Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

He ya sevinirim valla, çok sagol. Burada mail adresi verebiliyoz mu?

Yok verme ablam özelden at.

daha çabuk alışıyor bebe yeni hale ondan canım.ay yazık kız bak ben hiç kursa gitmedim.ne yalan söyleyeyim konuları okuyup son 2 yıl sınavda çıkan soruları çözdüm ve geçtim.direksiyonuda 2 ders aldım.ehliyette hala trafik şubede beni bekliyor

bizim arabada kapının önünde anahtarı bende ama alarm çalınca kullanıyorum.gerçi eşim güya kullandıracaktı pehhhhh

öle trip yapma bacım senin yararına.trip yaparsan sana araba alınma ihtimali var mı ki

Günayın kızlar, iyi pazarlar
Sabahın körü ile ayaktayım. Birde ev misafir dolu, odamda hapsoldum..
Dün gece evde pasta, börek, en sevdiğim bisküiler, kekler, köfte, patates geçidi vardı. Hiç birine dokunmadım ama hırsımı şeftali ve keçiboynuzundan aldım. Dün 2 şeftali, 2 nektain, 3 tane yeşil küçük eriğe benzeyen(boyu da erik kadar zaten) şeftali yedim. 6-7 keçiboynuzu kemirdim. Diyette iken misafiri hiç sevmiyorummmmm....:84:
Bunun dışında dünkü listeme sadık kaldım ama neye yarar.:83: Yani kızlar bazen diyet yapmak azaba dönüşüyor...
:120:
Bu günkü listem.
Sabah sadece sütlü nescafe ilaç alıyorum diye 1 çatalb. peynir.
Öglen yine sebzli omlet (fena taktım)
Akşamı şu anda bilmiyom. karar verince yazarım

günaydınnnnnnnnn
bende tartıldımm vee artı çıkıyorum kıyafetleirmi çıkarmadım 65.3 geldm çıkarsamda eminim 64.9 filan geliridm ne oluyor anlam veremedim:44::44::44::44::44: ama cumaya kadar tartılmıycammm
sabredebilirsemm tabi

iyi pazarlar efem ....

ee kadının fendi erkegi her daim yener ocdim . yeterki sabır olsun ..

ocdim az sonra gönderirim mail adresini musaid olunca yolla canım acelesi yok yani..

:44::44::44::44::44::44:
:44::44:
ablam bence kendinle gurur duymalısın yedigim meyvelerde afiyet olsun ... evet bazan büyük azappp.ama aynanın karşısındadi mutlulukm bu azaba degiyor ablam . dünkü o güzel lezzetli zehirleri yediş olsaydın bu sabah ne hisedecekdin ??????????????? farzetki dün onları yedin geçti gitti işte ne kalırdı sana pişmanlıgından ve haftalardır yaptıgın emeginin boşa gitmesi den başka ..

banum bunları çok yaşadın lütfen üzülma artık . bencede sık tartılmakdan vaz geç ... bazan bünye anlamsız artılala çıkıyor karşımıza .. anlaşıldı senin bünya karbonhidratı sevmiyor . mönülerinde bunu göz önüne al .sabah dışında fazla karbonhidrat alma ...

Son düzenleme:

günaydınnnnnnnnnn
hatta tünaydınnn evet ya benim bünyem garip zaten biliyorsun manasızca artıı çıkabiliyorum yaniii
birdee ben bi çay kullanıyorumm aktar taviye etti bende aldım
içinde biberiyedee var ne zmna biberiye içsem şiştigimi hisseiyorum eger çayı bıraktıgımd ainmee olursaa
bunun kanıtı olurrr..

zaten 1 hafta daha dikkat edeyimde saha sonra hasta için koşturmaca başlaycak ve muhtemelen
biraz sekteye ugrar diyetim hastane yemekleird egüsle olmuyor ama temkinli olcma artık başka çare yanıma
meyve filan bişiyler alcamm:26::26::26::26:

banum ogluş ve sen nekadar kalacaksınız hsnede?? okadar uzun ve zor bi amaliyatmı .?:26:

banum ogluş ve sen nekadar kalacaksınız hsnede?? okadar uzun ve zor bi amaliyatmı .?:26:

sanırım en az 4 gün kalıcaz ablaa henüz amiyet tarihi filan belli degil?
ameliyat biraz agırmış tabi evreleir varmış ama bizimki hangi evrede bilmiyoruz
sondaa filan takıcaklarmış 1 kaç gün ve en az 1 hafta yatar diyorlarmış drlar

3 ekimde gidicez bakalımm bi dr ne diyecek
valla şimdiiden stresi aldı beni allah daha büyük dert vermeisnn
ama işte iki tane biri bir yerde biri bir yerde kalıcakk

aman hayırlısı ile olur biter inş. zaten çıkmamıza 1 gün kalada denizi sünnet ettircem
1 gecede o yatar sanırım normlde sünnette yatırmıyorlar ama bi rica edicez bakalım?

Allah kolaylık versin banum .inşallah kolaylıkla atlatırsınız ameliyatı..

Sağol aebencim. Ama ben bu gün meyve ve keçi boynuzlarının pişmanığını yaşıyorum. Haklısın valla eğer onları da yemiş olsaydım bugün ne halde olurdum bilmem, düşüncesi bile kötü.
Öglende evde mükellef bir geç kahvaltı sofrası kurdular yine,:84: görüntüsüne bilem imrendim valla. Kardeşim dayanamıyo artık halime isyan etti. Onun zoruyla (sofraya oturmadan 2 ince parca dilim sucuk, yarım kibrit kutusu peynir ve biraz domates, salatalık aldım küçük bir tabağa)
Canım hala birşey istemiyo. Marketten yine tavuk aldım, onu haşayacam akşam için. Salata, ayran ve meyve yerim akşama. Yani öğleni es geçiyorum.:79:Biliyom ögü atlamama kzacan ama bu gün böyle olsun artık .Akşam bunun acısını yine meyveden çıkarmam İnşallah.:86: Sevgiler canım

Canım çok gemiş olsun. İnşallah çok çabuk atlatırsınız bu sorunu. Sen yapı olarak çok hassasın bu yüzden stresten fazla bişi yiyeceğini sanmıyorum. Öyle de olsa çok zorlama kendini derim. Sevgiler

teşekür ederim geçmiş olsun dilekleirniz için
umarım kolayca atlatırızzz. kayra 13 gün ve 42 günlükkende i ameliyat geçirmişti fıtık ameliyatııı

aben ablaaa
çorumdan domatesli ezme geldi bol acılıı hergün bir kaç çatal yiyorum
o şişirirmi beni acaba bugünki tartı için degilde genel anlamda soruyorum egere etkilerse yemiycem
birdee acı yya agırlık vericm bakalım bu aralar bol baharat ve sporla hızlandırmaya çalışıcam metayıı

herkese tünaydınlar efem.bende yine yatılı misafir vardı.geçiyorlarmış uğramışlar arkadaşlar 1 geceliğine.
montig abla valla o kadar şeye rağmen iradeni koruyabildiysen brawo.bu azimle çok zaman almaz istediğin kiloya ulaşırsın sen.meyveler içinde kendini suçlama.o kadar kusur kadı kızındada olur..

banum kuzucuğun bir an evvel sağlığına kavuşur inşallah.hastanede hiç yenmiyor cnm zaten sen verirsin bakta gör.ben oğlum ateşlenip yattığında 4 günde 3 kg vermiştim.tartıldığımda inanamadım.çoğu su kaybıydı besbelli ama insan yawrusu keyifsizken hiç bişey yiyip içemiyor.yani ben çok koyveriyorum kendimi.su bile içemiyorum gitmiyor boğazımdan.sende verirsin bakta gör zilim dediydi dersin.ehliyet konusunda kesinlikle al cnm,gezmek tozmaktan ziyade acil durumlar için lazım olur yine olur.ama alınca mutlaka pratik yap pekiştirmeden bırakma.

yazacağım ama dış mihrakların istilasına uğradım yine... annnnneeee masaaal anlatt.diyor sıpam.ben kaçar kızlar...sonrada çamaşırları sereyin makinede buruştularmı çok zor ütüleniyor çarşaflar nevresimler:18:

İnşallah canım, inşallah. Ama benim bünye zor veriyo malesef

zilim kolay gelsin cnmm
vallahi ben ne halde olcam bilmiyorumm kilo almayımda vermeye razıyımm bayıla bayılaaa

kırmızı biber yapıcam bnde
bazı arkadaşlarım haşlayıp yapıyorlar közleme yerinee
vitamin kaybı olur mu acaba?

birde kahvaltılık yapıcam yarın gidip patlıcan,biber domate sfilan alıcamm

akşama kabak yemeyi planlamıştımmm
amaa makarna yiyiverdimm 4-5 kaşık
gün içinde 2 minik dlm ekmek 1haşhaşlı galeta ve makarna yeidm yine karbn aldımbol bol
yarındna itibaren dikkat edeyim bari........

kahvaltılık nasıl yapılıyorki :26:

akşama kabak yemeyi planlamıştımmm
amaa makarna yiyiverdimm 4-5 kaşık
gün içinde 2 minik dlm ekmek 1haşhaşlı galeta ve makarna yeidm yine karbn aldımbol bol
yarındna itibaren dikkat edeyim bari........

bende bi parça çikolata yedim

Yaw ben bu Callan egzersizlerini gönderemiyorum.limiti fazlaymış.sıkıştırıyorum yine fazla geliyor.bu işden anlayan arkadaşlar yardım edebilir mi ?

günaydınlar efem ... malum pzartesi evdeb fil sürüsü geçmiş gibi. işe koyulmadan size bakayım dedim bideha vaktim belki olmaz .

ablam evdesin degişik tarifler deneye bilirsin kendine göze daha hoş görünün . o zaman onların yediklerinde gözün kalmaz ...
hafta sonları kahvaltılarında ekmek yemessen o sucukdan vs den yiyebilirsin hem azmin düşmemiş olur hem gözün kalmamış olur . bazan kasmakda kilo vermeyi engeliyor .
mesela tavugu hş yerine ızgara türü yap hem daha leziz olur . monti yemekleri öyle tatsız suzsuz yagsız yemekler deyilki
sabrın içinde ayrıca tebrikler ..
banum çok tuzlu deyilse bişi olmaz bizlerde yiyoruz monti yaparken biliyorsun acılı ezmelar . bence senin bünye karbonhidratı sevmiyor sebze ve proya agırlık ver biraz .o kilo artışının sebebi pizza olabilir . yedigimde nevar deme biliyorsun bizim bünyeleri .karbonnu görünce zeresine kadar emiyor . ben çok hatılrlıyorumki 100gr yedigim kaçamak ertesi gün 1 kg gr olrak bünyeme girmiş . bunları sende biliyorsun ....
bazan fart etmedigimiz şeyler oluyor diyet yaparkekn mönülerine bi yabancı gibi bak bide kendi bünyeni kat içine ama tarafsız gözle mutlaka kendine yapacagın ileştiriler olcaktır .unutma sana sen kadar yakın deyiliz. yine kendi dr. run kendin olcaksın ... diyetisyen işi ne oldu banum .?bu hafta cumartesimi?
selam zilim .. zilim ben nekadar üzülsem hs. nede açda dursam gr eksilmem . sanırım buda bünyeyele alakalı .kend,liginden kilo verdigimi hatırlamıyorum hiç .

cancazim çarşafları ütülemem ben neden dersen .makinada bekletmeden çıkarırım bide çok sıktırmam ve hem katlı yıkarım öyle atarım makineye vede aynen öyle katlı şekilde asarım aynı ütülemiş gibi olur .. yoksa okadar nevresim ütülüyecek zamanım yok ..düşün 3 bebe ve hergün okul gömlekleri var bide titiz sürekli gömlek takımla dolaşan bi eş kaç saat ütü yaptıgımı hatırlamıyorum sen düşün yene .

Yaw ben bu Callan egzersizlerini gönderemiyorum.limiti fazlaymış.sıkıştırıyorum yine fazla geliyor.bu işden anlayan arkadaşlar yardım edebilir mi ?

ocdim olmuyorsa zorlama kuzum . inenle idare ederim ben onu bile yapamdım daha .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…