1 seferde atlarız canım 50 az zaten.
Merhaba masummcum nasılsın.montig ablaa hoşgeldinn:89::89::89:
Merhaba masummcum nasılsın.
Sonunda döndüm evceğizime veeeee 1 kg vermişim, mezur ölçülerimde de 1 la 5 cm eksilmiş çok şükür.... Nasıl oldu alamadım, meyve ve küçük kaçaklarım oldu. Ama öğünlerimi azalttım, 1 öğün sadece meyve yedim. Sanırım diyet psikolojinden çıkmak yaradı bana. Krom da fayda etmiş olabilir,neyse önemi olan kilo vermek zaten. :124:
Aebencim sende yoğunsun herhal, ugramıyon topiğe sevgiler canım.... :86:Ay pek bi mutluyummmm 73 ten kurtuldummmm
:118:
çok sevindimm ablaa vallahi hadi bakalım 6 lara az kaldıı
aben abla yokkkaç gündür yine kayıplarda:95::95::95:
banum burdasın cnm,nasılsın?
ben kendimi acaip bitkin hissediyorum ...neredeyse koca yazı oradan oraya atıla atıla ve misafir ağırlayarak geçirdiğimdendirmidir,son haftalarda hiç dinlenmeden kış hazırlıklarına daldığımdanmıdır nedendir bilmem ama artık iyice pilim bitti....
birde oğlum bebekken bu kadar üstüme düşmezdi şidmi tüm gün tepemde ...ne isteği bitiyor ne gevezeliği..valla kafam hep ateş gibi..devrelerim yandı yanacak:))
banum hep seni aklıma getirip teselli olmaya çalışıyorum.okul en iyi çıkış olacak bana...bi atansamda başlasam artık..gerçi o zaman gelse kesin oğlumdan ayrılmak zor gelecek ama şu sıralar dediği dedik çaldığı düdük bi tip oldu çıktı...çok şımartmışlar ben yokken annanesinde herkes...geldim düzelteyim dedim neredeyse üstüme çullanacaklardı:))çocukmuş o kural falan konulmazmış çocuğa((
gelsinler şimdi kolayı bulsunlar bakalım...ne güzeldi yaw çocuğun huyu...şimdi bu çocuk benim oğlum mu diyorum...oyyy anam oyy...:)
banum ne yapalım edelim saatinde yapalım şu platesi bacım..ben sanırım ilk dönem okula başlayamıycam. yurtdışından diplomam gelmeden ve gerekli yazışmalar yapılmadan.. geçen yıl güç bela her sabah yapıyordum çocuklada olsa ama huyu çok değişti çocuğumun bakalım bu yıl ne yapçaz??
Merhaba masummcum nasılsın.
Sonunda döndüm evceğizime veeeee 1 kg vermişim, mezur ölçülerimde de 1 la 5 cm eksilmiş çok şükür.... Nasıl oldu alamadım, meyve ve küçük kaçaklarım oldu. Ama öğünlerimi azalttım, 1 öğün sadece meyve yedim. Sanırım diyet psikolojinden çıkmak yaradı bana. Krom da fayda etmiş olabilir,neyse önemi olan kilo vermek zaten. :124:
Aebencim sende yoğunsun herhal, ugramıyon topiğe sevgiler canım.... :86:Ay pek bi mutluyummmm 73 ten kurtuldummmm
:118:
banum burdasın cnm,nasılsın?
ben kendimi acaip bitkin hissediyorum ...neredeyse koca yazı oradan oraya atıla atıla ve misafir ağırlayarak geçirdiğimdendirmidir,son haftalarda hiç dinlenmeden kış hazırlıklarına daldığımdanmıdır nedendir bilmem ama artık iyice pilim bitti....
birde oğlum bebekken bu kadar üstüme düşmezdi şidmi tüm gün tepemde ...ne isteği bitiyor ne gevezeliği..valla kafam hep ateş gibi..devrelerim yandı yanacak:))
banum hep seni aklıma getirip teselli olmaya çalışıyorum.okul en iyi çıkış olacak bana...bi atansamda başlasam artık..gerçi o zaman gelse kesin oğlumdan ayrılmak zor gelecek ama şu sıralar dediği dedik çaldığı düdük bi tip oldu çıktı...çok şımartmışlar ben yokken annanesinde herkes...geldim düzelteyim dedim neredeyse üstüme çullanacaklardı:))çocukmuş o kural falan konulmazmış çocuğa((
gelsinler şimdi kolayı bulsunlar bakalım...ne güzeldi yaw çocuğun huyu...şimdi bu çocuk benim oğlum mu diyorum...oyyy anam oyy...:)
banum ne yapalım edelim saatinde yapalım şu platesi bacım..ben sanırım ilk dönem okula başlayamıycam. yurtdışından diplomam gelmeden ve gerekli yazışmalar yapılmadan.. geçen yıl güç bela her sabah yapıyordum çocuklada olsa ama huyu çok değişti çocuğumun bakalım bu yıl ne yapçaz??
abalcığım tebrikler.şimdi sen monti mi yapıyorsun yoksa bırakacak mısın? geçen gün oğluşum bana çimdik atarken okuyordum anlayamadım
hayırlı akşamlar efem ......
ablam tahmin etigim gibi çok yogum geçiyor günlerim .
büyük kız dersanesi derkekn birde küçük kzımın dersanesi çıktı ve 12 yaşında i,lk kez kendi başına dolmuş otobosle biryerlere gidecek gidecegi yerde ankaranın göbegi kızılay biraz tedirginim yaşı daha kuçük ..
yarın eski komşularım gelecek sanırım .
montig ablam çok sevindim kilo vermene vede incelmene . beki klişe olacak ama 2 aydır yaptıgın montinin meyvelerini topluyorsunsabırla devam etitigin için tebrikler
öyleyin meyve ve yogurt yemek montiye eykırı deyil ablam amcam hafifi ögün için meyve ve yogurdu önermiş . montin tam yani için rahat olsun .
Selam OCDcim.Monti yapıyorum ama biraz değişiklik olarak . Benim bünye 3 ögün olayını anlamıyor ve kilo veremiyor diye düşünüyorum:26: . Bu yüzden sabah normal monti. Öğlen meyve yogurt, akşam normal monti olarak götürüyorum ve memnunum. Hıı bir de daha az yiyorum artık, onun da faydası var sanırım..:124: Sevgiler, bebişini öp benim için canım.
hayırlı akşamlar efem ......
ablam tahmin etigim gibi çok yogum geçiyor günlerim .
büyük kız dersanesi derkekn birde küçük kzımın dersanesi çıktı ve 12 yaşında i,lk kez kendi başına dolmuş otobosle biryerlere gidecek gidecegi yerde ankaranın göbegi kızılay biraz tedirginim yaşı daha kuçük ..
yarın eski komşularım gelecek sanırım .
zilim ogluşun huyu büyüdükçe degişir annene şuç bulma hatta her bir degişik yere gezmeye gidince bile degilşlir sen yanında olsanda..
montig ablam çok sevindim kilo vermene vede incelmene . beki klişe olacak ama 2 aydır yaptıgın montinin meyvelerini topluyorsunsabırla devam etitigin için tebrikler
öyleyin meyve ve yogurt yemek montiye eykırı deyil ablam amcam hafifi ögün için meyve ve yogurdu önermiş . montin tam yani için rahat olsun .
banumm ogluşu ne yaptınız ameliyat zamanı bellimi??
pilatese bende başlamak istiyorum ebru tv de ne zaman başlıyorki ? .3 aydır ne yürüyüş nede pilates yaptımnede diyet anlıycam tam diyet moduna göreyim .
okullar başlasındqa bende kafamı dinleyim ertık diyorum
resimlerime yaptıgın yorumlar içinde teşekkür ederim ....
ocd'im sen nasılsın yaramaz ogluşla ugraşıp duruyorsun sanırım....
slm montinin güzel hatunları....
herkese güzel haftasonları efem.....
ocd cnm oğlun iştahsız sanırım cnm?bu topikteki herkese benim bu konudaki sıkıntımı bilir,sık sık dert yanıp çare aramışımdır.ne yaptıysam yediremezdim.her öğün ya oğlum ya ben ağlardık..öğün saati yaklaştıkça sıtma tutardı beni.çeşit çeşit hazırlardım birini yemezdi...oturup ağlıyordum terasa kaçıp.2 yaşını yeni bitirdi oğlum ve ben sinir krizi derecesine geldim en son geçen ayın 20'siydi doktora gittik.2 ayda 2 kg kaybetti yazın sıcaklarda hepten iştahı kesildi.eşim dr' kansızlık yada demir eksikliğide iştahsızlık yapar öyle ise çaresine bakarız dedi ve arkadaşı(çocuk dr'umuz) götürdük.her şey çok normal çıktı şükürki...
yaz sıcak diye yemiyordur yeni bir şurup çıktı ben kendi 6 yaşındaki oğluma aldım kullandırdık dedi.ilk defa bir şuruptan bu kadar randıman aldık dedi.bende hemen hepsini denemiş fakat bir sonuç alamamıştım son bir yılda..fer&B complex diye bi şurup.tmamen bitkisel içerikli.bir hafta sonra etkisini gösterdi.şu an kandırarakta olsa iyi yiyiyor.zayıf değildi zaten oğlum ama her öğün savaş halinde ve sinir harpleri yaşayarak yedirmeken bezdim.dr'un oğluda şimdi babannesinin arkasından yemek diye geziyormuş..
kaç gündür aklımda sırf benimle aynı sıkıntıyı yaşayan annelere çare olsun diye başlık açıp paylaşmayı düşüyordum.fırsat bulamadım.çok zor yemeyen çocukla uğraşmak.
doktorlar vitamin olayına pek sıcak bakmıyorlar ama yediremiyorsan yapacak bir şey yok.istersen doktorunuza bir kez danış kulan cnm...
banum sen neler yapıyorsun şekeriiim?
aebenim sen her şeyinaltından kalkarsın aplammmmm...allah kolaylık versin....
meyvişten haber alan yokmu yahu?girmiyor herhalde artık?
ablam küçük kızım ablasıyla gidiyor o 17 yaşında onuda ancak geçen sene yollaya bildim .kızılaya .farklı desananelere gidiyorlar ama saatlerini denk getirdim şükür...bende tedirginim ama başka şansım yokdu bu çevrede dersane diye gönderecegim pek begendigim bi yer yok .dersane dolmuşdan inince hemen yanı başında.servis seçenegi yok malasef.. seneye sbs var .çok zeki bi çocuk ama biraz itelemeye ihtiyacı var .Aebencim selam canım.
12 yaşında bir kızın Ankarda bile olsa tekbaşına, hele de Kızılaya gitmesi olayına çok sıcak bakmadım ben. Yok mu başka çaresi yanlız gitmemesinin? Ne bileyim belki anlaşmalı o yöne giden bir servis falan olsa ne iyi olurdu.
Kızım zaman kötü her dakika kötü kötü haberler duyuyoruz basından. Dersane de gençler için özgürlüğe açılan bir kapı niteliğinde. Benim kız kardeşimde Ankarada. 1 kızı 1 oğlu var. Şu anda Bilkentte okuyorlar. Kız kardeşim onlar dersaneye 16-17 yaşına gelene kadar yanlız yollamadı. Ruhunu karartmayayım ama ben biraz huzursuz oldum.
Kilo olayıma gelince evet çok sevindirdi ben gerçekten. Hemde acaba kilo mu aldım diye korkarak çıktıgım teraziden1 kilo kayıpla inmek müthiş bir duyguydu.
Şimdilik daha az yiyerek ama motiyi bozmadan devam edeceğim. Sevgiler aebencim...
afiyet olsun ocdim . mönün güzel olmuş fakat öyleni atlamamn olmamış ...öğlen dışarı çıktığım için bişey yemedim.çıkmadan bi kuru kayısı attım.
akşam da fırında tavuk salata ve yoğurt.
az oncede yeşil çayımı içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?