ocdim bacım nerende kilo ???
yav size bakarak ben baya şişkoyum ..bence bu kilonun koru yeter .
ablam vallahi süpersin ne diyim o fazlalıklarda verilir üzülme zamana bırak biraz . ayrıca kızıl saç konusunda israrlıyım ..
banum bu dedigin tarife maya yada kabartma tozu koymadan olmaz pogaça şeklinde . bi nevi ekmek yani.:))afiyet olsun:44::44::44:
:44::44::44: abla yani sadece su,tuz ve un koyuyor sanırım tb tabi
sonra yuvarlak yuvarlak yapıpp atıyor dolaba hergün 1 tane yiyor
ekmekk gbi yani
ablam çok haklısın takipdeyim zaten .ama şunuda söyleyim bebelerim öyle serbest kendi başına bebeler deyil şükür ama dediginde çok haklısın ne varsa arkadaş çevresinde .inşallah küçüklerimde ablalarına çekkerler .Selam aebencim. Ben küçük kızın tek başına gidecek diye algılayıp tedirgin olmuştum. Ablası ile gidip dönecekse sorun yok tabiki. Dersanede bulundugu zamanları, devam çizelgesine takip ederek öğrenirsin zaten. Ama bir konuya dikkatini çekmek istiyorum bu arada. Ben İstanbulda, emekli olduktan sonra büyük bir dersanede halkla ilişkler müdürü olarak görev yaptım. Orda yaşadığım şaşkınlıkları anlatamam. Çocuğum olmadığı için mühiş bir deneyim olmuştu benim için. Kızının arkadaş çevresini mutlaka takip et lütfen ve rehber öğretmeni ile irtibatı kesme derim.
Dersaneler ders takviyesi için iyi yerler olakla birlikte, aynı zamanda gençlerin okul dışı yaşıtları ile sosyalleşmelerin ilk adresi. Bu yüzden öğreticileri, rehber öğretmeni ve arkadaş çevresi düzenli olarak izlenmeli diye düşünüyorum.
..
ocdim tabrikler bence paormundasın buna regmen çok dikatlisin .Bugunnku ogle ve aksam monulerim kargacik burgacik ama hepsi diyete uygundu.
Arada bi donup dolasip kuru kayisi ve badem yedim.Misafirlikdeydim.Simdi yesil cayimi iciyorum.
herkese günaydın fıstıklar...
tv8'in sitesine girdim baktım ama ebruli başlamıyor(
daha evvel bir fragmanda izlmiştim ayın 20'sinde başlayacak yeni yayın akışına falan diye aklımda klamıştı.ama yeni yayın döneminde ebru şallı yok..sabah o saatte 3 yüz diye proğram koymuşlar(
üfff y ne yapçaz?bu konuda bir bilgisi olan yokmu kızlar?walla canlı olmayınca yapılmıyor hiç...motivasyonumda düştü şincik...ooof offf...gidip abidik gubidik proğramları koyarlar,adam kılık bir spor proğramını neden kaldırırlar anlamıyorum..federasyonla ilgili sıkıntı yaşamışlar yazıyordu tv8'in sitesinde yaz başında okumuştum...sizlerde bir araştırın bakalım..farklı bilgilere ulaşanlar yazsın buraya..
acaip canım sıkıldı durduk yere...
:84::84::84::84::84:ne yapcaz ya vallahi aynı durumdayız zilim ebnde pur dikkat ebruyu bekliyordum .spor yapınca diyetime adepde olabiliyorum ...pc den asla yapamıyorum canınlı belli bir saatde başka oluyor ... inşallah başka bir kabnaldada olsa başlar ya bende bu konuda çokı özgünüğm .ama ebrunun bizi bırkacagını sanmıyorum .zilim ben aradımm tv8 i vee plates bitmişş cnm
yanınlanmayacakmış bu sezonn
başka kanala geçmiştir diye tahmin eidyorum
geçmi,ş olsun kajum . çabuk iyileş gel aramıza..kızlar 1 haftadır agır bı grip geçirıyorum ne spor yapabılıyorum nede montıyemekleri hep geç saatlerde yıyorum kalkıp yemek hazırlamaya dermanım yok. bi müddet aranızda olmayacagım. rahatsızlıgım düzelince daha sıkı asılacagım montiyehepinizi öptüm
bu bedduana bende katılıyorum zilimm .kujum geçmiş olsun cnm...
kızlar plates için tv8'i aradım artık orda yayınlanmayacakmış:84reytingleri düşsün inşallaaaaah)
:
ne güzel yazmışsın ayışıgım eline saglık .hosbulduk canim tesekkurler.hatirladimda ilk montiyle tanistigim hafta hic kilo verememistim yani bundan 3 yil önce iyiki birakmayip direttim ve vucudumu montiye alistirdim diye hep dusunurum.simdilik iyi gidiyor bakalim insallah öyle devam eder biliyorsun benim durumum biraz daha zor hergun pizzayla iciceyim amaaaaaaaa 2. bir emre kadar pizzayla aramizdaki aski bitirdimmcanim sana gelince o kadar kilo verdin geri kalan 3-4 kilodanmi korkucan.bence cok diyetteyim diye kendini kasma yani söyle anlatayim ben mesala ne zaman diyetteyim diye kendimi kassam daha cok yiyiyorum.simdi hep kendimi söyle motive ediyorum yasakli yiyecekleri yemicem bana hic bir faydasi yok önumde bir suru secenek var bana daha yararli ve yedigim zaman zevk aldigim en önemlisi yedikten sonra pismanlik duymadigim yiyecekler kendimi kasmamaya calisiyorum ve en önemlisi bu beslenmede kendimi vucudumu tanidim mesala ben pek sut icmezdim ama simdi 1 bardak sutun beni ne kadar tok tuttugunu ögrendim ve yesil cay hayatinda siyah caydan baska icmeyen ben kendimi yesil caya alistirdim bazen cok hizli yemek yedigimde yeteri kadar yedigim halde yinede bir aclik hissi hissediyorum bunun hizli yememden kaynaklandiinin farkindayim hemen bir yesil cay iciyorum daha yesil cayimi bitirmeden doydugumu hussediyorum ben bu beslenme seklinde metobolizmami tanidim diyebilirim.lütfen kendini o kadar hirpalama sen cok yol katettin yaklasik 30 kilo verdin bunu sen basardin kalan 4 kiloyuda zamana yay inan sen bu kadar dusundukce o lkilolar daha zor gidiyor.offfffffff kusura bakmayin cok uzun yazdim cenem dustu.
ablam sanırım bayon uzun şu an bende 64 65 er arsaındayım ama senden baya kilolu duruyorum boyun 1.70 üzerinde sanırım .Günaydın aebencim. Resimlerime yaptıgın yorumlara teşekkür ederim canım. İlk resmde 65 kilo idim (1,5 yıl öce ilaca başlamadan) Zaten tüm kilo neredeys göbek ve midede toplanmış durumda, yani en zor yerlerde ( 2 gündr yine 1 kg.fazla çıkıyorum. Diüretik aldım ama yine aynı, sinirim bozuluyo) Kızıl saç konusunda haklısın, tekrar kızıl olayım diyorum, cesaret edermiyorum bir türlu. Denesemmi acep?
Kızılay konusunda haklısın canım zaten ilk duydugumda aklıma sen geldin (Allah korusun) okul var ya yakınında. Yüreğim agzıma geldi. Allah bu yaratıkarı kahretrsin inşallah...(
günaydın kızlar.......
banum elme sirkesinin vucudu temizleme özeligi var .özelikle bagırsakları . ve daha birçok yararlı etkisi . ama kilo verme konusnda bi etkisine ben şahit olmadım .gerçi denedim dersem yalan olur çünki aç karna sirkeli su migden saglamda olsa içemedim ben ..ögg.aben ablaaa
sana şu elma sirkeis olayını sorucaktım denedin mi hiççç ?
zayıflamada etkisi olabilirmi sence
Günaydın ednaagünaydın kızlar.......
ablam sanırım bayon uzun şu an bende 64 65 er arsaındayım ama senden baya kilolu duruyorum boyun 1.70 üzerinde sanırım .
kızıl saç konusunda bencede boyat sana çok yakışmış ve oldukça genc göstermiş seni hoş zatetn gençsin .:
Günaydın ednaa
Boyum 1.70 canım. Yorumların içinde teşekkür ederim, kızıla boyanacam yine öyleyse:) Platesi hiç sevemedim, denedim ama topun üzerinden düşmek uyuz etti beni, yürüyom bol bol. evet artık yiyeceklerimizi de yazalım.
Ben sabah 3 yemek kaışıgı yulaf ezmesine yogurt ve 2 kuru kayısı ekleyip yedim,
sütlü nescafe içtim.
Öglende brokoli ve yogurtlu patlıcan ezmem var.
Akşama tavuk yerim herhal, salata,
az yogurt ve meyve.....:37
afiyet olsun balam .. yanlız pişmemiş meyveleri yorudan önce yemen lazım karışmamalı ..
pilates konusunda ise .top kulanma ablam ben toplu hareketleri hep yerde yaparım hiç sorun deyil . bence sende başlamalısın tekrar.
ayyy evet ablaa ya herzmaqnki gibi yine haklısınn vee yazını ilk okudugumdaa, birazz alınmıştımm aslındaaamaa düşündünücee gerçekten öle oldugunu farkettimmm yanii şunu anladımm hemen beklenti içine giriyorumm bi diyetee başlayınca sanki ilk zmanlardaki gibi gidicek diye...
c.tesi 11 de gidicme diyetisyenee zaten öle ahı şahım bişiy degil işte çekmeceden çıkartıp bi liste verecekk
en fazla bildigim şeyeir anlatıcakk amaaa testeleim yapılcak hiç kan sayımı filan yaptırmadım onca kilodan sonraa
bakalım inşş iyi gelirrrr.. tabi benim diyet yine sekteye ugrayacakk kayranın ameliyattı sırasınd aama hayırlısı olsun
ya ben bu hallerine şükrediyorum aslında en azından
odalarına gidip uyuyorlarr artık,yemekleirni yiyorlarlar kendilerii oyun oynayabiliyorlarrr
bendee kahvem elimde pc başında oturabiliyorummm iki çocuklu hatuna çok bile bu lükss
ama benim ogluşlar azcık akıllılarr karınları tok sırtıı pekseeee
oyun oynarlarrrr akşama kadarr
şimdi bu sıralar sürekli hayal kuruyolar vee hayalii şeyleri anlatıyorlar bana çok kommikler yaff
ayy valla hangisini atayım adama birini atsın digeri var bu yıl böyle geçtidee artık bir dahaki yıla daha rahat olcazz
zaten tatildennn çokta hoşnut gelmeidk ya tatsız şeyler yaşandı azcık arkadaşlarla aramızda
birbirlerine arkadaş oldukları için oyun oynuyorlardır.benimkinin oyuncağıda oyun arkadaşıda benim :)) tam bi lego canavarı onun haricinde anne anne diye dolanıyor
tabii cnmmm çok faydası var iki tane olmasınınnn
özgeeee ipe başlıyormuyuz birazdan lesile ile yürüycem ardından ip atlıycam kaçla başlıyoss
günaydın hepinze kıslar...
banum canımsın...yazdıklarını okuyunca keşke 2 çocuğum olsaydı dedim.(ikiz yani)
ben akşama kadar tepemde oğluma dil dökmekten wallahi yorgun düşüyorum artık.ben yurtdışına çıkana kadar düzenli olan uykularından eser kalmadı.bazı gün 2'de uyurken bazı gün 4'te uyuyor haliyle gecede 11'i bululyor.
yeme içm işi nispeten öncekine oranla daha kolaylaştı ama bende artık tahammül azaldı.
walla 2-3 çocuk sahibi olup üstesinden gelebilenleri elinden öpesim var.bende o kadar sabır yok.çocuğa bağırmayıda sevmiiyorum artık içimde tuta tuta içim şişiyor,oturup ağlıyorum başka odada.alemi görüyorum alışveriş merkezlerinde falan pata küte vuruyor kadın yada saşını başını çekiyor çocuğun vs..
eskiden olsa aa kadına bak ne yapıyor çocuğa falan derkenn şimdi artık kadını delirtmiş çocuk ne yapsın diyorum.ama iş kendi çocuğuma gelince elim kalkmıyor.umarım bu (zordan da olsa) sabrımı hep korurum.oğlumda çok daha fazla zorlamadan büyür ...
yoksa ben keçileri kaçıracağım...
apartmanda hiç çocuk yok,oğluma arkadaş yok yani,oda haklı ama yapabileceğim bişey yok...kreşe götürsem tüm kış hasta olacak ortada kaldım bende...
aebenim yoğunsun yne ablam,allah kolalık versin..şu ebrunun twitterinde son üç gün falan yazıyordu önceki gün ama nerde kaçta çıkacağını yazmıyordu..başllasa artık bi yerde...
zilimmmmm
tünaydın cnmm sanadaaa, bazen insanın sabrını sınıyorlar vallahi vurdugum zmanlarda oluyor ne yalan söyleyim
zaten kızmadan sinirlenmeden bagırmadan çocuk büyümez zilim
sakın olaa aman incinmeisn kırılmasın diyeee başına çıkarma sonra yııpranann sen olursun
biraz daha büyüüsn avcunun içine almaya başlayacak snei parmagında oynatmayaa
sinrilendigini anlasın tepkini göster.....
ama bazen bende görüyorum çocuklarını yolda parçalaıyor kadınlar amaa
başta taviz verince sonundaaa istersenn kız bagır döv dize getiremiyorsun,
ben kararlıdırım bunu bilirilker rısrarcıd egiller o yüzden mesela tatil dönüşü artık gidip kendiniz uyuycaksınız dedimm
deniz çok mızırdadı ilk zmanlar ama 1 hafta geçti ve galip geldim artık gündüz veya akşamarı çocuk uyutmak derdi yok tıpış tıpış gidip yatıyorlarr... biraz şımarıyorlar tabii
ebrunnın twitine baktımm ama bir yazı yok hala
tv8 de üçyüz adlı program biticekmiş
acaba ebru yinemi orada başlıycakk
bende çok hazırlamıştım kendmiii yaaaa
yetim kaldıı plates eşyalarımmm tvden pc den yapmakta istemiyorummm
çocukalr izin veriri sanırım bu yıl artık herşeyi anlıyorlar çünkü
özgeeeeeeee
cnm ben 40 ip atladım ama bu ip atlamak gögüseleir sarkıtmasınn
50 ile başlıyoruz canım.
gündüz uykusunu kaç saat uyuyor canım ?
alemsin canım benim ya.yok hayatım sarkmaz sarksa benim ki sarkardı yıllar önce
günde 1000 kere atlıyordum
pekkkk hopluyorlarrr kıı sorayım didimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?