diyaaaaaaaar hoşgeldin cnm...nerelerdesin yahu sen?özlettin kendini tatlımmmmmmm
aldığın kilolarıda verirsin cnm üzülme...yeni işinde hayırlı olsun...
banum geçmiş olsun cnm unutmuşum bu gün yazmayı....:94:
kızlar bime tam buğday unu gelmişti aldım ben.ihtiyacı olanlar alsın çokta ucuzdu.2 kg'lıktı.2,5 tl'mi neydi yalnış kalmadıysa aklımda.kullanmadım ama eminim iyidir.efsane marka zaten bimin unları.beyaz ununua almıştım önceden oda iyiydi...
iii gecelerrrr efendmmmmmmmmm
güsel bir geceydiii yedik içtikk
hemde ne yeme saysam kovarsını benii
emme yarın başlıyorummmm detoks saa
zllimmm seninn tarifide deneyim bi sodalı yeşil çayııı
diyarım gelmişş hoşgelmiş nasılsın cnm:)
bugün başlıyorum öznurum kızma hele :)
ama pilates zor ancak egzersiz biraz olabilir... zaten bütün gün eymen beyin peşinde koşmaktan hal kalmıyor ki
bişi olmaz yr. yaglı yogurtdan ablam . sütteki yag tehlikeli yogurt okadar deyil .Aebencim çok haklısın ama yoğurdu yaglı, sütü yarım yağlı kullanmaya başladıgmdan ber yağı hepten kestim onlar yaglı diye. Ygurtlu, b,berli spagettiye bayılırım ama karbon yogurt(yaglı) abes geldi diye koyamadım.
diyerım hoşgeldin . geçmişi unut derim bugünden yaşa kilo konusunda ..o kadar uzak kaldım ki sayfaları oku oku bitmezbaşlıcam yavaştan okumaya artık
burası bir okul birev arkadaşlar burdan uzaklaştıkça dahada mutsuz oldum yedikçe yedim bu arada iş değiştirdim diyeti bıraktım eski halime benzedim biri dur demiyor benim demem şart oldu
ama cesaretimi topladım döndüm evime tekrar... spora yazıldım bu hafta ..misafirlerim var yurtdışından onları bu haftasonu yolcılıp tam gaz devam edicem...kilomu yazmıyım kötü...hadi ısrar ettiniz yazayım 80 oldum(( bu kadar çabuk kilo almak bir beceri olsa gerek maşallah bana...hiçbir pantolonum olmuyor etek aldım uzun ç
nkü 44 bedene çıktım tekrar büyük beden oldumbüyük beden almıyacağıma kendime söz verdiğim için yeni kıyafetler almadım..40 ve 42 pantolanları girinceye kadar yeni birşey almıcam...
yeni işim biraz uzaktakocaelinde o yüzden eve erken dönemiyorum ama mesaisi diğer taraf gibi değil bende cesaretlendim spora yazıldım aynı zamanda halkoyunlarına geri döndüm. haftada bir halkoyunları geri kalangünler mümkün olduğunda spor olacak.
masumum bebelerin doğumgünü kutlu olsun..birde hastalanmışsın bende boğazımın acıyordu ilaç veri dokdor onları kullanıyorum..
burda da gün içinde yoğun çalıştığımız için fazla yazamam ama okurum sayfam açık kalıcak:)
sizi çoooook özledimmm
ocdim günlük söz ver bize bugün şu kadar spor yapacam diye bizde takip edelim ..yok ablam ben tembelim.
ya ben akşama doğru kendimi enerjik hissediyorum.yani sanki yeni uyanıyormuşum gibime geliyor.bi tuhafım yıllardır böyle.bi dr mı gitsem acaba.
aslında kendimde hipoglisemiden şüphelenmiyor değilim hani
evet banum karbonon böyle bişi..2 gündür kh çıkutra düşştüm sanki sürekli karbonlu bişeyler yiyorumm
ve şunu anladım karbon insanı hemen kalınlaştırıyor mide ve göbek çıkıveriyor hemen
hoşgeldin eftan ..Öznur canım geldim araştırmaya herkese merhaba
baya mesaj birikmiş okıyıp kaçayım bugün bi ablam var cumaya HAC yolcusu inşallah ona gidicez .
bişi olmaz yr. yaglı yogurtdan ablam . sütteki yag tehlikeli yogurt okadar deyil .
diyerım hoşgeldin . geçmişi unut derim bugünden yaşa kilo konusunda ..
seni kararlı görmek güzel ... seni görmek dahda güzel mucuks..hep diyorum diyet yapmasınızda burdan uzak kalmayın ..
ocdim günlük söz ver bize bugün şu kadar spor yapacam diye bizde takip edelim ..yapmassan saçını başını yolarız ..
evet banum karbonon böyle bişi..
nasıl geçti ogluşların dogum günü.?
hoşgeldin eftan ..
ablam şu kişiye göre karbon hesaplayıp yapıyorlar o sanırım .ablam hangi diyeti istersen deneyebilirsin bilirsin yeterki senin için rahat olsun . her zaman yanındayız .. şahsen ben yapmadım o diyeti fayda edermi bi fikrim yok .. ama karbonkısıtlaması her daim işe yarar. ama senin durumun özel biraz . dr. dediginden dışarı çıkmaycaksa dene derim .aqklında kalmamış olur en azından .Şekercim bir siteye rastladım Ebru Akın karbonhidrat diyeti diye ben 15 gün (ilaç fazlalıgım) süresince deneyeyim diyorum. Şimdi diyecenki bana dr. karbonhidrasız besleniyon dedi. Ama bunda simit ekmek vs var. Proteinerin (tereyag z.yag da dahil) 0 ünite. Meyve yok, yani kısıtlı (bende meyve cavarıyım biliyon) bir 10 gün denemeyi düşünüyorum. Sen mutlaka duymuşsundur ama hatun sırf bu diyet için sayfa açmış bir yüzlece yorum ve deneyenlerin de yorumları var. Okudukça yapılabilir geldi bana.(yagsız bir tabak makarna+850-900 gr. kilo oldu bana yaw) Belki daha kolay iner şu inatçı kilolar....Ne dersin?
teşkürler efem boş zaman bulunmuşta topik gezilmiş bileyazacaktım unuttum...
kk'da dün bi zayıflama çayı okudum.okumayanınız varsa duyurayım diye sizede yazayım kıslar...
sodalı çay diye bişeydi.şöyle tarifi,:
bir sürahinin üçte ikisine kaynar su doldurun(bende çok fazla gibi.yan yeşil çayın etkisi azalır diye düşündüm ama orjinali bu.yarım litfe suy olsa yeter.yoksa 2litrelik bir sürahinin 3/2'si 1200ml falan yapıyor 2 poşet çay o kadar suya çok az gibi geldi bana)
sürahideki kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay yada 2 sallama poşet yeşil çay koyun.yarım limonu sıkıp kabuğunuda içine atın.10 dk.demlendirip içine bir şişede maden sodasını boşaltın.gün içinde bu sürehiyi bitirin.
sodalı form çayı adı altında açmışlar başlığı.isterseniz bi okuyun. yazan kişi bu çayla çok kilo vermiş.son zamanlardaki kilo artışlarınız için acil çözüm olabilir diye düşündğüm ve yazmak istedim...umarım işinize yarar...
yazacaklarımı yazdım ben kaçar...kociş geldi mama yemek ister
yav 8 30 da ben bebeleri okula gönderiyorum ..:86:kıslaaaaar az evvel VARAN-1'den bahsettim....
şimdi sıkı durun VARAN2 geliyor
ebrudan başka plates yapan varmı diğer kanallarda diye bir araştırdım.varmış.ebrunun yerini tutarmı tutmazmı bilmem.ama buldum valla...tatlıses tv'de burcu vurkaç diye bir spor hocası salı-perşembe(8:30-9:30 arası) cumartesi-pazarda (10:00'da) çıkıyormuş...hiç izlemedim nasıldır iyimidir ama en azından kendi başıma yapmaya çalışmaktan iyidir.bi deniycem bakalım.iyiyse hiç değilse haftada 4 kez onunla kalan günlerde kend kendime yaparım.salı perşembe günleri hafta sonunun tekrarlarıymış ama olsun ne yapalım.ebrudan umudu kesmeye başladım ben.o bi kanalla anlaşana kadar burcuyla idare ederiz...
ilgilenenlere,benim gibi yalnız yapmaya sıkılanlara,çalışıp hafta sonu plates yapmak istiyorum diyenlere önemle duyurulur......
yukarda sordum sorunun cevabı ...iii gecelerrrr efendmmmmmmmmm
güsel bir geceydiii yedik içtikk
hemde ne yeme saysam kovarsını benii
emme yarın başlıyorummmm detoks saa:)
tabiki olur sabah okadar erken kahvaltı yapınca diyerım ....menü verelim :)
sabah: tb ekmeği,peynir,3 adet zeytin,çay.
ara: aslında kahvaltı ile öğlen ara yok ama yeni işimde kahvaltıyı evde 06:30 da yapıp çıkıyorum yemekte 13:00 de yedeiğim için 2 gün kurus yesem arada olur dimi ablam yemekten bir saat önce çok acıkıyorum çünkü
öğlen: evden tavuk haşladım getirdim salata ve yoğurt
ara: bir armut
akşam: halkoyunlarına işten direk gideceğim için eve geçince yoğurt yerim diye düşündüm annem köyden getirmiş:)
ablam şu kişiye göre karbon hesaplayıp yapıyorlar o sanırım .ablam hangi diyeti istersen deneyebilirsin bilirsin yeterki senin için rahat olsun . her zaman yanındayız .. şahsen ben yapmadım o diyeti fayda edermi bi fikrim yok .. ama karbonkısıtlaması her daim işe yarar. ama senin durumun özel biraz . dr. dediginden dışarı çıkmaycaksa dene derim .aqklında kalmamış olur en azından .
bunu dene olmassa daha evvel uyguladıgımz bi liste var ona bi göz at derim ben sonuç almıştım yaptıgımda .
:
tabiki olur sabah okadar erken kahvaltı yapınca diyerım ....
diyarım sana ve kıslara bi tüyo vereyim . çok acıktıgınız ara ögünde 2.3. hurmayı tarçına batırıp yiyin .. nekadar tok tutugunu.. sonraki ögündede az yediginiz görüp hayret edeksiniz..
günaydın aebenciğim
dur ben bulup getireyim ablam ....Günaydın aeben günaydın kızlar
O bahsettiğin diyet hangisi aebencim, nasıl bulurum?
O küçük hurmaları diyon dimi aeben, onlar glikozla kaynatılmıyormu?
arkadaşında hoşgelmiş ocdim ..
diyarım mönünde güzel ama akşam az olmuş halk oyunlarına gitmeden en azından biraz kuruyemiş ye .. aç aç hoplama ..
sağol canım benim.
göbüşlü tüm arkadaşarımı toplayıp buraya getirirmişim
dur ben bulup getireyim ablam ....
Çok teşekkür ederim aebencim inceledim. Beim yapacagım diyete benziyo biraz
ablam medine hurmasından bahsediyorum .. nasıl kaynıyor hurmalar ben anlamadı .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?