Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

özgemmm
ben spora başladım cnm 4 mil lesile abla ile yürüyorum ve mekik çekiyorum plates topu ile
bird eip atladım dün bugünde 60 tane atıycam işteee

montig ablaa
bazen öyle olabilior bak mesela benimde kilom aynı ama daha ince hissediyorum kendimii
belim ve göbegim dahaince duruyorr.....

canım bu leslie yürümüyor ki :))) zor değil ama yapamam oğluş hayatta izin vermez
şu pilatesi bende yapabilsem yaa

canım bu leslie yürümüyor ki :))) zor değil ama yapamam oğluş hayatta izin vermez
şu pilatesi bende yapabilsem yaa

yürümüyor derken koşuyormu demek istedinn:))
bn daha öncede yapmıştım dışarda yürümekten eglencelii veee dahada etkili aslında lesilee

plates sanırım yakınd abaşlayacakk,ebru cimnastik fed. dan ders almış snaırımm
veee başlarr ekimin ilk haftas diye düşünüyorum biriside 6 ekimde başlayacak yazmış bence ebru yine tv 8 de başlayacak

günaydın hatunlarrrr.

bende bugun yumurta zeytin ve yeşillik yedim
öglen ızgara tavuk ayran salata
afiyet olsun iremcim akşam mönünüde yazsaydın tüm gün olrak degerlendiririz canım ama yarım gün mönünde çok güzel olmuş umarım akşama azda olsa karbonhidrat almışsındır .

pekkkk hopluyorlarrr kıı sorayım didimm
sütyenin ipini sıkı tut banum .
amanın banum banamı darıldın ..banum burda an eskilerden beni tanıyanlardansın .dostumu üzecekde olsa dogruları çekinmeden söyledigimi bilirsin .bunu yaparken kırıyorsam kusuruma bakmayın .ama dost acı söylermiş .:26:sizi uyarmadıkdan sonra burda işim de dimi.
bence git dr. dedigin gibi en azından tastların yapılır . benimde gitmem lazım şeker ölçümleri için 1 sene oldu tekrar gitmedim .

güzel bi soru banum ... inan aynen öyle olcak .sen diyceksinki bu liste bana fazla ben bukadar yemiyorum bile o da diycekki hele bi 2 hafta yap bakakalım tabe sen bu listeye uymayıp daha az yiyceksin . ama 2 hafta sonra sonuç seni ne kadar memnun edecek . sonra diyetisyen kl dahada düşürecek vs vs. bunları yazdım diye yine kırılacakmısın yoksa .
sana önerim banum dr. gidiceksin madem ..en azından sana piskolajik destek olur kendini dr. verdigi listeye mecbur hissedersin ve en azından bi kaç hafta düzenli bir diyet yapmış olursun ... belki gerçekden senin kilo verememen bu uygulamayı düzenli yapmamakdır . bence dört elle sarıl dr. dedigini en azından hesap soracak biri olur .kilo veremediginde

yokk abla darılmadımm en son darılacak kişi sensin burada
sadece amaaa ben böyle yapmıyorumki diyetimi yapıyorum diye düşündümmm
ama sonraaa iyice bi düşündüm, taşındım birazda kaşındımm
haklı oldugunu anladım yaneeee

yarın özgürün işi çıktıı gidebilirmiyim bilemiyorum ama dedigin gibi dr verecegi liste çok olacak yahuu:18::18::18:
ben yemeye korkarım yani onlarııı sen tanırsınn zilan80 varyaa 64 kilo gimtiş 1500 kalorilik diyet vermiş akşam 4 dlm ekmek var
ama ben yinede gidicemm öncee dahiliyeye gidicem test yapıcaklar sanırım sonrada diyetisyenn
hepsini yemiycegimi biliyorum çünkü ilk gittigimde 1300 kal diyetti ben 1100 yapıyordummm

amann ne biliiyim yaww biran önce kavuşsam 58

birde kayranın amleiyat hastane işleri derkennn listede havada kalacak anlıycagınn:2::2::2::2:

. biz kadınlar ne zekiyiz ..
kıslar onlar çoçok bukadar sıkı kural tanimazlar sıkmayın bukadar yegenlerimi bakım ..serbest bırakında demiyorum ama bukadar dakikolmayın bence .alışırlar malasef hayat bukadar dakik deyil .
banum anladım senin bi sıkıntın var kuzum tez zamnda halola inşelleh birisi seni üzmüş galiba .

ablam krebinde un yok zanmımca dimi??
bu ayrıntı dışında mönün güzel afiyet olsun .
bugünlerde karbonhişdratı çok aldıysan akşam tavuk yemeni öneririm .

Günaydınlar,
Kilo bildirimi yapıyorum. Geçen hafta cuma 65.0 kg ile düzgün birşekilde başladım diyetime.Bu sabah 63.4 kg tartıldım.
Sabah kahvaltım herzamanki gibiydi.
tebrikler ocdim . bugün cumaydı dimi .
cumanız hayrolsun kıslar dularınızda bizleride unutmayın .
geçen hafta:63.9
bu hafta:64.2
gelen :300 gr:2::2::2::2::2::2::2::2:

bu hafta dahada dikkatli olucam sporda yapıcam hergün bakalım sonuç nasıl olcak
yarın özgür çalışıyormuşş dr da gidemiycem
banum liste veriyormusun 89 topigine .. bazan liste vermek i,nsanı dizginler . burayada yazabilirsin monti yapmana gerek yok .nacizana tavsiyelerimiz olur belki ...

bende kilo bildirimi yapayım ...
bu sabah 65 şim rekl belirtisi geldi . dün 64 .5 dum . yanlız düne göre ölçülerimde azalma var sanırım reglden şişmişim regl bitiminde haftaya 63 lü kiloları bekliyorum artık bünyeme duyrylur .

dün akşama kadar fena deyildim ama akşam bebelerin beslenmesine yaptıgım börege yenildim .azda sinirden ne yadigimi bilmiyıorum baktımki böregi götürmüşüm .
dün küçük kızmı kendim dersanaya bıraktım akşamda ablasıyla gelecek 730 da . büyük kzımda ondan yarım saat sonra çıkmış cadı sen dersanda deyil dolmuşun önün e git bekle . tabi benim halimi düşünün akşamın 8 de kzılayda 11 yaşında bebe . artık bekleme çabukbvin gel dedim dolmuşa . geldi ama oada korkmuş ben kızınca .neyse buda ona ders oldu ablası gelmeden bida aha dersaneden dışarı çıkmaz . derlerya bir müsibek bin nasıhate bedel diye . yavrun ben kısdıkçada agladı sonra dedim sana bişi olsa ben neyaparım diyip sarılıp öpünce kendine geldi . ah aha zilim şimdi çamura bastı yok uyumadı diye kızın biraz büyüsünler ne sorunlarınız çıkacak . ne varmış o günlerimizde diyceksiniz.

sağlık olsun bakalım. spor yaptığında banada haber ver.bende gaza geleyim.
bu arada ip atlamaya bugun 10 ekliyoruz. 60 atlayacağız.
yav ben ende koblayla ip atlıyorum bende katılayım size . akşama kat hotladıgımı yazarım ...
banum korma sarkmıyo ikizler ...
zilim emzirmeylede sarkmıyor ben 3 bebemide emzirdim .hala 18 lik yaşımdaki gibilker.

banuşum oglanın işi sag saglim olsun bitsin inşallah .. kafanı diyete takma. belkide bukadar kasdıgından sonuç alamıyorsun . göz ardı etsekde bu önemli bi sebeb..

tanimazmıyım zilanı o inmişdi 5li rakamlara gerimi almış . onuda tebrik etmek lazım 30 40 kilo verdi sanırım
banum aslında kilo vermek okdar kl baglı deyil .öenmli olan bünyeye göre olması . taylor vardı eskiden monticilerden sonra diyetisyenle devam etmişti . farklı bi yöntem uygulyordu sanırım günde okdar çok ekmek yiyorduki baskmışın başka hafta proya agırlık vermiş ekmekgi az yiyordu .ama güzelde kilo veriyordu .birde şuna dikkat ediytorum kendimi kasıp az yedikçe bi kısır döngüye düşüyorum ve sonuç hüsran oluyor fakat bol yiyip kendimi kasmayıp kilo verecegime inandıgımda ki,lo kaybediyorum . dr. gititginde sana ne verirse bence onu uygula tabi durumunu anlat .elbet ona göre yok izleyecekdir ...
gidecegin dr. kim .? hamgi hs ne .

günaydın kızlar
günaydın aeben

güneydın akrebim hayırlı cumalar ....

yav senle benim kilo ne olcak böyle çizelgendeki gibimisin gız .?

akrebim varmısın eski günlerdeki gibi yarışa belki bu sayda bende tekrar motive olurun diyete ha şunuda bi,liyorum tavukla yarışan kaza ne oldugunu .. daha önce çok agzımın payını aldım bu konuda .ama şevke geliriz belki ikimizde.

akrepp benden şişkomusun ne gızz..( biraz gaz vereyimde) .

aylar sonra listem
isterseniz sizde ayrıntılı yazın ekleyim mesajıma .

aeben .......23 eylül

başlangıç.. ......... 65 .000
1.hafta .............

ölçüler ...

bel..........74.
alt bas.....95.
üst bas.....92.
göbük .....93..
gögüs..... 92 .
bacak ....51..

bu dokuzlu rakamları 8'li görmem lazım belide 6'lı .
şu an 40 bedenim hatta birazdaha fazla .

tekrar rahat 38 olmak.hedefim haydı gazam mübarek olsun ..

Son düzenleme:
tam 1.aşamaya başamıyorum .1.2 hafta kafama göre takılıcam .biraz böyle vereyim sonra monti.. sürece göre daha sıkı yapabilirim .hedefim tekrar 5li rakamları görmek ucundanda olsa ... ama zaman vermiyorum arkamdan atlı kovalamıyor yazvaş olsun kalıcı olsun . ayda 2 kiloda yeter bana . tabi ilk başladıgımda daha hızlı gidecek ..

mönülerimi buna göre yazıcam . montiye aykırı olanlarıda işaretlerim size yanlış örnek olmasın diye . henüz diyete alışık olmayan bünyem biraz böyle versin bakalım .

ablamm valla sıkıntım var dogru bildinn
biz biraz kalabalık gittik ya tatilee nerde çokluk misali oldu yaniii
bi arkadaşla aramızda anlamsız bir gerginlik oldu sebepsiz yereeee
sonra söyleidigm bir kaç lafffın esiri oldumki bişiyde yoktu yaniii söyleiigmdee
gidip hemen yetiştirilmiş söyleidig şeyler sanırımkii
buu yetiştirme işini yapan arkadaştaa bi rçok şey dedii ben sadece dinlemiştimm

ama anladım ki asla 3. kişiyi konuşmaya mahal vermeyecekmişsin bu 2 ettii
ama 3 etmeyecekkk insanlar ne kadar fenalar yaaa
vallahi bir haftadırr cnm okadar sıkılıyorkiiii bu sebepten kendimde degilim yani

kuşum ben senden böyle bir ricada bulunucaktım ama inan çekindim(düşün yani ben! çekiniyosam sorun ne kadar ciddi) yazmadım..
tabii sen (çok şükür ki rabbim isteğimi yüreğine yönlendirmiş)yazmışsın benim senden istediğimi..
bana şööle özü sözü doğru eli sopalı bir koç lazım...
yoksa bu gidişatım hiç iyi değil..ramazan ayı dedik o da geçti..
şimdi toparlanma zamanı..
hadi beni toparla şekerim..
sana geldim..
hadi gösterelim yine nasıl kilo verilirmiş:92:

ablaaa ada hastaneis vardı bilirmisinn şimdi veni vidi olduu oraya gidicemibakalım dr kim degişmişş..
zaten 1 kez gider liste alırım öle uzun boylu gideceigmi sanmıyorum
ben liste yazıyorum burayada yazayım amaaa hani birisi yanlışş bilgiler eidnir filan diye yazmıyorumm
artık burayada yazyaım ozamnnnnn

nazlıda 4 kilo almış 64 olmuş ablam..

banum tatilden bahsetmediginde bi terslik oldugunu sezmiştim .
insanlar ay çiçegi gibi olmuş bu devirde . nasıl dersen . göneş ne tarafda ise yüzleri ona dönük . yani o anda nere menfatine ise ona güler yüzlü. gerçek arkadaş bulmak okadar zorki.
egerki 3 kişi oturunca 3.su kalkınca kalkanın ardından çekiştirme oluyorsa bilki sen kalkıncada senin ardından çekiştirme olur . böyle toplumlara girme girsende uyarki vebali sende kalmasın ..insanların çogunun bu şekilde olması seni yıldırmasın . sen savundugun yolda olki onlar seni örnek alsın .çoçuklarıma hep ögüdümdür . sana yapılmış bir kötülüge cevap verme sende onun yaptıgını yaparsan ondan ne farkın kalır . ona verecegin en iyi cevap ona yanlışı ve dogruyu göstermekdir bunuda en iyi yaptıgı kötülügün tam tersiyle cevap vererek başarabilirsin .
sıkma canını geçer zamannın ilaç olmadıgı şeymi var.

aeben .......23 eylül

başlangıç.. ......... 65 .000
1.hafta .............

ölçüler ...

bel..........74.
alt bas.....95.
üst bas.....92.
göbük .....93..
gögüs..... 92 .
bacak ....51..

akrep33.........23 eylül

başlangıç.........68,00
1. hafta ............

ölçüler ...

bel..........84
alt bas.......99
üst bas......99
göbüş.........94
göğüs.........98
bacak...........55

haydı gazamız mübarek olsun :13:

Son düzenleme:

akrebim inan bu isteginin ta ilk mesajında anlamıştım ama o zamanlar linke pek ugryamadıgımdan bu sorumlulugu alamayacagım için yazmadım sana .
tabiki sopam hazır fakat benim sopamdan çok kendine söz geçirmelisin . ben eleştiririm seni şimdiden biliyorumki farklı farklı mönülerin olcak . o zaman saçından sürüklersem seni kısma bana emi.
bugün başlıyoruz hadi.. mönülerini eksiksiz istiyorum yazmamak yok linke ne yutarsan hesabını vereceksin ona göre .

hayatın nasıl.inşallah daha iyisindir . çalışıyormusun hala ?

öyle ablaa yaşımm 30 aa geldi neredeyse ama ben yeni yeni ögreniyorum bunlarııı
dün sibelin yanınaa indimm agladım biraz üzüldüm çünküü böyelyim ince bir yapım var hasssım bu konulardaa
aglayacak kadarrr. onlar gülüp oynayıp bi arada zman geçiriyorlrr

sibel bir eve gidiyor çalışmaya evin çocugu hasta ve özel emşire tutup baktıryolar hergün
ve bu çocuklar ikiz benimkilerden 1 ay küççükler.. ikiz tekii kkanaval denilen bir hastalıgı var
sürkeli yatıyor ,yürümek,konuşmayı bırak aglamıyorr yemek daha yiyemiyormuşşş sibel bunları anlatıp hayyat daha önemli dertleir olan insanlar var bbunları kendinee dert ete diye kızdı banaa

gece boyu düşündümde haklı bu insaların ben açtıgı yara bis üre devam ederr sonra biterr eminim...
allah başka dert vermesinnn böyle böyle anlıyorusn insalarııı

inanki şu sanaldaaa edingidimm arkadaşlarım kadar bile güvenmiyorum artık arkadaş dediklerimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…