ALAHA iyilini versim maytap nerlerdesin kız küstüm sana bi merhabayı bile çok görüyon arada.
tebrikler ocdım ...
afiye olsun ablam .. bence ölçülerindeki şişlikdi..
banum regl geçikdiriciler var kulanmak istersen ben şu ankulanıyorum benimde bu günlerde olcakdı hatimim ve orucum aksasın istemedim . sana bi zararı olmassa bi araştır tatilde regl ıhhhhhh
zilimve diyerinmı bende özledim nerdeler yahu
ay ablam aldım ilacı kullanıcammm yahu napayım umarım dzenim bozulmaz biliyorsun benim durmumu
ama napayım ya yıllar sonra adam gibi bir tatile çıkıcammm regli aksatsın istemeidm zaten benim1 de olcak
31 de başlasam olur sanırım 31-1-2-3 de kullansam yeter 4 de otelden çıkıcaz zaten
yani 4 gün filan kullancam hayırlısı bakalımm
bu arada montigcimm tşk ederimm smiley kullandımmmmmm similey olmadan yazılar çok don oluyor yaaa
haklisin ablamda bende bilmiyorum nereye kadar dayanabilirm 1 günmü olur 2 günmü hahha olmadi döneriz yine monti amcamiza ama yagli peynirle beraber :) meyveye bir porsiyon izin var :) eger baslayabilrisem haberdar ederim illaki beni tadidin az cok cok oynagim ben daldan dala atlayip duruyom iste,ah bi yerde sabit kalabilsem,hep sabirsizligim yüzünden oluyo :)selam hasretim ...
tabiki yapabilirsin canım sonuçda monti amcamla anlaşma imzalamadık
ve saglıklı olan her yola okeyim vardır ..inşallah sonuç alırsın .sende artık diyet pro. oldun .
karatay diyetini biliyorum. karatay ablam direk gl endekse dayalı fakat karbonhidrat 0 olarak yola çıkmış ....dolayısıyla karbon 0 olunca kili kaybı olur .
benim takıldıgım ekmeksiz nereye kadar dayana bilecek olmak ..
tüm diyetler hakkında baya bilgim oldu artık .
kuru yemişleri ekmek yerine koyuyor ama bence hiç bir gidı başkasının yerine geçmez. ekmek çok farklıdır kuru yemiş çok farklı..
birde meyve . meyvenin kesinlikle karatayda yasak oldugunu biliyorum benmi yanlış biliyorum aceba???????.
hasretim baska diyet yapman buraya yazmamanı gerekdirmez her zaman bekleriz .. haa sonuçlardan bizide haberdar et oldumu .
kıslar simileyler için seçtiginiz similyei üstüne basılı tutarak yazınıza sürükleyin o zaman oluyor ...
slm hatunlar..neler yapıyorsunuz?
ben misafir kafileme yenilerini ekleyerek devam ediyorum.buraya en son yazdığımdan sonra 4 kişilik bir arkadaş gurubumuzu ağırladık ve buu gün öğlen yolcu ettik.sonrasında sil-süpür-yıka-ütüle faslını az önce başımın dönmesi ve tir tir titremem sonucu bırakmış bulunmaktayım.
bayram için anneme kaçacağım artık yoksa bayramı hastanede geçireceğim.tansiyon ve yorgunluktan dolayı..
banum tatile ne zaman gidiyordun cnm sen?28'i diye aklımda kalmış benim cnm...tatilde açık büfeye dikkat et tatlım..oteller yemekleri çok yağlı yapıyor lezetti olsun diye.soğuk mezeler,salatalarla doyurmaya çalış karnını..
aebenim canım aplam....
bende sizi özledim valla,meyvişle diyar nerelerde yahu?
oğlum durmuyor çekiştiriyor,oynamaya kaçar ben
selam aycacım ..
lapa vucuddaki suyu atar üst üste yaptıgında aynı sonucu almassın .helede aynı hafta içinde yaptıysan sonuca şaşırma sakın .. verecek kilon nekadar bilmiyorum ama eger 10 kilodan fazla verceksen şok diyet deyilde biraz uzun soluklu saglıklı diyetleri önnım montide meyve yeniyor günde 3.4 porsiyon .. ekmekde var montide ama sadece kahvaltıda..[/QUOTE hafta da bir gün yapayim bari lapa diyetini .ama benim acil vermem lazim. acil olarak ne öneririrsin.ben de tatile biraz kilo vermis olarak gitmek istiyoom.sok diyetler var hic dememedim ama bes günde bes kilo yaziyo. nasil gidiyo mu gercekten.
banum bendeki ilacın adı (primolut) yanlız seni uyarmam lazım ilaçı bırakdıyın ertesi gün regl olma ihtimalin çok yüksek ona göre ayarla ilacı 30da BAŞLA DERİM neolur ne olmaz.ay ablam aldım ilacı kullanıcammm yahu napayım umarım dzenim bozulmaz biliyorsun benim durmumu
ama napayım ya yıllar sonra adam gibi bir tatile çıkıcammm regli aksatsın istemeidm zaten benim1 de olcak
31 de başlasam olur sanırım 31-1-2-3 de kullansam yeter 4 de otelden çıkıcaz zaten
yani 4 gün filan kullancam hayırlısı bakalımm
bu arada montigcimm tşk ederimm smiley kullandımmmmmm similey olmadan yazılar çok don oluyor yaaa
ABLAM AKŞAM AÇIKMAMAN İÇİN SABAH EKMEGİNİ ZORLADA OLSA 2.3. DL YEMENİ ÖNERİYORUM . NE ALAKA DEME ... AKŞAM AÇIKMAN GÜN BUYU YEMEDİGİNDEN KAYNAKLI . AKŞAMLARIDA SADECE SALATA YEDİGİNDEN GECE AÇIKMAN KADAR NORMAL BİŞİ YOK ...Merhaba aeben ve kızlar..
Bu günkü menüm. Sabah yarım dilim tam buğday ekmegi üzerin sürülmüş zeytin ezmesi, 2 çeri domates (lokmalar ağzımda büyüdü)şekersiz, yağsız sütlü nescafe
Öğlen. Tavuk sote, Ayran, belki salata
Akşam. Bolca salata göbekli, az havuçlu, domatesli, peynirli salata, ayran
gece meyve
İşin kötüsü gece, gündüz hiç acıkmıyor, zorla yiyorum yemeği amaaaa akşam 20.30 dan sonra açaip şekilde bişiyler yemek istiyorum. Meyve bile kesmiyor.Açlık değil pis bogazlık resmen. Akşam salatalık kemirdim habire ve yarım avuç fındık yedim. Sırf bu yüzden saat 22.30 da yatağa giriyorum, yoksa durduramıyorum kendimi. Bir de günde 3 tane 1,5 çay kaşığı şekersiz nescafe yi tüketiyorum. Aslında yasak biliyorum ama severek tükettiğim tek şey bu. Ne diyon bu duruma aebencim. Hıı bu arada inşallah kitap gelecek bu gün, kargoyu bekliyorum..Sevgiler herkezeee..
inanın vaktim yok kısaca deginmeye çalışayım
ABLAM AKŞAM AÇIKMAMAN İÇİN SABAH EKMEGİNİ ZORLADA OLSA 2.3. DL YEMENİ ÖNERİYORUM . NE ALAKA DEME ... AKŞAM AÇIKMAN GÜN BUYU YEMEDİGİNDEN KAYNAKLI . AKŞAMLARIDA SADECE SALATA YEDİGİNDEN GECE AÇIKMAN KADAR NORMAL BİŞİ YOK ...
ABLACIM AKŞAMKİ SALATALARINA ET YERİNE BAZAN HAŞLANMIŞ BAKLİYAT KAT BAK BEGENECEKSİN (HŞ. YEŞİL MERCİMEK .NOHUT VS.)
KURU YEMİŞDE TOK TOTAR AMA GECE PEK ÖNERMEM .YİNEDE KAÇAMAK YAPMAKDAN İYİDİR .. GECE AÇIKINCA YOGURDU DENEDİNMİ????????
KAHVE KNUUSUNDA PEK TAVSİYE ETMEM AZALTMAYA ÇALIŞ ABLAM . BULABİLİRSEN KAFEİNSİZ KAHVE BUL .
inanın vaktim yok kısaca deginmeye çalışayım
ah zilim ne hala gelmişin bencede bir an evvel kaç anacina canım benim ...
HESRETİM CANIM OLSUN BAK DALDAN DALA DERKEN 60 KİLOYA GELMİŞSİN .:)
ocdim bayramda evede yokmusun.. reg döneminde sinirlimi oluyorsun .? allah kolaylık versin menemeninde afiyet olsun ...
sevgili ayca sana ne önere bilirim ; sanırım tatile gitmeden 3.5 kilo vermek istiyorsun.kilon nedir nezamandır diyet yapıyorsun yaşın kaçtır bilmiyorum ha bunlar diyet için önemlide ondan soruyorum ...
sana önerim var hızlı kilo vermek için karbonhidratı kes sebze ete yüklen .ama bunu sakın 1.2. haftadan uzun yapma .. ve UYARMADI DEME VERDİGİNİN ÇOGUNU YADA HEPSİNİ TATİLDE GERİ ALIRSIN TABİ DİKKAT ETMEDEN YERSEN .
DUKANCI KISLARA TAKIL MADEM ACİL VERMEN LAZIM . 5 GÜNDE 5 KİLO DİYETİNİ HİÇ DENEMEDİM ÖNERMEMDE .
AMA VERİLECEK KİLON VARSA TATİL SONRASI MONTİYE BEKLERİZ SAGLIKLI VE KALICI KİLO VERMEK İÇİN .
ABLAM AKŞAM AÇIKMAMAN İÇİN SABAH EKMEGİNİ ZORLADA OLSA 2.3. DL YEMENİ ÖNERİYORUM . NE ALAKA DEME ... AKŞAM AÇIKMAN GÜN BUYU YEMEDİGİNDEN KAYNAKLI . AKŞAMLARIDA SADECE SALATA YEDİGİNDEN GECE AÇIKMAN KADAR NORMAL BİŞİ YOK ...
ABLACIM AKŞAMKİ SALATALARINA ET YERİNE BAZAN HAŞLANMIŞ BAKLİYAT KAT BAK BEGENECEKSİN (HŞ. YEŞİL MERCİMEK .NOHUT VS.)
KURU YEMİŞDE TOK TOTAR AMA GECE PEK ÖNERMEM .YİNEDE KAÇAMAK YAPMAKDAN İYİDİR .. GECE AÇIKINCA YOGURDU DENEDİNMİ????????
KAHVE KNUUSUNDA PEK TAVSİYE ETMEM AZALTMAYA ÇALIŞ ABLAM . BULABİLİRSEN KAFEİNSİZ KAHVE BUL .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?