Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmmmmmmmm dun yazmissin yeni gördum canim hosbulduk.ben iyiyim canim umarim senle oglusunda iyisinizdir.su an kendimi kocamin suikastlerinden koruyorum hatta gece bile aklima geldiniz.benimki gece isten gec geldi yolda beni ariyor cani hamburger felan cekmis kendine alicakmis sanada aliyimmi diyo hay allahim bu arada gece saat 3 yok sagol dedim hem evde guzelim tavuk pilav var gelip evde ye diye birde firca attim.ben pilav yemedigim icin cocuklara ona yaptim herif gidip disarda yicekmis fircadan sonra pasapasa gelip evde yemek yedivalla benim isim bu kocayla zorrrrrrrrrrr.

Fazla sporda bırakınca böyle durgunlaşmalar yaşatıyor canım..Ayrıca diyet psikolojisinden çıkmaya çalış derim. Kilo vermeyi acaip etkiliyor o psikoloji

ben senin yerinde olsam 2 gün saçma sapan ne bulduysam yerdim sonra diyete başlardım.ben vücudumu böyle kandırıyorum.

gurkan kubılay cok yogunmus gecen bır topıcte okumustum yeterı kadar ılgılenemıyormus hastaları ile.....

Zaten genelde asistanları ilgileniyor, kendisi bir kere görüyoruş hastalarını (kendi söyledi bir kanalda). Ben listelerini ve diyet mantıgını anlasın diye tavsiye etmiştim:) Ayrıca isteyeni , gidemeyeni de gerekli tahlilleri yaptırarak (Tabi ücreti mukabili) web sayfası üzerinden listeler de veriyor. Ama kadar çok tv kanalına katılıp, o kadar çok liste verdi ki onları icelemek yeterli. Gitmeye bile gerek yok bence..

derdimden sana yazmayı unuttumm
sende ooglunda çok tatlısınız ama sen bence zayıfsın iyisin yanii boyun uzun sanırımm:)
ama tabi sadece yüzün görünüyorrrr boydan görmek laızm birde cnm

nasık yane orada 3 tane resmim vardı biri basene kadar, biri de yüzden digeride aşkımın resmiydi.bi tane daha ekliyorum ama orada 3 bucuk kilo fazlam var.

Nerdesin yaw, merak ettim çok. Topige girip hemen kaçmışsın(((( resimlerimi koydum yorumlarını bekliyorum.Sevgiler

derdimden sana yazmayı unuttumm
sende ooglunda çok tatlısınız ama sen bence zayıfsın iyisin yanii boyun uzun sanırımm:)
ama tabi sadece yüzün görünüyorrrr boydan görmek laızm birde cnm

Hayır tek resim vardı bir daa bakayım ekledim diyorsan

ivet ekledim :)) albümün içinde 4 resim var şu an.boydan olandada 3 bucuk kılo fazlam vardı.eğer iyi derseniz spora başlayacağım artık.

nasık yane orada 3 tane resmim vardı biri basene kadar, biri de yüzden digeride aşkımın resmiydi.bi tane daha ekliyorum ama orada 3 bucuk kilo fazlam var.

Sen zayıflık hastalıgına mı tutldun yaw?? inceciksin zaten, nerene zayıflayacan? Senin gibi olsam neler vermezdim(Maşallahın var canım

Sen zayıflık hastalıgına mı tutldun yaw?? inceciksin zaten, nerene zayıflayacan? Senin gibi olsam neler vermezdim(Maşallahın var canım

işte öyle değil ablacığım ben doğuma 91 kg dan fazla gittim.Çıktığımda 84 kgdım.66 kg ile hamile kalmıştım.Bugün tok karnına giysilerle 63.3 kg çıktım.Cuma günü tartılıp 2.aşamaya geçip geçmeme kararı vereceğim.
Tüm bu kilo vermem oğlumun doğumuyla başladı yani 18 ay önce :))

hoşgeldinnnn abla üüüüüüüüü evet haklı olabilirisn bu konuda ama şu varkiii
bir çok insan daldan dala olayı ile kilocuklardan kurtuluyor herkes banumu şansızzzz balinaaa

diyetisyene mi gitsemm? ama gitsem napcakk vericek çekmeceden çıkarıp 1100 kalorilik diyett
şunu yapma bunu yapma ben biliyorum bunları zatennn

amaa acaba verecegi listenin faydası olurmu ki ya?

Düzgün bir diyetisyene gitmeyi düşünsen tam kan, yağ ölçümü vs gibi tahliller isteycek senden ve kişiye özel bir liste sunacaktır ama o diyetisyenle de dünyanın parası Normal bir hastane diyetisyenine gidersen şayet, o zaman çekmeceden çıkarıp bir liste verecek. O yüzden sana O dr.un ismin verdim. Onun google de bir sürü listesi var. Mesela 3 haftalık bir liste vermiş, yapabilirsen dene derim. Bence tek zorlugu her ögüne yemek pişirme gerekliliği. Ama ben yalız yaşıyo olsam hiç durmaz yapardım. Senin sevdiğin gibi kaçamakları da var, diyet psikozunda olmuyorsun. Bu arada adam babamın oğlu değil tabi:)) sadece tv kanalnda uzun bir müddet izledim kendisini ve zayıflttıklarını...Sözün kısası illa da bir liste istiyorsan ahan da sana bir dolu liste. Seç begen uygula:)

İyi de o koydugun resimlerde hiç de kilolu gözükmüyorsun. Ayrıca hamle kaldıgın kilonunda altına inmişsin be güzelim daha ne istiyon:) Bence başla 2.aşamaya..

İyi de o koydugun resimlerde hiç de kilolu gözükmüyorsun. Ayrıca hamle kaldıgın kilonunda altına inmişsin be güzelim daha ne istiyon:) Bence başla 2.aşamaya..

o resimlerden boy olanda 66.5 kg dım.diğerleri 65.0
evet indim de göbeğim hala var ne yapacağım bu göbekle

o resimlerden boy olanda 66.5 kg dım.diğerleri 65.0
evet indim de göbeğim hala var ne yapacağım bu göbekle

İnternette çok güzel hareketler var göbek eriten. Özellikle yere oturup el parmakların ile ayak parmaklarına değmek yağları ezip eritiyor. Bu tür harektler bulup yapabilsin mesela. Diyet yaparak gitmez ki göbeğin, hareket şart canım.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…