Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

be dr gidicem randevumu aldımm c.tesi 11:40 a ama
şimdi şöle bişiy varrr, kayranın ameliyat drumlarıı olcakkk ve sanırım bi 15-20 gün kendimdee olamam yani düzenim
olmazz.

birde bugün bir arkadaşım diyetisyene gitmiş ve 64 kilo 1500 kalorilik diyet vermiş çok fazla ekmek vs var listede
banada mı öyle bir liste verce şimdiiiiiii
öyle bir liste vericekse ben ona uymamm kiiiii eee madem öle niye gidiyorum ben diyetsiyene???????????

yaw sen bi git :) tahlillerini yapsınlar , yağ oranını kontrol etsinler en azından.

kıslarr alemsiniz walla koptum size gülerken
memişler sarkmaz hemen o kadar ip atlamayla banum.o kadar çocuk emzirdiksarkacaksa emzirmeden sarkar datluuuum1:hoş keşke sarkacak kadar olsada sarksa benimde bi gıdım vardı emzirme bitti olanda kayboldu..içi çekildi zavallı memişimsıpa oğlum canına okudu

banum keşke benimkide her lafı anlasa...bu akşam alışverişe gittik eve geldiğimde ya onu ağlatacaktım ya kendim ağlıycaktım.ona kıyamadım(vursam yere serecek kadar öfkeliydim) kendim öfkemden ağlamiim diye eşime al götür ortalıktan gözüm görmesin yarım saat kadar dedim..

babasının arabasına binemiyor yüksek ve büyük araç olduğu için.oto koltuğuda benim arabamın arkasında.giderken babasının arabasının kapına yapıştı koparamadık neyse onunla gittik,eve geldik eşim garaja girmeden apartmanın kapısının önünde inin dolaşmayın boşuna arka taraftan dedi.iyi hoş indim benden önce arka kapıyı açtı laaap diye çamurun göbeğine atladı kendi üstü başı benim üstüm başım çeneme kadar çamur oldum onun yüzünden.kör gibi iş yapıyor.oğlum naaaptın dememe kalmadı şap şup çırpıyor ayaklarını suyun ortasında ve nasıl gülüyor yaptığından o kadar mutluki sinirden titredim orda...artık ne desem boştu zaten tuttum kolundan geldik eve...offf daha buna benzer neler...anlat anlat bitmez...tipik 2 yaş sendromu...inşallah çok uzun sürmez..yoksa ben huniyi giyicem az kaldı...

ocd cnm belli olmuyor ama sabah 11 gibi uyandıysa 3-4 gibi uyuyor takriben 2 yada 25 saat uyuyor..
9 yada 9:30 gibi uyandıysa 2 gibi uyuyor yine aynı 2-2,5 saat falan uyuyor...

ama senin kuzucuk kadarken çok düzenliydi herşeyi..
sabah 8:30 yada 9 gibi uyanır öğlende yatağına koyardım müziğini açardım bırakırdım uyurdu saat 1'de.

ama büyüdükçe canı ne zaman isterse o zaman uyuyor sanırım.yada ben kuramıyorum o düzeni.bende fazla askeri düzenmi kurmaya çalışıyorum diyorum bazen.annemlerde kaldı oğlum bu yaz ben ingilteredeyken.arayıp uyudumu yedi şu saatte uyutmalıydını zfalan dediğimde annemle ablam burası askeriye değil yat saatine yarım saat var daha komutanım diye kafa buluyorlardı.artık kişilikleri gelişmeye ve ne yapacaklarına kendileri karar vermeye başlıyorlar sanırım.
ama ben her şeyinin saatli olmasını çok istiyorum. nasıl yapçaz bilmem...

ebru tv8'de çıkmıycakmış kıslar aradım walla kanalı..bu sezon için kendisiyle anlaşmadık dediler...
beyaz tv diye bi kanal varmış.varlığından haberdar bile değildim.ayarlı değildi bile bizim tv'de..uğraştım ayarladım oda yetmedi kanalı aradım yok ..ordada çıkmayacakmışş...
iyi çıkmasın
bizi düşünen yok yaza kadar duba gibi olursak sorumlusu tv kanalı sorumlularıdır..

ebruuuu duy sesimiziii....bak karın kaslarım o kaslı görüntüsünden kopmaya başladı.evde tek başıma yapmayıda sevmiyoruuuum lütfen artık anlaş bi kanalla ..aza kanaat et sende ebru ..eğer iş paraysa biz kk kadınları olarak toplayıp veririz sana bacım.sen yeterki başla artık bi yerde...bu sezonu boş geçmeyelimm ebruuu:84::84::84:

hahaaa ebruya sesleişine yarıldımmm sırf ebruyu takip için twiter açtım kendimee
2 saat önce cimlastik dersleri bitti filan gibi bişiy yazmış birileirde hadi gözü aydın demişş
sanırım ebru ders aldııı, dur bakalım çıkar kokusuuu cnm bir yerlerdennn bence kesinlikle başlayacakk bir kanalda ama nerdeee
ben kanal olsam kapardım ebruyu havadaaa yılıyor heryerr yahu

cnm okadar sıkkın ki zilim gözyaşım burnumun ucunda duruyor yani,insanlaraa güvenilmeyecegini bir kez daha anladımm

Canım o dediklerinin hepsini Doğuhan"da yapıyor. benim sinir olduğum, tüm makinalara büyük bir hayranlık duyması bi bulaşık malinesnini programı 20 defa değiştirilir mi bi çamaşır makinasını aynı çamaşırı 3 defa yıkarmı farklı programlarda.mikrodalgaya hayran olan bi çocuk gördünüz mu daha neler neler elektronik delisi benim oğlan.evin alarmını bile kumandasıyla (ki nasıl el attı bilemiyorum) çaldıran bir canavar benimki. burada yazdıkca gülesim geliyor fakat tüm bunları yaptığında gözüm dönüyor.Benim oğluşda mı 2 yaş sendromu yaşıyor anlamadım :26:
E.Sallı kurs gibi bişeye gidiyor ya sanırım programda pilates yapabilmek için. o 3 günde kursun bitmesi süresi anladığım kadarıyla.parasından değilde federasyon izin vermiyor bildiğim kadarıyla.

vuupppppp malesef zaman zaman güvenilmemesi gerektiğini hatırlatıyorlar acı acı

masumm bacım hadin gül bakam ben bugun ne yaptım bilion mu anahtarı kapının arkasında bırakıp kapıyı çektim
212 tl bayıldım çilingire.akşamda eşim gelip beni kilitledi.hala suratı beş karış.bu ay harçlığımı kesmiş bana kızıp oğlanın harçlığınıda kesmiş
ama limiti bi hayli yüksek olan kredi kartının bende olduğunu unuttu sanırım

ziligurti canım tabiki askeri düzen olacak.yani bu işin espirisi ama yediği yattığı vakit belli olmalı.bence sen yokdun diye aklı sıra seni cezalandırıyor.düzenini yeniden kur canım.seninde yalnız vakit geçirmeye keendine vakit ayırmaya ihtiyacın var.
benim oğluş 21:30 da uyur.uyumak istemese bile ne yatağından kaldırırım ne odasından çıkarırım.o saatte orada olması gerektiğini bilmeli.
sabah 08:30 da kahvaltısını, 13:30 da öğle, 19:00 da da akşam yemeğini yer.
21:00 de banyosunu yapar.sen de kendine bi düzen oluştur bebikin zamanla alışacaktır.

kız ne kapısıı han kapısımı mübarekkkkkkkkkk

vallaa bende saatldirimmm çevremdekiler sinirde olsa bu duruma
yemek uyku saatindediirrrr geç yatan çocukga iflit olurum en geç 9:30 da yatakta olurlar benimkiler öglende 12:30 da

özgecimmm
çok cnm sıkıldıı bugün vallahi günlerdir öyle gerçi dur bakalımnasıl çözülcek bu olaylarr

kız ne kapısıı han kapısımı mübarekkkkkkkkkk

anacım bildiğin güya çelik kapılardan.
ay ben bide o lafa sinir olurum "çelik kapı"" deyip 250 tl ye satarlar.ayol çeliğin kg ne kadarda sen o kapıyı öyle satıyorsun.
çilingir önce geri itmeyi denedi olmadı,sonra kartla denedi yine olmadı sonucunda göbeği patlattı :))) bu da bana yeni göbek olarak geri döndü.
eşim geldi akşam ben kapıyı değiştireceğim komple dedi adamın önce hırsızlık girişimlerinden sonra benden sıtkı sıyrıldı kanımca yeni kapı alacakmışız

çevredekiler çok bilsin canım.vallahi anca çeken biliyor.bazan oğlumun gözünün içine bakıyorum azıcık otursada bende dinlensem diye.
diyet olayları ise sıkma canını halolur canım benim.
diğer konularda ise Allah hayırlısı ile çözülmesini nasip etsin inşallah

Günaydınnn
Bu günkü listem. Sabah 2 dili tam buğday ekmegi, zeytin ezmesi 2 - 3 çeri domatesi, sütlü nescafe
Öglen. 2 yumurta ve süt ile yapılmış krep (içine yeşil ve kırmızı biber,soğan garnitür, ince 1 dilim peynir) biraz patlcan ezmesi yogurtlu)
Gece. 1 Elma ( acıkırsam 2-3 salatlık)
Akşam mercimek yemegi veya tavuk but, salata, ayran
Dün 4 ortaboy soğan, 1 kırmızı etli biber, 5 çarliston biberi halka şeklinde dogradım az yagla kavurdum (hafif çiğ kalacak şekilde) tuz ve karabibrle tatlandırdım, nefis oldu. Tavsiye ederim..

Bu arada kilom aynı (71) ölçülerim aynı. Ama aynada göbeğimi daha incelmiş görüyom, nasıl olabilir ki? göz yanılması mı acep...

Son düzenleme:

Günaydın ablam
Giysinden olabilir mi acep :26:

Günaydınlar,
Kilo bildirimi yapıyorum. Geçen hafta cuma 65.0 kg ile düzgün birşekilde başladım diyetime.Bu sabah 63.4 kg tartıldım.
Sabah kahvaltım herzamanki gibiydi.

geçen hafta:63.9
bu hafta:64.2
gelen :300 gr:2::2::2::2::2::2::2::2:

bu hafta dahada dikkatli olucam sporda yapıcam hergün bakalım sonuç nasıl olcak
yarın özgür çalışıyormuşş dr da gidemiycem

geçen hafta:63.9
bu hafta:64.2
gelen :300 gr:2::2::2::2::2::2::2::2:

bu hafta dahada dikkatli olucam sporda yapıcam hergün bakalım sonuç nasıl olcak
yarın özgür çalışıyormuşş dr da gidemiycem

sağlık olsun bakalım. spor yaptığında banada haber ver.bende gaza geleyim.
bu arada ip atlamaya bugun 10 ekliyoruz. 60 atlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…