tşk edeirm ben bi inceleyimmm yaaa vallahii burnumun diregi sızlıyor yaa agladım aglıycamm
ben emek veriyorum vermiyor dgeilim kiiii şimdi bıraktım sporuu yazın sabahın 6 sında sporuma gdiiyordum öglen
plates yapıyordumm. şimdiidee yapıcammm ama içimde istejk kalmıyor emegimin karşılıgını alamayıncaa
bi bakıyım abla soal
tşk edeirm ben bi inceleyimmm yaaa vallahii burnumun diregi sızlıyor yaa agladım aglıycamm
ben emek veriyorum vermiyor dgeilim kiiii şimdi bıraktım sporuu yazın sabahın 6 sında sporuma gdiiyordum öglen
plates yapıyordumm. şimdiidee yapıcammm ama içimde istejk kalmıyor emegimin karşılıgını alamayıncaa
bi bakıyım abla soal
gurkan kubılay cok yogunmus gecen bır topıcte okumustum yeterı kadar ılgılenemıyormus hastaları ile.....
derdimden sana yazmayı unuttumm
sende ooglunda çok tatlısınız ama sen bence zayıfsın iyisin yanii boyun uzun sanırımm:)
ama tabi sadece yüzün görünüyorrrr boydan görmek laızm birde cnm
nasık yane orada 3 tane resmim vardı biri basene kadar, biri de yüzden digeride aşkımın resmiydi.bi tane daha ekliyorum ama orada 3 bucuk kilo fazlam var.
derdimden sana yazmayı unuttumm
sende ooglunda çok tatlısınız ama sen bence zayıfsın iyisin yanii boyun uzun sanırımm:)
ama tabi sadece yüzün görünüyorrrr boydan görmek laızm birde cnm
Hayır tek resim vardı bir daa bakayım ekledim diyorsan
nasık yane orada 3 tane resmim vardı biri basene kadar, biri de yüzden digeride aşkımın resmiydi.bi tane daha ekliyorum ama orada 3 bucuk kilo fazlam var.
Sen zayıflık hastalıgına mı tutldun yaw?? inceciksin zaten, nerene zayıflayacan? Senin gibi olsam neler vermezdim(Maşallahın var canım
ablam banum 8 aydır diyet yapmıyor bazan bozuyor alıyor bazan sıkıyor veriyor .
banum senin sorununda bu bence biliyorum denemedigin diyet kalmadı gibi ama sanırım hepsini kısa süreli denedin ve hemen sonuç bekledin sanırım hatan burda.
bi hafta bi diyet sonra sal sonra sahasıkısı sonra yine ye tekrar başla sonuç almaman normal . sabırlıolup bi diyet seçmelisin onu denemelisin en az 1 ay .
hoşgeldinnnn abla üüüüüüüüü evet haklı olabilirisn bu konuda ama şu varkiii
bir çok insan daldan dala olayı ile kilocuklardan kurtuluyor herkes banumu şansızzzz balinaaa
diyetisyene mi gitsemm? ama gitsem napcakk vericek çekmeceden çıkarıp 1100 kalorilik diyett
şunu yapma bunu yapma ben biliyorum bunları zatennn
amaa acaba verecegi listenin faydası olurmu ki ya?
işte öyle değil ablacığım ben doğuma 91 kg dan fazla gittim.Çıktığımda 84 kgdım.66 kg ile hamile kalmıştım.Bugün tok karnına giysilerle 63.3 kg çıktım.Cuma günü tartılıp 2.aşamaya geçip geçmeme kararı vereceğim.
Tüm bu kilo vermem oğlumun doğumuyla başladı yani 18 ay önce :))
İyi de o koydugun resimlerde hiç de kilolu gözükmüyorsun. Ayrıca hamle kaldıgın kilonunda altına inmişsin be güzelim daha ne istiyon:) Bence başla 2.aşamaya..
o resimlerden boy olanda 66.5 kg dım.diğerleri 65.0
evet indim de göbeğim hala var ne yapacağım bu göbekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?