Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

allahh allah neden öle oluyor acabaa su filan içmedigin için genişliyormusun
mesela ben tatilede aynıkilo ile gttimm ama şimdi daha genişim spor filan yapmadım suda içmedimm
sanırım ondan monti ile kilo vermeyen görmeidmm benn

sen nerdee takılıyorsun acep?

sabah: melemen 3 dilim tam bugday ekmegı ıhlamur çayı dereotu maydonoz salatalık

öğlen: ayran mantarlı tavuk kıvırcık ve ayran ve 2 avuç fıstık
ara: biraz meyi düşünüyorum

akşam: mercimek çorbası bol salata

1 saat spor yapdım ve 1lt su içdim

kızlar reglım yarın bitiyo bense 64 de takıldım gitmiyo bı türlü kılom reglıden dolayıdır dıye düşündüm ama bitmek üzere bı türlü 63lü küsürleri göremedım ben yaa

en son 63 oldugumda bundan 4 5 yıl önceydı ondan mı inemıyorumkı

Aksine burada çok fazla su içiyorum canım. Sanırım kullandıgım lityumdan kaynaklanıyor bu. Fazla bir yemem yok, hatta burada meyveyi biraz kaçırıyorum diye ögünlerimi azalttım. ne yapsam boş, sinirlerim iyice bozuluyor vallahi.

kujum mrb cnm
nasılsın reglilerin düzeldimi senin?
cnm birde kilo ne kadar eski ise okadar geç gidiyor
yani mesela ben 65 ten inemiyorum karbon yapıyorum
ama geri alıyorummm normal beslensemde geç veriyorum kilolları
çünkü çok eski kilocukalrr ve geç gidiyor
sıkma canınıı geç gitsinn tam gitsin:))
um kilolları

lityum dediign ilaç mıdır?
sıkma canıını vbazı bünyeler şansızz oluyor bende onlardadımm
geç verip çabuk alıyor

canımın içi çok teşekkür ederim destegin için evet çok eskıden 63 dün.. kaldı öyle inemiyorum 63e 69 dan çok rahat geldim 64de çok kısa bi süre içerisinde ve kaklaşık 1 aydırda bu kılodayım inemiyorum. ne yapsam acaba devam mı edeyım sporumu artırayım günde 2 saat mı spor yapsam?

lityum dediign ilaç mıdır?
sıkma canıını vbazı bünyeler şansızz oluyor bende onlardadımm
geç verip çabuk alıyor

Evet canım ilaç lityum. Malesef ben bunu kullanmak zorundayım. Monti amcanın kitaplarınfda da özellikle belirtilmiş bu ilacın zayıflamayı engellediği. İnatla deniyom diyeti bakalım nolucak...

kızlat tam bugday unu aldım gözleme yapmak için.. biz gözleme diyoruz siz ne dıyosunuz bılemıyorum böyle yufka açılıp içine ıspanak koyacagım. ablama tel ettım hamurun içine mayada kat içi çiğ kalır yoksa diyo. şimdi bu montide maya serbestmıydı kılo yapar mı?

Evet canım ilaç lityum. Malesef ben bunu kullanmak zorundayım. Monti amcanın kitaplarınfda da özellikle belirtilmiş bu ilacın zayıflamayı engellediği. İnatla deniyom diyeti bakalım nolucak...

hım ozman bence canını hiç sıkma veremiyorum diye

maya katabilirsin cnm tabikide
ama maya kilo yapıyorda 1 gözlemede nekadar maya olcakkki zaten bişiycik olmaz at gitsin
bende poça yapıcma tam bugday unundann

bu arada aben aabla nerelerde?
zilimde gelmiyorr
*

sabah: tambugday ekmegıne domateslı tost yapıp yedim yanında salatalık ve peynır

aeben abla nerelerde hakıkaten ugramaz oldu....
masum ne yapayım kılo vermem durdu sporumu artırayım yoksa şok dıyet mı uygulayayım. pirinç lapası falan demişler ama o sadece vucuttan su götürür işe yaramaz gibi geliyo..
eşime ekim başında 63 olacagım dıye söz vermişdim bende seviniyordum ne kadar hızlı kılo veriyorum ben ekımde bu gidişle 60 bıle olurum dıyodum.

biri benimi andı . banum mucuks

selam mkıslar . dün geldim henüz ama okadar yogunumki okjullar açılmadan gelemiycem galiba ...
çocukların dersana işi çıktı eşimin birosunu dekore ediyoruz birde yol yorgunlugu ev işleri derkekn okul alışverişide cabası ...

inşallah hepiniz iyisinizdir ...
sayfları okumaya vaktim yok .herkes ne durumda bilmiyorum ama benim acil diyette ihatiyacım var .
ramazanı 1 kiloyla atlattım derken bayram ve tatiltil tam patladı ama yavaşdan iniyor ..
hepi,ni öptüm görüşmek üzere..

pardon ikikere çıkmış ..

mayalı gözlemeniz afiyet olsun fazla abartmayın ama .nede olsa agır hamur .

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Ben montinin eskilerindenim

Pazartesi tekrar başladım monti me. Ve 75,1 ile başlayan diyet bugün 73,7 ile sonuç verdi.
Monti amcamdan Allah razı olsun.
Sizinle paylaşmak istedim sevincimi.
tebrikler iremcim .

ablam kavun karpuz okadar meyve montiye araverdin sanırım ...
en son kartay yapayım diyordun yaptınmı sonuç nedir ?
eger kavun karpuz yediysen monti askıda demekdir ablam kilo vermedim diye hayıflanma sakın .
Masum
Bende de tem tersi başka hiçbir diyeti yapacak cesaretim yok
dogru söze ne denir ...:)

ablam belliki senin bünye yaşın ve kulandıgın ilaçlardan dolayı baya zor verecek . sabretmekden başka çare yok sanırım ...
birde az yiyerek yada ögün azaltarak kilo verilirmi bilmiyorum yada nekadar kalıcı olur verilen onuda tam bilmiyorum .eger düzgün diyet yapıpda kilo veremiyorsan sorun yediklerinde deyildir diye biliyorum başka sebeblere bakmak lazım .öyle oluncada açda kalsan kilo verebilirmisin orasıda soru işareti işte .

afiyet olsun ablam demekki tatildesin ..ye iç kilo nasıl olsa olur .sende nefes almış olursun biraz.

selam zilim .iki kaçak aynı anda siyete girmişiz .:)....

nasılsın tatilin nasıl geçiyor .?

tünaydınlar hatun kadınlar
bende tatilimi bitirdim,dinlendim geldim...Tatilde bende ipin ucunu kaçıranlardanım ama kilo almadım ne hikmetse..
tatlıyı sevmiyor olmamın avantajı olsa gerek....banum sende gelmişsin tatlışım,hoşgeldin?nasıldı tatilin ?kilo durumların nasıl?
aebenim canım aplam işlerinde kolaylıklar versin allah.tüm yazı full geçirdin sende valla ...benimde öyle oldu artık okullar açılsada hayatım bir düzene girse diyorum.benim hangi okulda başlayacağım belli olmadığı için henüz başlayamadım.bir ayı geçecek sanırım yerleştirilmem.
diğer tüm monticilerlede artık daha yakından tanışma fırsatı bulurum sanırım,sık sık girebileceğim çünki...evime döndüm tam olarak..
kışlıkları yapma telaşım hızla devam ediyor.dün tarhana yaptım,paartesi günüde kırmızı biber közleyeceğim kışın iyi oluyor...

diyarla meyviş nerelerde sahi?
benden haberler bu kadar şimdilik.....görüşürüz kıslar...

SABAH KAHVALTI ÖNCESİ
meyve
KAHVALTI
tam ekmek,peynir,yeşil ve siyah zeytin, su
ARA
meyve
ÖĞLE
peynir
ARA
süt
AKŞAM
kuru fasulye

ve bol su bol yoğun koşuşturmaca
akrebim yine kendimne özgü monti yapmaya başlamışsın bacım ...
senin yogunlugunu göz önüne elırsak eleştirmiyorum ama yopfurt ve salatayı ihmal etme derim .

Gunaydin,
kilo alarak geri donmus bulunmaktayim.8 gunluk surec yorucuydu.su icemedim malesef.
saglıl olsun ocdim ....

kesin kilovermişsindir ..
ablam krom tatlı istegini azlatır tok tutar ama senin zatetn pek iştahın yok sanırım . kromda bünyeye göre degişiyor kimine kilo vermeye yardımcı olurken kimine etki etmez ...benim gibi .bende kulanmıştım eskiden .
kayum ablam açıklamış ama bende açıklık getireyim . her yiyecekde hem karbon hem yag hemde pro bulunur . ama miktarları farklıdırı . karu baklagilller proteinden zengin karbonhidratlardır ..ve yiyuecek olrak karbonhidrat olrak degerlendirilir etle birlikde yenmez montide .
minecim yedilerlinden bazıları monriye uygun deyil fakat senin durumunda yemende bi sakınca yok çümki hızlı kilo almış olman teklrar hızlı kilo vermenen sebeb vede bünmyen onunda maşlahı var o yüzden kendini kasmadan böyle devam edebilirsin ... yanlız şunuda eklemeliyim .bünyene bin kere maşallah .... tam diyet yapıpda kilo veremeyen kıslar adına seni dövebilirmiyim ... şaka bir yana tebrikler . devamını canı gönülden dilerim ..

hadi bana musade ....

ablam mesajın gözüme çarptı tamn çıkarken yazmak istedim ... meyvedeki grlık farlılıklar sandıgın kadar önemlid4eyil ..tabiki fazla meyve fazla şekerdir .a ama porsıyon miktarı 100gr deyildir bu mkeyveden meyveye degişir ...
gözlemlerime göre senin ki,lo vermemendeki sebeblerden birde diyetti normalde tam yapmana regmen arada yapotıgın kaçamaklar . monti kaçamak affetmez bir ögünlük kaçamagımın bana 2 haftaya mal oldugunu bilirim . zor bir bünyen varken sık kaçamak yapmande kilo vermene engel olabilir .
daha evvelde dedigin gibi sen tatilden dön okulllar açılsın günlük sıkı bir şekilde başlayalım montiye . monti nin iyi etki etmesi için 2 ay hiç kaçamak yapmadan yaptıgımızı bilirim yoksa 1.2. haftaya bir kaçamak yapmak montiyi sekdeye ugratır .
he dersenki ben yapamıyorum kaçamaksız başka şeyler deneyelim onada tatam yardımcı olurum deneriz . ..

klavye yeni alışamadım . yazım hatalarından dolayı özür kıslar düzelmeye vaktim olmadı ...

Son düzenleme:
amaninnn amaninn kimler gelmişşş

zilim aben ablam çok özleidm vallahi silzeriii
nasıl geçti tatillerrr bkim?

bend ebugün kırmızı biber alıcam zilicimm közlüycem süper oluyor kışın
kilo durumumm 64.9 çıktım cnm dün ama tatilde yeidm yani dikkat etmedim
birde reglim bittii dün çok güsle başladım ama akşam saat 11 de hemde karpuz peynir ekmek yedimm salak gibi

ama sabah yürümeye başlıyorum ve p.teside platese başlıyorum şiştim çünkü midem çıktı ,göbek büyüdü yanlarım çogaldı sanki yine
ve pro agrılıklı beslenicem karbn ve meyve yemiycem 1 hafta
sebze,yogurt ve pro alıcam bakalım nasılolcek

Selam canım

Hoşgeldin tekrar, evet köyde tatildeyim ve tam bir meyve canavarı kesilmiş durumdayım. Zaten burada da fazla seçenegim yok, kalabalık olunca diyet yapmak ta zor oluyor. Buraya gelirken diyet yiyeceklerimi getirmiştim ton balıgı, light süt,tavuk vs. Ama milletin önünde paylaşmadan yiyemiyorum ben.Yengem sagolsun yemekleri benim düzenime göre pişiriyor, sapmamaya çalışıyorum, hatta yemekte sapmıyorum diyetten ama karpuz, kavun, incir, üzüm dalında olunca dayanamıyorum. Yasak biliyorum ama çok güzeller yaw, durduramıyorum ki kendimi. Bu yüzden eve dönene kadar rolantiye aldım kendimi. Zaten salı veya çrş. dönüyorum bende. Krom hapını aldım içiyorum ama senin dediğin gibi hiç farketmedi bende de. Eczacı arkadaşa danışıp 3 e çıkarmayı istiyorum kromu, belki faydası olur o zaman. Evdeyken bayramın ilk günü hariç, bir de kan sayımı yaptıdıgım günün dışında uydum diyetime hep, ama kilo veremedim biliyorsun. Yanlız yengem 1,5 aydır görmüyordu beni miden, göbegin popon küçülmüş diyor. Ölçülerim hiç değişmiyor aebencim kilomda öyle. bu da sinirlerimi geriyor, şevkimi kırıyor. Karatay diyetini düşündüm ama yapmadım. montiye devam etmeyi düşünüyorum, bırakamam diyeti. Acaba ben evdeyken diyette meyveyimi fazla kaçırıyorum aeben? senin 4 porsiyondan kastın nedir canım, gr. olarakmı yiycez, adet olarakmı. Eve gelen meyveler büyük oluyor da. Ne olur sende topiğe tam olarak dönüğünde bir seyler yapalım benim için aebencim zayıflamayı gerçekten istiyorum ve sanırım meyve engelliyor beni, ve ben meyveyi çook seviyorum..Sevgiler canım

herkese merhaba, herkese hoşgeldiniz diyorum
evet hemen toplamda ne ediğimi yazim
sabahları ya buğday ekmeği 1 dilim domates salatalık...yada 1 haşlanmış yumurta lor peynirli domatesli salata yedim...itiraf ediyorum ki asla öğlen yemeği yemedim ama oğurt meyve ceviz oldu ara atıştırma olarak
akşam yemeği olarak 2 akşam mercimek çorbası salata yedim,bir akşam sadece meyve felan yedim,dün akşam yeşil fasulye yedim,bu akşam da yeşil mercimek yemeği yedim veeee dün tartıldım,06-08////09-09 tam 6.900gr vermişim. kısaca 7kg diyebiliriz değil mi bol bol su içtim ve hergün 2fincan yeşil çay içtim, form cay içtim...süt içtim gece tarçınlı, meyve olarak kiwi şeftali:82: yola devam kızlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…