Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

pardon 2 kere çıkmış .... ben kaçtı ..:)

Kırı link ve indirimesi yasak oldugundan yasaklanmıs, bi çok sitede okudum. Ama zten ben yapamazım sanırım. Bel fıtıgım var yürüyüş dışında yasaklıyım. birde turbo jam. dan bahsediliyor ve deniyor ki; call sıkıaştırır kilo verdirmez yerine turbo jam yapın. Yotube dan baktım yapılabilir gibi....

Teşekkür edrriim:))
Canım sagol verdiğin bilgi için ama link yok artık internete. Bale gibi bişi diye okudum yorumlarda ama rastlamadım

ben ordan indirmiştim neden olmadıki acaba:44:
bugün başlayacağım platese inş.

aeben ablacım ben ordan indirmiştim niye olmadı acaba...
bugün platese başlıyorum inş.

selam......... iyi hafta sonları herkeseee

aben ablam
artık o indirme sitesi türkiyede yasak oldugu için indiremiyoruz bende lesile ablanın 1 haftalık programını indircektim platese benziyor indiremeidm kaldı

ayeşecim
hoşgeldin nasılsın cnm neredeydinn? tatilde

özgee
neden emzirme dönemi bitmeden yaptırım deidnn ben anlamadım arkidişim
ayrıca bend edün eşime resti çektim ehliyet alıcam ben dedimm
ya işten gelince giderimmm çocuklara bakarsın
yada anneminnn yanına gideirm haftada 3 gün orada bir kursa gideirm dedimm
evde çalış yaparsın diyorrr:26::26::26::26:

montig abla
çok sevindim incelmeneee arkasıda gelir inşşş

ben şimdi kaçtım 4 mil lesille vee 100 mekikk 70 ip atlama yapayım
ip atlıyormusun özgemm

banucum uzun bir yaz tatili oldu güzeldi gelmek istemedim hiç...
şimdi en zoru sil baştan başlamak

iyi akşamlar hatunlar ....

banum ehliyet almamışmıydın kıs ... istedikden sonra niye almayasın elbet bi çaresi bulunur bazan kursa gidersin bazanda evde çalışırsın ...eşinde haklıbirazını evde çalışabilirsin kitabını veriyorlar ders notlarınıda . önemli olan biraz piratik.. eşin hafta sonralı çalıştırsın seni...bencede bazan isteklerizin ardında durup ısrarcı olmalıyız .erkeklere kalırsak gelsende şunu al demezlker gıcıklar.yanlız alınca benimkine benzemesin cüzdanda küflenmesin .

ayşecim çokmu kilo aldın gittiginda 61 çivarındamıydın ?

akrebim hafta sonu nete giremiyormusun kuzum yoksun .... yoksa yoksa bendenmi korkdun ....
sen şimdi meşşur yüyüyüşlerinide yapıyorsundur ....

Son düzenleme:
abennn ablam selammm :))))
yok anacım ne ehliyeti kör kör dolanmışım yıllarca ancak dank etti
alıcamm ama küflenmez nşşallah ban aşart ehliyet bebelerle eve tıkılıp kalıyorum ya
dünnn daha çok hissettim bunu araba kapının önünde duruyor bende evde mal mal oturyorum töbe töbee

bugün çocuklar pizza istedler bende tam bugday unu ile yaptım
az yag koydum kendi yiyceigmide daha bi incelltiimm görsen karşı taraf görünür o derece yanii
içers
ne maya degilde kabartma tozu koydum abla oda kilo yaparmı kabartma tozu?

çocuklarınkinidee pek kalın yapmışımmm bidahakine ii olur snaırım minik minik yaptım bu aradaa?

cnm poça istedi benimdeee ilerleyen günlerde yagsızz mayasız bi poça yapayım nasıl olcekse:44::44::44:

banum maya ve kabartma tozuyla işlgili bi sorununmu var :44: bence saf hamurdan mayalı hamur daha hafif olur .
mayanın içinde nekadar yaarlı besinler var hatta bi ara suyla yutmayı bile uygulamıştım amcamın ballandıra balandıra anlatınca . bu konuda bilgin varsa paylaşırmısın ..

demek araba kapıda duruyor geç bile kalmışsın ...bizde arba çok ama bana düşmüyor bende tirip yapıyorum kendimin olmayınca sürmem abi.

bu günün mönüsünüde yazayım . yarın pazar belki giremem birikmesin ...

2. gün mönüm düne göre daha iyi....

9.30 .kahvaltı ..
2 dl ekmek ...çok az omlet .peynir
.domates... kır.biber. maydonoz

13.00
1 şeftali

15 00...
ögle
yr tab. kadar.fırında patates bib. dom .
çok az salata .2 kş yogurt . 2 dl ekmek .yr dl kavun ..

18 30 ..
akşam .
2 baget ızgara..1 kş menemen ..

gece
acıkırsam . 1 br kefir .

2 lt su
1 kp karışık çay
40 dk normal yürüyüş ..

montiye aykırı olanları banladım ....

ayyy ilahi ablaaaa kilo aldırıyor diyeeee dedimmm yaaa mayaa
o nedenle kabartama tozu koydumm

maya hakkkımd aileir geir konuşmuşta cezalııı

tabii yahu at tribiniii ben şinci normal fiteste ögreneyimmm otomatik fitesli bi araba alcaz kısmet olursaaaa

birde bazen günde 2 tane türk kahvesi içmek istiyorumdaaaa acaba zararı varmıdır iki kayfeninn

ha kıslar kendime diyet günlügü açtım.mönülerimi daha iyi degerlendireyim diye ...

aslında kitabımda var evde hep yazıyorum 3 senedir ... mesela 3 sene evvel bugün ne yamişim yazabilirim yada kaç kiloymuşum ...:86:

banum kursda zatten vitesliyi ögretiyorlar .. ama otamatik al sen o oyuncak araba gibi bastınmı gidiyor bastınmı duryor ..vitesli zorrr:89:
bence mayanın cezasını kaldır yazık ...
2 fincandan bişi olmaz sanırım hatta bazı yerlerde kafeinin kilo varmeye yardımcı oldugunu duyorum ...
kilo verirken aslında fazla kasmamak lazım. üzümün çekirdegi armudun sapı derken baya kasıyoruz o zamanda gitmiyor kilo .montiye başlarsamda çok kasmayı düşünmüyorum eskisi gibi.

ee madem bende yazayım menümüü

kahvaltı
1 türk kahvesi

öglen
kırmızı biberli,kıymalı omlet
biraz peynir
acı domates ezmesi

ara
1 elma 2 erik
5 t.k tarçınlı yogurt

akşam
2 minik pizza
lıgyt kola

ara
belki kuru meyve yeirm

3lt su
4 fincna bitki çayı
1 saat spor

iyi bakalım affettimm mayayııı ozmann:))
kahve bagırsakları çalıştıryor ve çok güsel iştah kesiyorr...
günlügünd ehayırlı olsun ablaaa

3 yıldır yazıyormusun yaaa gerçektenn:2::2::2::2:
bende başlarda tuttum sonra yazmadımmm bişiyy

evet banum 3 senedir herşey kayıt altında .. ama çok faydasını gördüm mesele ne yersem yada yemessem daha evvel denedigim tüm diyetler hepsi bunlarda bazan tekrar okudugum oluyor . çok unuttugum şeytle karşılaştıgım oluyor ...

banum pizza için 80 liler topigine bak ..

afiyet olsun banum ...

montiye ayrkırı yerleri var dogal olrakdan tabi monti yapmıyorsun .
dur senide banlayım kırmızıya . ...
sporun içinde tebrikler banum ...
sadece bugün kahvaltı yapmadıgını bildigimden eleştirmiyorum .tekrar afiyet olsun ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…