Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

4.gün mönüsü ....

7:30
1 mandalina ..

9 :00
kahvaltı :

2 dl ekmek . peynir (normal )
domates ...tere..salatalık .bib.
.1 ç.kş.kes.balı

11:30
3 hurma tarçına batırılmış (çok tok tutuyor )

13:45.öglen .

1 parça balık ız.1 domates.1 avuç kuru yemiş ...

17 :45.
2 incir ..

18:30
akşam

5 etsiz çig köfte .boolll aysberk .
.yr.dl börek .

21.00
1 top dondurma . çok az çekirdek .

1 kupa karışık çay (yeşil.form .5.1yerde.)
2.5 lt su..
1 saat dışarda yürüyüş (normal )

küçük kaçamakları olan bir gündü.suyu çogaltıım biraz bugün daha fazla içicem ..
pilatese başlamam lazım ....

Son düzenleme:

ablam bir çogumuzun bünyesi öyle sakın hayıflanma. kilon geri iner üzülme..
ablam spagetiyi bol yogurtla denedinmi hiç:? üstüne bide pul bib .inan sosa gerek bile kalmıyor hatta böyle daha lezetli. sprgetinin bide incelri var ablam ankara makarnanın ben ondan alıyorum 2 dk pişiyor .
süt ve yogurdunda sorun yok ablam afiyet olsun .yanlız yamekerine azda olsa yag koy ablam vucudumuzun yagada ihtiyacı var ömzelikle salata yaparken mutlaka koy içindeki vitaminler çözülmez yoksa .diyet yapmak demek yagsız yemek deyil ablam ...

teşekür edeirm aben ablamm koca adam oldular 3 bitti bugünn:2::2::2::2: nede çabuk geçiyor zamann yahu
2008 de bugün kucagıma aldıgımda bunlar nasıl büyür demiştimmm
allahh hepsinee uzun ömür verisn inşş..

şimdi bi markete gideyim yufka alcma sigara böregi sarayım, yaprak sarma var
pasta varr bird ebimden gevrek alcma başka bir şeye gerek varmı bilemiyorum:26::26:
çok kalabalık degiliz zaten 3-5 kişi

bu arada bogazıma cıyor gözleirm yanıyor fenayım yanii

geçmiş olsun üsüttün sanırım hava birden degişti benim bebelerde aynı durumda küçük kzımın burnu kıpkırmızı ..

ah banum ben ertık küçüklüklerini bile hatırlamıyorum resimleri olmasa..
yeter banum kalabalık deyişlmişiniz .afiyet olsun şimdiden ...ah yakın olsaydık gelirdim inan . neyse kalben ordayım say .yanacıkların bi kere benim içim öp yavruşları

ben geldim ... ben tekrar montiye başladım aeben ablam bundan sonra menülerimle burdayım ... bu sabah tartıldım kilom 60,2 çıktı ...

ben geldim ... ben tekrar montiye başladım aeben ablam bundan sonra menülerimle burdayım ... bu sabah tartıldım kilom 60,2 çıktı ...

hoşgeldin nazlım . özledim cadı nerdesin .?

hatta geçengün kulagını çınlattım iyce.inşallah iyisindir ..
60.2 başlangıcın olsun nazlım .cumaya liste yaparız .ömzlemişim gelbi öpeyim .
migden nasıl ?

bende seni özledim ablam ... miğdem iyi çok şükür ablam ... bu arada ev alıyoruz ablam . artık kendi evim kendi eşyalarım olacak çok mutluyum .. sen nasılsın ablam nasıl gidiyor başlamışsın sende diyete

ay nazlım gerçekdenmi çooooook sevindim ..
dilimin ucundaydı bu soru ama soramadım üzülme diye ... ay nazlım sabah sabah ne güzel haber bu rabbım yuvanda mutlulugunu daim etsin ...inşallah ...
bende bildigin gibiyim .yaz ayları yogun geçti .burdayım işte . çok şükür yuvamla yavrularımla geçiriyorum zamanımı ...

amin ablacığım ALLAH razı olsun . bu hafta sanırım tamamen kesinleşip tapuyu alacağız . ALLAH yuvanda mutlu huzurlu bir şekilde yaşamanı nasip etsin ömrün boyunca ... benimde yaz baya yoğun geçti ablam baya gezdim yedim içtim :) eee kilolarıda alınca döndüm kürkçü dükkanına

hoşgeldin o zaman nalım . amin ...

güle güle otur inşallah ..

bana musade artık hatunlar .işler beni bekler....
bu arada kilom 64 de indi halıyle regklde bitiyor.. şiş indi birazda .fakat bel ve basenlerinde 1 cm incelme var buda yagdanda kaybetigim anlamına geliyor .:)

Son düzenleme:

Aebencim çok haklısın ama yoğurdu yaglı, sütü yarım yağlı kullanmaya başladıgmdan ber yağı hepten kestim onlar yaglı diye. Ygurtlu, b,berli spagettiye bayılırım ama karbon yogurt(yaglı) abes geldi diye koyamadım.

masumummm ogluslarinin dogumgunu kutlu olsunn,saglikli huzurlu rahat bir ömur gecirirler insallah.
nazlimmmmmmmm hosgeldin cok sevindim yeni evin icin gulegule otur insallah canim huzurlu bereketli olur insallah.
monti guzelleri sizlerede merhaba guzel gunler sizin olsunnnnnnnnn

Tünaydın,

Masumum bebelerin doğum günü kutlu olsun.
Naz yeni evinizde güle güle oturun.
Monti ablam istikrarına hayran oldum.

banum yawrularının doğumgünü kutlu olsun cnm..iyiki doğmuşlar..iyiki doğurmuşsun...
nazlı hoşgeldin cnm..eviniz hayırlı uğurlu olsun.içinde mutlu günler geçirin inşallah..bir sen bir eşin birde (istediğin zaman)bebek

montig abla aebeniminde dediği gibi diyet yapmassan ilaçlar sayesinde dahada artabilir kilon.kendini iyi hissediyorsan ilacın dozunu arttırmasan bişey olurmu?

tartı 62.7 kg gösteriyor.biraz daha spor yapmasam sezeryan kesi yeri iyice sarkacak ya gaz lazım bana

tünaydın,

masumum bebelerin doğum günü kutlu olsun.
Naz yeni evinizde güle güle oturun.
Monti ablam istikrarına hayran oldum.

iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum hepinize ... Eski bir montici olarak tekrar döndüm aranıza

o kadar uzak kaldım ki sayfaları oku oku bitmez başlıcam yavaştan okumaya artık

burası bir okul birev arkadaşlar burdan uzaklaştıkça dahada mutsuz oldum yedikçe yedim bu arada iş değiştirdim diyeti bıraktım eski halime benzedim biri dur demiyor benim demem şart oldu

ama cesaretimi topladım döndüm evime tekrar... spora yazıldım bu hafta ..misafirlerim var yurtdışından onları bu haftasonu yolcılıp tam gaz devam edicem...kilomu yazmıyım kötü...hadi ısrar ettiniz yazayım 80 oldum (( bu kadar çabuk kilo almak bir beceri olsa gerek maşallah bana...hiçbir pantolonum olmuyor etek aldım uzun ç
nkü 44 bedene çıktım tekrar büyük beden oldum büyük beden almıyacağıma kendime söz verdiğim için yeni kıyafetler almadım..40 ve 42 pantolanları girinceye kadar yeni birşey almıcam...

yeni işim biraz uzaktakocaelinde o yüzden eve erken dönemiyorum ama mesaisi diğer taraf gibi değil bende cesaretlendim spora yazıldım aynı zamanda halkoyunlarına geri döndüm. haftada bir halkoyunları geri kalangünler mümkün olduğunda spor olacak.

masumum bebelerin doğumgünü kutlu olsun..birde hastalanmışsın bende boğazımın acıyordu ilaç veri dokdor onları kullanıyorum..

burda da gün içinde yoğun çalıştığımız için fazla yazamam ama okurum sayfam açık kalıcak:)

sizi çoooook özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…