ablaaa ada hastaneis vardı bilirmisinn şimdi veni vidi olduu oraya gidicemibakalım dr kim degişmişş..
zaten 1 kez gider liste alırım öle uzun boylu gideceigmi sanmıyorum
ben liste yazıyorum burayada yazayım amaaa hani birisi yanlışş bilgiler eidnir filan diye yazmıyorumm
artık burayada yazyaım ozamnnnnn
nazlıda 4 kilo almış 64 olmuş ablam..
o cadı nerdeya aklımdan çıkmıyor kilosundan çok başka durumlarını merak ettim . yazmamıyorda geçen baktım siyetede girmemiş hiç ... söyle ablam seni bekliyor merak edşiyormuş de .
yok canım o hs. bilmiyorum ... banum fayda ederse yine gidersin öyle deme kuzum ya . gürkan kubilya gibi birini yanı beni inceleyecek birini bulsam bende gidicem .:)
sibel haklı banum ...herkesin içinde ne fırtınalar kopuyor kimi zaman ama kimbilir . dertsiz insanmı olur .? yaşın ilerledikce bugünki aklını begenmiyceksinöyle ablaa yaşımm 30 aa geldi neredeyse ama ben yeni yeni ögreniyorum bunlarııı
dün sibelin yanınaa indimm agladım biraz üzüldüm çünküü böyelyim ince bir yapım var hasssım bu konulardaa
aglayacak kadarrr. onlar gülüp oynayıp bi arada zman geçiriyorlrr
sibel bir eve gidiyor çalışmaya evin çocugu hasta ve özel emşire tutup baktıryolar hergün
ve bu çocuklar ikiz benimkilerden 1 ay küççükler.. ikiz tekii kkanaval denilen bir hastalıgı var
sürkeli yatıyor ,yürümek,konuşmayı bırak aglamıyorr yemek daha yiyemiyormuşşş sibel bunları anlatıp hayyat daha önemli dertleir olan insanlar var bbunları kendinee dert ete diye kızdı banaa
gece boyu düşündümde haklı bu insaların ben açtıgı yara bis üre devam ederr sonra biterr eminim...
allah başka dert vermesinnn böyle böyle anlıyorusn insalarııı
inanki şu sanaldaaa edingidimm arkadaşlarım kadar bile güvenmiyorum artık arkadaş dediklerimee
onun eşi ögretmen ya birde 3 oglan başındaaa ancak gelebilmiş tatil bitinceee
birazdaa sıkıntılı biliyorsunnn
seviyorum nazlıyıııdün aradı beni biraz sohbet ettik teldee
akrebim inan bu isteginin ta ilk mesajında anlamıştım ama o zamanlar linke pek ugryamadıgımdan bu sorumlulugu alamayacagım için yazmadım sana .
tabiki sopam hazır fakat benim sopamdan çok kendine söz geçirmelisin . ben eleştiririm seni şimdiden biliyorumki farklı farklı mönülerin olcak . o zaman saçından sürüklersem seni kısma bana emi.
bugün başlıyoruz hadi.. mönülerini eksiksiz istiyorum yazmamak yok linke ne yutarsan hesabını vereceksin ona göre .
hayatın nasıl.inşallah daha iyisindir . çalışıyormusun hala ?
akrebim ben sana şu diyeti yap yada monti yap demem kuzum sen ne yol seçersen . ama hatırladıgım üzere sende monti etkiliysi yeterki düzgün yap . dedigim gibi yapacagın diye te kendin kaerar ver ben her halülkarda yanındayım .yediklerinde pro yok o yüzden 1 dl ekmek yemende bi sakınca yok ilk gün . ama pilavı yeme ..kuşum hayatı bilirsin hep engebeli..bazen biz güçlüyüz bazende engebelerdir güçlü olan..
önemli olan sağlam kalabilmek..
güvendiğim kapı da beni hiç yarı yolda bırakmadı binşükür..
kendi işimi kurdum şimdi..o yüzden daha düzenli olur listem..
oyy kıs öyle bi demişinki valla kocaman yutkundum
işte budur..
ama sabah yedim ben yinede başlarım tabii öğlen kabak getirdim pirinç pilavı birde..şimdi ben bu pilavı yemiyomuyum tabi yanında çıtır ekmeğimide yemiyorum:18:
iyiki kabağımı fazlaca koydum..yanında biber domates salatalığım da var eee yoğurdum da var tabii hadi öğleni kurtardık
Tüaydın canımgünaydın kızlar
günaydın aeben
::
ablam krebinde un yok zanmımca dimi??
bu ayrıntı dışında mönün güzel afiyet olsun .
bugünlerde karbonhişdratı çok aldıysan akşam tavuk yemeni öneririm .
:
akrebim ben sana şu diyeti yap yada monti yap demem kuzum sen ne yol seçersen . ama hatırladıgım üzere sende monti etkiliysi yeterki düzgün yap . dedigim gibi yapacagın diye te kendin kaerar ver ben her halülkarda yanındayım .yediklerinde pro yok o yüzden 1 dl ekmek yemende bi sakınca yok ilk gün . ama pilavı yeme ..
yada yemi desem . nede olsa yarıştayız ..
işinde hayırlı olsun bacım rabbım hayırlı kazançlar versin inşallah ...
herkese tünaydın ve hayırlı cumalar....
banuuuum dün yazdığını ancak okudum tatlııım...
insanlara güven konusunda çok kazık yemiş biri olarak hala değişemedim malesef...herkese gereğinden fazla önem vermek ve güvenmek konusunda henüz kendimmi düzeltmedim.eşimde bu konudan çok şikayetçi..en son gelip ona zırlıyorum çünki...
her gördüğüm insana çokk iyi damgasını yapıştırıp,okkalı bir kazık yediğimde bundan sonra gözümü dört açıcam söz diyorum hep eşime. ama nafile..değişemedim gtti...ama artık arkadaş seçerken dikkatli olmaya çalışıyorum...
dediğin gibi sanalda olan arkadaşlıklar bile bazen reelden daha hakikatli olabiliyor....mesela ben burda sizlerin dostluğunu kazanmaktan son derece mutluyumm.... hepinizi seviyorum beyaaaaa....
ocd canım çok haklısın.okulda bu disiplini sağlamış ama evde zaman zaman salmış ve şu anda toparlamaya çalışan bir anne olarak bu gün bu işe el atıcam.akşam 9:30'da yatırıcam.(yatmaya yatıyorda anne masal anlat diye ttutturuyor.anlattıkça uyumuyor vs..bu arada ben uyuklamaya başlıyorum.ve onu uyuttuğumda 10:30 gibi oluyor.gecem bitmiş oluyor.ama bi şekilde üstesinden gelmem lazım...
aebenim canımmm aplammsende almışsın kilocukları.ne ara aldın ??ama sen azimlisin hemen verirsin..kalbini yormadan sporunuda yaptınmı tamamdır bu iş...
banuuuum dün yazdığını ancak okudum tatlııım...
insanlara güven konusunda çok kazık yemiş biri olarak hala değişemedim malesef...herkese gereğinden fazla önem vermek ve güvenmek konusunda henüz kendimmi düzeltmedim.eşimde bu konudan çok şikayetçi..en son gelip ona zırlıyorum çünki...
her gördüğüm insana çokk iyi damgasını yapıştırıp,okkalı bir kazık yediğimde bundan sonra gözümü dört açıcam söz diyorum hep eşime. ama nafile..değişemedim gtti...ama artık arkadaş seçerken dikkatli olmaya çalışıyorum...
dediğin gibi sanalda olan arkadaşlıklar bile bazen reelden daha hakikatli olabiliyor....mesela ben burda sizlerin dostluğunu kazanmaktan son derece mutluyumm.... hepinizi seviyorum beyaaaaa....
ocd canım çok haklısın.okulda bu disiplini sağlamış ama evde zaman zaman salmış ve şu anda toparlamaya çalışan bir anne olarak bu gün bu işe el atıcam.akşam 9:30'da yatırıcam.(yatmaya yatıyorda anne masal anlat diye ttutturuyor.anlattıkça uyumuyor vs..bu arada ben uyuklamaya başlıyorum.ve onu uyuttuğumda 10:30 gibi oluyor.gecem bitmiş oluyor.ama bi şekilde üstesinden gelmem lazım...
aebenim canımmm aplammsende almışsın kilocukları.ne ara aldın ??ama sen azimlisin hemen verirsin..kalbini yormadan sporunuda yaptınmı tamamdır bu iş...
Bugün biraz keçiboynuzu aldım akşam kemirmek için. Keçiboynuzu yasak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?