niyeyese hep aynı şeyi şöylerler.. ama kimin umrunda..bu arada uzun suredır gıtmedıgım kuaforume gıttım saclarımı actırmak ıcın.benı gorur gormez abla ne yaptın sen ne kadar zayıflamıssın cok guzel olmus vs dıye ıltıfatlar aldım
enıstem ve teyzem ıse daha fazla zayıflama suratın kasık kadar kaldı uzun boylusun yapma etme dedıler
gorumcemde yuzune dolgu yaptıralım suratın coktu dedı
esım cok zayıfladın dedı
kısacası mutluyum Allahıma sukurler olsun.
ocdim son mesajındanda daha aşagı inmişsin tebrikler canım monti sende alımını aldı ertık durdurana aşk olsun ..Günaydın canlar,
Yola çıkmadan sabah bi tartılmak istedim ve tartıda 62.8 kg gördüm.Umarım bi aksilik olmaz ve dönüşde daha kilo vermiş olurum.
meyveni yedimi ablam canın istediyse sorun yokdu afiyet olsun ..Dünkü şeker yüklemesinden sonra bu günkü menüm..
Sabah sütlü nescafe
Öglen ton balıgı, peynir, süt
Akşam peynirli, az havuçlu salata, ayran
Gece meyve (yesem mi acep ? onca glikoz ve çikolata olayından tırstım da)Iyyykkk hala midem bulanıyor aklıma geldikçe. Kitabı okur ona göre karar veririm. Zaten 50. sayfaya geldim bile. Gerçi çoğu bilgiler benim ilk kitaptn alıntıydı şimdiye dek, ilerleyen sayfalarda ne olacak bakalım.:44: Herkese sevgiler, gününüz güzel geçsin
tebrikler elifim ... arada bi ugra cadı hepinizi çok özlüyorum .amin ablacım
güzel bir haber vereyim mi :87: 74,5 ile başladığım ramazanı 70,5 ile bitiriyorum
saggol akrebim .kuşum çok geçmiş olsun..Allahım şifanı acil versin ve o seçeneklere gerek kalmasın şekercim
akrebim sende, bende bu iştah oldukdan sonra bacım daha çok k.k. sayfası eskitiriz .ne güzel yaa tam benim beslenmemin tersi olmuş
minecim ne güzel dua etmişsin gönlüne saglık .AMİN ...aeben ve monti çoook geçmiş olsun her ikinize de ...bu hayırların en hayırlısı olan mübarek gecemizde bütün hastalarımıza şifa,dertlilerimize deva ve bütün insanlığa da merhamet ve vicdan diliyorum...rabbim bütün günahlarımızı zalimliklerimizi kötülüklerimizi aff etsin...yüreğimize mütevazilik ve sabır ,sebat eksin, dayanma ve tevekkül gücü versin, dünya da ki tüm zulümlerin bitmesi içinde insanlara akıl fikir ihsan eylesin...diğer cihanda yine sevdiklerimize kavuştursun rabbim bizi...hayırlı ömür ve hayırlı kandiller diliyorum....Allah affetsin bu gece tüm günahlarımızı...AMİN...AMİN...AMİN...
GÖNLÜNCE Bİ TATİL OLSUN İNAŞALAH BANUM ÇOKDAN HAK ETTİN . GÜLE GÜLE GİTGEL İNŞALLAH ...canlarımmmm hepinize ii bayramlar şimdiidennn
montig ablam geçmiş olsunnnn sanadaaa
aben ablam,montig ablazilim,özge ve minee
unuttugum varsa özürrrrr
birazdan yola çıkıcaz hoşçakalınn demek için giriverdimmmm
bayram sonrası bomba gibin gelicem inşşş
OCDİM SANADA İYİ TATİLLLER CANIM .... ÖZLİYCEZ SİZLERİ..Selam,
bugun bıraz yogun bı gundu.araya neler sıgıdı bılmıyorum.bı gırıp kadır gecenızı kutlayamadım.rabbım tum dıleklerınızı dualarınızı kabul etsın ınsallah.kadır gecenız mubarek olsun.
Yarın yola cıkacagız hayırlısı ıle gıder gelırız ınsallah.
Ve kızlar dunku duamı rabbım duydu ve ben bu sabah 63.2 kg tartıldım
iyi tatilller zilim ....slm kıslar ve aebenm...
Dün kandildi hayır yap dağıt,akşamda kur'an okdum dua edeyim derke gelemedim.hepimizin duaları kabul olur inşallah.
Aebenim canım aplam...sanada acil şifalar versin allahım inşallah.şifa bekleyen tüm herkese yardım etsin rabbim...
Banum sana iyi tatiller tatlım,tadını çıkart güzelce gez toz...
Bizde birazdan yola çıkacağız,babamızın arabayı yıkatıp eve gelmesini bekliyoruz oğlumla...
Leptobumu yanıma alacağım,imkan bulursam girip bakarım sizlere.şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim.sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle...kalın selametle....
Zili kaçar...
ablam ne olur artık bana soru sorarken mahcup olma .benne sorular cevapladım 3 senedir hiçde yüksünmedim . Yeterki sizlere bi faydam olsun .allah razı olsun diyin .benim tek amacım oşekercim kitabı okuyorum. Henüz 100 sayfada olmama ve çoğu bilgi eskisiyle örtüşmesine rağmen montinin inceliklerini ve mantıgını anlama konusunda söylediklerini çok daha iyi anlıyorum canım, sağolasın. Aklıma takılan bir iki şeyi danşmak istiyorum yine sana. öncelikle bira mayası olayı. Sen kulanıyordun gibi kalmış okudukarımdan akımda ama
emin değilim:44:. şu marketlerde kuru ve yaş maya adı altında satılan ürünlerin bira mayası olmadığını düşünüyorum. Bir aktardan asıl bira mayasının fiyatını sordum avuç içini doldurmayacak kadar miktarına çok fahiş fiyat istedi şaşırdım. Almadım tabi. şu marketlerdeki mayadan alsam mı? Kurusunu yutmak daha kolay gibi. Birde migrosta soya unu gördüm biz bunu kullanabiliyormuyuz? Soya serbes deniyo ama bundan emin olamadım soram dedim. Mesela bu akşam köfte var menüde ama bana ekmeksiz hazırlanıyor. O unu alsam koyabilirmiydim köfte harcına veya ne bileyim maysız hamur gibi sebzeli hazırlayıp fırınlayabilirmiyim bir fikrin varmı canım. Kusura bakma biraz daha katlan sorularıma nolur canım
Günaydın kızlar, mutlu pazarlar.
Bu günkü listem. sabah 1 dilim isli çerkes peyiri, 2 çeri domatesi, yarım ceviz, sütlü nescafe
Öglen.Mercimek çorbası (havuçsuz, patatessiz)az yoğurtlu kabak haşlama, Çerkez peyniri
Akşam Light ton balığı, bol salata, peynir veya yoğurt
ara meyve, salatalık.
Yine gram incelmemişim nolucak bilmem. Birazdan içine giremediğim bir pantolonum vardı onu deniycem. Ahhh lityum aaah yaktın beni..:84:
Sevgiyle kalın. Gününüz aydın olsun..
Wixpercim aşagıda seni görüyorum sevgiler....
iyi tatilller zilim ....
ablam ne olur artık bana soru sorarken mahcup olma .benne sorular cevapladım 3 senedir hiçde yüksünmedim . Yeterki sizlere bi faydam olsun .allah razı olsun diyin .benim tek amacım o
Bira amaysı seninde tahmin etigin gibi. Hamur mayası deyil ablam farklı bişi bende eczaneden sormuştum ama baya pahalı almadım .. Bide hamile ve kilo alamak isteyenler kullanıyo demişti ec. O yüzden almadım ...
Ablam soya kıyması kulandım ama unu hakında fazla deneyimim yok .kitapda yazıyordu sanırım on göre bi karara varabilirsin . şu ana kitabım bende deyil olsa bende bakardım . Soya protein bakımından zengin ama unu okadar deyil . Sonuçda un .ama tam bugday unu kulanı yedigin ögünlerde kulana bilirsin bence
selam ablacım ....Herkese merhaba ve şimdiden herkeze sevdikleriyle birlikte mutlu huzurlu, keyifli ve sağlıklı bayram diliyorum.
Aeben benim kafam karıştı be güzelim. Niye dersen karatay diyetini inceledim sabahtan beri o da tesadüfen. Hürriyet gazetesinde konu ediliyordu, kaptımısım kendimi 3 saatten fazladır k.ksitesini ve bir çok siteyi okudum. :44:Henüz kitabı almadım, sana danışayım istedim.Aslında bizim diyete benziyor diycemm, lahana yasak(şeker varmış). Ekmek her türlüsü asla ve asla yasak. O nun yerine ceviz fındk fıstık koymuş. Meyve yasak fruktoz olsa bile şeker diye.Onun dışında yağlar tereyag falan var . Topikleri okudum milet baya kilo vermiş ama hiç şekersiz de olurmu arkadaşım? Ben meyve yemeden duramam , bazen 3 bazen 4 porsiyon kadar tüketiyorum elma armut ve şeftali. Acaba o yüzden mi kilo vermekte zorlanıyorum.:26: Ekmek yerine ceviz v.s işime gelir, ekmekle aram hiç kalmadı gibi zaten. Sabah tam buğday ekmegi çıkardım yiyim diye ama yazıyı okuyunca vaz cayıp bir çay bardağı kadar ceviz ve yağsız süt içtim. (Bu arada süt ve süt ürünleri yağlı olmalıymış anladığım kadarı ile) Ne yapsam bir de bu kitabı alıp okusam mı? Bu diyetin bence bir dez avantjı da çok fazla et sevmemem. Önerine ihtiyacım var canım, kafam karıştı epey...Sevgiler herkeze
Şimdi ölçü aldm. Yine özellikle belde 4 cm.e yakın artmış. Hemen içine dün girdiğim pantolonu giyim, bu kez önü hiç kapanmadı. akşam menemen bol salata cacık yedim. 2 ceviz 4 badem eklemiştim salata (monti koyabilirsin demiş) terazide de kilom 1 kilo fazla çıktı. öglen nemüm de mercimek çorba ve yeşil mercimek salatası yogurt idi. 3,5 porsiyon da meyve. Artık avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyoum sinirden, moral sıfırında altında(((
ablam sende ödem sorunu var bence kilo degişikligin ve ölçülerin bundan istikrarsız . moralini bozma lütfen .Bu günkü menüm
sabah 1 çay bardagı ceviz,, öglen. 2 avuç badem ceviz, akşama yine ceviz badem veya ton balıklı salata (Fıttırmış vaziyetteyim, benimle alay eden beden ölçülerim ve kilom çıldırttı beni):84:
minecim mönülerin çok başarılı tebrikler .merhaba kızlar son 2 güne giriyoruz hayırlısı ile...
bu gün ki iftar menüm
fırında kaşarlı mantar salata 1 çatal tavuk eti...su...yeşil çay
arada şeftali, ceviz 3 yarım parça
sahurda kahvaltı domates belki haşlanmış yumurta yada bilmiyorum,çökelekli salata yiyebilirim henüz karar vermedim
bu arada yola çıkan tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar ve herkesin sevdiklerine kavuşmasını diliyorum
hoş kalın
ablam mönün degiştirdigin haliylede güzel afiyet olsun ...Günaydın kızlar, mutlu pazarlar.
Bu günkü listem. sabah 1 dilim isli çerkes peyiri, 2 çeri domatesi, yarım ceviz, sütlü nescafe
Öglen.Mercimek çorbası (havuçsuz, patatessiz)az yoğurtlu kabak haşlama, Çerkez peyniri
Akşam Light ton balığı, bol salata, peynir veya yoğurt
ara meyve, salatalık.
Yine gram incelmemişim nolucak bilmem. Birazdan içine giremediğim bir pantolonum vardı onu deniycem. Ahhh lityum aaah yaktın beni..:84:
Sevgiyle kalın. Gününüz aydın olsun..
her zaman bekleriz visperim .aeben merhaba nasılsın?ilk zamanlar aranızdaydım sonra beceremedim gittim ama bu topikten de ayrılamıyorum.sizi okumayı verdiğiniz bilgilerden faydalanmayı seviyorum.montiyi de az bir süre yaptım tadı damağımda kaldı valla..
beni görüp selam verdiğin için tekrar teşekkür ederim..
ablam sende ödem sorunu var bence kilo degişikligin ve ölçülerin bundan istikrarsız . moralini bozma lütfen .
ablam karatay diyeti sadece kuru yemiş deyilki yanlışmı anladın .? bu mönün pek olmamış .. kabız olursun böyle ..:26:yemek yemessen bünyen durur ve böyle kilo vermen dahada kilitlenir ... kilo vermek aç kalmak deyildir yada az yemek .
ŞİMDİDEN HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR TÜM SEVDİKLERİNİZLE BERABER HATUNLAR .....
ablam bayram buyunca seni yanlız bırakacagımız için şimdiden özür ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?