Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hoşbuldukkk :)))

iyikş geldim canım...

menü verelim :)

sabah: tb ekmeği,peynir,3 adet zeytin,çay.

ara: aslında kahvaltı ile öğlen ara yok ama yeni işimde kahvaltıyı evde 06:30 da yapıp çıkıyorum yemekte 13:00 de yedeiğim için 2 gün kurus yesem arada olur dimi ablam yemekten bir saat önce çok acıkıyorum çünkü

öğlen: evden tavuk haşladım getirdim salata ve yoğurt

ara: bir armut

akşam: halkoyunlarına işten direk gideceğim için eve geçince yoğurt yerim diye düşündüm annem köyden getirmiş:)

bugün başlıyorum öznurum kızma hele :)
ama pilates zor ancak egzersiz biraz olabilir... zaten bütün gün eymen beyin peşinde koşmaktan hal kalmıyor ki

günaydın... hayırlı sabahlar olsun inşallah .....

bugün başlıyorum öznurum kızma hele :)
ama pilates zor ancak egzersiz biraz olabilir... zaten bütün gün eymen beyin peşinde koşmaktan hal kalmıyor ki

sorma kuzum ya az önce pilates yaptım ama sinir kat sayım hızla arttı.Doğuhan eline ne geçerse fırlattı bana.yetmedi üstüme star atlayışı gerçekleştirdi.ayakları ağzıma girerken neye uğradığımı şaşırdım
mönü versene canım.

baya mesaj birikmiş okıyıp kaçayım bugün bi ablam var cumaya HAC yolcusu inşallah ona gidicez .

bişi olmaz yr. yaglı yogurtdan ablam . sütteki yag tehlikeli yogurt okadar deyil .
diyerım hoşgeldin . geçmişi unut derim bugünden yaşa kilo konusunda ..
seni kararlı görmek güzel ... seni görmek dahda güzel mucuks.. hep diyorum diyet yapmasınızda burdan uzak kalmayın ..
ocdim günlük söz ver bize bugün şu kadar spor yapacam diye bizde takip edelim .. yapmassan saçını başını yolarız ..
2 gündür kh çıkutra düşştüm sanki sürekli karbonlu bişeyler yiyorumm
ve şunu anladım karbon insanı hemen kalınlaştırıyor mide ve göbek çıkıveriyor hemen
evet banum karbonon böyle bişi..
nasıl geçti ogluşların dogum günü.?

Öznur canım geldim araştırmaya herkese merhaba
hoşgeldin eftan ..

zorda olsa yaptım pilatesimi

ablam şu kişiye göre karbon hesaplayıp yapıyorlar o sanırım .ablam hangi diyeti istersen deneyebilirsin bilirsin yeterki senin için rahat olsun . her zaman yanındayız .. şahsen ben yapmadım o diyeti fayda edermi bi fikrim yok .. ama karbonkısıtlaması her daim işe yarar. ama senin durumun özel biraz . dr. dediginden dışarı çıkmaycaksa dene derim .aqklında kalmamış olur en azından .
bunu dene olmassa daha evvel uyguladıgımz bi liste var ona bi göz at derim ben sonuç almıştım yaptıgımda .

teşkürler efem boş zaman bulunmuşta topik gezilmiş bile
yav 8 30 da ben bebeleri okula gönderiyorum ..:86:

iii gecelerrrr efendmmmmmmmmm

güsel bir geceydiii yedik içtikk
hemde ne yeme saysam kovarsını benii
emme yarın başlıyorummmm detoks saa:)
yukarda sordum sorunun cevabı ...

tabiki olur sabah okadar erken kahvaltı yapınca diyerım ....

diyarım sana ve kıslara bi tüyo vereyim . çok acıktıgınız ara ögünde 2.3. hurmayı tarçına batırıp yiyin .. nekadar tok tutugunu.. sonraki ögündede az yediginiz görüp hayret edeksiniz..

Günaydın aeben günaydın kızlar

O bahsettiğin diyet hangisi aebencim, nasıl bulurum?

O küçük hurmaları diyon dimi aeben, onlar glikozla kaynatılmıyormu?

Son düzenleme:
dünki mönümüde yazıp kaçayım .....

7.00 1 incir ..

8 .00 kahvaltı .
3 dl ekmek . peynir ..marmelad..
domates .bib .salatalık 4 zeytin .

12.00
3 hurma tarçına batırılmış ...

öglen .14 30 .
kıymalı patlıcan .çb.salata . peynir..

17 30.
1 incir 1 kivi.

19 .00akşam .
2 köfte 1 dl sucuk .
(aslında bunlarıda yemiş olmak için yedim açıkmamıştım .)

1 saat normal yürüyüş .
2.5 lt su .
1 kupa karışık çay ....

diyet açısından fena bi gün deyildi .akşam sucuk omasa dahada iyiydi tabi..

Son düzenleme:
dur ben bulup getireyim ablam ....

Çok teşekkür ederim aebencim inceledim. Beim yapacagım diyete benziyo biraz

ablam medine hurmasından bahsediyorum .. nasıl kaynıyor hurmalar ben anlamadı .?

Medine huralarının içerğini okursan gilkoz katkılı oldugu yazıyor. Umarım aynı hurmadan bahsediyoruzdur. Çünkü benim bildiğim diger hurma büyük meyve olanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…