook domtes salatalık yedim üzerine zeytinyağı yerine yağsız tuzsu lor peyniri ekledim yani 10 gün boyunca öğün zamanlamam tamamen kötü idi o yüzden sanırım daha çok taze meyva salata lor peyniri domates yemişim,birde 2 3masum kaçamak,
beden olarak 42 beden idim şu anda 40 beden rahat 38 beden pantolonum da kapanıyor ama acaiiiiip sıkıyor zaten yatarak ancak kapatıyorum yüzüm çoook küçüldü iyice elmacık kemiklerim çıktı amaaa neyse yaaa şu anda da sabahın beşinde yeşil çay içiyorum ....herkese iyi haftalar diliyorum...haydi kızlar topiğe geri dönün

selam herkeseeeee ben geldim...

geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizinnn....
herkess iyidir umarımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…