Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınnn
Bu sabah tartıda bende 1 kg fazla çıktım, canım sıkıldı. Allahtan ölçülerim aynı, vücut ödem yaptı sanırım.
8 aydır aynı kiloda isen vücut kendini korumaya almıştır bence. Aebene gör olmamalı ama ben en son 1 kilomu biraz (abartmadan) kaçamak yaparak vermiştim. Vücut alışkkın olmadıgı bir yiyecekl karşılaşınca kilo sabitlemesini bırakabiliyor sanırım. Aslında uzman olan (doktor) diyetisyenlerin birçogu bazen kaçamak yaparak vücudu şaşırtmak gerektiğini söylüyorlar, bende de öyle oldu ama seni bilemem.Yalnız ben kaçamak yaparkende pro ile karbonu hiç karıştırmadım, bilgin olsun canım.

Günaydın,
ya resim yüklemeye çalışıyorum çok büyük diyor.Nasıl küççültebilirim ?

Günaydın canım Benim resimlerde çok büyüktü ama yüklendi. Yanlış yerden yüklüyor olmayasın? prolime git, oradan albüm yarat ı tıkla, bb kod çıkacak sanırım onuda kes yapıştır yap...

Günaydın,
Ödemdir kesin.

Günaydın canım Benim resimlerde çok büyüktü ama yüklendi. Yanlış yerden yüklüyor olmayasın? prolime git, oradan albüm yarat ı tıkla, bb kod çıkacak sanırım onuda kes yapıştır yap...

du bi bakam ablam

tam olarak neler yapıp neler yediğini falan yazarsan belki hep beraber düşünüp nerede yanlış olduğunu bulabiliriz.

cnm ya kendi topigime yaızyorumda burada monti yapanlar yanılmasın diye yamzıyorum yok cnm ya yanlışlık filan menüleirm gayet iyidieeee yine kısır döngüdeyim ya

ben yaklaşık 1.5 ay diyet yapmadım herşeyi yedim tatlı tuzlu vss
diyetisyene bile gidicem yaniii yaaa

cnm okadar sıkkın kii
aylardır süren bu kısır döngüü bugün beni daha çok yıprattı
proteinle beslendimm olmadı
kendimi rahat bıraktım olmadı
sporla diyet yaptım olmadı
sporsuz diyetle hiç olmadı

26 kilo verdimmm ama kendimi ilk kez bu kadar çaresiz hissediyorum ve kendime acıdım bugün hakikatenn

herşeyi bırakayım böle kalayım desem böylede mutlu dgeilimmm
benn napıyorum ????????

Sıkma canını diyecem ama yerden göge haklısın be canım Ben 2,5 ayda yıldım, en 8 ay diyorsun gerçekten zor. Diyetisyene gitmek ne derece faydalı olur bu durumda bilmem ama Dr.Gürkan Kubilay var, konusunda gerçekten uzman ve imkansız denen durumları dahi değiştirdiği söyleniyor.Onun web sayfas var ve verdiği diyet listeleri. Bir incele istersen.Ben listeleri kalabalık bir evde yaşadıgım için uyglayamıyorum ama belki sana hitab eder. En azından listeler bir fikir verir canım. İncelemekle hiçbir şey de kaybetmezsin..Ayrıca öyle abartılı bir kilon da yok, dert etme fazla. Sevgiler

Son düzenleme:

gurkan kubılay cok yogunmus gecen bır topıcte okumustum yeterı kadar ılgılenemıyormus hastaları ile.....

tşk edeirm ben bi inceleyimmm yaaa vallahii burnumun diregi sızlıyor yaa agladım aglıycamm
ben emek veriyorum vermiyor dgeilim kiiii şimdi bıraktım sporuu yazın sabahın 6 sında sporuma gdiiyordum öglen
plates yapıyordumm. şimdiidee yapıcammm ama içimde istejk kalmıyor emegimin karşılıgını alamayıncaa

bi bakıyım abla soal

ben senin yerinde olsam 2 gün saçma sapan ne bulduysam yerdim sonra diyete başlardım.ben vücudumu böyle kandırıyorum.

bana bi yorum yapmadınız kilom nasıl sizce ?

derdimden sana yazmayı unuttumm
sende ooglunda çok tatlısınız ama sen bence zayıfsın iyisin yanii boyun uzun sanırımm:)
ama tabi sadece yüzün görünüyorrrr boydan görmek laızm birde cnm

selam kıslar şükür kavuşturana

banum yine havlumu attın kıs...

nasılsınız hatunlar gelemedim musaid olmadım okullar açıldıkdan sonra inaşşalh iyisinizdir .
ben diyete bi türlü başlayamadım bu hafta deneme haftam olsun . uzun süre diyet yapmayınca zor olacak biraz sanırım .. henuz 1.şama monti yapmaya gücüm yok sanırım 2.aşma olrak yapayım dedim ama onuda beceremedim .. biri bana şişko desin . 65 kiloyum .:9

ablam banum 8 aydır diyet yapmıyor bazan bozuyor alıyor bazan sıkıyor veriyor .
banum senin sorununda bu bence biliyorum denemedigin diyet kalmadı gibi ama sanırım hepsini kısa süreli denedin ve hemen sonuç bekledin sanırım hatan burda.
bi hafta bi diyet sonra sal sonra sahasıkısı sonra yine ye tekrar başla sonuç almaman normal . sabırlıolup bi diyet seçmelisin onu denemelisin en az 1 ay .

ablam banum 8 aydır diyet yapmıyor bazan bozuyor alıyor bazan sıkıyor veriyor .
banum senin sorununda bu bence biliyorum denemedigin diyet kalmadı gibi ama sanırım hepsini kısa süreli denedin ve hemen sonuç bekledin sanırım hatan burda.
bi hafta bi diyet sonra sal sonra sahasıkısı sonra yine ye tekrar başla sonuç almaman normal . sabırlıolup bi diyet seçmelisin onu denemelisin en az 1 ay .

hos geldinnnnnnnn aebenimmm.dur simdi burdan bagiriyorummm siskoooooooooooooo siskoooooooooooo biraz uzaktan bagirdim ama sanirim duymussundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…