Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Uyyy yerim o inatkan boğuşkanı :))
misafir falan geldiğinde saati gelmişse kim olursa olsun farketmiyor eşim direkt al oğlanı götür yatır diyor.kimsede bişey diyemiyor (pek bi çekinilir benim asabi kocişimden) bi ben çekinmiyorum sanırsam ama damarınada basmıyorum mümkün olduğunca

canım bi aralar bende öyleydim ama senin daha önceki durumlardanda yaşamışlıklarındanda sinirlerin yıpranmış anlaşılan.
çok afedersin ama artık ben ..................... rahvan gele yapıyorum.yoksa hayat böyle geçmez canım benim.
sen beceriksiz silik bir karakter olamazsın.3 yıldır ikizlere bakıyorsun bi yandan evini çekip çeviriyorsun ve 7 aydır diyet ve spor yapıyorsun.bumudur siliklik beceriksizlik.ha asosyal olabilirsin belki fakat ben bile 1 çocukla asosyalim sende 2 bebe var.gayet normal bir süre asosyal takılmak.
böyle düşünüp hissedip kendini çıkmaza sokma lütfen.her insan gibi çok değerlisin.

haklısın özgemm vallahii çok kötüyümbugünlerdee yaa gececekk elbet böyle sürecek degil yaa'''

bugün yediklerime dikkat edemedim ama üzgün değilim kendimi kötü hissetmiyorum.
1 günden birşey olmaz zaten.

hayırlı hafta sonları hepinize kıslar.....

kabak etli şekercim..
tam ekmeğe izin çıktı pilavı da yerim o zaman derkeen yarışı soktun gözüme yanee
lem yarış bu bişiye benzemez demi ama yok bacım ben var pilav yememek:90:
etli oldugunu yazmamışsın ondan ekmege evet demiştim akrebim ....
demek yarışmoduna girdin . benide soksana . regl oldum o yüzden tatlı istegim geçmiyor tatlı yerine dün bi kase hurma yedim .yarışın 1 cisi şimdiden belli akrebim .
oğluş uyurken dikiş makinası ile uğraştığımdan yemek yapamadım ve makarna yedim
afiyet olsun ocdim .. aslında şu an yaptıgın dogru bence kilon gayet güzel. şu an yediklerinde bi nevi 2.aşama gibi sanırım . kasma kendini afiyet olsun ...

bugün yediklerime dikkat edemedim ama üzgün değilim kendimi kötü hissetmiyorum.
1 günden birşey olmaz zaten.

Bugün biraz keçiboynuzu aldım akşam kemirmek için. Keçiboynuzu yasak mı?
ablam banumcevap vermiş . afiyet olsun ama fazla kaçırma .

Günaydın aeben, günaydın kızlar

Ölçülerimde mide ve bacaktan yarım, bel, karın ve basenden 1 cm incelmişim. Ayrca tartıda da yarım kg gitmiş gibi duruyo ama emin olamadım...
Bu günkü menüm. Sabah Sütlü nescafe, peynir (caım bişi istemiyo)
Öglen. yine 2 yumurtalı unsuz krep,sogan, biber, garnitür ayran
Akşam. Tavuk but haşlama, salata, peynir veya yogurt(ayran)
Gece meyve keçi boynuzu.

Son düzenleme:
mönü vermeye başlasam iyi olcak yoksa firenleyemiycem kendimi.
hatırlatıyım tam monti yapmıyorum .....
sanırım diyete başlayınca kasıyorum kendimi . ilerleyen günlerde böyle devam ederse bu piskolajiden kurtulmak için bişiler yapmam lazım .
birde regl oldum .

sabah 1 incir ..
kahvaltı.
3 dl ekmek . peynir . domates . salatalık .
kır.biber. maydonoz .acı sos .

ara.
2 incir 2 ısısrık muz .

öglen.
1 kase yogurt çorbası yumurtasız menemen .
. 2 dl ekmek 2 kş yogurt .

ara .
4: 30
8 hurma .10 15 kuru yemiş .
aslında bunu akşam yemegi diye düşünmüştüm oyüzden abarttım
.akşam 8 30
baktım içim kazındı eşimden kalan 2 kş .menemeni yedim . azda peynir .

100 ip atladım ....
ilk günlerde pek spor yapmak istemiyorum en azından ilerleyen günler için elimde bir koz olsun ....
1.5 lt su ....
1 kupada karışık çay ....

ilk gün için çok parlak bi mönü olmadı pro çok eksik ...su az ..

Son düzenleme:

afiyet olsun ablam güzel mönü .. ölçülerin ve kilon içinde tebrikler sabrediyorsun başarıyorsun ...
bugünkü mönünde pro agırlıklı güzel kilo verdirir .

kıslar call benim eski pc de yüklüydü silindi. şimdi yeniden yükleyim dedim ama sende zayıfla sitesinde artık linklar yok ... başka nerden indirebilirin bilen varmı ????????????????

uzun tatilim bitti döndüm nasılsınız,aeben ablacım 2 aydan fazladr bıraktım montiyi tatilde yapamadım,ne bulduysam yedim,hher gün dondurma vs...yavaş yavaş diyet moduna geçmeye çalışıyorum aslında diyetten çok sporu yapamamış olmama üzülüyorum şu 2 ayda, şimdi yeniden başlayacağım platese..ama şimdi baştan başlamak zor geliyo malesef

hoşgeldin ayşecim ..seni gördügüme çok sevindim .....
spoara bırakıp başlamak vede diyete gerçekden zor ..

canım call için verdigin linki bende gördüm fakat bi türlü indiremedim . call yerine indirme pr. iniyor ... bi daha deneyim ...

kıslar call benim eski pc de yüklüydü silindi. şimdi yeniden yükleyim dedim ama sende zayıfla sitesinde artık linklar yok ... başka nerden indirebilirin bilen varmı ????????????????

Aebenciğim bende link yok.indirmiştim rar olarak mevcut.istersen gönderebilirim e mail ile.

kızlarrrrr,
resimlerde burnumu görmüşsünüzdür.çok uzun zamandır yaptırmak istiyordum fakat eşim karşı çıkıyordu.sadece estetik değil kırık olduğu için kemik içerdeen sağa doğru ve nefes almamı engelliyor.para yok diyordu eşim bende estetik olmasa bile içi için aynı dr yaptıracağım dedim.
geçen ay para olmadığı için kendisine gayet yüksek bir fiyata oyuncak aldık.dünde dedümkü numero yapma bana açık açık söyle didim.velhasıll kelam primleri alırsa yaptırtacakmış.bende primleri aldığınızı bana söylemmeyi unutma didim
ya nolur dua edin benim için.primleri alsında emzirme dönemi bitmedeen şu ameliyatı olayım
sizlerin dualarına inanıyorum lutfen benide dahil edin

Aebenciğim bende link yok.indirmiştim rar olarak mevcut.istersen gönderebilirim e mail ile.
inmiş kendiliginden çıktı . yanlız türkçe dublajlı olan deyil başka indirmişim biraz sıkıcı olcak .tebe yaparsam ...
ocdim türkçe dublajlı olandsa sendeki gönder derim fakat ben net özürlüyüm .:26: kızım gelince sana göndereyim mail adresini sana zahmet ona yolarsın .

herşey gönlünce olsun ocdim ... benim ogluşda 18 yaşını geçince olcak burun kemiginde egrilik varmış baya engeliyor yavrumu . geniz eti amliyetıda oldu biraz rahatladı şükür ...

Ya aptallıgımı bagışlayın bu call ddiğiniz ne?
Aeben artık kırmızı kafayım, sözünü dinledim:)

ben kaçtım kıslar dışarı çıkmama lazım .hepinize iyi hafta sonları şimdiden .....

akrebim seni unuttum sanma benliyorum listeni..

ablam call bi spor pilatesin daha agırı .ama kaslar üstünde baya etkili.
nete şunu yaz en azından fikişr ednirsin . ilk yaptıgın gün ertegün kalkmak baya zor oluyor helde bayadır spor yapmadıysan .

Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

saçlarınıda güle güle kulan ablam kızıl banada yakışıyor . röfleden sıkılınca yaptırmayı düşünüyorum ama bakımı çok zor sık sık boyatmak lazım seninde bildigin gibi.

pardon 2 kere çıkmış .... ben kaçtı ..:)

Son düzenleme:

olur canım.Türkçe dublajlı ama çok eski ve ses tonu insanı deli ediyor :))

herşey gönlünce olsun ocdim ... benim ogluşda 18 yaşını geçince olcak burun kemiginde egrilik varmış baya engeliyor yavrumu . geniz eti amliyetıda oldu biraz rahatladı şükür ...

geçmiş olsun canım.çocuklarda nefes alamamak daha kötü.gelişimlerini kötü yönde etkiliyor malesef.

güle güle kullan yeni saçlarını ablam.

Montig ablam pilateesin daha ağırı ama yaparken öyle basit geliyorki bu ne lem diyorsun.fekat ertesi gün üzerinden tır geçmiş gibi kalkıyorsun güne.callanetics egzersizlerini yaptığında hemen ılık bi duş al uzun süre spor yapmadıysan.duş kasları rahatlatıyor ertesi gün daha hafif atlatıyorsun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…