Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

akşama kabak yemeyi planlamıştımmm
amaa makarna yiyiverdimm 4-5 kaşık
gün içinde 2 minik dlm ekmek 1haşhaşlı galeta ve makarna yeidm yine karbn aldımbol bol
yarındna itibaren dikkat edeyim bari........
banum yukarda yazdıgım mesajdada bunu yazmıştım bu mesajında tam üstüne geldi.

dünki mönü.....

8 00
.yr. muz... yr br. kefir .

10 00 kahvaltı ...
1.5 dl ekmek ...2 bib kızarması .az menemen
domates . salatalık . bol tere..3 çt. peynir .

13 30.öglen
peynirli omlet..kavun .. 2 dl ekmek .
küçük 1 avuç kuru yemiş ...

18 30 .akşam
1 tb kıymalı patlıcan . 2 kş yogurt ...

8 30.
1 kş çoban salata ...

su az içtim yine 1.5 lt kadar ...
sporsa yok .
1 kupada yine karışık çay ...
reglin 4. günü. yavaşdan kilom iniyor malum regl biterken .
montiye aykırı yerleri kırmızıladım yine .bi süre böyle kilo vermeyi düşünüyorum ...

Son düzenleme:
Acaba benmi yanlış yapıyorum.Sıkıştırdım ama yine büyük geliyor ((
video 50 dakkadan fazla ocdim olabi,lir . dedigim gibi ugraşma .

kıslar ebru ve pilates hahkında bi bilginiz varmı ...:95::95::95:

dokdorumda ibrehim saraç var .

Son düzenleme:
günaydın...............
dün hiçte parlak dgeildi akşam bozdum diyeti yine
yarında dogum günümüs varrr bebelerinn pasta yiycem geçen yıl yemedim bu sene yiycem ama
kalan 2-3 gündede ne olursa artık evet abla bizim bünye sevmiyor kh biraz sebze ve pro yapcamm
ama temizlik bi tarftan kayra hhasta öksürük filan varr amliyat derken ben ancakk
ekim ortası gibi kendime gelirim sanırım:26::26::26::26::26::26::26:
bu arada dikkat edicem tabii

birazdan markete gidip kırmızı biber ve patlıcan alıcamm
aben abla sün sordum araya kaynadı sanırım

kırmızı bbiberleir közlemek yeirne haşlasam düdklüde olmazmı?

banum vitamin tabiki suyuna geçer . ama tadıda önemli... közleme ve hş. lezetleri çok farklı olur . üşenme kıs közle..
banum mönünde tarçını gördüm bak banda hatırlattın .teşekürler ...
yukarı çıkıp tv eşliğinde accık ütü yapayım.
bu ütüdende bana gına geldi
ütü seven hatun varmıki..:86:

haklısın közleyim bariiiiiii

aaa sen unuttun mu tarçını ben hergün yiyorum halaaa
hattaa sibele bile alıştırdım oda yiyorrrr

aben ablam birde ne sıorucam sana hani senin bi taktigin vardı böle pasta filan yemeden önce
lifli bişiyler yiyorduk ya neydi oo?

abla snei bulmuşke birde sorayım şu k.biberi sen nasıl yapıyorsun
yani şöle diyim ben onu dolapta tutamamm kış boyu yerim yok
dışarda kalması için kaynatmam lazım degilmi?
sen nasıl yapıyordun

salatalık ...

sibel nete girmiyormu banum gelseya oda .?

abla snei bulmuşke birde sorayım şu k.biberi sen nasıl yapıyorsun
yani şöle diyim ben onu dolapta tutamamm kış boyu yerim yok
dışarda kalması için kaynatmam lazım degilmi?
sen nasıl yapıyordun
banum sırf köz bib yapmıyorum. zilim kahvaltılıgı vardıya ondan yapmıştım . ve tekrar kaynatmam ben . uyutma konserve yapıyoruz ya kaynar kaynar kovonozlara koyup öyle yapıyorum .hiçda bozulmaz konsrvelerin dolapdada deyiller . zaten havalarda sogudu dolaba koymana gerek yok ..
ama sadece közleyip koyacaksan o sıcak olup uyutma konserve olmaz yanı kapak tutmaz . şunu denedinmi . az sieke ve su hatta biraz sarımsak koyup öyle kaynatmayı ?
bide turşusu var ben yapmadım ama yapan komşularım var . biber turşusu diyorlar közledigin biberleri.su ve sirke sarımsakla tuzla turşu gibi dolduruyorlar kavonozlara ve kaynatmıyorla . bildigin turşu yani. onun tadıda güzel oluyor ... evde benden başka fazla yiyen omadıgından ben arada bir bimden alıyorum köz biberi .. şu günlerdede çigsine takıldım sulu sulu oh mis .

birde konserve menemen yaparken bu sene şöyle yaptım .biberleri önce yagda çeviriyorum normal menemen yapar gibi hatta birazda kızarıyorlar .. sonrada rendeledigim domatesleri ekliyorum tuzla bunu daha çok begeniyor benim bebeler önceden menemen yediremiyordum şimdi bayılıyorlar .. ve artık soganda dogramıyorum menemene

kaynatma dedigimmm uyutma yçööntemi iştee közledigin biberiii sirke,yag ve tuz koyup tecerede fokurtadıyorsun sonradaaa sıcak sıcakk kavonozlara 3 kilo alıp geldim deniycme şinci biii
birde kahvaltılık yapcam

kaynatma dedigimmm uyutma yçööntemi iştee közledigin biberiii sirke,yag ve tuz koyup tecerede fokurtadıyorsun sonradaaa sıcak sıcakk kavonozlara 3 kilo alıp geldim deniycme şinci biii
birde kahvaltılık yapcam

kahvaltılık ne nasıl yapılıyor bi desene masumum

Sagol aebencim, merhaba kızlar....
Evde değişik tatlar uyguluyorum kendime dün ızara yaptım tavuğu zaten. Patlıcanı közlüyorum, sebzeleri kendi buharında pişiriyorum v.s Ama sonuçta hep aynı tatlar..
Bu sabah dr. a kontrole gittim, aç karnına kan verdim çıkacak sonuca göre belki ilacım azalır. Çünkü dr.u çok sıkıştırdım kilo veremiyorum diye. Sonunda gerçegi söyledi. Lityum ilk 1-2 sene kilo aldırır, iştah açar, tatlı ve karbonhidrat isteği yaratırmış ,serequel ise metobolizmayı yavaşlatırmış. Başka bir ilaçla değiştirilebilinirmiş ama şu an mevsim değişikliğinde olduğumuz için bu yanlış bir zamanlama olurmuş. Aralığı bekleyelim dedi. Ben birde 2 çeşit serequel kullanıyorum. Yaniiii kilo verme çabalarımı sekteye ugratan ilaçlar malesef..Eh üzerine bir de menepoz ve yaş faktörünü ekleyince söyleyecek bir şey kalmıyor.. Çaresiz okey dedim tabiki.
Bütün bunlar diyeti bozacağım anlamına gelmiyor, gittigi yere kadar devam edecem, yapcak bişi yok. İyi ki varsınız, yoksa ben diyet falan yapamazdım. Hepinize sevgiler

ablam düşünsene buna ragmen kilo veriyorsun . kendinle gurur duymalısın ....

birde kahvaltılık yapcam

afiyet olsun banum vede kolaygelsin ...

hayirli haftalar kizlar guzel bir hafta olmasi dilegiyle.evet gelelim bana hafta sonu malum diyet bozuldu ama pismanmiyim hayir sebebini söyleyeyim baklavaya yenik dustum ama simdi siz söyleyin yeni yapilmis taptaze baklava bulmusum malum benim kaldigim yerde turk pastanesi bize biraz uzak arabayla yaklasik yarim saaat herzaman tazesini bulamadigim icin canim cok istedi ve yedim haftasonu serbest yedim tabi bunun geri dönusu 800 gram oldu.yanliz suna karar verdim montiyi tam olarak yapamiyorum söyle yada böyle diyetim bozuluyor malesef o yuzden montinin kurallarini fazla goz ardi etmeden monticik yapicam cunku ne kadar diyet psikolojisine girsem o kadar zor gidiyor benim kilocuklar ama yola devam öyle yada böyle gidecek bunlarrrrrrrrr

slm herkese....
platesimide yaptım geldim.ebru twitterine federasyondan aldığı derslerin bittiğini yazmış dün.ama başka bir bilgi yok.sanırım bu sezon böyle geçecek kıslar..bizde başımızın çaresine bakacağız artık.ebru olmayınca çok düzenli yapamıyorum bende ama yinede ne yapsam kardır misali yapmaya çalışıyorum kendimce..

banuşum kolay gelsin cnm...bende bu gün gidebilirsem (oğlumla ne kadar olursa)pazara gidip biraz daha barbunya alıp atayım.6 poşet attım(7,5kg ayıkladım kabukları çok kalınmış iç azdı ancak 6 poşet oldu)3-4 kg daha alırsam yeter bize bu kış..zeytinyağlı pilakisini eşim seviyor.zaten yemek ayıran bi tip olduğu için sevdiği şeyleri stokluyorum bende napiim.dolapağzına kadar doldu zaten.bezelye-domates-menemen-mısır-patlıcan kızartması-taze fasülye-pet bardaklara doldurulmuş tavuk suyu ve eti vs.. vs..(oğlumun çorbalarına ve pilavlarına koyulmak üzre)
dolma biberle biraz daha barbunya aldımmı tamamdır kış hazırlıklarım.patlıcanda kuruttum dolma yapmak için.kahvaltılıklarım ve yağlı kırmızı biberlerimide yaptım.tarhanayla erişte yaptım.artık dahada bişye yapacak gücüm kalmadı walla.allah sağlık versin bunları yiyelim yeter dimi...

banum senin kuzucuklar wc işini hallettilermi tatlım yaa?
ben bu konuda hala mücadeleye devam ediyorum.bu sabah 2 kez çiş yaptırabildim.yarım yamalakta büyük abdes.
offf bi başlasada söylemeye kreş olayına el atabilsem..almıyor kreşler tuvalet eğitimini tamamlamamış çocukları tüm günlüğüne...yokmu bunun pratik bir yolu.şıp diye hallebilmek için yaa kıslar...?

kahvaltılık ne nasıl yapılıyor bi desene masumum

cnm bende kk dan buldum 1kilo biber 1 kilo patlıcan ve 2 kilo domates patlıcan ve beibeir közlüyorsun
domatesleride dogruyorsun domatesler az suyunu çekince közledikleirni atıyosun içine
sonrada sirkee ,tuz yag filan kavanoza koyup ters çevirip bekletiyorusn sıcak olcka tabii
zilimde yapıyordu bundannnn ben denemelk 1 kilo yapcma bakalım
ama cin biberi almayı unutmuşum acısız olsun napimm

zilimmmm delimisn be tatlım daha ne yapcaksın baya beceriklisinn yahu benim tarhanamı filan annem yapıyor bid eonla ugraşamıycam valla:)))
yaglı kırmızı biberi nasıl yaptın benimde kahvaltılık ocakta kaynıyor bakalım...

plates konusunda bende ümidimi kaybediyorumm bakalım belli olmaz izlim ekim- kasım gibi başlatabilirler hayatım
bende lesile flan yapıyorum evdee

şu insanlar canımı sıkmaya devam eidyor benim,aramızda gerginlik olan arkadaşı belki gün olur aramız düzelir
kırıgnlık biterr amaa şu laf taşıyan veee arayı bozan yıllardır tanıdıgım arkadaşımı asla affetmiycemmm
bi gün konuşmaya gidip herlşeyii söylüycem ve ilişkiyi bitircemmmm

sagol canım emme ben şimdi bununla uğraşmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…