günaydın
çok cnm sıkkınn diyetime devam ettigim haldee
tartı yükseliyorrrr nerede yanlış yapıyorum ben yaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
artık emeklerimin karşılıgını alamamak beni çok üzüyor neredeyse 8 aydır 64-65 arasıyım
Günaydın,
ya resim yüklemeye çalışıyorum çok büyük diyor.Nasıl küççültebilirim ?
Günaydınnn
Bu sabah tartıda bende 1 kg fazla çıktım, canım sıkıldı. Allahtan ölçülerim aynı, vücut ödem yaptı sanırım.
8 aydır aynı kiloda isen vücut kendini korumaya almıştır bence. Aebene gör olmamalı ama ben en son 1 kilomu biraz (abartmadan) kaçamak yaparak vermiştim. Vücut alışkkın olmadıgı bir yiyecekl karşılaşınca kilo sabitlemesini bırakabiliyor sanırım. Aslında uzman olan (doktor) diyetisyenlerin birçogu bazen kaçamak yaparak vücudu şaşırtmak gerektiğini söylüyorlar, bende de öyle oldu ama seni bilemem.Yalnız ben kaçamak yaparkende pro ile karbonu hiç karıştırmadım, bilgin olsun canım.
Günaydın canım Benim resimlerde çok büyüktü ama yüklendi. Yanlış yerden yüklüyor olmayasın? prolime git, oradan albüm yarat ı tıkla, bb kod çıkacak sanırım onuda kes yapıştır yap...
tam olarak neler yapıp neler yediğini falan yazarsan belki hep beraber düşünüp nerede yanlış olduğunu bulabiliriz.
Günaydınnn
Bu sabah tartıda bende 1 kg fazla çıktım, canım sıkıldı. Allahtan ölçülerim aynı, vücut ödem yaptı sanırım.
8 aydır aynı kiloda isen vücut kendini korumaya almıştır bence. Aebene gör olmamalı ama ben en son 1 kilomu biraz (abartmadan) kaçamak yaparak vermiştim. Vücut alışkkın olmadıgı bir yiyecekl karşılaşınca kilo sabitlemesini bırakabiliyor sanırım. Aslında uzman olan (doktor) diyetisyenlerin birçogu bazen kaçamak yaparak vücudu şaşırtmak gerektiğini söylüyorlar, bende de öyle oldu ama seni bilemem.Yalnız ben kaçamak yaparkende pro ile karbonu hiç karıştırmadım, bilgin olsun canım.
Çok hoş çıkmışsın canım, oğluşunda öyle. Allah bağışlasın:)
cnm okadar sıkkın kii
aylardır süren bu kısır döngüü bugün beni daha çok yıprattı
proteinle beslendimm olmadı
kendimi rahat bıraktım olmadı
sporla diyet yaptım olmadı
sporsuz diyetle hiç olmadı
26 kilo verdimmm ama kendimi ilk kez bu kadar çaresiz hissediyorum ve kendime acıdım bugün hakikatenn
herşeyi bırakayım böle kalayım desem böylede mutlu dgeilimmm
benn napıyorum ????????
Sıkma canını diyecem ama yerden göge haklısın be canımBen 2,5 ayda yıldım, en 8 ay diyorsun gerçekten zor. Diyetisyene gitmek ne derece faydalı olur bu durumda bilmem ama Dr.Gürkan Kubilay var, konusunda gerçekten uzman ve imkansız denen durumları dahi değiştirdiği söyleniyor.Onun web sayfas var ve verdiği diyet listeleri. Bir incele istersen.Ben listeleri kalabalık bir evde yaşadıgım için uyglayamıyorum ama belki sana hitab eder. En azından listeler bir fikir verir canım. İncelemekle hiçbir şey de kaybetmezsin..Ayrıca öyle abartılı bir kilon da yok, dert etme fazla. Sevgiler
Sıkma canını diyecem ama yerden göge haklısın be canımBen 2,5 ayda yıldım, en 8 ay diyorsun gerçekten zor. Diyetisyene gitmek ne derece faydalı olur bu durumda bilmem ama Dr.Gürkan Kubilay var, konusunda gerçekten uzman ve imkansız denen durumları dahi değiştirdiği söyleniyor.Onun web sayfas var ve verdiği diyet listeleri. Bir incele istersen.Ben listeleri kalabalık bir evde yaşadıgım için uyglayamıyorum ama belki sana hitab eder. En azından listeler bir fikir verir canım. İncelemekle hiçbir şey de kaybetmezsin..Sevgiler
tşk edeirm ben bi inceleyimmm yaaa vallahii burnumun diregi sızlıyor yaa agladım aglıycamm
ben emek veriyorum vermiyor dgeilim kiiii şimdi bıraktım sporuu yazın sabahın 6 sında sporuma gdiiyordum öglen
plates yapıyordumm. şimdiidee yapıcammm ama içimde istejk kalmıyor emegimin karşılıgını alamayıncaa
bi bakıyım abla soal
bana bi yorum yapmadınızkilom nasıl sizce ?
ablam banum 8 aydır diyet yapmıyor bazan bozuyor alıyor bazan sıkıyor veriyor .Günaydınnn
ablam banum 8 aydır diyet yapmıyor bazan bozuyor alıyor bazan sıkıyor veriyor .Günaydınnn
selam kıslar şükür kavuşturana
banum yine havlumu attın kıs...
nasılsınız hatunlar gelemedim musaid olmadım okullar açıldıkdan sonra inaşşalh iyisinizdir .
ben diyete bi türlü başlayamadım bu hafta deneme haftam olsun .uzun süre diyet yapmayınca zor olacak biraz sanırım .. henuz 1.şama monti yapmaya gücüm yok sanırım 2.aşma olrak yapayım dedim ama onuda beceremed im .. biri bana şişko desin . 65 kiloyum .:9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?