Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet bend ebiliyorumm normal bir liste vericek bildiigm şeyleir anlatıcak banaa
birde benim deridm kaçamak yapmak dgeil sanırım yanlış anlaşıldı o kısmı
8 ay 0 kaçamaklaa diyet yaptım 1300 kalorilik diyet uygulamıştım ozmannn

birde ben girdim siteisne ama diyet listelerini bulamadım 3 haftalık listeisni bi aratayıom googleden:26::26::26::26:

Uzun süreli dyet uygulamayı sevmiyon gibi algılayıp yazıştım kaçamak kelimesini. Zaten googlede arayıp verdiği diyetleri okursan haftada 1 kez, 1 ögün yaptıryo kaçamagı kısıtlama olmadan. Her daim değil yani

yok yok ablaaa mesela şöle oluyor montide karpuz yasak ya ben dayanamayıp yiyorumm arada diyelim böle
kaçamaklaırm oluyor benim zaten ben öle tatlıyı sevmem,pilav makarna delisi dgeilimdir
2yılda yeidigm makarna 1 tabagı geçmez yani saysan
amaa aben ablanın dedigi şuı mesela protein agırlıklı beslendim onu bıraktım kalori yaptım daldan daka oldu yani

birde benn bulamıyorum yaa buu diyetleir 3 günde 3 kilo diyeti çıkıyor hep arattıgımda

özgecim yazdım mı bilmiorum amaaa kız sen delirisnmi hiç diyete ihtiyacın yok ya snein gbi görünsem
neler vermezdimmmm:)))

bu arada ipim geldi tatlım başlıyormuyuz

Masumcum 'dr gürkan kubilay diyetleri' diye ara googlede. bak mesela birinin baş tarafını kopyalıyom sana.Bir dolu var dediğim gibi ara canım. Tv konuşmalarını bile bulursun:)

Dr Gürkan Kubilay'ın Diyeti İle 2 Ayda 10 Kilo Verin!
Ekim 14, 2010
İşte Dr Gürkan Kubilay’dan süper diyet…
Doktorum programına katılan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay’ın seyircilere sunduğu diyet listesi büyük ilgi gördü. İşte 2 ayda 10 kilo verdiren süper diyet…

tşk ederimmmmmm inceliycemm

yazdıklarınıı düşündümmdee aslında haklısınn sennnn :44::44:
hemen sonuç bekliyorum galiba dedigin gbi 1 ay sabretmemm gerekiyor belkidee
sporu artırıp bi yeme düzenimi oluşturmalıyım geçen hafta 1 kilo veridm
ama bu hafta veremeyebilirim hatta artıdayım bile
dikkat ettigim haldeee

sporu artırayım leisleye başladım evde 4mil yürüyorum,mekikk çekiyorum plates topuyla
birde elma sirkeisne başlıycam yarından itibarenn
ama diyetisyenede giidcem degerleirme baktırayım en azındna diyorum 10 tl ödüycem zaten ssk anlaşmalı bir diyetisyen

ben plan yapıyorummm şu zmand aşöle oluru diyeee bakıyorum işler ters giidyor ama dediign gibii zamana bırakmak laızm sanırım

fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar.
ben bırakmayacağım bu beslenme şeklini.seviyorum işte kendimi daha sağlıklı hissediyorum.he ne olur arada bulgur pilavı yada kavun karpuz gibi şeylerde yerim.
fekat bi an önce spora başlamalıyım.
bahsediyorum zaten bende e.sallı nın ilk dvd si var.sizce o işe yarar mı göbeğimi eritmek için ?

günaydınnn bende montiye geri dönüş yapıyorum ama bugun ekmegim yok yumurta yicem 1 tanemi yoksa 2 de yiyebiliyormuyuz

günaydın bacılar ....
ablam dün girdim devamınıda yazıyoırdum ama komşularım geldi dün ayarlıyorlarmış ee herkes artık evde günler gezmalar başladı
inan pc öyle kaldı.kapatamadım bile bebebebelker sonra kapatmış ..
resim koymuşsunuz bakayım hemen ocdimle.

ay ışıgım hoşgeldin .
kıslar aski sayfaları okıyacak vaktim yok özet geçim bana yeni başlayaan yada eski arkadaşlardan gelen varmı ?
bugün korka korka kızılaya inicem okul kaydımı yenilememem lazım hemde kızımı dersanaya götürücem öyleden sonra .. rabbım o bombayı koyanları ihlah etsin .kalp gözlerini açsın inşallah . bomba patlayayn dolmuşdan inip bindimiz yer haftada 3. 5 .gün geçtigimiz yer.:26:

ocdim bacım nerende kilo ???
yav size bakarak ben baya şişkoyum ..bence bu kilonun koru yeter .

ablam vallahi süpersin ne diyim o fazlalıklarda verilir üzülme zamana bırak biraz . ayrıca kızıl saç konusunda israrlıyım ..

aben ablaaa günaydınnnn
ahh aahhh valla ben okadar özleidmki bir arkadaşıma gitmeyii sosyal olmayı az kaldı inşş
seneye kışa kreşe gidicekkk çocuklarrrr

haklıyım dimi
banum diyetisyen konusu geçmiş . bencede git. fakat verecegi listeyi dedigim gibi en az 1 ay usanmadan fazala beklenti içine girmeden uygulamalısın .
neden dersen dr. kubilaya giitme şansımız olsa keşke yada onun gibi bünyeyi birebir inceleyeyn birine çünki bizim bünyeler artık normal deyil incelemek ona göre özel diyet vermek lazım .

aben ablaaa günaydınnnn
ahh aahhh valla ben okadar özleidmki bir arkadaşıma gitmeyii sosyal olmayı az kaldı inşş
seneye kışa kreşe gidicekkk çocuklarrrr
banum bebeler küçükken kendinden ödün vermek zorundasın .merak etme az kaldı kendine ayıracagın zamanlar bol bol gelecek .

ay banum neden kıs atamadınmı bebeleri babalarına azcık .
bunlar tatlı anlar banum onların yaramazlıklarını bile özliyceksin birgün ..

ayyy evet ablaa ya herzmaqnki gibi yine haklısınn vee yazını ilk okudugumdaa, birazz alınmıştımm aslındaaamaa düşündünücee gerçekten öle oldugunu farkettimmm yanii şunu anladımm hemen beklenti içine giriyorumm bi diyetee başlayınca sanki ilk zmanlardaki gibi gidicek diye...
c.tesi 11 de gidicme diyetisyenee zaten öle ahı şahım bişiy degil işte çekmeceden çıkartıp bi liste verecekk
en fazla bildigim şeyeir anlatıcakk amaaa testeleim yapılcak hiç kan sayımı filan yaptırmadım onca kilodan sonraa
bakalım inşş iyi gelirrrr.. tabi benim diyet yine sekteye ugrayacakk kayranın ameliyattı sırasınd aama hayırlısı olsun

banum bebeler küçükken kendinden ödün vermek zorundasın .merak etme az kaldı kendine ayıracagın zamanlar bol bol gelecek .
ya ben bu hallerine şükrediyorum aslında en azından
odalarına gidip uyuyorlarr artık,yemekleirni yiyorlarlar kendilerii oyun oynayabiliyorlarrr
bendee kahvem elimde pc başında oturabiliyorummm iki çocuklu hatuna çok bile bu lükss
ama benim ogluşlar azcık akıllılarr karınları tok sırtıı pekseeee
oyun oynarlarrrr akşama kadarr
şimdi bu sıralar sürekli hayal kuruyolar vee hayalii şeyleri anlatıyorlar bana çok kommikler yaff

ay banum neden kıs atamadınmı bebeleri babalarına azcık .
bunlar tatlı anlar banum onların yaramazlıklarını bile özliyceksin birgün ..

ayy valla hangisini atayım adama birini atsın digeri var bu yıl böyle geçtidee artık bir dahaki yıla daha rahat olcazz
zaten tatildennn çokta hoşnut gelmeidk ya tatsız şeyler yaşandı azcık arkadaşlarla aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…