Düzgün bir diyetisyene gitmeyi düşünsen tam kan, yağ ölçümü vs gibi tahliller isteycek senden ve kişiye özel bir liste sunacaktır ama o diyetisyenle de dünyanın parasıNormal bir hastane diyetisyenine gidersen şayet, o zaman çekmeceden çıkarıp bir liste verecek. O yüzden sana O dr.un ismin verdim. Onun google de bir sürü listesi var. Mesela 3 haftalık bir liste vermiş, yapabilirsen dene derim. Bence tek zorlugu her ögüne yemek pişirme gerekliliği. Ama ben yalız yaşıyo olsam hiç durmaz yapardım. Senin sevdiğin gibi kaçamakları da var, diyet psikozunda olmuyorsun. Bu arada adam babamın oğlu değil tabi:)) sadece tv kanalnda uzun bir müddet izledim kendisini ve zayıflttıklarını...Sözün kısası illa da bir liste istiyorsan ahan da sana bir dolu liste. Seç begen uygula:)
evet bend ebiliyorumm normal bir liste vericek bildiigm şeyleir anlatıcak banaa
birde benim deridm kaçamak yapmak dgeil sanırım yanlış anlaşıldı o kısmı
8 ay 0 kaçamaklaa diyet yaptım 1300 kalorilik diyet uygulamıştım ozmannn
birde ben girdim siteisne ama diyet listelerini bulamadım 3 haftalık listeisni bi aratayıom googleden:26::26::26::26:
Uzun süreli dyet uygulamayı sevmiyon gibi algılayıp yazıştım kaçamak kelimesini. Zaten googlede arayıp verdiği diyetleri okursan haftada 1 kez, 1 ögün yaptıryo kaçamagı kısıtlama olmadan. Her daim değil yani
yok yok ablaaa mesela şöle oluyor montide karpuz yasak ya ben dayanamayıp yiyorumm arada diyelim böle
kaçamaklaırm oluyor benim zaten ben öle tatlıyı sevmem,pilav makarna delisi dgeilimdir
2yılda yeidigm makarna 1 tabagı geçmez yani saysan
amaa aben ablanın dedigi şuı mesela protein agırlıklı beslendim onu bıraktım kalori yaptım daldan daka oldu yani
birde benn bulamıyorum yaa buu diyetleir 3 günde 3 kilo diyeti çıkıyor heparattıgımda
Masumcum 'dr gürkan kubilay diyetleri' diye ara googlede. bak mesela birinin baş tarafını kopyalıyom sana.Bir dolu var dediğim gibi ara canım. Tv konuşmalarını bile bulursun:)
Dr Gürkan Kubilay'ın Diyeti İle 2 Ayda 10 Kilo Verin!
Ekim 14, 2010
İşte Dr Gürkan Kubilaydan süper diyet
Doktorum programına katılan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilayın seyircilere sunduğu diyet listesi büyük ilgi gördü. İşte 2 ayda 10 kilo verdiren süper diyet
özgecim yazdım mı bilmiorum amaaa kız sen delirisnmi hiç diyete ihtiyacın yok ya snein gbi görünsem
neler vermezdimmmm:)))
bu arada ipim geldi tatlım başlıyormuyuz
günaydınnn bende montiye geri dönüş yapıyorum ama bugun ekmegim yok yumurta yicem 1 tanemi yoksa 2 de yiyebiliyormuyuz
günaydın iremcim .hiç farketmez canım 2 de yiyebilirsin nasıl istersen ..
eh öyle sayılır .. zatten yumurta çok doyurucudur .teşekkür ederim ekmegi doyana kadar yiyoruzya buda öylemi acaba dedim
yazdıklarınıı düşündümmdee aslında haklısınn sennnn :44::44:
hemen sonuç bekliyorum galiba dedigin gbi 1 ay sabretmemm gerekiyor belkidee
sporu artırıp bi yeme düzenimi oluşturmalıyım geçen hafta 1 kilo veridm
ama bu hafta veremeyebilirim hatta artıdayım bile
dikkat ettigim haldeee
sporu artırayım leisleye başladım evde 4mil yürüyorum,mekikk çekiyorum plates topuyla
birde elma sirkeisne başlıycam yarından itibarenn
ama diyetisyenede giidcem degerleirme baktırayım en azındna diyorum 10 tl ödüycem zaten ssk anlaşmalı bir diyetisyen
ben plan yapıyorummm şu zmand aşöle oluru diyeee bakıyorum işler ters giidyor ama dediign gibii zamana bırakmak laızm sanırım
banum bebeler küçükken kendinden ödün vermek zorundasın .merak etme az kaldı kendine ayıracagın zamanlar bol bol gelecekaben ablaaa günaydınnnn
ahh aahhh valla ben okadar özleidmki bir arkadaşıma gitmeyii sosyal olmayı az kaldı inşş
seneye kışa kreşe gidicekkk çocuklarrrr
ay banum neden kıs atamadınmı bebeleri babalarına azcık .ablam tatill eh işte geçti
çünkü bebelerle gerçekten çok zor oldu
ne bi ymk yiyebildik rahatça nede denize girebildikk
ama çocukla ancak bu kadar dedik yapacak bişiy yok
ele alıncak bi fotoda yoktu ablam vallahi eklemedim o yüzden
haklıyım dimi
banum diyetisyen konusu geçmiş . bencede git. fakat verecegi listeyi dedigim gibi en az 1 ay usanmadan fazala beklenti içine girmeden uygulamalısın .
neden dersen dr. kubilaya giitme şansımız olsa keşke yada onun gibi bünyeyi birebir inceleyeyn birine çünki bizim bünyeler artık normal deyil incelemek ona göre özel diyet vermek lazım .
ya ben bu hallerine şükrediyorum aslında en azındanbanum bebeler küçükken kendinden ödün vermek zorundasın .merak etme az kaldı kendine ayıracagın zamanlar bol bol gelecek.
ay banum neden kıs atamadınmı bebeleri babalarına azcık .
bunlar tatlı anlar banum onların yaramazlıklarını bile özliyceksin birgün ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?