Günaydınlar,
Kilo bildirimi yapıyorum. Geçen hafta cuma 65.0 kg ile düzgün birşekilde başladım diyetime.Bu sabah 63.4 kg tartıldım.
Sabah kahvaltım herzamanki gibiydi.
Tebrikler canım. Darısı başıma:)
özgemmm
ben spora başladım cnm 4 mil lesile abla ile yürüyorum ve mekik çekiyorum plates topu ile
bird eip atladım dün bugünde 60 tane atıycam işteee
montig ablaa
bazen öyle olabilior bak mesela benimde kilom aynı ama daha ince hissediyorum kendimii
belim ve göbegim dahaince duruyorr.....
canım bu leslie yürümüyor ki :))) zor değil ama yapamam oğluş hayatta izin vermez
şu pilatesi bende yapabilsem yaa
afiyet olsun iremcim akşam mönünüde yazsaydın tüm gün olrak degerlendiririz canım ama yarım gün mönünde çok güzel olmuşbende bugun yumurta zeytin ve yeşillik yedim
öglen ızgara tavuk ayran salata
pekkkk hopluyorlarrr kıı sorayım didimm
amanın banum banamı darıldın ..ayyy evet ablaa ya herzmaqnki gibi yine haklısınn vee yazını ilk okudugumdaa, birazz alınmıştımm aslındaaamaa düşündünücee gerçekten öle oldugunu farkettimmm yanii şunu anladımm hemen beklenti içine giriyorumm bi diyetee başlayınca sanki ilk zmanlardaki gibi gidicek diye...
c.tesi 11 de gidicme diyetisyenee zaten öle ahı şahım bişiy degil işte çekmeceden çıkartıp bi liste verecekk
en fazla bildigim şeyeir anlatıcakk amaaa testeleim yapılcak hiç kan sayımı filan yaptırmadım onca kilodan sonraa
bakalım inşş iyi gelirrrr.. tabi benim diyet yine sekteye ugrayacakk kayranın ameliyattı sırasınd aama hayırlısı olsun
ya ben bu hallerine şükrediyorum aslında en azından
odalarına gidip uyuyorlarr artık,yemekleirni yiyorlarlar kendilerii oyun oynayabiliyorlarrr
bendee kahvem elimde pc başında oturabiliyorummm iki çocuklu hatuna çok bile bu lükss
ama benim ogluşlar azcık akıllılarr karınları tok sırtıı pekseeee
oyun oynarlarrrr akşama kadarr
şimdi bu sıralar sürekli hayal kuruyolar vee hayalii şeyleri anlatıyorlar bana çok kommikler yaff
ayy valla hangisini atayım adama birini atsın digeri var bu yıl böyle geçtidee artık bir dahaki yıla daha rahat olcazz
zaten tatildennn çokta hoşnut gelmeidk ya tatsız şeyler yaşandı azcık arkadaşlarla aramızda
güzel bi soru banum ... inan aynen öyle olcak .sen diyceksinki bu liste bana fazla ben bukadar yemiyorum bile o da diycekki hele bi 2 hafta yap bakakalımbe dr gidicem randevumu aldımm c.tesi 11:40 a ama
şimdi şöle bişiy varrr, kayranın ameliyat drumlarıı olcakkk ve sanırım bi 15-20 gün kendimdee olamam yani düzenim
olmazz.
birde bugün bir arkadaşım diyetisyene gitmiş ve 64 kilo 1500 kalorilik diyet vermiş çok fazla ekmek vs var listede
banada mı öyle bir liste verce şimdiiiiiii
öyle bir liste vericekse ben ona uymamm kiiiii eee madem öle niye gidiyorum ben diyetsiyene???????????
günaydın hatunlarrrr.
afiyet olsun iremcim akşam mönünüde yazsaydın tüm gün olrak degerlendiririz canım ama yarım gün mönünde çok güzel olmuşumarım akşama azda olsa karbonhidrat almışsındır .
sütyenin ipini sıkı tut banum .
amanın banum banamı darıldın ..banum burda an eskilerden beni tanıyanlardansın .dostumu üzecekde olsa dogruları çekinmeden söyledigimi bilirsin .bunu yaparken kırıyorsam kusuruma bakmayın .ama dost acı söylermiş .:26:sizi uyarmadıkdan sonra burda işim de dimi.
bence git dr. dedigin gibi en azından tastların yapılır . benimde gitmem lazım şeker ölçümleri için 1 sene oldu tekrar gitmedim .
güzel bi soru banum ... inan aynen öyle olcak .sen diyceksinki bu liste bana fazla ben bukadar yemiyorum bile o da diycekki hele bi 2 hafta yap bakakalımtabe sen bu listeye uymayıp daha az yiyceksin . ama 2 hafta sonra sonuç seni ne kadar memnun edecek . sonra diyetisyen kl dahada düşürecek vs vs. bunları yazdım diye yine kırılacakmısın yoksa .
sana önerim banum dr. gidiceksin madem ..en azından sana piskolajik destek olur kendini dr. verdigi listeye mecbur hissedersin ve en azından bi kaç hafta düzenli bir diyet yapmış olursun ... belki gerçekden senin kilo verememen bu uygulamayı düzenli yapmamakdır .bence dört elle sarıl dr. dedigini en azından hesap soracak biri olur .kilo veremediginde
masumm bacım hadin gül bakam ben bugun ne yaptım bilion mu anahtarı kapının arkasında bırakıp kapıyı çektim
212 tl bayıldım çilingire.akşamda eşim gelip beni kilitledi.hala suratı beş karış.bu ay harçlığımı kesmişbana kızıp oğlanın harçlığınıda kesmiş
ama limiti bi hayli yüksek olan kredi kartının bende olduğunu unuttu sanırım
kıslar onlar çoçok bukadar sıkı kural tanimazlar sıkmayın bukadar yegenlerimi bakım ..ziligurti canım tabiki askeri düzen olacak.yani bu işin espirisi ama yediği yattığı vakit belli olmalı.bence sen yokdun diye aklı sıra seni cezalandırıyor.düzenini yeniden kur canım.seninde yalnız vakit geçirmeye keendine vakit ayırmaya ihtiyacın var.
benim oğluş 21:30 da uyur.uyumak istemese bile ne yatağından kaldırırım ne odasından çıkarırım.o saatte orada olması gerektiğini bilmeli.
sabah 08:30 da kahvaltısını, 13:30 da öğle, 19:00 da da akşam yemeğini yer.
21:00 de banyosunu yapar.sen de kendine bi düzen oluştur bebikin zamanla alışacaktır.
banum anladım senin bi sıkıntın var kuzum tez zamnda halola inşelleh birisi seni üzmüş galiba .vallaa bende saatldirimmm çevremdekiler sinirde olsa bu duruma
yemek uyku saatindediirrrr geç yatan çocukga iflit olurum en geç 9:30 da yatakta olurlar benimkiler öglende 12:30 da
özgecimmm
çok cnm sıkıldıı bugün vallahi günlerdir öyle gerçi dur bakalımnasıl çözülcek bu olaylarr
ablam krebinde un yok zanmımca dimi??Günaydınnn
Bu günkü listem. Sabah 2 dili tam buğday ekmegi, zeytin ezmesi 2 - 3 çeri domatesi, sütlü nescafe
Öglen. 2 yumurta ve süt ile yapılmış krep (içine yeşil ve kırmızı biber,soğan garnitür, ince 1 dilim peynir) biraz patlcan ezmesi yogurtlu)
Gece. 1 Elma ( acıkırsam 2-3 salatlık)
Akşam mercimek yemegi veya tavuk but, salata, ayran
Dün 4 ortaboy soğan, 1 kırmızı etli biber, 5 çarliston biberi halka şeklinde dogradım az yagla kavurdum (hafif çiğ kalacak şekilde) tuz ve karabibrle tatlandırdım, nefis oldu. Tavsiye ederim..
Bu arada kilom aynı (71) ölçülerim aynı. Ama aynada göbeğimi daha incelmiş görüyom, nasıl olabilir ki? göz yanılması mı acep...
tebrikler ocdim . bugün cumaydı dimi .Günaydınlar,
Kilo bildirimi yapıyorum. Geçen hafta cuma 65.0 kg ile düzgün birşekilde başladım diyetime.Bu sabah 63.4 kg tartıldım.
Sabah kahvaltım herzamanki gibiydi.
banum liste veriyormusun 89 topigine .. bazan liste vermek i,nsanı dizginler . burayada yazabilirsin monti yapmana gerek yok .nacizana tavsiyelerimiz olur belki ...geçen hafta:63.9
bu hafta:64.2
gelen :300 gr:2::2::2::2::2::2::2::2:
bu hafta dahada dikkatli olucam sporda yapıcam hergün bakalım sonuç nasıl olcak
yarın özgür çalışıyormuşş dr da gidemiycem
yav ben ende koblayla ip atlıyorum bende katılayım size . akşama kat hotladıgımı yazarım ...sağlık olsun bakalım. spor yaptığında banada haber ver.bende gaza geleyim.
bu arada ip atlamaya bugun 10 ekliyoruz. 60 atlayacağız.
banuşum oglanın işi sag saglim olsun bitsin inşallah .. kafanı diyete takma. belkide bukadar kasdıgından sonuç alamıyorsun . göz ardı etsekde bu önemli bi sebeb..yokk abla darılmadımm en son darılacak kişi sensin burada
sadece amaaa ben böyle yapmıyorumki diyetimi yapıyorum diye düşündümmm
ama sonraaa iyice bi düşündüm, taşındım birazda kaşındımm
haklı oldugunu anladım yaneeee
yarın özgürün işi çıktıı gidebilirmiyim bilemiyorum ama dedigin gibi dr verecegi liste çok olacak yahuu:18::18::18:
ben yemeye korkarım yani onlarııı sen tanırsınn zilan80 varyaa 64 kilo gimtiş 1500 kalorilik diyet vermiş akşam 4 dlm ekmek var
ama ben yinede gidicemm öncee dahiliyeye gidicem test yapıcaklar sanırım sonrada diyetisyenn
hepsini yemiycegimi biliyorum çünkü ilk gittigimde 1300 kal diyetti ben 1100 yapıyordummm
amann ne biliiyim yaww biran önce kavuşsam 58
birde kayranın amleiyat hastane işleri derkennn listede havada kalacak anlıycagınn:2::2::2::2:
günaydın kızlar
günaydın aeben
güneydın akrebim hayırlı cumalar ....
yav senle benim kilo ne olcak böyle çizelgendeki gibimisin gız .?
akrebim varmısın eski günlerdeki gibi yarışa belki bu sayda bende tekrar motive olurun diyeteha şunuda bi,liyorum tavukla yarışan kaza ne oldugunu .. daha önce çok agzımın payını aldım bu konuda .ama şevke geliriz belki ikimizde.
akrepp benden şişkomusun ne gızz..( biraz gaz vereyimde) .
banuşum oglanın işi sag saglim olsun bitsin inşallah .. kafanı diyete takma. belkide bukadar kasdıgından sonuç alamıyorsun . göz ardı etsekde bu önemli bi sebeb..
tanimazmıyım zilanı o inmişdi 5li rakamlara gerimi almış . onuda tebrik etmek lazım 30 40 kilo verdi sanırım
banum aslında kilo vermek okdar kl baglı deyil .öenmli olan bünyeye göre olması . taylor vardı eskiden monticilerden sonra diyetisyenle devam etmişti . farklı bi yöntem uygulyordu sanırım günde okdar çok ekmek yiyorduki baskmışın başka hafta proya agırlık vermiş ekmekgi az yiyordu .ama güzelde kilo veriyordu .birde şuna dikkat ediytorum kendimi kasıp az yedikçe bi kısır döngüye düşüyorum ve sonuç hüsran oluyor fakat bol yiyip kendimi kasmayıp kilo verecegime inandıgımda ki,lo kaybediyorum . dr. gititginde sana ne verirse bence onu uygula tabi durumunu anlat .elbet ona göre yok izleyecekdir ...
gidecegin dr. kim .? hamgi hs ne .
ablamm valla sıkıntım var dogru bildinn
biz biraz kalabalık gittik ya tatilee nerde çokluk misali oldu yaniii
bi arkadaşla aramızda anlamsız bir gerginlik oldu sebepsiz yereeee
sonra söyleidigm bir kaç lafffın esiri oldumki bişiyde yoktu yaniii söyleiigmdee
gidip hemen yetiştirilmiş söyleidig şeyler sanırımkii
buu yetiştirme işini yapan arkadaştaa bi rçok şey dedii ben sadece dinlemiştimm
ama anladım ki asla 3. kişiyi konuşmaya mahal vermeyecekmişsin bu 2 ettii
ama 3 etmeyecekkk insanlar ne kadar fenalar yaaa
vallahi bir haftadırr cnm okadar sıkılıyorkiiii bu sebepten kendimde degilim yani
kuşum ben senden böyle bir ricada bulunucaktım ama inan çekindim(düşün yani ben! çekiniyosam sorun ne kadar ciddi) yazmadım..
tabii sen (çok şükür ki rabbim isteğimi yüreğine yönlendirmiş)yazmışsın benim senden istediğimi..
bana şööle özü sözü doğru eli sopalı bir koç lazım...
yoksa bu gidişatım hiç iyi değil..ramazan ayı dedik o da geçti..
şimdi toparlanma zamanı..
hadi beni toparla şekerim..
sana geldim..
hadi gösterelim yine nasıl kilo verilirmiş:92:
banum tatilden bahsetmediginde bi terslik oldugunu sezmiştim .
insanlar ay çiçegi gibi olmuş bu devirde . nasıl dersen . göneş ne tarafda ise yüzleri ona dönük . yani o anda nere menfatine ise ona güler yüzlü. gerçek arkadaş bulmak okadar zorki.
egerki 3 kişi oturunca 3.su kalkınca kalkanın ardından çekiştirme oluyorsa bilki sen kalkıncada senin ardından çekiştirme olur . böyle toplumlara girme girsende uyarki vebali sende kalmasın ..insanların çogunun bu şekilde olması seni yıldırmasın . sen savundugun yolda olki onlar seni örnek alsın .çoçuklarıma hep ögüdümdür . sana yapılmış bir kötülüge cevap verme sende onun yaptıgını yaparsan ondan ne farkın kalır . ona verecegin en iyi cevap ona yanlışı ve dogruyu göstermekdir bunuda en iyi yaptıgı kötülügün tam tersiyle cevap vererek başarabilirsin .
sıkma canını geçer zamannın ilaç olmadıgı şeymi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?