pardon 2 kere çıkmış .... ben kaçtı ..:)
olur canım.Türkçe dublajlı ama çok eski ve ses tonu insanı deli ediyor :))
güle güle kullan yeni saçlarını ablam.
Montig ablam pilateesin daha ağırı ama yaparken öyle basit geliyorki bu ne lem diyorsun.fekat ertesi gün üzerinden tır geçmiş gibi kalkıyorsun güne.callanetics egzersizlerini yaptığında hemen ılık bi duş al uzun süre spor yapmadıysan.duş kasları rahatlatıyor ertesi gün daha hafif atlatıyorsun :))))
Teşekkür edrriim:))
Canım sagol verdiğin bilgi için ama link yok artık internete. Bale gibi bişi diye okudum yorumlarda ama rastlamadım
hoşgeldin ayşecim ..seni gördügüme çok sevindim .....
spoara bırakıp başlamak vede diyete gerçekden zor ..
canım call için verdigin linki bende gördüm fakat bi türlü indiremedim .call yerine indirme pr. iniyor ... bi daha deneyim ...
banum maya ve kabartma tozuyla işlgili bi sorununmu var :44: bence saf hamurdan mayalı hamur daha hafif olur .abennn ablam selammm :))))
yok anacım ne ehliyeti kör kör dolanmışım yıllarca ancak dank etti
alıcamm ama küflenmez nşşallah ban aşart ehliyet bebelerle eve tıkılıp kalıyorum ya
dünnn daha çok hissettim bunu araba kapının önünde duruyor bende evde mal mal oturyorum töbe töbee
bugün çocuklar pizza istedler bende tam bugday unu ile yaptım
az yag koydum kendi yiyceigmide daha bi incelltiimm görsen karşı taraf görünür o derece yanii
içers
ne maya degilde kabartma tozu koydum abla oda kilo yaparmı kabartma tozu?
çocuklarınkinidee pek kalın yapmışımmm bidahakine ii olur snaırım minik minik yaptım bu aradaa?
cnm poça istedi benimdeee ilerleyen günlerde yagsızz mayasız bi poça yapayım nasıl olcekse:44::44::44:
banum maya ve kabartma tozuyla işlgili bi sorununmu var :44: bence saf hamurdan mayalı hamur daha hafif olur .
mayanın içinde nekadar yaarlı besinler var hatta bi ara suyla yutmayı bile uygulamıştım amcamın ballandıra balandıra anlatınca . bu konuda bilgin varsa paylaşırmısın ..
demek araba kapıda duruyor geç bile kalmışsın ...bizde arba çok ama bana düşmüyor bende tirip yapıyorum kendimin olmayınca sürmem abi.
banum kursda zatten vitesliyi ögretiyorlar .. ama otamatik al sen o oyuncak araba gibi bastınmı gidiyor bastınmı duryor ..ayyy ilahi ablaaaa kilo aldırıyor diyeeee dedimmm yaaa mayaa
o nedenle kabartama tozu koydumm
maya hakkkımd aileir geir konuşmuşta cezalııı
tabii yahu at tribiniii ben şinci normal fiteste ögreneyimmm otomatik fitesli bi araba alcazkısmet olursaaaa
birde bazen günde 2 tane türk kahvesi içmek istiyorumdaaaa acaba zararı varmıdır iki kayfeninn
banum kursda zatten vitesliyi ögretiyorlar .. ama otamatik al sen o oyuncak araba gibi bastınmı gidiyor bastınmı duryor ..vitesli zorrr:89:
bence mayanın cezasını kaldır yazık ...
2 fincandan bişi olmaz sanırım hatta bazı yerlerde kafeinin kilo varmeye yardımcı oldugunu duyorum ...
kilo verirken aslında fazla kasmamak lazım. üzümün çekirdegi armudun sapı derken baya kasıyoruz o zamanda gitmiyor kilo .montiye başlarsamda çok kasmayı düşünmüyorum eskisi gibi.
evet banum 3 senedir herşey kayıt altında ..iyi bakalım affettimm mayayııı ozmann:))
kahve bagırsakları çalıştıryor ve çok güsel iştah kesiyorr...
günlügünd ehayırlı olsun ablaaa
3 yıldır yazıyormusun yaaa gerçektenn:2::2::2::2:
bende başlarda tuttum sonra yazmadımmm bişiyy
afiyet olsun banum ...ee madem bende yazayım menümüü
kahvaltı
1 türk kahvesi
öglen
kırmızı biberli,kıymalı omlet
biraz peynir
acı domates ezmesi
ara
1 elma 2 erik
5 t.k tarçınlı yogurt
akşam
2 minik pizza
lıgyt kola
ara
belki kuru meyve yeirm
3lt su
4 fincna bitki çayı
1 saat spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?