akrebim hoş geldin cnm....hakkında herşeyin hayırlısı olsun..yeni işin ve yeni kilo verme serüveninde sabır ve kolaylıklar dilerim..
ocd cnm benim oğlum 2 yaşında...ama tam bir aslan burcu erkeği..acaip dirayetli bi kişiliği var.yenilmek fıtratında yok yani çocuğun..babasıyla bir boğuşması varki görmelisiniz..kan ter içinde kalıyor.ıkınırken patlayacak sanki çocuk.koskoca adamı alt ediyor ciddi cidii..yani yapacağım dediğini yapıyor eşşek sıpası.ben ondan inat bi tip.eşimde bizden aşağı kalır değil.düşün bizim eviben iki erkekle başa çıkmaya çalışan ve yakında kafasına huni giymeye hazırlanan bi tip olarak dolaşıyorum.eşimin kişisel olarak bana bir iandı yok ama kendine tüm inadı.yani aslında yese seveceğini tahmin ettiğim bi şeyi ben yemem deyip çekiliyor yarım saat yalvardıktan sonra silip süpürüyor resmen ama iş yedirene kadar... bunun gibi inatlıkları var...
ama oğlum....................
anlatılmaz yaşanır..annem iki inattan böyle bişey oldu diyorçocuk olmasının ve 2 yaşında olmasınında faktörü büyük diye düşünüyorum ama karakteri inatçı olacağıda aşikar..hiç iddalaşmadan drek kandırarak hallediyorum bende oğlumla olacak olan her işi.allah bana sabır versin ne diiim
banummmm cancağızım
kazık yiye yiye öğreniliyor cnm arkadaş seçme işleri.benim ilk işe başladığım okulda çok güzel öğretmişlerdi sağolsunlar bana bunudaha hala tam öğrenmiş değilim aslında ama dediğim gibi gözlemciğimi kuvvetlendirdim.eskisi hemen ne kadar iyi insanmış deyip taviz vermeye başlamıyorum.bir süre tanımaya çalışıyorum.ama bazen hiç tanıyamamışım dediğimde oluyor.insanlar çok iyi oynayabiliyorlar tatlım iyiyi.allah hepimizin karşısına kendimiz gibi insanlar çıkarsın inşallah cnm...
seninkiler daha laftan anlıyorlar artık ne güzel uyku işini çözmüşsün sen.darısı başımıza.seninkiler 3'e girdi artık dimi cnm?birde ben yeniden bi düzen oturtabilsem. ama bize gelen giden bitmiyorki.tam bir hafta 10 gün ohh diyorumherşey rayına girdi.hooop ya biri geliyor ya birisine gitmek icap ediyor her şey allah bullak oluyor sil baştan yeniden uğraşmaya başlıyorum.bakalım inşallah becerebilirim...
zilimmmmmm
vallahi kalbim çarpıyor,elleirm titriyor yani ben bunları hiç hakettmeidm hepsi sevdiigm tanıdıgım insanlar yanii
en basit face ye birşey yazdım hepsi dalga geçiyor snaki görsen bişiy diycme ama yılların hatrı varr
okadar kötüyümki eşime gel bizi biraz dışaır çıkar dedimmm
kendimi asosyal hisseidyorum beceriksiz silik bir karekterim sankii
kızıyorumd akenidme nasıl keyfini bu dneli kaçırmalarına izin veriyorsun diye
anladımki insanlarıın yüzüne gülüceksinnn otuna göre şerbet derler ya öyle yapıcaksın ve asla 3. kişilwri araya sokmayacaksınnn bir süre kimse ile görüşmeiy düşünmüyorummm
ve diyorum ki burada kurdugum dostlukla ryeter bana
biranönce atlatırım şu sıkıntılarımııı inşallah:)
Uyyy yerim o inatkan boğuşkanı :))
misafir falan geldiğinde saati gelmişse kim olursa olsun farketmiyor eşim direkt al oğlanı götür yatır diyor.kimsede bişey diyemiyor (pek bi çekinilir benim asabi kocişimden) bi ben çekinmiyorum sanırsam ama damarınada basmıyorum mümkün olduğunca
canım bi aralar bende öyleydim ama senin daha önceki durumlardanda yaşamışlıklarındanda sinirlerin yıpranmış anlaşılan.
çok afedersin ama artık ben ..................... rahvan gele yapıyorum.yoksa hayat böyle geçmez canım benim.
sen beceriksiz silik bir karakter olamazsın.3 yıldır ikizlere bakıyorsun bi yandan evini çekip çeviriyorsun ve 7 aydır diyet ve spor yapıyorsun.bumudur siliklik beceriksizlik.ha asosyal olabilirsin belki fakat ben bile 1 çocukla asosyalim sende 2 bebe var.gayet normal bir süre asosyal takılmak.
böyle düşünüp hissedip kendini çıkmaza sokma lütfen.her insan gibi çok değerlisin.
haklısın özgemm vallahii çok kötüyümbugünlerdee yaagececekk elbet böyle sürecek degil yaa'''
etli oldugunu yazmamışsın ondan ekmege evet demiştim akrebim ....kabak etli şekercim..
tam ekmeğe izin çıktı pilavı da yerim o zaman derkeen yarışı soktun gözüme yanee
lem yarış bu bişiye benzemez demi ama yok bacım ben var pilav yememek:90:
afiyet olsun ocdim .. aslında şu an yaptıgın dogru bence kilon gayet güzel. şu an yediklerinde bi nevi 2.aşama gibi sanırım . kasma kendini afiyet olsun ...oğluş uyurken dikiş makinası ile uğraştığımdan yemek yapamadım ve makarna yedim
bugün yediklerime dikkat edemedim ama üzgün değilim kendimi kötü hissetmiyorum.
1 günden birşey olmaz zaten.
ablam banumcevap vermiş . afiyet olsun ama fazla kaçırma .Bugün biraz keçiboynuzu aldım akşam kemirmek için. Keçiboynuzu yasak mı?
Günaydın aeben, günaydın kızlar
Ölçülerimde mide ve bacaktan yarım, bel, karın ve basenden 1 cm incelmişim. Ayrca tartıda da yarım kg gitmiş gibi duruyo ama emin olamadım...
Bu günkü menüm. Sabah Sütlü nescafe, peynir (caım bişi istemiyo)
Öglen. yine 2 yumurtalı unsuz krep,sogan, biber, garnitür ayran
Akşam. Tavuk but haşlama, salata, peynir veya yogurt(ayran)
Gece meyve keçi boynuzu.
hoşgeldin ayşecim ..seni gördügüme çok sevindim ..uzun tatilim bitti döndüm nasılsınız,aeben ablacım 2 aydan fazladr bıraktım montiyi tatilde yapamadım,ne bulduysam yedim,hher gün dondurma vs...yavaş yavaş diyet moduna geçmeye çalışıyorum aslında diyetten çok sporu yapamamış olmama üzülüyorum şu 2 ayda, şimdi yeniden başlayacağım platese..ama şimdi baştan başlamak zor geliyo malesef
kıslar call benim eski pc de yüklüydü silindi. şimdi yeniden yükleyim dedim ama sende zayıfla sitesinde artık linklar yok ... başka nerden indirebilirin bilen varmı ????????????????
inmiş kendiliginden çıktı .Aebenciğim bende link yok.indirmiştim rar olarak mevcut.istersen gönderebilirim e mail ile.
kızlarrrrr,
resimlerde burnumu görmüşsünüzdür.çok uzun zamandır yaptırmak istiyordum fakat eşim karşı çıkıyordu.sadece estetik değil kırık olduğu için kemik içerdeen sağa doğru ve nefes almamı engelliyor.para yok diyordu eşimbende estetik olmasa bile içi için aynı dr yaptıracağım dedim.
geçen ay para olmadığı için kendisine gayet yüksek bir fiyata oyuncak aldık.dünde dedümkü numero yapma bana açık açık söyle didim.velhasıll kelam primleri alırsa yaptırtacakmış.bende primleri aldığınızı bana söylemmeyi unutma didim
ya nolur dua edin benim için.primleri alsında emzirme dönemi bitmedeen şu ameliyatı olayım
sizlerin dualarına inanıyorum lutfen benide dahil edin
inmiş kendiliginden çıktı .yanlız türkçe dublajlı olan deyil başka indirmişim biraz sıkıcı olcak .tebe yaparsam ...
ocdim türkçe dublajlı olandsa sendeki gönder derim fakat ben net özürlüyüm .:26: kızım gelince sana göndereyim mail adresini sana zahmet ona yolarsın .
Ya aptallıgımı bagışlayın bu call ddiğiniz ne?
Aeben artık kırmızı kafayım, sözünü dinledim:)
inmiş kendiliginden çıktı .yanlız türkçe dublajlı olan deyil başka indirmişim biraz sıkıcı olcak .tebe yaparsam ...
ocdim türkçe dublajlı olandsa sendeki gönder derim fakat ben net özürlüyüm .:26: kızım gelince sana göndereyim mail adresini sana zahmet ona yolarsın .
herşey gönlünce olsun ocdim ... benim ogluşda 18 yaşını geçince olcak burun kemiginde egrilik varmış baya engeliyor yavrumu . geniz eti amliyetıda oldu biraz rahatladı şükür ...
Ya aptallıgımı bagışlayın bu call ddiğiniz ne?
Aeben artık kırmızı kafayım, sözünü dinledim:)
ablam call bi spor pilatesin daha agırı .ama kaslar üstünde baya etkili.
nete şunu yaz en azından fikişr ednirsin . ilk yaptıgın gün ertegün kalkmak baya zor oluyor helde bayadır spor yapmadıysan .
Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)
saçlarınıda güle güle kulan ablam kızıl banada yakışıyor . röfleden sıkılınca yaptırmayı düşünüyorum ama bakımı çok zor sık sık boyatmak lazım seninde bildigin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?