Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

herkese merhabalar...herkes inşallah iyidir...
ölen tüm şehitler yakınımız Allah ailelerine sabır versin...mesleğimden dolayı daha yakın yaşıyoruz bu tür durumları,şu an zaten eşimin şark görevi nedeni ile terör bölgesinde bulunuyoruz.mesleğim psikologum eh malum bu tür haberler bizler eşliğinde veriliyor,dolayısı ile tamamen tanık oluyorsunuz
neyse gelelim menülere
dün iftarda kıymalı türlü,kabak patlican yeşil fasulye domates,1 tabak yedim yoğurt su...1 adet zeytin
arada 4 saat sonra şeftali...iftar sagur arası 4 litre ye yakın su içen birisiyim suyu çoook seviyorum
sahur da yine bir tabak türlü,salatalık yoğurt
bu gün iftar
maalesef sadece 1 kase salatalık doğranmış yoğurt 1 çatal et wala yiiyemiyorum, sıcaklardan sanırım:96: o yüzden yoğurt yedim ama protein olsun diye ceviz yedim
ara da yeşil çay içtim ve taze böğürtlen katılmış yoğurt yedim
sahurda ise yumurta ve söğüş domates salatalık yemeyi düşünüyorum
yanlışım varsa yine düzeltmelerinizi bekliyorum
yanlız kızlar ben başladığımdan beri oruç ve uyku düzenim bozulmuş olmasına rağmen şu an tam 4 kg gitmiş
hemde bu defa aç karınla tartıldım...dediğim gibi hareketli birisiyim,yani oturamıyorum galiba güzel bişey oturamamak ya dolancam yada yatıcam ama oturmicaaaaaaam
bu kg vermem yanıltmasın, ben normal hayatımda şeker kullanmam,ekmek sadece hafta da 1 yada 2 defa kahvaltıda tüketen biriydim, o yüzden kararlı diyet yapınca çok cabuk atıyorum kg'yı , çikolataya falan sarınca aldığım gibi
sevgiyle kalın

kulaklarım çınladı bu saatte koştum geldim :)

Herkeze selamlar
Bu günü menüm, sabah 2 yumurta, birz yağsız peynir, 3 çeri domates, 0 yag katılmış nescafe
Öğlen. Biraz tas kebabı, kabak yemeği (dünden kalan), yoğurt
Arada belki 1 meyve
Akşam. Peynirli, bol yeşillikli salata, yoğurt veya ayran
gece meyve

Bu arada mezura ölçülerim eksi yönünde değişmiş, ama emin olmadan yazmak istemedim..

Haklısın da ben malesef çoğu zaman smile leri kullanamıyorum bile. İlk sıradakileri de bazen. O ilk sıradaydı...

:))))) canım ben kendi koyduğum smile yanlış oldu dedim. koymuştum ya o aslında bu olacaktı.Sana çiçek göndermeye çalışmıştım.

merhaba kızlarrrr
mine
tebrikler cnm 4 kiloo vermişsin süper
ktabın ismide dogru cnm güle glee kullannn
bol bol eriii

maytap
hoşgeldin cee diyip kaçmışsın

özgeee
tebriklerr cnm 63.8 i görmüşsün devamı gelir inşşşş

montig merhabaa
similleri bend ekullanamıyorummm mail attım ama cvp yokkk

aben ablam,diyarr,zilim zilim neredeisn özledimmmmmm yahu szleri bende haftaya ykum bayram sonu hepiciniz toplaşın inşşşşş

bende kör topal gidiyorum ama bayram dönüşü yani tatil dönüşü bomba gibi
olucam inşallah ve bu kış kalan kilocuklarımdan kurtulcammmm umarımm
şu araa dikkat eidyorum ama düzensiz yediigm için midem sürekli şiş
birde tatil tam regli dönemimmee geldiii üzülsem mi sevinsem mi bilemedimmm

k.i.b sevgiler

umarım 66 filan olup gelmemm tatildennn tüm temennimm buuuuu

:))))) canım ben kendi koyduğum smile yanlış oldu dedim. koymuştum ya o aslında bu olacaktı.Sana çiçek göndermeye çalışmıştım.

Bende yazdıksan sonra farkettim ama ben de isteeden yollamıştım o smile yi aklım oraya takılmış canım. Ççek içi çok sagol

Smile yollamanın yolunu buldummmmm..

Bende yazdıksan sonra farkettim ama ben de isteeden yollamıştım o smile yi aklım oraya takılmış canım. Çiçek için çok sagol

merhaba kızlarrrr

montig merhabaa
similleri bend ekullanamıyorummm mail attım ama cvp yokkk

k.i.b sevgiler

umarım 66 filan olup gelmemm tatildennn tüm temennimm buuuuu

Masummcum smile yollamanın yolunu buldum, seninle de paylaşayım istedim. Smile lerin altında fazlası yazıyo ya oraya tıkla . Tüm smileleri gösteren bir kutu çıkıyor, oradan smile kullanarak yaz yazını.sevgiler ...

selam aeben ablam,hatirlarsan bayramdan sonra montiye baslyicam demistim ama vazgectim :) neden dersen biliyosun ben burda yagsiz peynir ve ekmek bulamiyorum o yüzden montiye cok fazla benzeyen karatay diyetini yapmaya karar verdim orda yagsiz ürün yok ama ekmek hic yok onun yerine ceviz ve findik var hem 10 tanede degil bir ince belli cay bardagi kadar,bide meyve meselesi uymuyor karatay günde bir porsiyon öneriyor o biraz zorliycak gibi beni ama bakalim.he bide karatayda 3 ögün yemek var ve aksam 8 den sonra kesinlikle bisey yenmiycek gerisi montiyle ayni glesemik endeksi düsük yiyeceklerden olusuyo yalniz izin verdigi yaglar tereyagi ve soguk sikma zeytinyagi diger yaglar isiyla birlesince trans yaga dönüsüyomus,ne dersin sence mantikli bi diyetmi?

arkadaslar ne güzel kilolarini veriyo.ben den de gitmiyo bir türlü .ben ne edicem bilemiyom.acmi kalayim iyicene.yarindan itibaren basliyorum ... meyva serbest galiba ekmek falan yok galiba bu diyette.birde ben iki gün lapa diyeti yaptim1.5 kilo gitti. yarin yine ona baslayim diyorum.saglikli sagliksizmi bilmiyorum.yarin yapacagim gene

selam hasretim ...
tabiki yapabilirsin canım sonuçda monti amcamla anlaşma imzalamadık
ve saglıklı olan her yola okeyim vardır ..inşallah sonuç alırsın .sende artık diyet pro. oldun .
karatay diyetini biliyorum. karatay ablam direk gl endekse dayalı fakat karbonhidrat 0 olarak yola çıkmış ....dolayısıyla karbon 0 olunca kili kaybı olur .
benim takıldıgım ekmeksiz nereye kadar dayana bilecek olmak ..
tüm diyetler hakkında baya bilgim oldu artık .
kuru yemişleri ekmek yerine koyuyor ama bence hiç bir gidı başkasının yerine geçmez. ekmek çok farklıdır kuru yemiş çok farklı..
birde meyve . meyvenin kesinlikle karatayda yasak oldugunu biliyorum benmi yanlış biliyorum aceba???????.
hasretim baska diyet yapman buraya yazmamanı gerekdirmez her zaman bekleriz .. haa sonuçlardan bizide haberdar et oldumu .

kıslar simileyler için seçtiginiz similyei üstüne basılı tutarak yazınıza sürükleyin o zaman oluyor ...

selam aycacım ..
lapa vucuddaki suyu atar üst üste yaptıgında aynı sonucu almassın .helede aynı hafta içinde yaptıysan sonuca şaşırma sakın .. verecek kilon nekadar bilmiyorum ama eger 10 kilodan fazla verceksen şok diyet deyilde biraz uzun soluklu saglıklı diyetleri öneririm ...

canım montide meyve yeniyor günde 3.4 porsiyon .. ekmekde var montide ama sadece kahvaltıda..

mönülerim gayet başarılı minecim afiyet olsun .. şehidimizede bir kere daha rahmet diliyorum ...

ALAHA iyilini versim maytap nerlerdesin kız küstüm sana bi merhabayı bile çok görüyon arada.

tebrikler ocdım ...

afiye olsun ablam .. bence ölçülerindeki şişlikdi..

banum regl geçikdiriciler var kulanmak istersen ben şu ankulanıyorum benimde bu günlerde olcakdı hatimim ve orucum aksasın istemedim . sana bi zararı olmassa bi araştır tatilde regl ıhhhhhh
zilimve diyerinmı bende özledim nerdeler yahu

ALAHA iyilini versim maytap nerlerdesin kız küstüm sana bi merhabayı bile çok görüyon arada.

tebrikler ocdım ...

afiye olsun ablam .. bence ölçülerindeki şişlikdi..

banum regl geçikdiriciler var kulanmak istersen ben şu ankulanıyorum benimde bu günlerde olcakdı hatimim ve orucum aksasın istemedim . sana bi zararı olmassa bi araştır tatilde regl ıhhhhhh
zilimve diyerinmı bende özledim nerdeler yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…