Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

o cadı nerdeya aklımdan çıkmıyor kilosundan çok başka durumlarını merak ettim . yazmamıyorda geçen baktım siyetede girmemiş hiç ... söyle ablam seni bekliyor merak edşiyormuş de .
yok canım o hs. bilmiyorum ... banum fayda ederse yine gidersin öyle deme kuzum ya . gürkan kubilya gibi birini yanı beni inceleyecek birini bulsam bende gidicem .:)

Son düzenleme:

onun eşi ögretmen ya birde 3 oglan başındaaa ancak gelebilmiş tatil bitinceee
birazdaa sıkıntılı biliyorsunnn
seviyorum nazlıyııı dün aradı beni biraz sohbet ettik teldee

sibel haklı banum ...herkesin içinde ne fırtınalar kopuyor kimi zaman ama kimbilir . dertsiz insanmı olur .? yaşın ilerledikce bugünki aklını begenmiyceksin
(sanki ben çok yaşadımda ) neleri dert etmişim neleri düşünmüşüm diye .
böyle zamanlarında kendini farklı konulara ver.sibelin anlatıfı gibi örenklerle dolu her yanımız .hayatta bazı şayleri es geçmek lazım beni duygusala baglamayın yavv bak aglarım şimdi..

ha sibel'ede selamamı söyle ... diyete başladı diyordun nerde oda gelsin monti yapmak zorunda deyil biliyorsun bu link herkese açık . ne demiş mevlana ne olursan ol yine gel . bizde o felsefedeyiz ne diyet yaparsan yine gel ..:)

Son düzenleme:
onun eşi ögretmen ya birde 3 oglan başındaaa ancak gelebilmiş tatil bitinceee
birazdaa sıkıntılı biliyorsunnn
seviyorum nazlıyııı dün aradı beni biraz sohbet ettik teldee

banuşum benim bahsettigim nazlım o deyil . daha dogrusu ben yanlış nazlıyı anladım hata bende pardon ..
bu hatayı daha evelde yapmıştım .sen onunla bana hebar yolamıştın bi zaman dimi. gelemedigin zamanlarda . bende onu bizim eski takım kaptanı nazlı sanmıştım şimdidki gibi.
sen zilanımı diyorsun deyilmi oda nazlıydı .onun skıntısını ne bilmiyorum ama şu mübarek cuma günü salalar verilirken rabbım onun sıkıntısınada derman olsun inşallah .

kuşum hayatı bilirsin hep engebeli..bazen biz güçlüyüz bazende engebelerdir güçlü olan..
önemli olan sağlam kalabilmek..
güvendiğim kapı da beni hiç yarı yolda bırakmadı binşükür..
kendi işimi kurdum şimdi..o yüzden daha düzenli olur listem..
oyy kıs öyle bi demişinki valla kocaman yutkundum
işte budur..
ama sabah yedim ben yinede başlarım tabii öğlen kabak getirdim pirinç pilavı birde..şimdi ben bu pilavı yemiyomuyum tabi yanında çıtır ekmeğimide yemiyorum:18:
iyiki kabağımı fazlaca koydum..yanında biber domates salatalığım da var eee yoğurdum da var tabii hadi öğleni kurtardık

akrebim ben sana şu diyeti yap yada monti yap demem kuzum sen ne yol seçersen . ama hatırladıgım üzere sende monti etkiliysi yeterki düzgün yap . dedigim gibi yapacagın diye te kendin kaerar ver ben her halülkarda yanındayım .yediklerinde pro yok o yüzden 1 dl ekmek yemende bi sakınca yok ilk gün . ama pilavı yeme ..

yada yemi desem . nede olsa yarıştayız ..

işinde hayırlı olsun bacım rabbım hayırlı kazançlar versin inşallah ...

Son düzenleme:
günaydın kızlar
günaydın aeben
Tüaydın canım
::

ablam krebinde un yok zanmımca dimi??
bu ayrıntı dışında mönün güzel afiyet olsun .
bugünlerde karbonhişdratı çok aldıysan akşam tavuk yemeni öneririm .

:

Hiç un koyarmıyım aebencimmmm..Tabiki unsuz. Akşam misafir varmış balık yapılacak. Ben ya bugulama yaparım kendime, veya unsuz kızartırım. Bakalım duruma göre. Yani akşam balık, salata, peynir takılırım gecede meyve yerim.
Bu arada ölçü olarak kullandıgım kotumu bu sabah daha rahat ilikledim:)) Bir erime var ama anlayamadım, sevindimmmmmm....

kabak etli şekercim..
tam ekmeğe izin çıktı pilavı da yerim o zaman derkeen yarışı soktun gözüme yanee
lem yarış bu bişiye benzemez demi ama yok bacım ben var pilav yememek:90:

banuuuum dün yazdığını ancak okudum tatlııım...

insanlara güven konusunda çok kazık yemiş biri olarak hala değişemedim malesef...herkese gereğinden fazla önem vermek ve güvenmek konusunda henüz kendimmi düzeltmedim.eşimde bu konudan çok şikayetçi..en son gelip ona zırlıyorum çünki...
her gördüğüm insana çokk iyi damgasını yapıştırıp,okkalı bir kazık yediğimde bundan sonra gözümü dört açıcam söz diyorum hep eşime. ama nafile..değişemedim gtti...ama artık arkadaş seçerken dikkatli olmaya çalışıyorum...

dediğin gibi sanalda olan arkadaşlıklar bile bazen reelden daha hakikatli olabiliyor....mesela ben burda sizlerin dostluğunu kazanmaktan son derece mutluyumm.... hepinizi seviyorum beyaaaaa....

ocd canım çok haklısın.okulda bu disiplini sağlamış ama evde zaman zaman salmış ve şu anda toparlamaya çalışan bir anne olarak bu gün bu işe el atıcam.akşam 9:30'da yatırıcam.(yatmaya yatıyorda anne masal anlat diye ttutturuyor.anlattıkça uyumuyor vs..bu arada ben uyuklamaya başlıyorum.ve onu uyuttuğumda 10:30 gibi oluyor.gecem bitmiş oluyor.ama bi şekilde üstesinden gelmem lazım...

aebenim canımmm aplamm sende almışsın kilocukları.ne ara aldın ??ama sen azimlisin hemen verirsin..kalbini yormadan sporunuda yaptınmı tamamdır bu iş...

sesini alçalt fısıltı şeklinde oku. o zaman sanki efsunlanıyormuş gibi oluyorlar :)))
bbu arada senin oğlan kaç yaşında ?

ahhhhh zilim ahhh ama bu 2 etti 3 etmeyecek bana büyük bir ders olur inşallah..

uyku konusuna gelince zilimmmm vallaa bende senin gibiydim 9:30 da yatırıyordumm uyutana kadar
saat oluyordu 10:30 gece bitiyor dizilerde bitiyor osaate şaka bi tarafa ama gerçekten ya uyku ile uyanıklaık arasınd akalıyordummm eşim uyutmak istemiyordu o uyutsa ben yalnız kalıyordum filan yanii
ve karar verdimmm tatil dnüşü kendileriii uyuycaklar dedimmmm ve ni tekimd eöle oldu
şimdi yatırıyorum uyuyorlar kendileriii bend ekeyif yapıyorumm

hoşgeldin akrepcimmmm kafam dalgın seni unutmuşum
yarış başladı dimek hadi bakalımmmmmmm

bu arada yeni işin hayırlı olsun cnm bol kazanç

ne üzerinee yeni iş?

akrebim hoş geldin cnm....hakkında herşeyin hayırlısı olsun..yeni işin ve yeni kilo verme serüveninde sabır ve kolaylıklar dilerim..

ocd cnm benim oğlum 2 yaşında...ama tam bir aslan burcu erkeği..acaip dirayetli bi kişiliği var.yenilmek fıtratında yok yani çocuğun..babasıyla bir boğuşması varki görmelisiniz..kan ter içinde kalıyor.ıkınırken patlayacak sanki çocuk.koskoca adamı alt ediyor ciddi cidii..yani yapacağım dediğini yapıyor eşşek sıpası.ben ondan inat bi tip.eşimde bizden aşağı kalır değil.düşün bizim evi ben iki erkekle başa çıkmaya çalışan ve yakında kafasına huni giymeye hazırlanan bi tip olarak dolaşıyorum.eşimin kişisel olarak bana bir iandı yok ama kendine tüm inadı.yani aslında yese seveceğini tahmin ettiğim bi şeyi ben yemem deyip çekiliyor yarım saat yalvardıktan sonra silip süpürüyor resmen ama iş yedirene kadar...bunun gibi inatlıkları var...
ama oğlum....................
anlatılmaz yaşanır..annem iki inattan böyle bişey oldu diyorçocuk olmasının ve 2 yaşında olmasınında faktörü büyük diye düşünüyorum ama karakteri inatçı olacağıda aşikar..hiç iddalaşmadan drek kandırarak hallediyorum bende oğlumla olacak olan her işi.allah bana sabır versin ne diiim

banummmm cancağızım
kazık yiye yiye öğreniliyor cnm arkadaş seçme işleri.benim ilk işe başladığım okulda çok güzel öğretmişlerdi sağolsunlar bana bunu daha hala tam öğrenmiş değilim aslında ama dediğim gibi gözlemciğimi kuvvetlendirdim.eskisi hemen ne kadar iyi insanmış deyip taviz vermeye başlamıyorum.bir süre tanımaya çalışıyorum.ama bazen hiç tanıyamamışım dediğimde oluyor.insanlar çok iyi oynayabiliyorlar tatlım iyiyi.allah hepimizin karşısına kendimiz gibi insanlar çıkarsın inşallah cnm...
seninkiler daha laftan anlıyorlar artık ne güzel uyku işini çözmüşsün sen.darısı başımıza.seninkiler 3'e girdi artık dimi cnm?birde ben yeniden bi düzen oturtabilsem. ama bize gelen giden bitmiyorki.tam bir hafta 10 gün ohh diyorumherşey rayına girdi.hooop ya biri geliyor ya birisine gitmek icap ediyor her şey allah bullak oluyor sil baştan yeniden uğraşmaya başlıyorum.bakalım inşallah becerebilirim...

zilimmmmmm
vallahi kalbim çarpıyor,elleirm titriyor yani ben bunları hiç hakettmeidm hepsi sevdiigm tanıdıgım insanlar yanii
en basit face ye birşey yazdım hepsi dalga geçiyor snaki görsen bişiy diycme ama yılların hatrı varr
okadar kötüyümki eşime gel bizi biraz dışaır çıkar dedimmm

kendimi asosyal hisseidyorum beceriksiz silik bir karekterim sankii
kızıyorumd akenidme nasıl keyfini bu dneli kaçırmalarına izin veriyorsun diye
anladımki insanlarıın yüzüne gülüceksinnn otuna göre şerbet derler ya öyle yapıcaksın ve asla 3. kişilwri araya sokmayacaksınnn bir süre kimse ile görüşmeiy düşünmüyorummm

ve diyorum ki burada kurdugum dostlukla ryeter bana
biranönce atlatırım şu sıkıntılarımııı inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…