of yaa. mehter takımına döndü benim zayıflama hikayem. biraz fazla meyve yedim dalından yine değişmiş ölçüm öfff ki öffff.
Sanırım monti ile kilo veremeyecem ve ögünlerimi 2 ye indirecem olmuyo böyle.benim bünye 3 ögünle vermiyo kilo. Sabahları bir bardak sütle hazırlanmış nescafe öglen biraz et bol salata akşamda bol salata yogurt takılacam bir süre. meyve olarakta dayanamazsam 2 elma veya armut,veya şeftali yiyecem. bir de böyle yapayım bakayım ne olacak. ( tabi bunu tam olarak tatbik etmek için köyden dönmem gerekiyo)
allahh allah neden öle oluyor acabaa su filan içmedigin için genişliyormusun
mesela ben tatilede aynıkilo ile gttimm ama şimdi daha genişim spor filan yapmadım suda içmedimm
sanırım ondan monti ile kilo vermeyen görmeidmm benn
sen nerdee takılıyorsun acep?
kızlar reglım yarın bitiyo bense 64 de takıldım gitmiyo bı türlü kılom reglıden dolayıdır dıye düşündüm ama bitmek üzere bı türlü 63lü küsürleri göremedım ben yaa
en son 63 oldugumda bundan 4 5 yıl önceydı ondan mı inemıyorumkı
Aksine burada çok fazla su içiyorum canım. Sanırım kullandıgım lityumdan kaynaklanıyor bu. Fazla bir yemem yok, hatta burada meyveyi biraz kaçırıyorum diye ögünlerimi azalttım. ne yapsam boş, sinirlerim iyice bozuluyor vallahi.
kujum mrb cnm
nasılsın reglilerin düzeldimi senin?
cnm birde kilo ne kadar eski ise okadar geç gidiyor
yani mesela ben 65 ten inemiyorum karbon yapıyorum
ama geri alıyorummm normal beslensemde geç veriyorum kilolları
çünkü çok eski kilocukalrr ve geç gidiyor
sıkma canınıı geç gitsinn tam gitsin:))
um kilolları
lityum dediign ilaç mıdır?
sıkma canıını vbazı bünyeler şansızz oluyor bende onlardadımm
geç verip çabuk alıyor
lityum dediign ilaç mıdır?
sıkma canıını vbazı bünyeler şansızz oluyor bende onlardadımm
geç verip çabuk alıyor
Evet canım ilaç lityum. Malesef ben bunu kullanmak zorundayım. Monti amcanın kitaplarınfda da özellikle belirtilmiş bu ilacın zayıflamayı engellediği. İnatla deniyom diyeti bakalım nolucak...
kızlat tam bugday unu aldım gözleme yapmak için.. biz gözleme diyoruz siz ne dıyosunuz bılemıyorum böyle yufka açılıp içine ıspanak koyacagım. ablama tel ettım hamurun içine mayada kat içi çiğ kalır yoksa diyo. şimdi bu montide maya serbestmıydı kılo yapar mı?
tebrikler iremcim .Günaydın kızlar.
Ben montinin eskilerindenim
Pazartesi tekrar başladım monti me. Ve 75,1 ile başlayan diyet bugün 73,7 ile sonuç verdi.
Monti amcamdan Allah razı olsun.
Sizinle paylaşmak istedim sevincimi.
ablam kavun karpuz okadar meyve montiye araverdin sanırım ...Selam kızlar
Sabah tartıldım. Mide hariç diğer yerlerden 1 cm kadar incelmişim çok sevindim. Meyveyi biraz kaçırmakla birlikte diyete devam ediyorum. Ama meyve dalda, karpuz, kavun bostandan olunca dayanamıyorum valla.
Karpuzlar çok tatlı değil Allahtan ama acaip tuvalete götürüyor, yani tam bir diüretik oldu benim için. Hadi kızlar aebencim dönün artık topiğe..Sevgilerrr...
dogru söze ne denir ...:)Masum
Bende de tem tersi başka hiçbir diyeti yapacak cesaretim yok
ablam belliki senin bünye yaşın ve kulandıgın ilaçlardan dolayı baya zor verecek . sabretmekden başka çare yok sanırım ...Hoşgeldin aramıza
4 günde 2 kilo nasıl gitti kuzum? ben yerimde sayıyorum da. 1 cm inceliyor, ertesi gün aynı cm. ye çıkıyorum, nolucak böyle bilmiyorum. Yesem de a kalsamda durum aynı
1 ayı geçti kilom sabit durumda..
afiyet olsun ablam demekki tatildesin ..ye iç kilo nasıl olsa olur .sende nefes almış olursun biraz.Selam masumm cum. <<evet ya o kadar güzel meyveler var ki dayanmak mümkün değil. Yıllardır dalından meyve yememiştim. İncir, fındık, üzüm, karpuz, kavun, domates, biber cennetindeyim. Diyet devam ama meyve ölçüsü kaçıyor biraz. sevgiler canım
akrebim yine kendimne özgü monti yapmaya başlamışsın bacım ...SABAH KAHVALTI ÖNCESİ
meyve
KAHVALTI
tam ekmek,peynir,yeşil ve siyah zeytin, su
ARA
meyve
ÖĞLE
peynir
ARA
süt
AKŞAM
kuru fasulye
ve bol su bol yoğun koşuşturmaca
saglıl olsun ocdim ....Gunaydin,
kilo alarak geri donmus bulunmaktayim.8 gunluk surec yorucuydu.su icemedim malesef.
kesin kilovermişsindir ..merhaba herkese ...
sabah kahvaltı edemedim...su i.tim yeşil çay, öğlen yoğurt 1 ısırık meksika ekmeğinde ızgara sebze ,1tane kiwio kadarcık arada 1 tane ceviz akaşam ise közlenmiş patlıcan üzerine haşlama kuşbaşı et, salatalık ve yoğurt. hımm sanırım az yemiş olabilirim ama genelde gündüz hiç yemem alışmaya çalışıyorum işteeee,idare ediin 2gündür regle oldum dün o yüzden portakallı bisküvi ve 2 tane meyvalı şeker yedim itiraf da edim de dün ise tamamen öğün yemedim, akşam üstü sadece nestfit yedim bir kase,akşam da yoğurt meyve o kadar bir de itiraf ettiklerim höööf wala nasıl 3 yada 6 öğün yiyorlar yaaaa cuma günü de tartılcam bakalım bu hafta ne olcak
ablam krom tatlı istegini azlatır tok tutar ama senin zatetn pek iştahın yok sanırım . kromda bünyeye göre degişiyor kimine kilo vermeye yardımcı olurken kimine etki etmez ...benim gibi .bende kulanmıştım eskiden .Merhaba canımm hoşgeldin ve çok geçmiş olsun, umarım düzelmiştir Deniz.
Şimdi de ben tatildeyim köyde. Burada diyetime devam ediyorum ama meyveyi dalından yemenin keyfi biraz ölçüyü kaçırtıyor bana.Dün dişimi çektirdim yemek düzenim aksadı,birşey yiyemedim öglende ama bu gün devam ediyorum. Sabah güzelim kara incirleri görünce dayanamadum vallahi 4 tane yedim. Ama dediğim gibi meyva hariç diyeti bozmak yok.Birde solgarın krom hapını aldım, diyete yardımcıymış görecez bakalım.. Herkeze sevgiler..
kayum ablam açıklamış ama bende açıklık getireyim . her yiyecekde hem karbon hem yag hemde pro bulunur . ama miktarları farklıdırı . karu baklagilller proteinden zengin karbonhidratlardır ..ve yiyuecek olrak karbonhidrat olrak degerlendirilir etle birlikde yenmez montide .kızlar 32. gün reglı oldum bu süper bişey tarifi imkansız şekılde mutluyum 3 aydır 32 38 gün arası regli olabılıyorum
bu arada bı kaç sorum olacak. kitapda yer fısıtıgı hakkında çok güzel şeyler yazmış monti amca vee ben fıstıga bayılıyorum. ayrıca çok kafamı karıştıran sorumsa k.fasulyeye protein demiş ama etle pişmez dıye konuşmuşduk ya ben mı yanlış hatırlıyorum. kuruda proteinse ette protein birlıkde pişirebılırmıyım?????????????????????
minecim yedilerlinden bazıları monriye uygun deyil fakat senin durumunda yemende bi sakınca yok çümki hızlı kilo almış olman teklrar hızlı kilo vermenen sebeb vede bünmyen onunda maşlahı var o yüzden kendini kasmadan böyle devam edebilirsin ... yanlız şunuda eklemeliyim .bünyene bin kere maşallah .... tam diyet yapıpda kilo veremeyen kıslar adına seni dövebilirmiyim ...herkeze merhabalar...en son tartılmamda 5.5kg verdiğimi gördüm
ramaznda daha düzenli yemek yiyordum sankiee malum bayram tatil,bazı günler çook geç kalkıldı akşam üstüne denk gelen kahvaltılar oldu mütemadiyen hafif yemek yedim, akşamları da meyve salatalrı ile geçti sanırım 2 defa meyveli dondurma yedim:26: fakat çok yoğun ve hareketli bir hafta oldu...neyse itirafa devam sonra 2 yada 3 tane çikolata yedim, 3 tane de tofi gibi meyvalı şeker ama buna rağmen kilo vermem devam etti özellikle tartıldım her gün ,gün gün 200, 300gr kilo terk ediyor beni
yanlız acaip ter atıyorum , zaten gören önce bir şok geçiriyor...kızlar gerçekten ani bir şekilde kilo almıştım haziran temmuz gibi ve ani bir şekilde atıyorumyanlız 3-4 lt arası su tüketimi ve yoğun tempom var ,başladığım gün ile bu sabah ki kilom arsında 5kg700gr oldu
bu hafta birde steper yaptım belki o da neden olmuştur ama 10dakka yaptım sadece
liptonun acai çayını içiyorum bide,ay wala ne yaptıysam yazıyorum ki belki faydası olur,birde meyve olarak kivi böğürtlen ve şeftali tüketiyorum,1avuç ceviz yiyorum, yoğurt çok tükettim,2 akşam barbunya yemiştim,kahvaltı da genelde taze meyve ve nestfit yiyordum...mmmm başka ne yaptım ben,:78: et fazla tüketmedim,akşamları da meyve yedim yemek saatini geçirdiğim zaman yoğurt ve meyve yiyordum,hee ekmek yerine tam buğdaylı galete yedim,o da akşam 4 gibi yarım olarak.çoooooook domtes salatalık yedim üzerine zeytinyağı yerine yağsız tuzsu lor peyniri ekledim yani 10 gün boyunca öğün zamanlamam tamamen kötü idi o yüzden sanırım daha çok taze meyva salata lor peyniri domates yemişim,birde 2 3masum kaçamak,
beden olarak 42 beden idim şu anda 40 beden rahat 38 beden pantolonum da kapanıyor ama acaiiiiip sıkıyor zaten yatarak ancak kapatıyorumyüzüm çoook küçüldü iyice elmacık kemiklerim çıktı amaaa neyse yaaa şu anda da sabahın beşinde yeşil çay içiyorum ....herkese iyi haftalar diliyorum...haydi kızlar topiğe geri dönün
Günaydınnnn
Bu günkü menüm. Sabah 2,5 dilim ekmek üzerin sürülmüş marmelat (kendim yaptım erik, kuru incir,kuru kayısı ile çok güzel oldu)Ve 1 çay kaşığı zeytin ezmesi. 1 kupa 0 yağsız sütle nescafe. (ölçülerim yine abartılı gözüküyo bu arada, sanırım ödem oluşuyor.kilo alsam dün fazla çıkardı diye düşünüyorum):44:
Öğlen. Semiz otlu, göbekli, bol maydonozlu, limonlu, sirkeli, az zeytin yağlı salata. 80 gr. light ton balığı yoğurt
Akşam. Yine aynı salata peynir yoğurt. Gece 1 adet elma (230 gr.)yani 2,3 posiyon. Belki de yarım yerim:26:
Selam canımablam mesajın gözüme çarptı tamn çıkarken yazmak istedim ... meyvedeki grlık farlılıklar sandıgın kadar önemlid4eyil ..tabiki fazla meyve fazla şekerdir .a ama porsıyon miktarı 100gr deyildir bu mkeyveden meyveye degişir ...
gözlemlerime göre senin ki,lo vermemendeki sebeblerden birde diyetti normalde tam yapmana regmen arada yapotıgın kaçamaklar . monti kaçamak affetmez bir ögünlük kaçamagımın bana 2 haftaya mal oldugunu bilirim . zor bir bünyen varken sık kaçamak yapmande kilo vermene engel olabilir .
daha evvelde dedigin gibi sen tatilden dön okulllar açılsın günlük sıkı bir şekilde başlayalım montiye . monti nin iyi etki etmesi için 2 ay hiç kaçamak yapmadan yaptıgımızı bilirim yoksa 1.2. haftaya bir kaçamak yapmak montiyi sekdeye ugratır .
he dersenki ben yapamıyorum kaçamaksız başka şeyler deneyelim onada tatam yardımcı olurum deneriz . ..
klavye yeni alışamadım . yazım hatalarından dolayı özür kıslar düzelmeye vaktim olmadı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?