Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

herkese merhaba
ben geldim montici hatunlar..
bundan sonra tekrar birlikteyiz inş.
geçmiş bayramınız kutlu olsuun

sabah 1dilim ekmek şekersiz çay salatalık ve melemen yedim
öğlen y.fasulye ayran salatalık
ara 6 7 badem süt
akşam közlenmiş partlıcanı kıymayla kavurdum. 1 kase yogurt y.biber ve kıvırcık salatası yedim
45 dk yürüyüş yapdım
2 litre su içtim

SABAH KAHVALTI ÖNCESİ
meyve
KAHVALTI
tam ekmek,peynir,yeşil ve siyah zeytin, su
ARA
meyve
ÖĞLE
peynir
ARA
süt
AKŞAM
kuru fasulye

ve bol su bol yoğun koşuşturmaca

merhaba herkese ...
sabah kahvaltı edemedim...su i.tim yeşil çay, öğlen yoğurt 1 ısırık meksika ekmeğinde ızgara sebze ,1tane kiwi o kadarcık arada 1 tane ceviz akaşam ise közlenmiş patlıcan üzerine haşlama kuşbaşı et, salatalık ve yoğurt. hımm sanırım az yemiş olabilirim ama genelde gündüz hiç yemem alışmaya çalışıyorum işteeee,idare ediin 2gündür regle oldum dün o yüzden portakallı bisküvi ve 2 tane meyvalı şeker yedimitiraf da edim de dün ise tamamen öğün yemedim, akşam üstü sadece nestfit yedim bir kase,akşam da yoğurt meyve o kadar bir de itiraf ettiklerim höööf wala nasıl 3 yada 6 öğün yiyorlar yaaaa cuma günü de tartılcam bakalım bu hafta ne olcak

hoşgeldin ocd kaç kilosun... bende kılo veremedım yaa sabah 64 akşam 65

Hoşbulduk canım.sorma bende sabah giysilerle beraber 65 görünüyorum.sinir oldum resmen.hiç su içemedim toplasan 2 lt anca içmişimdir.oranın suyu çok kireçli, köy çeşmesinin tadıda çok kötüydü.yemekler desen ne pişerse onu yediğim için resmen şiştim geldim.ama bu sabah diyetime kaldığım yerden başladım.2 ay içinde 5 kiloyu kesin vereceğim.

selam kızlarr
aben abla ve izlim gelmediniz mi henüz?

özzge,kujum,montig nasılsınız akrepp send ehoşgeldin cnm nasılsın

deniz yine kusuyor ve ishal 1 hafta tatil yaptım burnumdna gelicek sanırım ve bende 66 kiloyum artılardayımm yani

geçmiş olsun canım.benim oğlanda oradayken hasta oldu.hala daha devam ediyor ama Alllah"a sukurler olsun sadeece soguk algınlıgı.

artık daha sıkı sarılacagız spora dıyete canım.bu artıların gitmesi lazım.

Merhaba canımm hoşgeldin ve çok geçmiş olsun, umarım düzelmiştir Deniz.
Şimdi de ben tatildeyim köyde. Burada diyetime devam ediyorum ama meyveyi dalından yemenin keyfi biraz ölçüyü kaçırtıyor bana. Dün dişimi çektirdim yemek düzenim aksadı,birşey yiyemedim öglende ama bu gün devam ediyorum. Sabah güzelim kara incirleri görünce dayanamadum vallahi 4 tane yedim. Ama dediğim gibi meyva hariç diyeti bozmak yok.Birde solgarın krom hapını aldım, diyete yardımcıymış görecez bakalım.. Herkeze sevgiler..

sabah: domates salatalık peynır şekersiz çay biber
öğleneynirli yumurta salatalık biber
ara: meyve, kelek
akşam: mantarlı tavuk ayran salata

merhaba kızlar yine çok fena az yemişim yaaa:26:hööööööf
wala booool su içtim...akşam 1 kase mercimek corbası...sonra arkadaşlarda meyve yedim, şeftali bir avuc siyah üzüm o kadar yaniii biliyorum çok kızıcaksınız.ramazanda daha çok yiyordum wala oruç mu tutsam aceba, şevvali tutim bari

Selam kızlar
Sabah tartıldım. Mide hariç diğer yerlerden 1 cm kadar incelmişim çok sevindim. Meyveyi biraz kaçırmakla birlikte diyete devam ediyorum. Ama meyve dalda, karpuz, kavun bostandan olunca dayanamıyorum valla.
Karpuzlar çok tatlı değil Allahtan ama acaip tuvalete götürüyor, yani tam bir diüretik oldu benim için. Hadi kızlar aebencim dönün artık topiğe..Sevgilerrr...

Günaydın kızlar.
Ben montinin eskilerindenim

Pazartesi tekrar başladım monti me. Ve 75,1 ile başlayan diyet bugün 73,7 ile sonuç verdi.
Monti amcamdan Allah razı olsun.
Sizinle paylaşmak istedim sevincimi.

günaydın fıstıklarrrr

montiggcim
oh negüsel temiz havaa v meyve bahçeleri kim olsa yerdi meyveyii sanırım
olsun tatilin keyfini çıkart bencee

iremözge
ne güsel ya ben monti yapacak ccesareti bulamıyorum valla kendim de
tebrik edeirmm

Günaydın kızlar.
Ben montinin eskilerindenim

Pazartesi tekrar başladım monti me. Ve 75,1 ile başlayan diyet bugün 73,7 ile sonuç verdi.
Monti amcamdan Allah razı olsun.
Sizinle paylaşmak istedim sevincimi.

Hoşgeldin aramıza

4 günde 2 kilo nasıl gitti kuzum? ben yerimde sayıyorum da. 1 cm inceliyor, ertesi gün aynı cm. ye çıkıyorum, nolucak böyle bilmiyorum. Yesem de a kalsamda durum aynı

1 ayı geçti kilom sabit durumda..

günaydın fıstıklarrrr

montiggcim
oh negüsel temiz havaa v meyve bahçeleri kim olsa yerdi meyveyii sanırım
olsun tatilin keyfini çıkart bencee
Selam masumm cum. <<evet ya o kadar güzel meyveler var ki dayanmak mümkün değil. Yıllardır dalından meyve yememiştim. İncir, fındık, üzüm, karpuz, kavun, domates, biber cennetindeyim. Diyet devam ama meyve ölçüsü kaçıyor biraz. sevgiler canım

of yaa. mehter takımına döndü benim zayıflama hikayem. biraz fazla meyve yedim dalından yine değişmiş ölçüm öfff ki öffff.
Sanırım monti ile kilo veremeyecem ve ögünlerimi 2 ye indirecem olmuyo böyle.benim bünye 3 ögünle vermiyo kilo. Sabahları bir bardak sütle hazırlanmış nescafe öglen biraz et bol salata akşamda bol salata yogurt takılacam bir süre. meyve olarakta dayanamazsam 2 elma veya armut,veya şeftali yiyecem. bir de böyle yapayım bakayım ne olacak. ( tabi bunu tam olarak tatbik etmek için köyden dönmem gerekiyo)

Masum
Bende de tem tersi başka hiçbir diyeti yapacak cesaretim yok

anamm iyi vallaaa montiye bi asılsam biliyorumkilo vercem ama
kalori hesabnda en azındna kıyısındna tatlı filan yiyorsunn
monti amcamda keisn yasak oldugu için cesaret edmeiyorum

beyaz un filanda aynı şekildee
başarılarr sana iremmcimm vallahi

seni geçen yıllardan hatırlıyorum bu aradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…